Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
adip |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
|
||
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|||
negrucvj |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 10 October 07 ![]() |
am venit de la munte pe 3, nu stiam ca ninsese. De la ploiescu am condus in regim de 80 la ora, pirelli sa traiasca, si am depasit cam tot. Pb este urmatoarea: chiar pe toti ia surprins ninsoarea pt ca nu am intilnit multe masini, si erau destule pe sosea, care sa fie echipate macar cu niste cioace de iarna. Inclusiv suv, jeep, etc 4x4 care mergeau ca ochiu' mortului din acelasi motiv ca si ceilalti, adicalea slicuri, si mai blocau si banda 2 sau stateau intre benzi.
Vin acasa, oricum in buc s-a condus f bine, iar in spatele blocului, de 320 de ap, 8 scari, nu dadu-se nimeni o lopata. Am oprit masina in fata a ceea ce se numea locul de parcare, era destul loc sub zapada, si pina seara, 7 ore, am facut muschi. Binenteles ca am fost sustinut verbal si cu incurajari frenetice de ceilalti vecini de la balcon sau care coborisera sa vada minunea, adica eu. A doua zi au mai coborit citiva si si-au dat zapada de pe masini direct in drum sau in aleea de linga scara sapata de mine si de un altul pt a se circula. Cool , nu? |
--------------------
dacia
solenza
- b38xxx
2004 scala
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu unde s-o pun asa ca o s-o pun aici :
Citat de pe alt forum (al cuiva care fusese lovit de doua ori in aceeasi zi, de fiecare data de catre o dacie, desi in primul caz autorul moral cica fusese un vw): "In urma celor aprox 7h petrecute la politie, am observat un lucru "interesant". Cei care nu erau cu masini gasite lovite prin parcare, erau tot perechi BMW-Dacia, Renault-Dacia, Ford-Dacia, Peugeot-Dacia, VW-Dacia. No comment. In speranta ca nu v-am plictisit prea tare, va doresc sa nu aveti parte de patanii de genul si fiti foarte atenti cand aveti in spate o dacie" |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
...ce intelegi prin "dacia", inclusiv logan?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
In ultimele zile, cel mai mult ma deranjeaza soferii "romano-finlandezi". "Are" baietii ABS, ESP, EBD, ASR, quattro, syncro, ix, tdx, 4matic, AWD si alte alea si gonesc ca niste oi capii, pe strazile orasului, prin zapezi, mocirle, peste poduri de gheata, etc. Am avut ocazia sa vad si cel mai rapid mod de a dezapezi masina parcata cu spatele la strada: Un ardei umplut, cu Grand Cheerokee, face intoarcere cu rupere de aderenta si aplica inzapezitei o lovitura de dreapta spate, direct in portbagaj. In urma impactului, masina parcata, este brusc, dezapezita si se repede in usa de la pariuri sportive, sa bage si ea un pariu pe Lazio. Ardeiul se scufunda in cratitza lui amerindiana si dispare. "Ia-i numaru'!" striga cineva. "Ce numar bre? E acoperit cu gheatza, nu se vede... CASCO sa traiasca!"
|
--------------------
Dacia
Logan
- CT 06 BAB
1,6MPI Laureate "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Cornel001 @ 6 Jan 2008, 18:21) Nu stiu unde s-o pun asa ca o s-o pun aici : Citat de pe alt forum (al cuiva care fusese lovit de doua ori in aceeasi zi, de fiecare data de catre o dacie, desi in primul caz autorul moral cica fusese un vw): "In urma celor aprox 7h petrecute la politie, am observat un lucru "interesant". Cei care nu erau cu masini gasite lovite prin parcare, erau tot perechi BMW-Dacia, Renault-Dacia, Ford-Dacia, Peugeot-Dacia, VW-Dacia. No comment. In speranta ca nu v-am plictisit prea tare, va doresc sa nu aveti parte de patanii de genul si fiti foarte atenti cand aveti in spate o dacie" As putea spune acelasi lucru, 3 accidente, 3 masini straine, toate in decursul ~ unei luni ( noiembrie 16 primul, 29 dec. ultimul ) nici unul din vina mea, nici nu am fost pana acum oprit de politie, de amenzi nici nu incape vorba. As zice ca masina e relativa, soferul este motivul principal pentru 90 - 95 % din accidentele petrecute. Dacia mea stie sa opreasca in conditii de singurata, evident ca nu mai opreste in aceleasi conditii daca gonesc cu 140 pe contrasens, nici un BMW, nici un Audi nu cred ca mai stie. This post has been edited by giany911: 6 Jan 2008, 21:32 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Kojak @ 6 Jan 2008, 19:44) Mi se pare ca tocmai acolo spunea cineva, citez : "Mie-mi place cand vine cineva si zice: "Mi-am luat Logan !" Nimeni nu zice ca si-a luat o Dacie noua ![]() QUOTE As putea spune acelasi lucru, 3 accidente, 3 masini straine, toate in decursul ~ unei luni Ultima data cand am incercat sa merg cu o dacie 1310 am renuntat fiindca mi se parea ca are franele defecte. evident, unchiul meu mi-a demonstrat ca nu le avea, dar dupa 1 an de masini straine, ma dezobisnuisem.... (prima masina a fost tot o 1310, si m-am descurcat ok cu ea) fiecare trage ce concluzie vrea de aici. PS postul precedent trebuia sa il postez mai bine la aia cu iarna si ninsul, ca pe vremea asta se intampla mai ales belelele. Maine probabil ca o sa merg cu masina la servici, si o sa fiu cu ochii in 10 dupa alte masini, mai ales dupa dacii 1310. ![]() This post has been edited by Cornel001: 6 Jan 2008, 22:02 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Este o vorba: "Numele prostilor pe toate gardurile" - in cazul nostru "pe masinile lor".
