Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
giany911 |
![]()
|
||
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|||
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
in seara asta unu cu un opel astra a intrat in fundul meu. eu stateam la stop si asteptam linistit sa se faca verde.... si poc ... m-a zgaltait unu .... m-am dat jos sa vorbesc cu el... aaa nu m-am oprit.... si avea un opel astra.....degeaba ai ABS daca nu apesi frana ... asta e pe principiul: prost sa fi noroc sa ai!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Prin urmare dacioara mea inca mai este atractiva de se dau opelurile la ea
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
noroc ca ai chiloti de tabla mai grosi fata de sony care lau violat turci
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(tarzy @ 29 Oct 2008, 17:32) o data ma deranjeaza ca scutura scrumul afara .... scrum care contribuie la mizeria in care traim cu totii apoi ma deranjeaza ca nu conduce atent .... ba chiar haotic leu cu leu se strange suta scrumul raspandit pe geam afara probabil ca nu are pondere mare in praful si mizeria de afara dar e si el acolo si-n plus ..... cel mai mult conteaza gestul ..... azi arunci scrumul .... maine mucul .... poamaine cine stie ,.... poate tot tomberonul Da petele de ulei de la petardele de masini nu te deranjeaza? Un amarat de scrum nu face nimic, cu chistoacele nici eu nu-s deacord sa fie aruncate pe geam, mi se pare de prost gust sa arunci ceva din masina, orice ar fi. Iar cine conduce neatent si hatotic, conduce la fel si cu tigara si fara, nu-mi zice ca tu stai tot timpul cu ambele maini pe volan ca nu te cred, asa ca nu vad care ar fi legatura cu fumatorii la volan. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FireChief @ 29 Oct 2008, 20:01) tico lui tarzy+dacia lui tarzy+aro lui tarzy...calculam emisii ,noxe,fum negru,etc luam nefericitul de fuma pe geam calculam emisiile tigarii plus miligramele de scrum aruncate pe geam ne uitam cine pe cine e suparat... ne minunam trecem mai departe Stimabile .... ce ar fi sa-ti vezi de tulumbele matale si sa nu te mai pasioneze cascarabetele altora pai poti sa-o consulti si pe mama lu' Gheba (ptr cei mai tinerei un Matematician care pe vremuri a scos culegeri de Pbe de Matematica) si tot nu cred ca o sa-ti rezulte ca eu cu TOATEA masinile mele provoc emisii ,noxe,fum negru,etc substantial mai ridicate decat unul care conduce o sinbgura masina LA ACELASI NUMAR DE KM-tri Sau dupa logica matale masinile pot fi conduse prin "simpatie" nu mai trebuie unu sa stea intre volan si tetiera scaun sofer? si eu ma minunam ca de cand v-au trecut la MAI inca nu incepusera-ti sa ganditi ca Garcea .... da vad ca acum nu mai am de ce ![]() QUOTE(luck33ro @ 29 Oct 2008, 19:30) Ma voi sunteti culmea deci mizeria din tara asta e din cauza scrumului de tigari scuturat pe geamurile masinilor? ![]() Logica ta ar fi: scutura scrumulpe geam = arunca mucul pe geam =arunca pachetul + bricheta, + scrumiera pana cand arunca toata masina pe geam ![]() ![]() Fumatori nenorociti nici sa conduceti nu sunteti instare ![]() QUOTE(radian @ 29 Oct 2008, 20:34) Mai, unii chiar va credeti mai catolici decat papa. Ei uite ca te contrazic. Eu, la volan chiar fumez mult, si scrumul intotdeauna il arunc pe geam afara in schimb chistoacele le "colectionez" in scrumiera. Insa, promit, atunci cand srumatul pe geam afara va deveni una din sursele majore de poluare in Ro, am sa ma aliniez si eu celor cu "bun simt" si imi voi revizui atitudinea. QUOTE(giany911 @ 29 Oct 2008, 21:04) My bad atunci. Oricum, scrumul e cea mai mica problema la ora actuala ![]() QUOTE(Serje @ 29 Oct 2008, 23:34) Da petele de ulei de la petardele de masini nu te deranjeaza? Un amarat de scrum nu face nimic, cu chistoacele nici eu nu-s deacord sa