Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bravo, gabore! Ai inteles perfect! Nu te strange cascheta?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
luck33ro |
![]()
|
Faceam misto de tine ...si nu te-ai prins
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Vrei sa imi spui si mie unde scrie in Codul Rutier ca nu trebuie sa opresc pentru a-l lasa pe cel care vine din fata sa faca stanga? Poate ti se pare ciudat, dar marea majoritate nu conducem asa cum o faci tu cu Passatul cu girofar. Cred ca voiai sa ne arati ca cei 7 ani i-ai facut in gazda, dar nu era nevoie. Observasem de ceva timp.
19 Dec 2007, 15:23: QUOTE(luck33ro @ 19 Dec 2007, 15:15) Dupa cum se vede esti foarte spiritual. Probabil asa faci misto de subalterni, iar ei rad in cor. This post has been edited by Sony: 19 Dec 2007, 15:23 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
sony, luck33ro:
Partidu' vegheaza, da? In clar: potoliti-va, ca sa nu fie silit (el, Partidu') sa ia masuri tehnico-organizatorice. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 19 Dec 2007, 15:18) Vrei sa imi spui si mie unde scrie in Codul Rutier ca nu trebuie sa opresc pentru a-l lasa pe cel care vine din fata sa faca stanga? Poate ti se pare ciudat, dar marea majoritate nu conducem asa cum o faci tu cu Passatul cu girofar. Cred ca voiai sa ne arati ca cei 7 ani i-ai facut in gazda, dar nu era nevoie. Observasem de ceva timp. <span class='edit'>19 Dec 2007, 15:23:</span> Dupa cum se vede esti foarte spiritual. Probabil asa faci misto de subalterni, iar ei rad in cor. Ma Sony da tu chiar esti nervos azi... nu te prefaci ![]() ![]() Despre codul ala rutier - e cam varza ... si se poate interpreta cam cum vrea muschiu organului ![]() ![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
Sony |
![]()
|
Eu ma opresc aici. Cel mai inteligent cedeaza.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 19 Dec 2007, 17:15) Am fost oleaca in sistem dar de partea cealalta a baricadei ...cei care incearca sa va invete sa obtineti permisul si care apoi se enerveaza usor in trafic ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Politia ar trebui sa faca multe in tara asta...dar cei mai multi dintre ei se tin de spagi si de magarii. Mentalitatea a ramas la nivelul militienilor de odinioara...
![]() |
--------------------
**
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Offtopic
De parcă probleme sunt doar cu polițiști din țara asta ![]() This post has been edited by giany911: 19 Dec 2007, 16:46 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Cand se infunda ia nu da spaga la instalator ,sa vezi cum plutesc cactusi prin baie
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
S-o crezi tu ca functioneaza. La McDonald's tre sa te duci cu bonul de cumparaturi acolo ..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
ma mai enerveaza cei care intra pe interzis... si hai ca nu asta ar fi problema majora, dar sunt si IDIOTI pe deasupra, ca tot ei sunt cu gura mare ca de ce nu ii lasi sa treaca.
Ete d'aia (aia=semnu ala rotound cu o dunga alba pe fundal rosu). Ieri la nufarul de pe Mosilor, veneam din parcare sa ies in strada principala. Strada mea cu sunsul unic de partea mea si se paga un "dashtept" si da flasuri... io incapatant si cu dracii cat casa (ca imi vine sa urlu cand vad cat de mult s-a aglomerat bucuresti fata de ce era acum 3-4 ani cand se circula bine) m-am pus in fata lu si nu l-am lasat sa treaca si am oprit motoru. Cand a vazut ca nu are sorti de izbanda, a dat imediat in spate si am trecut, am facut stanga si acolo doua idioate de contabile, care venisera si ele cu declaratiile la CASMB 2, sau doua fufe care nu'si spala hainele acasa... vroiau si ele sa intre pe interzis. Claxoane, flashuri...nimic, ma pun in fata primei proaste si opresc motoru, aia dispera... m-am uitat la ea urat, am dat geamul jos sa-i zic de dulce si i-am zis ca ma doare undeva, ca io pot sa stau pana maine acolo cu motoru oprit si abia dupa 5 min a cedat idoata, dupa ce se facuse coada in spatele nostru. Faza mai noasal era ca politia era in intersectie dar nu ii vedea ca intra pe interzis, ca deh, ei pusesera un nou semn de inainte sau la dreapta obligatoriu in intersectai Mosilor cu Eminescu. Arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhh........................ |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Sony |
![]()
|
Azi in intersectie la Razoare i-am zis unui gabor ca ar fi bine sa-i vada si pe cei care merg pe contrasens si sa-i lase fara permise. A bagat o fata nestiutoare si a intrebat "Unde?". Uita-te in intersectia dintre Drumul Taberei si Drumul Sarii si ai sa-i vezi! A plecat intr-acolo dar nu cred ca a retinut vreun permis.