Genul asta de soferi ma distreaza...... Attached thumbnail(s) P1020634.jpg ( Size: 524.61k ) Number of downloads: 203 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
Cornel001 |
![]()
|
Si problema ta care e ?
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Hai ma, da-o-n "pelea" mea de treaba...sa-ti pui numele pe masina...
![]() ![]() ![]() Si scris mare sa se vadaaaaa!!! ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
e pus ptr gagici,da ce stiti voi,cand coboara,vin la el si stiu cum sal strige,sau
vai tu fata uitel pe valentin,il stii fata da fata cum sa nu ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
cum altfel daca nu personalizezi, eu ma gandeam sa imi pun pe luneta semnu lu nike si personalizat sexinstructor ca sa sa stie ca sunt io unicul si singurul si unicatu' si adevaratu, inca ma mai gandesc la asta acum, cre ca tre sa ma las de baut...
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
e misto sa tii pui ceva de genu atentie conduc beat
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai ales politia rutiera sa vezi ce-o sa te mai evite. De cate ori te vede, de atatea ori te evita...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
C@talina are pile.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
L-am vazut, tot in Galati, tot intr-o masina cu numar de Bucuresti, si pe "Alin" scris pe luneta unei masini. Nu am avut aparatul foto la mine, ca-l imortalizam si pe "Alin".
Se pare ca devine o moda la baietii de capitala. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Aseara in Bragadiru, un tip cu un Ford iese de pe o strada laturalnica cu vreo 10Km/h. Si dupa ce ca a iesit la vreo 20-30m in fata (in conditiile in care carosabilul era acoperit cu zapada si se circula in coloana cu 30-40km/h) se mai si posteaza pe banda 2 continuind sa ruleze cu aceeasi viteza.
|
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Azi am avut iesire in infernul alb din Bucale
![]() ![]() ![]() PS Promit sa nu mai fac greseala...astept (provincia) primavara ca si boul de Videanu! This post has been edited by luck33ro: 7 Jan 2008, 13:01 |
--------------------
**
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
Norris_Chuck |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 7 January 08 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
- B-54-XXX
MCV 2006 dCI
|
|
luck33ro |
![]()
|
Renault-Nissan-Dacia ...in ordinea crescatoare a valorii
![]() This post has been edited by luck33ro: 7 Jan 2008, 17:35 |
--------------------
**
|
|
negrucvj |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 10 October 07 ![]() |
ma enerveaza "soferii" care se pling de lipsa locurilor de parcare, acuzand pe oricine, zapada, primar, etc, dar in acelasi timp nu-i vezi la lopata. Toti trebuie sa munceasca pt ei. Eram copil cind vechea orinduire scotea lumea in strada la lopata, nu mai zic de obligatia magazinelor, asociatiilor de locatari, etc de a face "luna" in zona lor. Dar, noi suntem romani, nu?
|
--------------------
dacia
solenza
- b38xxx
2004 scala
|
|
Norris_Chuck |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 7 January 08 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
- B-54-XXX
MCV 2006 dCI
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Azi am fost nevoit sa circul cu autobuzul ( lucru care nu am mai facut din martie '07 ). Spre surprinderea mea s-a circulat bine, autobuzul era ... nu foarte aglomerat, si am facut mai putin pana la destinatie decat anticipasem.
Totusi nu am scapat de nervi, un sofer nu il inteleg cum putea sa conduca asa, avea zapada pe toate geamurile laterale mult peste nivelul oglinziilor. Nu stiu cum schimba benzile ca nu vedea absolut nimic in oglinzi. Si un pieton chiar m-a enervat, trecea pe rosu agale la semaforu' de la Unirii. Un tip cu o Skoda Fabia satul sa mai astepte ( a stat saracu' dupa x oameni, toti pe rosu ) a tras de volan stanga catre pieton, si accelerat doar cat sa ii grabeasca pasu' iar asta a dat cu sutu' in masina bietului om. Vream sa ma iau de el, ba dupa ce ca esti daltonist mai ai si curaj, mare om nu era si nu eram nici singur ... dar am zis fiecare sa isi duca luptele, dar serios ma enervasem eu ca pieton, daca eram eu in biata Fabia faceam urat. M-am mirat ca soferu' nu a iesit la el, desi i-a lovit bine de tot portbagajul. Deh prostu' nu e prost destul pana nu e si fudul. This post has been edited by giany911: 7 Jan 2008, 20:26 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Eu.
Drum Galati - Otopeni, depasire, masina din fata, viteza maricica, derapaje, incercare de intrare in coloana cu frana de motor, frana de picior, blocaj roti, tata tipa ![]() |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Considera-te norocos si a 2-a oara gandeste-te bine inainte sa depasesti ..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(liviu2004 @ 7 Jan 2008, 22:02) Eu. Drum Galati - Otopeni, depasire, masina din fata, viteza maricica, derapaje, incercare de intrare in coloana cu frana de motor, frana de picior, blocaj roti, tata tipa ![]() aha , aha , si? -pupaza zbirr pe-o dugheana. incerci sa ne transmiti ca nu te suporti tu pe tine? |
--------------------
dacia
supernova
- mm 13 ral
2002 europa membru cooperant
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 23:05 |