DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

315 Pages « < 191 192 193 194 195 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto

luck33ro
post 19 Dec 2007, 15:13
Post #5761

Membru autentic

Group: Members

Si tocmai ce te laudai ca tu conduci regulamentar radmasa.gif Te-a avut mosu !

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Sony
post 19 Dec 2007, 15:14
Post #5762

Membru autentic

From: Ban Land

Bravo, gabore! Ai inteles perfect! Nu te strange cascheta?

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
luck33ro
post 19 Dec 2007, 15:15
Post #5763

Membru autentic

Faceam misto de tine ...si nu te-ai prins radmasa.gif Tu esti gaboru acuma radmasa.gif

--------------------
+
Sony
post 19 Dec 2007, 15:18
Post #5764

Membru autentic

Vrei sa imi spui si mie unde scrie in Codul Rutier ca nu trebuie sa opresc pentru a-l lasa pe cel care vine din fata sa faca stanga? Poate ti se pare ciudat, dar marea majoritate nu conducem asa cum o faci tu cu Passatul cu girofar. Cred ca voiai sa ne arati ca cei 7 ani i-ai facut in gazda, dar nu era nevoie. Observasem de ceva timp.

19 Dec 2007, 15:23:
QUOTE(luck33ro @ 19 Dec 2007, 15:15)
Faceam misto de tine ...si nu te-ai prins  radmasa.gif  Tu esti gaboru acuma  radmasa.gif
*

Dupa cum se vede esti foarte spiritual. Probabil asa faci misto de subalterni, iar ei rad in cor.

This post has been edited by Sony: 19 Dec 2007, 15:23

--------------------
+
os
post 19 Dec 2007, 15:29
Post #5765

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Group: Moderatori

sony, luck33ro:

Partidu' vegheaza, da?

In clar: potoliti-va, ca sa nu fie silit (el, Partidu') sa ia masuri tehnico-organizatorice.

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
OAP
post 19 Dec 2007, 16:05
Post #5766

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(os @ 19 Dec 2007, 16:29)
masuri tehnico-organizatorice.
*

Adica party, cum zice Liviu. radmasa.gif Drive safetly. azi nu m-a enervat nimeni, deocamdata.

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
luck33ro
post 19 Dec 2007, 16:15
Post #5767

Membru autentic

QUOTE(Sony @ 19 Dec 2007, 15:18)
Vrei sa imi spui si mie unde scrie in Codul Rutier ca nu trebuie sa opresc pentru a-l lasa pe cel care vine din fata sa faca stanga? Poate ti se pare ciudat, dar marea majoritate nu conducem asa cum o faci tu cu Passatul cu girofar. Cred ca voiai sa ne arati ca cei 7 ani i-ai facut in gazda, dar nu era nevoie. Observasem de ceva timp.

<span class='edit'>19 Dec 2007, 15:23:</span>

Dupa cum se vede esti foarte spiritual. Probabil asa faci misto de subalterni, iar ei rad in cor.
*

Ma Sony da tu chiar esti nervos azi... nu te prefaci biggrin.gif Ne spui si cine te-a enervat pe bune? Nu cred ca mosulica ala a fost in stare de atata cruzime fata de tine tongue.gif
Despre codul ala rutier - e cam varza ... si se poate interpreta cam cum vrea muschiu organului smile.gif Din pacate/fericire nu fac parte din gasca lor ca vad ca insisti ... wink.gif Am fost oleaca in sistem dar de partea cealalta a baricadei ...cei care incearca sa va invete sa obtineti permisul si care apoi se enerveaza usor in trafic happy.gif

--------------------
+
Sony
post 19 Dec 2007, 16:16
Post #5768

Membru autentic

Eu ma opresc aici. Cel mai inteligent cedeaza. wink.gif

--------------------
+
OAP
post 19 Dec 2007, 16:26
Post #5769

Membru autentic

QUOTE(luck33ro @ 19 Dec 2007, 17:15)
Am fost oleaca in sistem dar de partea cealalta a baricadei ...cei care incearca sa va invete sa obtineti permisul si care apoi se enerveaza usor in trafic  happy.gif
*

wacko.gif Adica cum de partea cealalta a baricadei. Pana una alta politia ar trebui sa fie de aceeasi parte cu noi toti. In 99% din cazurile in care e ridicat permisul politistul are dreptate, zic eu. In momentul cand ridica permise pt alcool, trecut pe rosu, viteze de avion, neacordari de prioritate politistul e de aceeasi parte cu mine. Ca nu se intampla cu toti contravenientii, e alta discutie....Circulatia in Romania e un haos bazat pe nesimtire, lipsa celor 7 ani si tupeu de maimute

