Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
giany911 |
![]()
|
||
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|||
cristian_ |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 April 07 ![]() |
Creca eu. Ieri veneam dinspre straduta cu ambasade de langa gradina Icoanei, dupa care fac stanga(aveam cedeaza trecerea), banda 1 full la stanga, asa ca ma bag pe 2, constient ca urma sa fac dreapta nelegal(de pe 2). Iarasi cedeaza trecerea. Ma rog de o doamna care avea prioritate, sa ma lase, mi-a facut semn, si m-am bagat la dreapta, lasand inca vreo 2 masini de pe banda 1, sa fac aceeasi manevra.
Totul ok, numai ca pe straduta respectiva(intre Icoanei si Tandarica sau Creanga) la un monument dat, un nene cu masina poporului(WW WV VW VV, nu ma pricep la acronimul grupului) golf lung sau passat lung, incerca sa ma depaseasca, pe dreapta. Mergeam pe o strada cu sens unic, strada pe care uneori sunt nevoit sa incetinesc sa fiu sigur ca pot sa trec. In fine, nu am cedat(nu era fizic posibil sa treaca pe langa mine pe acea strada). Dupa 5 sec, vad ca masina poporului se opreste. Opresc si eu din cauza blocajului(nu mai puteam inainta). Si vine nenea la mine, incearca sa smulga portiera, evident nu reuseste. Deschid putin geamul si incepe sa-mi peroreze ca i-am jenat pe toti soferii cu manevra mea ca sunt un gras imputit(parerea lui) timp in care dadea cu pumnii in geam si era foarte excitat, avand un ton foarte bataios. Nu m-am dat jos sa o facem parte-n parte, pentru ca tocmai castigasem cursa cu el si eram multumit cu rezultatul. Apoi, aproape plangand, imi spune ca tocmai si-a agatat oglinda laterala dreapta, intr-o masina parcata. Dupa care imi repeta ca sunt un gras imputit. Mi-a fost extrem de greu sa ma abtin sa-i zic ca, o-i fi eu gras imputit dar, am doua oglinzi ![]() In fine, imi pare rau ca nenea s-a enervat singurel in post, probabil ca-l doare si pumnul si are si o oglinda de inlocuit. Imi cer scuze pentru postul lung, dar asa este de ~2000 ani. Mai lung este postul Pastelui. |
--------------------
OPEL
Astra
2001
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Observ o ameliorare in conduita tuturor soferilor in trafic dar taximetristii din toata tara sunt neschimbati!Cele mai bune ganduri mamelor lor acum de sarbatori si sunt sigur ca de carne nu duc lipsa ei domnii taximetristi.
|
--------------------
a
b
c
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Sarbatori Fericite!!!
![]() |
--------------------
**
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
ce a fost in ultimele trei zile in trafic, chiar toata saptamana nu am mai vazut de la carsuelu lu videanu, am trecut prin stari si personalitati diferite in trafic, pe cuvantul meu, am trecut prin intersectii in care politaii ajunsesera sa dirijeze masina cu masina, plus ca numarul de dobitoci cu covrig s-a cvatriplat parca. in schimb azi a fost liniste, Doamne Ajuta!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(giany911 @ 19 Dec 2007, 15:01) Azi dimineață am fost iar blocat în parcare, am stat o oră degeaba în mașina. Dacă se întâmplă și mâine la fel ... zic eu că este necesar sun la poliție. În fiecare zii aceași poveste, manevre peste manevre să ies din parcare, și deobicei vinovatul este mereu același. asa am patit eu azi dar am vorbit cu o tanti de la 112, in 5 minute au venit garceii spre uimirea lor masina care ma blocat era deschisa la care politistul "hai gigi sa o impingem si sa mergem la procese verbale" ![]() daca se aude ceva despre o un passat care intra intr-o dacie break apoi un christler intr-un pasat asta seara la vitan eram eu ala cu passatul ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
luck33ro |
![]()
|
Ati avut o hora?