fie aruncate pe geam, mi se pare de prost gust sa arunci ceva din masina, orice ar fi. Iar cine conduce neatent si hatotic, conduce la fel si cu tigara si fara, nu-mi zice ca tu stai tot timpul cu ambele maini pe volan ca nu te cred, asa ca nu vad care ar fi legatura cu fumatorii la volan. Tipic romanesc tragel de maneca pe unu sa-i spui ca nu e tocmai bine si civilizat cum procedeaza si imediat iti va demonstra ca de fapt exzista altii care fac mai rau .... si ca in alta parte e la fel, etc, etc FRATILOR smokitori ..... ideea e ca ce faceti voi ca vretri sau nu e tot MARLANIE indiferent ca pe lume mai sunt si altii mai marlani decat voi @Serje - eu cel putin 90% din timpul de sofat am ambele maine pe volan .... probabil mi se trage de la aro de cand nu avea servo .... ca nu prea miscai volanu cu o singura mana. desprind mana de pe volan doar ptr a efectua operatiuni de scurta durata gen schimbat postul la RCA, climatizare, semmnalizare, scarpinat in nas .... deastea in rest ma tin bine de covrig |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(giany911 @ 29 Oct 2008, 19:54) Fara sa spun ca motivul pentru care tara noastra e la pamant este scrumul de tigare aruncat pe geam de diferiti soferi pot face urmatoarea observatie: nu imi spuneti voi mie ca aia care isi scrumeaza pe geam pastreaza mucul si il arunca mai tarziu la cos. Azi un ou, maine un bou ... Exact... azi aruncam scrumul, maine ne aruncam si gunoiul din case pe geam... Ti-a trecut prin minte ca scrumul ala nu reprezinta nici a miliarda parte din cenusa-scrumul produs sa zicem de o centrala electrica/termica care functioneaz pe carbuni ? Ne dai voie sa fumam cu geamul deschis in concluzie? In principu scutur scrumul pe geam si sting chistocul in scrumiera. Altfel scrumul poate cadea in masina sau pe mine si fac buba daca are jar ![]() Uite domle ca in alte tari civilizate scrumul este inghitit de fumator si reciclat biologic nu-i asa? |
--------------------
**
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(tarzy @ 30 Oct 2008, 07:16) Multumesc pentru calificativ, esti un tip de treaba ca de obicei... Oare care marlanie o fi mai mare? Sa arunci scrumul de la tigara pe geam sau sa-ti doresti exterminarea unor copii de origine roma pe motiv ca oricum vor ajunge infractori la maturitate... Du-te bai, bea un pahar de apa rece si relaxeaza-te... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(FireChief @ 29 Oct 2008, 21:01) tico lui tarzy+dacia lui tarzy+aro lui tarzy...calculam emisii ,noxe,fum negru,etc luam nefericitul de fuma pe geam calculam emisiile tigarii plus miligramele de scrum aruncate pe geam ne uitam cine pe cine e suparat... ne minunam trecem mai departe Si daca miligramele alea de scrum le aduni cu miile de soferi care fumeaza ce iese? E ca se aduna ceva? Pe langa praful si noxele care sunt mai inghitim si funingine de la tigari. QUOTE(luck33ro @ 30 Oct 2008, 08:25) Exact... azi aruncam scrumul, maine ne aruncam si gunoiul din case pe geam... Ti-a trecut prin minte ca scrumul ala nu reprezinta nici a miliarda parte din cenusa-scrumul produs sa zicem de o centrala electrica/termica care functioneaz pe carbuni ? Ne dai voie sa fumam cu geamul deschis in concluzie? In principu scutur scrumul pe geam si sting chistocul in scrumiera. Altfel scrumul poate cadea in masina sau pe mine si fac buba daca are jar ![]() Uite domle ca in alte tari civilizate scrumul este inghitit de fumator si reciclat biologic nu-i asa? Si daca tu arunci tigara aprinsa pe geam si dai foc la ceva, sau arzi hainele unuia mai ghinionist ce faci? Si in alte tari (cu apa calda) iti iei amenda de nu te vezi daca fumezi si arunci pe geam. Si mai sunt unele tari unde iei amenda oricum daca fumezi la volan, chiar daca scrumezi la tine in masina. Exact gandirea asta duce tara asta in kkt: daca altul face asa de ce sa nu fac si eu?, sau ce mai conteaza inca putin gunoi pe langa mormanele deja existente? Pai tu arunci putin, dar daca inmultesti cu toti oamenii (am spus oameni, dar m-am gandit la alt cuvant .. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Haide mai, ca-s alte probleme mult mai grave in trafic decat fumatul la volan.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, scobitul in nas.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 30 Oct 2008, 07:25) In principu scutur scrumul pe geam si sting chistocul in scrumiera. Altfel scrumul poate cadea in masina sau pe mine si fac buba daca are jar ![]() QUOTE(nh1980ro @ 30 Oct 2008, 12:53) Si daca tu arunci tigara aprinsa pe geam si dai foc la ceva, sau arzi hainele unuia mai ghinionist ce faci? Si in alte tari (cu apa calda) iti iei amenda de nu te vezi daca fumezi si arunci pe geam. Si mai sunt unele tari unde iei amenda oricum daca fumezi la volan, chiar daca scrumezi la tine in masina. nh1980 care parte nu ai inteles-o? Si parca ii al doilea post in care spune clar ca, chistocul de tigara il pune in scrumiera, ii asa greu de inteles? Si la noi este amenda pentru fumat la volan, am luat destule pentru asa ceva. Imi platesti tu amenda sau ce? Ii interzis ... o fac pe riscul meu, eu gresesc... eu platesc. Atata timp cat o persoana poate controla o masina si sa fumeze in acelasi timp ... nu vad unde ii problema. This post has been edited by Serje: 30 Oct 2008, 14:06 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
luck33ro |
![]()
|
Unii invata si acum sa citeasca...sau poate au nevoie de ochelari normali in locul celor de cal. Sa-i lasam in durerea lor!
![]() PS ce facem cu pietonii care fumeaza si nu au scrumiera la ei? ![]() ![]() This post has been edited by luck33ro: 30 Oct 2008, 14:11 |
--------------------
**
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(Serje @ 30 Oct 2008, 15:05) nh1980 care parte nu ai inteles-o? Si parca ii al doilea post in care spune clar ca, chistocul de tigara il pune in scrumiera, ii asa greu de inteles? Pai scrumul esti tu sigur 100% ca pica stins din tigara? Esti tu 100% sigur ca nu sare nicio scanteie? Degeaba va agitati. Eu n-am nimic cu fumatorii, atat timp cat fac asta in mod civilizat. In Germania exista locuri speciale pentru fumat in gari de exemplu. Dar vezi dom'ne de ce sa-mi ard eu tapiteria din masina cand pot sa arunc pe afara gunoiul? <span class='edit'>30 Oct 2008, 15:22:</span> QUOTE(luck33ro @ 30 Oct 2008, 15:09) PS ce facem cu pietonii care fumeaza si nu au scrumiera la ei? ![]() ![]() Legea exista, iar in Bucuresti amenzile sunt chiar mai mari. Doar ca bizonii nu o aplica. QUOTE(Serje @ 30 Oct 2008, 15:05) Si la noi este amenda pentru fumat la volan, am luat destule pentru asa ceva. Imi platesti tu amenda sau ce? Asa pot si eu sa fac pipi de la balcon pe masina ta, si sa platesc amenda, nu? Dar e civilizat? Daca vrei pot sa arunc si gunoiul cand treci pe strada, si sa platesc amenda, ca doar nu mi-o platesti tu.... Nu cred ca trebuie sa existe o lege pentru fiecare regula de bun simt si sa mai fie si aplicate amenzi mai mari decat poti sa platesti, ca sa fii civilizat. This post has been edited by nh1980ro: 30 Oct 2008, 14:28 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Serje |
![]()
|
Acuma o dai in penibil rau de tot cu scanteia aia ... multe chestii pot produce scantei pe drumuri si pe trotuare, hai sa le interzicem
![]() Da cu ce te deranjeaza pe tine, ca eu fumez la volan? Are vreun impact asupra ta? Daca ar avea, ar fi alta treaba, dar nu are, asa ca ... incearca cu alt exemplu. This post has been edited by Serje: 30 Oct 2008, 14:32 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
luck33ro |
![]()
|
@Nhl : Noroc ca esti tu f. sigur : cam 200%? sau cam cat de sigur esti?
