Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.298 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Sony @ 24 Dec 2007, 10:53) sonycu, imi pare rau pentru ghinionul tau! Ai rezistat fara sa-i pocesti figura aluia? Desi este un topic despre soferii care ne enerveaza vreau sa-l felicit pentru ingeniozitate pe soferul trailerului care a ramas in pana aseara pe A2 intr-o ceata densa! Omul transporta masini noi si dupa ce a tras masina pe dreapta a aprins avariile tuturor masinilor de pe trailer pentru a fi vazut. ![]() man am rezistat fara sa ma iau in piept cu el.. de ce? pot enumera cel putin 3 motive: 1: era un om la o varsta respectabila.. vreo 40 de ani 2: era cu sotia si cu copilul 3: au venit rudele sau prietenii lui (tigani dealtfel) si eu riscam sa mi-o iau in freza.. in nici un caz el.. pana au venit si prietenii mei am fost bagat in masina de politist.. care fiind singur nu facea fata la cati tigani au aparut.. curgeau amenintarile la adresa mea garla.. dar nici ca m-am bagat in hora cu ei.. nici eu nu sunt singur pe lume.. are cine sa se bage pentru mine daca nu ma pot descurca singur.. dar nu a fost cazul aici.. ce e trist.. desi am spus.. si repet.. omul tot el cu gura mare.. tot el sa ma injure, sa ma scoata vinovat de accident.. cand vina era mai mult decat evidenta a lui.. sotia lui, desi nu era ea la volan, a coborat si a inceput sa ma injure si ea, a sarit in completarea sotului.. desi eu le aratam in disperare semnul de cedeaza trecerea si trecerea de pietoni.. dar nimic.. dreptate s-a facut.. el a ramas fara permis iar eu am plecat bine-mersi.. ce e rau e insa faptul ca acum trebuie sa tin masina prin service cine stie cat.. deh.. cadou de craciun.. probabil nu am fost cuminte.. cu stima, cristi This post has been edited by sonycu: 24 Dec 2007, 13:49 |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Desi am zis sa nu ma mai enervez pe nimeni zilele astea, nu pot sa nu remarc ca de vreo 4-5 zile incoace au aparut la mine in cartier prea multe conserve cu numere de italia si spania, birjarite pe stradute inguste de bruneti veniti probabil in vacanta. De-abia astept sa se intoarca la produs dupa revelion. Exportul de infractionalitate mie unuia imi prieste, de cand cu ue arata mult mai curat cartierul
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
eu sambata seara cand am facut accidentul ala de am fost prin la mijloc a fost in fata la intrarea in targ vitan, cum am coborat din masini au venit bisnitarii hai tata in magazin ca am eu dasta dal dracu ti-l dau ieftin
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
hmm si eu tot acolo l-am pupat pe ala in fund,cumva e blestemata zona
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sonycu @ 24 Dec 2007, 14:47) dreptate s-a facut.. el a ramas fara permis iar eu am plecat bine-mersi.. ce e rau e insa faptul ca acum trebuie sa tin masina prin service cine stie cat.. deh.. cadou de craciun.. probabil nu am fost cuminte.. cu stima, cristi In locul tau ii faceam reclamatie la politie; si lui si crizatei careia ii spune nevasta, si la copil eventual. |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
- B6SSSS
2004
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(b-45-wob @ 24 Dec 2007, 17:41) In locul tau ii faceam reclamatie la politie; si lui si crizatei careia ii spune nevasta, si la copil eventual. copilul era mic man.. avea vreo 3-4 anisori cel mult.. era si foarte speriat.. sotia lui era crizata e adevarat.. dar ea era ferm convinsa ca eu am gresit si nu barbatul ei.. ehh.. asa a fost sa fie presupun.. cu stima, cristi |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Lasă-i să fiarbă în prostia lor, fi fericit că nu a fost nimeni rănit.
![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
@sonycu: eu zic ca ai procedat bine. Tiganul tot tigan e asa ca mai bine sa nu ai de a face cu ei.
Azi am avut si eu eveniment. Dau sa intru cu spatele in singurul loc de parcare de pe strada. Din spate nu venea nimic. Pun avariile, si incep manevra incet. Din fata imi vine cineva, face stanga, taie linia continua si hop in locul ala. N-a apucat sa intre ca nu l-am vazut si m-am oprit in usa lui din spate. Chevrolet nou. Mi-a parut rau da asa e. am coborat, ne-am dat mana si hai la politie. Am spus ca-s vinovat, i-am dat copie dupa asigurare, nu am primit amenda, ci doar trei puncte care nu ma deranjaza, ne-am urat Sarbatori Fericite si gata. Nu vreau sa ma gandesc daca ma loveam de un tigan cu mercedes. A....masina mea nu are absolut nimic. |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
cel mai cretin sofer din romania..cel care mi-a dezumflat 2 roti pt ca am parcat pe domeniul public acolo unde parca el de obicei, deci acolo unde aveam drepturi egale. L-am reperat, am incercat sa am o discutie normala cu el dar cum era baut bine pas de te intelege... cu greu m-am abtinut sa nu ii aplic un cap in gura.. de obicei nu sunt violent dar in ziua aia se umpluse paharul.