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
luck33ro
post 19 Dec 2007, 16:37
Post #5770

Membru autentic

Politia ar trebui sa faca multe in tara asta...dar cei mai multi dintre ei se tin de spagi si de magarii. Mentalitatea a ramas la nivelul militienilor de odinioara... sleep.gif

--------------------
+
giany911
post 19 Dec 2007, 16:45
Post #5771

Aproape util

Offtopic
De parcă probleme sunt doar cu polițiști din țara asta smile.gif, vezi doctorii pe lângă care mori dacă nu le .. ungi .. buzunaru', și nu numai ... defapt ce funcționează în țara asta fără șpagă ?

This post has been edited by giany911: 19 Dec 2007, 16:46

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna.
+
OAP
post 19 Dec 2007, 17:07
Post #5772

Membru autentic

QUOTE(giany911 @ 19 Dec 2007, 17:45)
i ... defapt ce funcționează în țara asta fără șpagă ?
*

Nesimtirea wink.gif

--------------------
. . .
+
Alexu7
post 19 Dec 2007, 17:26
Post #5773

zân

From: Europa

QUOTE(giany911 @ 19 Dec 2007, 17:45)
defapt ce funcționează în țara asta fără șpagă ?
*

closetul.

--------------------
DACIA POPnituita 1310 L - B6 1998
incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
+
bion
post 19 Dec 2007, 17:33
Post #5774

Membru autentic

From: TM

Cand se infunda ia nu da spaga la instalator ,sa vezi cum plutesc cactusi prin baie biggrin.gif

--------------------
Dacia SLZ Scala - TM54 2003
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
nh1980ro
post 19 Dec 2007, 17:34
Post #5775

Membru

From: Togo-Togo.

S-o crezi tu ca functioneaza. La McDonald's tre sa te duci cu bonul de cumparaturi acolo .. smile.gif

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
+
catala2k
post 20 Dec 2007, 10:17
Post #5776

posesor de elice alb albastra... pt moment

ma mai enerveaza cei care intra pe interzis... si hai ca nu asta ar fi problema majora, dar sunt si IDIOTI pe deasupra, ca tot ei sunt cu gura mare ca de ce nu ii lasi sa treaca.
Ete d'aia (aia=semnu ala rotound cu o dunga alba pe fundal rosu).

Ieri la nufarul de pe Mosilor, veneam din parcare sa ies in strada principala. Strada mea cu sunsul unic de partea mea si se paga un "dashtept" si da flasuri... io incapatant si cu dracii cat casa (ca imi vine sa urlu cand vad cat de mult s-a aglomerat bucuresti fata de ce era acum 3-4 ani cand se circula bine) m-am pus in fata lu si nu l-am lasat sa treaca si am oprit motoru. Cand a vazut ca nu are sorti de izbanda, a dat imediat in spate si am trecut, am facut stanga si acolo doua idioate de contabile, care venisera si ele cu declaratiile la CASMB 2, sau doua fufe care nu'si spala hainele acasa... vroiau si ele sa intre pe interzis. Claxoane, flashuri...nimic, ma pun in fata primei proaste si opresc motoru, aia dispera... m-am uitat la ea urat, am dat geamul jos sa-i zic de dulce si i-am zis ca ma doare undeva, ca io pot sa stau pana maine acolo cu motoru oprit si abia dupa 5 min a cedat idoata, dupa ce se facuse coada in spatele nostru.
Faza mai noasal era ca politia era in intersectie dar nu ii vedea ca intra pe interzis, ca deh, ei pusesera un nou semn de inainte sau la dreapta obligatoriu in intersectai Mosilor cu Eminescu.

Arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhh........................