Daca vrei sa dai o replica inteligenta este imperios necesar sa fii atent la ce scriu cei carora vrei sa le-o "servesti" E prima regula intr-o conversatie! Adica incearca sa scoti "ochelarii de cal" ![]() Daca persisti in greseala dupa ce toata lumea iti spune sa fii atent atunci ai o problema mai grava ![]() This post has been edited by luck33ro: 30 Oct 2008, 14:31 |
--------------------
**
|
|
Serje |
![]()
|
QUOTE(Kojak @ 30 Oct 2008, 14:16) Io asa tin minte ca ii bagata acolo impreuna cu vorbitul la telefon, nu ai voie sa faci alte chestii in timp ce conduci. Amenzile le-am luat acum cativa ani, de vreo 3 ani is curat ![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
nh1980ro |
![]()
|
QUOTE(Serje @ 30 Oct 2008, 15:26) Da cu ce te deranjeaza pe tine, ca eu fumez la volan? Are vreun impact asupra ta? Daca ar avea, ar fi alta treaba, dar nu are, asa ca ... incearca cu alt exemplu. Daca tu esti in fata mea si-mi bagi fumul de tigara in masina si mai arunci si scrumul pe capota, ma deranjezi nu? Acum o sa zici ca ce caut eu in spatele tau...sau ca nu-mi dauneaza scrumul tau... E doar o chestie de principiu: sa fim civilizati. Nu conteaza ca exista amenzi pentru asta sau nu. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(nh1980ro @ 30 Oct 2008, 14:21) Pai scrumul esti tu sigur 100% ca pica stins din tigara? Esti tu 100% sigur ca nu sare nicio scanteie? ... Mai, tu ai citit de curand povestea lui Creanga cu drobul de sare... Arata-mi un singur incendiu, dovedit, care a avut loc din cauza scrumului de la tigara aruncat afara pe geamul masinii (subliniez scrum de tigara, nu chistoc de tigara) si, iti dau in scris ca-mi vand apartament, masina, si tot ce-oi mai avea eu mai de valoare si donez banii pagubitului. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Serje |
![]()
|
![]() nh tu nu sti niciodata cand sa termini, nu ? ![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(nh1980ro @ 30 Oct 2008, 14:44) Daca tu esti in fata mea si-mi bagi fumul de tigara in masina si mai arunci si scrumul pe capota, ma deranjezi nu? Da cu teava mea de esapament nu ai nicio problema? E mai aproape de nasul tau totusi ![]() Scrumulnu pica pe capotele altor masini (ca nu e gainat) iar vantul il risipeste sigur, nici macar cat praful nu te deranjeaza. Ai niste idei total gresite despre subiectul asta Eu zic sa va faca, celor asa intransigenti ca tine, niste sosele speciale unde sa nu aiba acces fumatorii ![]() ![]() Desigur a fuma e nesanatos si este un obicei urat, dar de aici si pana la poluarea planetei e cale lunga ![]() This post has been edited by luck33ro: 30 Oct 2008, 15:13 |
--------------------
**
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Dar esti de acord cu mine ca civilizat e sa fumezi la tine in masina si sa scrumezi tot acolo?
Sunt constient ca nu se poate in Romania asa ceva, pentru ca noi suntem tara bananiera.... |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
luck33ro |
![]()
|
Cand o sa vad doar masini euro 4-5 si curatenie de farmacie pe strazi zilnic, desigur o sa-mi fie rusine sa scrumez pe geam
![]() Pana atunci inghitim poluare cat cuprinde de la toate rablele si praf grupa mare (de restul mizeriilor nici nu mai vorbim) din santierele patriei ![]() