Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
A coborî.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
yo ii multumesc shoferului care ieri m-a ajutat...a fost mai mult decat baiat.
ca ieri..ieseam eu uite asa ca o floare de la punctul vamal baneasa(acolo e si subaru) , care se afla pe frumoasa centura,pe care se lucreaza si care au pus pietre pe marnea drumului, multe pietre... Si ieseam eu ca o floare de aolo...si cand sa ies...ca trebuia sa fac stanga, ma bag un pic in stanga pe pietrele acelea...si hop...se opreste meganu fix acolo...deschid usa...ma uit in jos...ce sa vezi? numai pietre...nici nu incapea discutie sa cobor ca ramaneam blocata cu toacele din dotare acolo... si incep sa vreau sa ies de acolo... Bag marsarier, accelerez..nimik... bag a intaia , accelerez...pauza...da-i in stanga, da-i in dreapta...meganu nu mai vrea sa iasa de acolo...isi facuse culcush intre pietre. si nush de unde apare o solenta rosie ca focul de mi-a suras norocul...si imi zambeste tipul si impreuna cu pasagerul din dreapta incep sa impinga ghidusul megan, care nici de al draku nu vroia sa iasa din gaura care si-o facuse singur... eu din masina nu aveam cum sa cobor.. ca nu stiam sa manevrez toacilii printre cataroaie la fel cum nu am stiut sa-l manevrez pe megan.. si au inceput ei de au dat cu mana niste pietre de pe la roti si au mai impins o data mirifca masina...si am iesit.. ![]() Deci...ma enervez eu ca stiu sa merg pe pietre si sarumana lui ca m-a scos de acolo ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
- CL 03 FLM
2007 3.2 MPI v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
tea mancat in dos sa lasi bunatate de logan acasa,ai luat meganu sa se strice in drum
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai daca are fund de logan...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Are fund mai mare decât loganu...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
GoLogan V6
- CL 03 FLM
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cam greu cu dubla negație... A, și nu de mașini era vorba...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
maersk... sa stii ca iau foarte in serios societatea asta virtuala...si scuza-ma bre pentru dubla negatie... si chiar...nu despre fundu' unei masini era vorba...
|
--------------------
Dacia
GoLogan V6
- CL 03 FLM
|
luck33ro |
![]()
|
Mai pesechero tu vorbeai de fundu lu Twety?
![]() This post has been edited by luck33ro: 25 Oct 2008, 11:23 |
--------------------
**
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
nu...despre fundu la logan
![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
- CL 03 FLM
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Mi-a crescut inima pentru ca te-a ajutat un Solenzar..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
a fost marfa baiatul.... m-a vazut ca ma lupt sa ies de acolo...si s-a oprit pir si simplu.... ii multumesc si pe aceasta cale
|
--------------------
Dacia
GoLogan V6
- CL 03 FLM
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Nu sunt o vedeta - nu imi place in lumina PROIECTOARELOR.
"Salutarile" sunt pt toti meltenii care desi nu e ceata merg cu proiectoarele aprinse si nu au bunul simt sa le stinga macar la mersul in coloana (coloana de 30km aseara la intrare in Bucuresti dinspre Alexandria). |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
luck33ro |
![]()
|
Pai sa aprinda si stopurile de ceata sa fie tacamu complet
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
in general in trafic sunt destul de calm, dar se mai intampla sa ma scoata din sarite bizonii care fumeaza la volan .... si ma seaca si mai mult cand ii vad ca scrumeza pe geam afara ..... si cel putin 90% dintre ei conduc mai rau decat blondele
acesta este exemplaru' care a reusit sa-mi strice ziua de azi Attached thumbnail(s) 29102008.jpg ( Size: 109.51k ) Number of downloads: 75 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
- B55MGY
2005 / 1993 / 1999 Aha
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si cu ce te deranjeaza pe tine ce face altcineva in masina?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Pai nu deranjeaza daca scrumeaza la ei in masina. Nu pe drum, cum fac multi.
Unul scrumeaza, arunca mucul, altul ambalajul la batonul de ciocolata, altul petul de suc, pentru ca poate - el la el in masina - si ne miram ca toata tara e o mare cocina. E, ca si noi suntem porci. This post has been edited by Thor1983: 29 Oct 2008, 16:43 |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
De acord cu chistoacele, ambalajele, peturile si restul, dar sa nu-mi spuneti ca strazile sunt murdare din cauze scrumului de tigara scuturat pe geam afara.
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Nu numai din cauza scrumului. Dar toate contribuie la mizerie, mai mult sau mai putin.