![]() |
--------------------
**
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
tema se da asa cu hora:
Una bucata taximetrist taie calea la dacia din fata mea, dacia franeaza brusc, eu de la 3 metrii calc frana si patinez pe polei ca la sanie, il ating usor pe daciot apoi dupa 2 secunde ma trezesc cu POC din spate ditamai limuzina de Christler, tragem pe dreapta raman ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
si eu lam pocnit pe unu cu opel in bucuresti eu nimic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
CriSTI68 |
![]()
|
la mine a fost polei, oricum acum o luna ma trezesc cu un logan in spate la vw cobor plin de draci si ma bufneste rasul vw nu avea nimic iar loganl avea bara pe jos
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() ![]() ![]() si nu am schimbat nimic le am tot pe alea ![]() This post has been edited by C@talin: 22 Dec 2007, 21:12 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
CriSTI68 |
![]()
|
pai nici azi la mine na avut pe draca inca este buna dar vreau sa o schimb ca nu imi place sa carpesc mai ales pe ea ca doar nu-i dacie
|
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Multumiri idiotilor de soferi care azi pe Colentina si apoi spre Urziceni tot depaseau aiurea coloana si incurcau pe toata lumea. In plus puneau in pericol viata multor persoane.
Accidentele nu s-au lasat asteptate... |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
C@talin |
![]()
|
nup problema e ca am niste montane de 3 ani
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
care soferi ma enerveaza cel mai tare? cel de azi cu care din nefericire am facut accident..
ii urez multa sanatate.. si mai multa minte (desi la 39 de ani nu il poti considera juvenil) motivul accidentului? neacordare de prioritate.. din partea lui.. mi-a aparut brusc in fata.. am franat la maxim, tras de volan dreapta dar n-am avut cum sa evit tamponarea.. am avut frana masurata de 6.5 m.. l-am lovit lateral dreapta.. pe partea sotiei lui.. i-a zburat 20 de m bara fata.. i-am accidentat portiera dreapta si i-am rupt roata dreapta.. s-a rupt tot acolo.. eu am accidentat toata partea fata a masinii.. bara fata cu proiectoare sparta, capota indoita, farurile sparte (becurile insa nu), semnalele fata, si contra-aripa fata stanga imi atinge cauciucul.. dupa un sut insa s-a departat si acum merge bine.. am plecat de la locul accidentului cu masina.. celalalt sofer care avea un renault 25 din 1995 nu a avut parte de aceeasi soarta.. a lasat masina acolo.. nu pot sa zic decat ca a fost inconstient atunci cand a intrat in intersectie fara sa opreasca.. nu s-a gandit deloc la sotie, copil.. imi era mila de acel copil.. dar ce sa fac.. nu a fost vina mea.. eu am incercat sa evit.. si in acel moment mort.. in acel moment cand amandoi am realizat ca nu vom putea evita coliziunea el nu a schitat nimic.. nu a tras de volan stanga, nu a accelerat, nimic nimic.. s-a uitat cum intru in el.. si cel mai trist este faptul ca nici la politie (desi oamenii ii explicau) nu a recunoscut ca a gresit.. a trecut insa la amenintari.. au venit tiganii.. a fost panarama rau.. concluzia: eu am plecat acasa cu procesul verbal, cu autorizatia de reparatie si cu copia dupa asigurarea lui iar el a ramas fara permis pentru o perioada de 6 luni.. am primit "cadoul" de craciun mai devreme anul asta.. va urez sanatate si multa atentie.. unii nu se gandesc la propria viata.. asa ca ajungem noi restul sa ne gandim si pentru ei.. daca aveam 100 km/h cat a sustinut posesorul acelui renault 25 il spulberam.. si pe el si pe nevinovata lui familie.. cu stima, cristi |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
@sonycu: nasol, bine ca ati scapat toti intregi. Eu sunt ferm convins ca el e constient ca a gresit, dar dintr-o fudulie tipic romaneasca nu va recunoaste niciodata asta. Bafta cu reparatia.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Dacia
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Erai cu Solenza? Shit, inca una ..
![]() Ce-or avea toti cu Solenzele.. ![]() P.S: Incercati sa fiti mai atenti in trafic zilele astea, pentru ca distanta de franare creste daca nu aveti cauciucuri portivite pentru temperaturi scazute si daca e polei e si mai nasol. Iar de idioti in trafic nu ducem lipsa. This post has been edited by nh1980ro: 23 Dec 2007, 16:31 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
@sonycu... zi mersi ca poti sa mergi cu ea pana o bagi la service, si poti sa incerci sa aranjezi sa o bagi ai sa stai cat mai putin fara ea, tanand cont ca nu e urgenta.