De atunci au trecut vreo 3 zile si vad ca a disparut cu tot cu masina.. cand se va intoarce il astept pt o explicatie..la rece... nu de alta dar am umblat pe la vreo 40-50 de soferi pana am gasit o pompa sa ma pot tara pana la omv ... This post has been edited by Braveheart: 26 Dec 2007, 00:18 |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
io ii taiam toate cauciucurile... ce atatea explicatii sa sufere si el
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
- B-86-...
2006 -
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
da si dupa aia ce faceai..iti vindeai masina.. nu ?
![]() This post has been edited by Braveheart: 26 Dec 2007, 00:30 |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
pai iti parchezi masina tot timpul acolo? daca erai in trecere nu vad ce rau faceai.... oricum iti descarcai nervii nimic mai mult
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
- B-86-...
2006 -
|
|
Braveheart |
![]()
|
era in fata unei scari de bloc unde statea panarama aia, iar eu locuiesc alaturi, deci cum ar veni suntem vecini de vreo 30 de ani dar pana mai ieri il stiam numai din vedere.. asa ca amandoi parcam masinile in zona aia mai tot timpul, acum cred ca s-a uschit la tara pe undeva..
|
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Il cinstesti cu o bere asortata cu un rom si o sa devina cel mai bun prieten al tau...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Braveheart |
![]()
|
nu e genul de om cu care sa poti avea o discutie nici cand e treaz, daramite beat si oricum nu e genul meu
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() Da' eu mare sofer, abia dupa vreo 100 m mi-am dat seama ca ceva nu e in regula....tragea dreapta ca nebuna si nu stiam de ce ![]() De cate ori am mai trecut pe acolo era aceeasi masina parcata in acelasi loc. M-am gandit sa ma semnez pe capota. Da' n-as fi fost cu nimic mai presus decat maimuta. Si apoi m-am ales cu experienta. ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
eu am patit-o sambata seara cu blocatul, am sunat la politie au venit un echipaj nu la gasit pe nenea ca era la piata ia mutat masina ca boul a uitat-o deschisa
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
"dupa lege"
care lege ? |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Ma enerveaza cei care merg cu luminile de ceata aprinse atunci cand este aglomerat si se merge in coloana.
|
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Multa carne bosorogului cu Nubira B-55-FPR care acum 30 de minute mergea ca pi.atul boului pe Barbu Vacarescu. Schimba benzile fara sa se asigure si am lovit o bordura evitandu-l, iar el a mers mai departe.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.298 Joined: 24 June 07 ![]() |
Acum doua nopti un mosneag d-asta era sa dea in mine facand cam acelasi lucru. Noroc ca ne apropiam de un semafor, deci n-aveam viteza si ca mai era o banda libera in dreapta pe care am apucat sa ma mut. Eu inteleg ca i-a fost lene sa miste capul, ca in oglinda probabil s-a uitat dar eram in unghi mort, dar cum sa nu auzi "covata" mea, care de la o vreme are intermediara impuscata si face ca toti dracii.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Poate isi sugea gingiile si era concentrat la activitatea asta.
Eu l-am prins la semaforul cu Stefan cel Mare si l-am balacarit un pic. I-am zis ca e cazul sa isi schimbe si dioptriile ca nu mai sunt de actualitate. This post has been edited by Sony: 28 Dec 2007, 11:54 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Merced |
![]()
|
Eu nu pot sa reproduc ce i-am zis cand am oprit unul langa altul la semafor.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
geo76com |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 9 April 04 ![]() |
Cu toate ca se anuntase ceata, se anuntasera accidente in lant, era pe inserate, coloana si linie continua, pe 26 dec pe sosea dinspre Alexandria spre Bucuresti erau o gramada de nebuni care procedau ca boul din imagine. Si multi aveau masina plina cu copii...
![]() Attached thumbnail(s) tembel.jpg ( Size: 104.42k ) Number of downloads: 132 |
--------------------
DACIA
1310L
1995 ...mai putine incercari, mai putine esecuri ....
|
|
Merced |
![]()
|
Asta macar avea numai piese de camioane, din ce vad eu ca scrie pe duba.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Sony |
![]()
|
Sunt multi dobitoci care nu constientizeaza ca se joaca cu vietile copiilor lor. Si apoi se bat cu caramida in piept ca sunt cei mai buni parinti si ar face orice pentru copiii lor. Eu i-as decade din drepturile parintesti.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
geo76com |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 9 April 04 ![]() |
QUOTE(Merced @ 28 Dec 2007, 12:00) mai am poze... ![]() Si stai linistit ca nu transporta decit oamenii si copii erau tinuti in brate de mama pe locul din dreapta... L-am fotografiat pe unul cu un Seat Cordoba dupa ce a depasit coloana in curba si a fortat intrarea in coloana ca venea din fata un camion... ![]() Si doi care s-au ciocnit .... Attached thumbnail(s) IMG_6550.jpg ( Size: 92.39k ) Number of downloads: 83 IMG_6581.jpg ( Size: 100.98k ) Number of downloads: 76 IMG_6577.jpg ( Size: 96.74k ) Number of downloads: 71 IMG_6571.jpg ( Size: 93.87k ) Number of downloads: 77 IMG_6530.jpg ( Size: 142.76k ) Number of downloads: 81 |
--------------------
DACIA
1310L
1995 ...mai putine incercari, mai putine esecuri ....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 05:10 |