In plus soferul respectiv, scrumeaza pe geam pentru ca 'nu din cauza asta strazile sunt murdare'. Apoi arunca si mucul, ca tot asa. Si situatia escaladeaza in timp. Mizeria e tot una, indiferent ca e scrum sau gunoi. Contravenient esti si daca depasesti viteza legala cu 1km si cu 50. Doar ca in primul caz nu esti pedepsit. |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Mai sunt si din cauza ca ies bizonii cu basculantele pline de noroi de pe santier, direct pe carosabil.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Serje @ 29 Oct 2008, 16:36) o data ma deranjeaza ca scutura scrumul afara .... scrum care contribuie la mizeria in care traim cu totii apoi ma deranjeaza ca nu conduce atent .... ba chiar haotic QUOTE(radian @ 29 Oct 2008, 16:49) De acord cu chistoacele, ambalajele, peturile si restul, dar sa nu-mi spuneti ca strazile sunt murdare din cauze scrumului de tigara scuturat pe geam afara. leu cu leu se strange suta scrumul raspandit pe geam afara probabil ca nu are pondere mare in praful si mizeria de afara dar e si el acolo si-n plus ..... cel mai mult conteaza gestul ..... azi arunci scrumul .... maine mucul .... poamaine cine stie ,.... poate tot tomberonul |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
- B55MGY
2005 / 1993 / 1999 Aha
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(radian @ 29 Oct 2008, 16:49) De acord cu chistoacele, ambalajele, peturile si restul, dar sa nu-mi spuneti ca strazile sunt murdare din cauze scrumului de tigara scuturat pe geam afara. QUOTE(Thor1983 @ 29 Oct 2008, 16:59) Nu numai din cauza scrumului. Dar toate contribuie la mizerie, mai mult sau mai putin. In plus soferul respectiv, scrumeaza pe geam pentru ca 'nu din cauza asta strazile sunt murdare'. Apoi arunca si mucul, ca tot asa. Si situatia escaladeaza in timp. Mizeria e tot una, indiferent ca e scrum sau gunoi. Contravenient esti si daca depasesti viteza legala cu 1km si cu 50. Doar ca in primul caz nu esti pedepsit. Ma voi sunteti culmea deci mizeria din tara asta e din cauza scrumului de tigari scuturat pe geamurile masinilor? ![]() Logica ta ar fi: scutura scrumulpe geam = arunca mucul pe geam =arunca pachetul + bricheta, + scrumiera pana cand arunca toata masina pe geam ![]() ![]() Fumatori nenorociti nici sa conduceti nu sunteti instare ![]() |
--------------------
**
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 29 Oct 2008, 19:30) Ma voi sunteti culmea deci mizeria din tara asta e din cauza scrumului de tigari scuturat pe geamurile masinilor? ![]() Logica ta ar fi: scutura scrumulpe geam = arunca mucul pe geam =arunca pachetul + bricheta, + scrumiera pana cand arunca toata masina pe geam ![]() ![]() Fumatori nenorociti nici sa conduceti nu sunteti instare ![]() Fara sa spun ca motivul pentru care tara noastra e la pamant este scrumul de tigare aruncat pe geam de diferiti soferi pot face urmatoarea observatie: nu imi spuneti voi mie ca aia care isi scrumeaza pe geam pastreaza mucul si il arunca mai tarziu la cos. Azi un ou, maine un bou ... This post has been edited by giany911: 29 Oct 2008, 20:01 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
C@talin |
![]()
|
in curand o sa ajungeti sa nu va mai suportatri nici persoana voastra
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
tico lui tarzy+dacia lui tarzy+aro lui tarzy...calculam emisii ,noxe,fum negru,etc
luam nefericitul de fuma pe geam calculam emisiile tigarii plus miligramele de scrum aruncate pe geam ne uitam cine pe cine e suparat... ne minunam trecem mai departe |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 29 Oct 2008, 18:01) Mai sunt si din cauza ca ies bizonii cu basculantele pline de noroi de pe santier, direct pe carosabil. idiotii astia sunt obligati de lege sa isi spele cauciucurile de la camioane... dar te miri de ce nu avem drumuri bune, la mine se construieste un carrefour, si este drumul chiar penal, chiar daca a fost el "asfaltat" pe alocuri se simte de parca mergi pe un drum de tara (pamant) nu pe asfalt, cam asa ar fii pretutindeni unde se lucreaza. a si daca mai ma claxoneaza un frustrat la semafor cum sa pus verde cred ca o sa cobor sa ma joc nitel cu noua ranga cumparata oferta 2 la 7 lei ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
C@talin |
![]()
|
vezi daca luai Ratb azi nu te mai enervai
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(giany911 @ 29 Oct 2008, 19:54) Fara sa spun ca motivul pentru care tara noastra e la pamant este scrumul de tigare aruncat pe geam de diferiti soferi pot face urmatoarea observatie: nu imi spuneti voi mie ca aia care isi scrumeaza pe geam pastreaza mucul si il arunca mai tarziu la cos. Azi un ou, maine un bou ... Mai, unii chiar va credeti mai catolici decat papa. Ei uite ca te contrazic. Eu, la volan chiar fumez mult, si scrumul intotdeauna il arunc pe geam afara in schimb chistoacele le "colectionez" in scrumiera. Insa, promit, atunci cand srumatul pe geam afara va deveni una din sursele majore de poluare in Ro, am sa ma aliniez si eu celor cu "bun simt" si imi voi revizui atitudinea. |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 00:28 |