Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
Wolfmark |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|||
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Wolfmark, ideea e sa mergi cu viteza coloanei. Ar trebui sa incerci sa faci asta, nu sa stai cu ochii pe vitezometru. Asta e singura solutie la traficul in crestere, si asta peste tot, nu numai la noi. In State de pilda daca tu incerci sa tii viteza legala si coloana de masini se deplaseaza cu o viteza mai mare, iar tu practic incurci prin respectarea vitezei legale, atunci daca te vede nenea politistu se ia de tine si risti sa iei amenda (eventual din alte motive). Suna paradoxal da asa se intampla.
PS. Faptu ca te doare in pix de ceilalti nu ma mira, asta-i sport national la romani. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
db |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 24 June 03 ![]() |
QUOTE db, pai parca ziceai ca merg asa ca se grabesc, ca asta e treaba lor? Acum cum se grabesc ei cu 50 la ora, a? Se pare ca ajungi tot la parerea noastra, ca ei gatuiesc traficul mai mult.
In plus ia zi-mi, daca e voie cu 50 si ei merg cu 40 e frumos? Si asta pe banda trei! In plus chiar daca ei merg cu 50, pai pana ajung la viteza asta nene le ia o vesnicie. Io nu zic ii dea blana, da nici asa nene, zici ca pleaca dricu de pe loc. Traficul se gatuie pentru ca nu exista lege! Daca toti ar respecta legea si diferenta intre molcomi si repeziti ar fi mai mica max 20km/h nu s-ar crea incidente. Dar pentru ca suntem latini si legea este facuta doar sa fie incalcata se merge cum se merge. Deci ramanem in jungla si ne comportam ca atare. Sper sa nu se ajunga ca in Napoli... Revenind la taximetristi, daca le fac o banda speciala o sa le fie si o va fie viata mult mai usoara. |
--------------------
Renault
Megane
2000 Coupe
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
situatia e complexa si nu poti judeca pe fiecare atat timp cat e nevoie de un mare numar de schimbari: de la asfaltat, schimbat comportamentul politistilor, legislatia poate, comportament soferi, pietoni, semne de circulatie, parcari... adica io-l inteleg pe wolf si nu-l condamn; ttoul e o varza, si in aceasta varza aproape ca nu mai sunt reguli...si e cam de prisos sa-l mai judeci pe x si pe y pentru anumite chestii minore (ca merge pe banda 1 sau 2); sunt atatea alte chestii mult mai importante ...
aseara era sa intru intr-unul care a iesit de pe o straduta fara nici o greata; parca el avea prioritate..io mergeam pe barbu vacarescu...daca eram cu 2 m mai in fata il luam in plin...si prostu de mine nu-i pusesem centura lu' fi-miu ca mi-am zis ca pana in floreasca sunt 3 minute... cand vezi o faza ca asta ce mai conteaza pe ce banda merg...sa le rezolvam noi pe astea importante si dupa aia trecem la fineturi... |
-------------------- |
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
pe mine nu ma enerveaza taximetristii....
poate doar cei care nu prea au experienta cu toate ca pt obtinerea atestatului e nevoie sa ai o experienta de minim 3 ani...dar cati au atestat (poate doar cei de la firmele mari). pe mine cel mai tare ma enerveaza politistii de pe echipaje. cel putin aici la noi in calarasi....trec cu vento-urile alea pe rosu, cand e verde se aseaza in fata ta si nu poti sa-i depasesti ca .deh..e in intersectie si ei atat asteapta,pe o sosea principala merg pe jumate cu 40/h si cine se incumeta sa-i depaseasca...si-o cam fura.. cred ca ei ma deranjeaza cel mai tare |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
gogo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 2 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Hai sa va distrez putin. Uitati-ve pe link-ul asta (cu sunet daca se poate):
http://www2.omnitel.net/smirlis/tmp/schule.html |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
- B-32-JCJ "Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds. "Einstein
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Nenea gogo!