"Incercati sa fiti mai atenti in trafic zilele astea, pentru ca distanta de franare creste daca nu aveti cauciucuri portivite pentru temperaturi scazute si daca e polei e si mai nasol." confirm ![]() |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
merg de 3 ori pe saptamana pe niste stradute cu semne de cedeaza . de fiecare data merg pe acolo cu 20-30 la ora pt ca niciodata nu mi se acorda prioritate cand sunt pe drum cu prioritate. e pe regula " eu am venit primul ". normal ar fi sa nu mai existe asa ceva ci semafoare.mai ales unde e trafic mult.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
revin cu poze:
[attachmentid=1627424666] [attachmentid=1627424668] [attachmentid=1627424670] [attachmentid=1627424673] [attachmentid=1627424675] [attachmentid=1627424677] [attachmentid=1627424678] [attachmentid=1627424681] [attachmentid=1627424682] [attachmentid=1627424684] [attachmentid=1627424686] nu mai am cuvinte.. sunt multumit de faptul ca nu s-a spart radiatorul si ca pot merge cu masina dar acest lucru nu il pun pe seama norocului ci pe seama mea.. circulam cu viteza legala iar cand am realizat ce urma sa se intample am facut absolut tot ce am putut pentru a evita.. a se vedea urma de 6.5 m si ultimul metru cu rotile bracate maxim dreapta.. el insa a stat si s-a uitat cum intru in el.. nu a schitat absolut nimic.. |
--------------------
Ex Dacia
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sonycu @ 23 Dec 2007, 02:24) .. au venit tiganii.. a fost panarama rau.. QUOTE(adip @ 23 Dec 2007, 12:49) @sonycu: nasol, bine ca ati scapat toti intregi. Eu sunt ferm convins ca el e constient ca a gresit, dar dintr-o fudulie tipic romaneasca nu va recunoaste niciodata asta. Bafta cu reparatia. @adip: ia uite ce zice sonycu mai sus. Nu-i fudulie romaneasca, e...altceva ![]() In rest ...Sarbatori Fericite si fara evenimente de nici un fel |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
masina mea inainte si in timpul accidentului arata asa ca in poza am ramas cu gura cascata prins la mijloc si totul intact destepti germanicii astia nene
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
|
|
C@talin |
![]()
|
gsi loganu meu a ramas intact deci lasa laudele germanilor
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
lasati naibii laudele ca deformarea se face in functie de multi factori. e mult prea stufos subiectul.felicitari pentru passat colegu' ! e o masina faina din punctul meu de vedere.insa cam scumpa pt portofelul meu.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
sonycu, imi pare rau pentru ghinionul tau! Ai rezistat fara sa-i pocesti figura aluia?
Desi este un topic despre soferii care ne enerveaza vreau sa-l felicit pentru ingeniozitate pe soferul trailerului care a ramas in pana aseara pe A2 intr-o ceata densa! Omul transporta masini noi si dupa ce a tras masina pe dreapta a aprins avariile tuturor masinilor de pe trailer pentru a fi vazut. ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai iti dai seama ca daca se isca vreun carambol, era scos raspunzator pentru distrugerea a cel putin 10 masini noi, plus celelalte din trafic...
pe mine ma enerveaza administratorii drumurilor, ca de o saptamina incoace mergem pe gheata prin Bucuresti... Abia simbata seara au dat si ei cu ceva sare pe Vitan si asta datorita marelui hotel din zona...Mult respect si pentru rahatii de politisti care ar trebui, conform legislatiei, sa ii amendeze pe administratorii drumurilor respective... Multa m..ie cu c..cat lui Videanu, caci prin sectorul 2 avem cite 3 sau 4 rinduri noi de borduri, pe acelasi trotuar, insa pe carosabil sunt gauri de peste 30 cm adincime... Normal ca se fac ambuteiaje, normal ca avem soferi stresati, normal ca mi se lipeste degetul de claxon, normal ca ne transformam in animale... Ce-i mai rau e ca Adriean isi vede de treaba in continuare si nnoi ne uitam la el... |
--------------------
D
Logan
- B 48 CUP
2004 Preference 1.6MPI Egee http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
luck33ro |
![]()
|
La noi in sect. 3 e boierie...avem primar de valoare
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 17:29 |