--------------------
. . .
;)
+
Alexu7
post 20 Dec 2007, 10:29
Post #5777

zân

From: Europa

QUOTE(bion @ 19 Dec 2007, 18:33)
Cand se infunda ia nu da spaga la instalator ,sa vezi cum plutesc cactusi prin baie biggrin.gif
*

cand se infunda eu nu chem instalatorul...

sun la 112 ph34r.gif ca aia nu vor ciubuc

This post has been edited by Alexu7: 20 Dec 2007, 10:30

--------------------
DACIA POPnituita 1310 L - B6 1998
incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
+
Sony
post 20 Dec 2007, 10:34
Post #5778

Membru autentic

Azi in intersectie la Razoare i-am zis unui gabor ca ar fi bine sa-i vada si pe cei care merg pe contrasens si sa-i lase fara permise. A bagat o fata nestiutoare si a intrebat "Unde?". Uita-te in intersectia dintre Drumul Taberei si Drumul Sarii si ai sa-i vezi! A plecat intr-acolo dar nu cred ca a retinut vreun permis.

In ultima vreme si pietonii au devenit tot mai nesimiti. Acum 3 zile un cimpanzeu de capitala a incercat sa ma scuipe prin geamul intredeschis pentru ca intre mine si masina din fata nu era suficient loc sa treaca fara a sterge masinile. Trecerea de pietoni era la 50 m mai incolo, dar ii cocea puța daca ar fi folosit trecerea. De foarte multe ori cand se circula bara la bara opresc inainte de trecerea de pietoni si nu pe ea, dar pietonii traverseaza pe oriunde, mai putin pe trecere. Astea se intampla de obicei sub privirea tampa si ingaduitoare a cate unui gabor bine furajat.

--------------------
+
LoganDeViteza
post 20 Dec 2007, 10:56
Post #5779

I Taut I Taw A Puddy Tat!!!

Group: Banned

io nu inteleg cine te pune sa o iei pe la razoare...io nu fac asa ceva in veci...

--------------------
Dacia GoLogan V6 - CL 03 FLM 2007 3.2 MPI
v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;)
+
Sony
post 20 Dec 2007, 11:06
Post #5780

Membru autentic

Pe unde ar trebui sa merg tinand cont ca trebuie sa ajung la Piata Gemeni?

--------------------
+
rhunder
post 20 Dec 2007, 11:23
Post #5781

Membru autentic

Cetateni..se intampla ceva.
Ieri am lasat doua tipe sa iasa de pe strazi laterale si amandoua au multumit...
Si nu ma urc daca beau ceva la volan.
In schimb si la mine in cartier sunt stradute inguste cu sens unic. Si initial cand le-au facut cu sens unic mai tot timpul erau gaborii acolo, acum intra o groaza pe contrasens.
Ieri unu nu vroia sa dea cu spatele sa iasa (desi avea doar 5-6 m pana la capatul strazii) si nici eu nu am vrut asa ca am aplicat metoda opririi motorului.
Intre timp mai venise unu care statea in spatele celui care vroia sa intre pe interzis.
Din pacate lasasem telefonul la incarcat ca am zis ca doar duc masina la garaj si ma intorc ca as fi sunat la politie.

--------------------
Dacia SuperNova Clima - b25wzj 2001
Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :)
VW Golf V 1.9 tdi
+
nh1980ro
post 20 Dec 2007, 11:49
Post #5782

Membru

Trebuia sa opresti motorul, sa te dai jos si sa incui masina si sa pleci. Ii lasai pe ei sa sune la Politie.. biggrin.gif

--------------------
+
C@talin
post 20 Dec 2007, 11:51
Post #5783

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

QUOTE(Sony @ 20 Dec 2007, 12:06)
Pe unde ar trebui sa merg tinand cont ca trebuie sa ajung la Piata Gemeni?
*

ai jipiesu degeaba mellow.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 - B 666 IAD Vogue SE
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
DMP
post 20 Dec 2007, 12:20
Post #5784

Mumu' padurii

QUOTE(Sony @ 20 Dec 2007, 10:34)
Azi in intersectie la Razoare i-am zis unui gabor ca ar fi bine sa-i vada si pe cei care merg pe contrasens si sa-i lase fara permise. A bagat o fata nestiutoare si a intrebat "Unde?". Uita-te in intersectia dintre Drumul Taberei si Drumul Sarii si ai sa-i vezi! A plecat intr-acolo dar nu cred ca a retinut vreun permis.