Oldiz but goldiz! http://www.infonegocio.com/xeron/bruno/yesno.html si apoi a mai fost postat pe forum! http://www.daciaclub.ro/album_pic.php?pic_id=415 Exista si poze! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Bai, scoateti-va din cap ideea cu benzi speciale pt taxi. Niste idioti (scuzati limbajul) au aplicat "ideea" asta geniala la TM si ca sa faca benzi taxi/bus au deviat traficul pe o strada prin plin cartier de blocuri (si mai rau, cartierul meu) + niste sensuri unice de te doare capul, semafoare am-pixu sincronizate si plasate, marcaje la fel. O harababura ce mai. Si degeaba incerca cativa sa atraga atentia autoritatilor pe site primariatm.ro ca li se rupe. Daca doar cativa iau atidudine si restul se resemneaza (ca oamenii mai si muncesc si nu toti au internet sau stiu ce e aia) edilii au impresia ca lumea e multumita.
Mama lor de incompetenti. ![]() QUOTE Off-topic Azi la stiri am vazut o stire ce m-a dat peste cap. Seful Directiei de Finante Timis e un tip care pana in 1989 canta la nunti/botezuri in tarafuri de lautari. Ce draq de pregatire are ala de-l face potrivit pentru slujba care o are ? ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
pleosc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 1 March 04 From: Constanta ![]() |
soferii de pe autobuze,unu din astia era sa-mi faca fleci masina.salvarea-reflex extraordinar....nu al lui...
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- CT-54-XXX Orice solutie genereaza noi probleme.
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine cel mai mult deocamdata ma enervez pe mine insumi caci nu am de mult carnet si neavand experienta mai creez probleme in trafic , mai fortez si masina mai mult decat trebuie, una peste alta chiar sunt complexat de mine insumi, nu sunt chiar o catastrofa dar , asta e ........sunt incepator
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine nu ma streseaza taximetristii chiar daca de 4 ani merg cam 30Km pe zi in Bucuresti (militari -> universitate -> obor)
Ii vad din timp daca vor sa plece sau daca vor sa opreasca si ii ocolesc. Cu unii noaptea ma si alerg, facem curse sa vedem la care tine masina mai bine ![]() Sincer imi declar simpatia pentru taximetristi, pentru ca de cele mai multe ori pentru mine, cand intersectia e blocata , nu e din cauza de taxi ci din cauza de femeie la volan sau gigei cu masini shmekere care forteaza si nu mai pot iesi din intersectie. Taxiurile se strecoara, gasesc oportunitati, nu stau de-am boulea sa incurce. Unii soferi de autobuz ma enerveaza cand se baga pe banda mea cand sunt in dreptul lor, dar bag claxon si nu-l iert nici de-al dracu si franeaza pana la urma, doar sa te tina curaju sa ramai pe banda. Ganditi-va si voi, daca toti franeaza cand autobuzu face manevre aiurea - lu ala i se suie la cap egoul si devine si mai nesimtit. Ce ma scote din SARITE sunt soferii carora NU LI SE APRIND STOPURILE DE FRANA. Am parte de asa ceva in trafic si URASC lucru asta la culme... Imi vine sa-i sparg capu lu ala... La unii opresc in dreptul lor si le zic, daca se poate.. Dar oricum, nu stiu de ce am pata pe astia dar ma oftica la culme. Nu ma intereseaza daca semnalizeaza (chiar daca eu semnalizez), nu ma atinge agresivitatea altora sau nesimtirea - sunt foarte tolerant - dar faza cu stopurile mi se pare de neglijenta CRASA. Si ma mai enerveaza cei care nu aprind farurile pe inserat, cand masina lor e de culoarea soselii.. Si altii care pe timp ploios si noaptea, merg doar cu pozitiile aprinse.. Dreq, tre sa ai ochi de uliu ca sa ii vezi :shock: samd. |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Io sincer, tot pe femei am boala, chiar nu sunt in stare sa conduca!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
QUOTE Si altii care pe timp ploios si noaptea, merg doar cu pozitiile aprinse.. Dreq, tre sa ai ochi de uliu ca sa ii vezi Lasa ca sunt destui care nu aprind nici o lumina; si bineinteles ca majoritatea sunt taximetristi. |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Lasa ca sunt destui care nu aprind nici o lumina; si bineinteles ca majoritatea sunt taximetristi. Pai iti dai seama ca ar trebui sa schimbe bateria si mai des! |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Sunt shi femei care conduc bine! Nu mai generalizati!
|
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
dragOn |
![]()
|
Daca se poate generaliza, sunt si exceptii, dar putine te asigur!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
northwood |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 26 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Legat de taxiuri, astazi era sa o iau in freza nasol la un viraj la stanga sa intru in parcare. Veneam de dimineata pe Doctor Felix dinspre Titulescu, semnalizez stanga cu vre-o 70 de metri inainte, incetinesc la 20 de km/h, ma apropii de axul drumului si gasesc primul loc gol. Franez si mai mult, ca acolo trebuie urcat pe o bordura iau volan stanga si ... surpriza... aud un claxon din stanga si imediat trece un taxi galben care m-a depasit... prin stanga!!!
Aici imi asum si eu o parte din vina, ca trebuia sa-mi amintesc in ce oras sunt si sa ma asigur inca o data tocmai ca nu vine un nebun care sa ma depaseasca prin stanga exact in acel moment. Oricum experienta imi confirma inca o data: asigura-te de 10 ori, chiar daca ti se pare neverosimil sa se intample ceva. |
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
2009 Maxon CM 10 - Midland ML 145
|
|
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
mishto intamplare....sincer nu prea ma mai mira nimic....
parerea mea este k ar trebui sa se acorde amenda pt cele mai mici incalcari...(dupa ce ar fi putin umblat la reguament - adik sa fie facut de oameni cu cap)... asa...cand s-or vedea baietii fara bani in buzunar probabil s-ar comporta mai civilizat |
-------------------- null
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Pai pt ce a facut ala cu taxiul se suspenda permisul.....nerespectarea regulilor la depasire.
Dar in Bucuresti daca s-ar aplica legea si s-ar suspenda permisele, unicul mijloc de transport in comun ar ramane metroul, nu ar mai circula RATB sau taxiurile. |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
igs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 28 August 02 From: Bucuresti ![]() |
ar mai fi si trancavaiul. astia nu prea se baga pe contrasens. dar pe sosea ar fi tare liber pt ca ar lipsi si o mare parte dintre soferii amatori.
o fi bine, o fi rau ? |
-------------------- |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
mai sunt si aia care vor sa se duca undeva, nu stiu unde, stau cu copilot cu harta in mana si merg pe mijlocul drumului, cu 30-40 km/h !!!!
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu ce nu pot si nu vreau sa inteleg e mentalitatea gen banda 1 masini lente, banda 2 vitezomanii. In oras nu se aplica. In oras banda 1 e pt dreapta/inainte, banda 2 e pentru stanga/inainte. Nici eu daca nu stiu zona/orasul merg pe banda din mijloc cu viteza mica (50 km/h). Asa nu risti niciodata sa te pacalesti cu chestii gen obligatoriu la dreapta sau obligatoriu la stanga. Daca drumul are numai 2 benzi merg pe banda 1, e de bun simt.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
BV99 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 14 April 04 From: BRASOV ![]() |
sunt de acord ca traficul in Buc e ca o noua scoala de soferi, dar in afara bucurestiului majoritatea masinilor (intalnite de mine) B xx xxx nu sunt capabile de mers constant :acceleratii bruste pe drum drept si frane la maxim in curbe. E groaznic cand ai in fata asa indivizi iar daca ai si o masina mai slaba ca a lor incep sa fie dezastruosi. Bucurestenii sa ma ierte ,nu toti sunt in aceiasi oala.
|
--------------------
DACIA
NOVA GT
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
sunt cam 2,000,000 de bucuresteni, dintre care cel putin 50% cretini, deci clar ca nu sunt in aceasi oala
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE mai sunt si aia care vor sa se duca undeva, nu stiu unde, stau cu copilot cu harta in mana si merg pe mijlocul drumului, cu 30-40 km/h !!!! :vmad: deja am intalnit cateva cazuri in cateva zile, si au inceput sa ma enerveze rau de tot. Nu te enerva pe astia, n-au saracii nici o vina. Daca in Buc. suntem obisnuiti cu haosul si cu dimeniunile mari ale orasului, cei care vin din provincie sunt complet pierduti si cu harta in mana si cu copilotul in dreapta si cu prosopul pe dupa gat (ca astia transpira nene, nu jucarie ![]() In ordinea motivelor zilnice de enervare: soferii de maxi-taxi, soferii de taxiuri, doamnele/domnisoarele, smecherii pe jumatate (aia de vin de ex. pe linia de tramvai insa apoi incurca tot fluxul ca vor sa intre totusi prin dreapta refugiului de tramvai; daca e smecher, sa fie macar pana la capat!). Culmea, eu nu am mai avut cam de mult vreun incident cu vreun RATB-ist (ba chiar pleca unul din statie, nu prea aveam chef sa-l las ca stateam prea mult in urma lui dupa aceea, insa tipul a scos mana pe fereastra si mi-a facut semn sa ma duc). |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Sstanescu, mi se pare de bun simt ce spui. Nu e cazul sa las masina la intrarea in Bucuresti, am fost de vreo 20 de ori cred si eu zic ca ma descurc, insa e groaznic sa nu cunosti orasul si sa te trezesti ca ai ratat inscrierea pe banda care trebuie. Asta toamna am facut 40 de minute de la Hotelul Capitol pana la Ministerul Justitiei tocmai pentru ca nestiind pe unde sa ma incadrez, am nimerit pe un sens unic care m-a scos pe undeva pe la gara; noroc ca alimentasem la Urziceni... Asa ca fiti indulgenti...lipsa indicatoarelor e marea problema a provincialilor si nu neaparat neindemanarea.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
nu vreau sa imi aduc aminte de primii mei pasi cu dsn-ul prin Buc ...