In ultima vreme si pietonii au devenit tot mai nesimiti. Acum 3 zile un cimpanzeu de capitala a incercat sa ma scuipe prin geamul intredeschis pentru ca intre mine si masina din fata nu era suficient loc sa treaca fara a sterge masinile. Trecerea de pietoni era la 50 m mai incolo, dar ii cocea puța daca ar fi folosit trecerea. De foarte multe ori cand se circula bara la bara opresc inainte de trecerea de pietoni si nu pe ea, dar pietonii traverseaza pe oriunde, mai putin pe trecere. Astea se intampla de obicei sub privirea tampa si ingaduitoare a cate unui gabor bine furajat. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
io nu inteleg cine te pune sa o iei pe la razoare...io nu fac asa ceva in veci...
|
--------------------
Dacia
GoLogan V6
- CL 03 FLM
2007 3.2 MPI v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
Sony |
![]()
|
Pe unde ar trebui sa merg tinand cont ca trebuie sa ajung la Piata Gemeni?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Cetateni..se intampla ceva.
Ieri am lasat doua tipe sa iasa de pe strazi laterale si amandoua au multumit... Si nu ma urc daca beau ceva la volan. In schimb si la mine in cartier sunt stradute inguste cu sens unic. Si initial cand le-au facut cu sens unic mai tot timpul erau gaborii acolo, acum intra o groaza pe contrasens. Ieri unu nu vroia sa dea cu spatele sa iasa (desi avea doar 5-6 m pana la capatul strazii) si nici eu nu am vrut asa ca am aplicat metoda opririi motorului. Intre timp mai venise unu care statea in spatele celui care vroia sa intre pe interzis. Din pacate lasasem telefonul la incarcat ca am zis ca doar duc masina la garaj si ma intorc ca as fi sunat la politie. |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
- b25wzj
2001 Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Trebuia sa opresti motorul, sa te dai jos si sa incui masina si sa pleci. Ii lasai pe ei sa sune la Politie..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Sony @ 20 Dec 2007, 10:34) Azi in intersectie la Razoare i-am zis unui gabor ca ar fi bine sa-i vada si pe cei care merg pe contrasens si sa-i lase fara permise. A bagat o fata nestiutoare si a intrebat "Unde?". Uita-te in intersectia dintre Drumul Taberei si Drumul Sarii si ai sa-i vezi! A plecat intr-acolo dar nu cred ca a retinut vreun permis. Puteai sa ii zici si de cei care trec pe rosu de pe Drumul Sarii si ii blocheaza pe cei care vin pe verde de pe Drumul Taberei. Gaborii stau in giratoriul de la Razoare si dupa giratoriu spre Academie dar problema e la intersectia Drumul Sarii - Drumul Taberei. Eu trec in fiecare dimineata prin giratoriul ala dar prefer sa vin pe Bd Timisoara tocmai datorita nesimtitilor care intra pe rosu de pe Drumul Sarii. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Si eu vin de pe Drumul Sarii si mi se pare ca aia de pe Drumul Taberei intra pe rosu cand e imbulzeala ..
![]() Eu stau daca se face rosu, chiar daca imi iau claxoane de la cei din spate. Problema e ca ma depasesc si se baga in intersectie pe rosu.. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Sony |
![]()
|
Azi mergeam pe Turda spre Crangasi. M-am asigurat ca pot schimba banda fara sa stanjenesc pe nimeni, dara bosorogul de la Rebu a accelerat cand a vazut semnalul meu ca sa nu ma lasa sa schimb. Am ajuns in fata lui si la plecarile de pe loc lasam ceva spatiu intre mine si cel din fata in asa fel incat si altii sa poata schimba banda. Babalacul facea clabuci in spatele meu. La un moment dat iesise pe fereastra si ma ameninta cu basca pe care si-o smulsese de pe capatana.
![]() This post has been edited by Sony: 20 Dec 2007, 14:09 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
OAP |
![]()
|
N-am nimic cu oamenii in varsta, dar odata eram in spatele unuia care la Rm Valcea, acolo unde faci stanga sa ocolesti orasul, efactiv uitase sa mai plece din loc. Masinile care veneau din fata erau asa de departe ca puteai sa impingi masina si tot aveai timp lejer. Doar l-am claxonat scurt, fara urme de obraznicie sau semne ca as fi prea nerabdator. Dupa aia cand l-am depasit accelera moshu de ziceai ca o sa iasa pistoanele din biata rabla de 30 de ani, iar el avea o fata fioroasa de ziceai ca-l injurasem. si nu o facusem
![]() |
--------------------
.
.
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
mergi pe drumul tau si lasa-i in pace. cine stie cum vom fi si noi la batranete
![]() |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
luck33ro |
![]()
|
Pai saracii bosorogi, la traficul care e in ziua de azi, cred ca au toate motivele sa fie incruntati, disperati, innebuniti, zapaciti, derutati...Stiti voi cum era traficul acum 20-30 de anisori?
![]() ![]() Unii dintre ei nu mai au puterea sa se adapteze la conditiile actuale ![]() This post has been edited by luck33ro: 20 Dec 2007, 16:02 |
--------------------
**
|
|
OAP |
![]()
|
Ideea e ca am incercat tot timpul sa ii respect pe toti participantii la trafic dar unii au niste reactii de ramai tablou. Iar daca la tineri o pui pe seama, teribilismului, inconstientei...etc, la cei in varsta te intrebi ce-o fi.
@han_1.6mpi: asa incerc sa fac tot timpul da uneori se intelege pe dos. De exemplu acum o saptamana, in Tr Severin pe strazi intre blocuri si cu denivelari am redus pana la limita opriri sa trec pe langa un passat tdi cu burtos jegos la volan (tanar), care venea din fata. Si tot el se enerva ca "hai o data". Poti sa-i explici maimutoiului ca alea 7 secunde pierdute acolo nu-s un capat de tara? |
--------------------
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 05:07 |