*

Puteai sa ii zici si de cei care trec pe rosu de pe Drumul Sarii si ii blocheaza pe cei care vin pe verde de pe Drumul Taberei.

Gaborii stau in giratoriul de la Razoare si dupa giratoriu spre Academie dar problema e la intersectia Drumul Sarii - Drumul Taberei.

Eu trec in fiecare dimineata prin giratoriul ala dar prefer sa vin pe Bd Timisoara tocmai datorita nesimtitilor care intra pe rosu de pe Drumul Sarii.

--------------------
Dacia Logan 1.5 dci 2006
+
nh1980ro
post 20 Dec 2007, 13:53
Post #5785

Membru

Si eu vin de pe Drumul Sarii si mi se pare ca aia de pe Drumul Taberei intra pe rosu cand e imbulzeala ..smile.gif
Eu stau daca se face rosu, chiar daca imi iau claxoane de la cei din spate. Problema e ca ma depasesc si se baga in intersectie pe rosu.. biggrin.gif

--------------------
+
Sony
post 20 Dec 2007, 14:07
Post #5786

Membru autentic

Azi mergeam pe Turda spre Crangasi. M-am asigurat ca pot schimba banda fara sa stanjenesc pe nimeni, dara bosorogul de la Rebu a accelerat cand a vazut semnalul meu ca sa nu ma lasa sa schimb. Am ajuns in fata lui si la plecarile de pe loc lasam ceva spatiu intre mine si cel din fata in asa fel incat si altii sa poata schimba banda. Babalacul facea clabuci in spatele meu. La un moment dat iesise pe fereastra si ma ameninta cu basca pe care si-o smulsese de pe capatana. radmasa.gif

This post has been edited by Sony: 20 Dec 2007, 14:09

--------------------
+
OAP
post 20 Dec 2007, 15:46
Post #5787

Membru autentic

N-am nimic cu oamenii in varsta, dar odata eram in spatele unuia care la Rm Valcea, acolo unde faci stanga sa ocolesti orasul, efactiv uitase sa mai plece din loc. Masinile care veneau din fata erau asa de departe ca puteai sa impingi masina si tot aveai timp lejer. Doar l-am claxonat scurt, fara urme de obraznicie sau semne ca as fi prea nerabdator. Dupa aia cand l-am depasit accelera moshu de ziceai ca o sa iasa pistoanele din biata rabla de 30 de ani, iar el avea o fata fioroasa de ziceai ca-l injurasem. si nu o facusem wacko.gif

--------------------
. . .
+
han_1.6 mpi
post 20 Dec 2007, 15:55
Post #5788

Membru autentic

From: bucuresti

mergi pe drumul tau si lasa-i in pace. cine stie cum vom fi si noi la batranete smile.gif

--------------------
dacia,ford, logan,mondeo - B-00-000
protejati biciclistii in trafic!
+
luck33ro
post 20 Dec 2007, 16:01
Post #5789

Membru autentic

Pai saracii bosorogi, la traficul care e in ziua de azi, cred ca au toate motivele sa fie incruntati, disperati, innebuniti, zapaciti, derutati...Stiti voi cum era traficul acum 20-30 de anisori? smile.gif boierie nene...2 masini la stop in miezul zilei daca era aglomeratie cool.gif
Unii dintre ei nu mai au puterea sa se adapteze la conditiile actuale blush.gif

This post has been edited by luck33ro: 20 Dec 2007, 16:02

--------------------
+
OAP
post 20 Dec 2007, 16:27
Post #5790

Membru autentic

Ideea e ca am incercat tot timpul sa ii respect pe toti participantii la trafic dar unii au niste reactii de ramai tablou. Iar daca la tineri o pui pe seama, teribilismului, inconstientei...etc, la cei in varsta te intrebi ce-o fi.

@han_1.6mpi: asa incerc sa fac tot timpul da uneori se intelege pe dos. De exemplu acum o saptamana, in Tr Severin pe strazi intre blocuri si cu denivelari am redus pana la limita opriri sa trec pe langa un passat tdi cu burtos jegos la volan (tanar), care venea din fata. Si tot el se enerva ca "hai o data". Poti sa-i explici maimutoiului ca alea 7 secunde pierdute acolo nu-s un capat de tara?

--------------------
. . .
+
315 Pages « < 191 192 193 194 195 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 05:07
Forum Renault