Dupa ce am iesit de la dealer, cu masina, mergeam linistit pe Stefan cel Mare (atunci nu stiam ca se cheama asa ... era doar o strada relativ lata ![]() Nu vreau sa va spun ce a fost in mintea mea in ziua aceea ... si nici cum am mers in continuare ![]() Dar asta a fost acum 2 ani .... eheheeee .. ce vremuri ... ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Manuel, asta cu indicatoarele este intr-adevar o mare problema in orasul asta. Daca in provincie, daca ai nimerit in oras, o tii drept pana in centru sau pana la gara, iar de acolo ai indicatoare, aici te zapacesti complet. Nu ar trebui sa consideram ridicola montarea de indicatoare inclusiv catre cartierele bucurestiului, pentru ca practic sunt orase lipite intre ele. Problema nu e atat cu cei din provincie, in sensul ca nu stiu sa mearga cu masina, ci in proportie covarsitoare cu orasul asta care nu e deloc friendly cu cei din afara lui.
Legat de asta, mie mi se pare crunt si din punct de vedere al strainilor care vin in tara. Daca nu stie nitel romaneste, se uita ca curca-n lemne la transportul in comun. Ca unul care m-am mai trezit pe vreun aeroport si a cam trebuit sa ma descurc singur, ma gandesc tot timpul cum se vede orasul/tara asta dpdv al unui turis care nu cunoaste limba. Niste chestii minimale ar trebui sa fie facute vizibile in engleza sau macar pe ici pe colo cu niste ideograme. (ieri am fost sa iau un bilet la clasa I din gara; era o straineza care vroia clasa IIa; ideograma de la casele de aIa sunt cu doua bilete, unul cu 1 si unul cu 2, deci te gandesti automat ca e casa mixta; wrong!) Bottom line: mai multa toleranta pentru "ne-bastinasi"! |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC
|
|
Taz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 27 September 02 From: Tulcea ![]() |
Salut.
Sunt uimit cit de repede a evoluat subiectul la 4 pagini. Credeam ca nu sunt asa multi deranjati de taximetristi am presupus ca sunt eu "defect" de ma supar pe ei. nu povestesc ce minunatii de taximetristi am intilnit e drumuri ca se incadreaza perfect in tot ce s-a zis pina acum. Cred ca pentru ei trebuie banda separata ca pentru biciclisti da si cu parapeti sa nu iasa din ea. Legat de ce spune SStanescu adica indicatoare in cu simboluri pentru orientarea in orase sunt perfect de acord, dar cu indicatoare in engleza NU pentru ca atunci aia din harghita si covasna cu indicatoarele bilingve vor avea trilingve si le vor da idei la altii pentru patru sau cinci limbi de o sa fie o padure de indicatoare. In alta ordine de idei taxi, maxi-taxi sunt posibile pericole in trafic si din partea mea beneficiaza e prezumtia de vinovatie in orice situatie ![]() |
--------------------
DACIA
DSN EUROPA
- TL-20-YNA Some things just can't be improved...
but they can be individualized |
|
AC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
Valentine, sstanescu, imi dau seama ca sunteti soferi desavarsiti si alergati cu viteza foarte mare pe bulevardele aglomerate ale Bucurestiului, sunt insa tare curios ce ati face voi in orase complet necunoscute, cu semaforizari proaste, drumuri inguste si aglomeratie maxima...
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 23:40 |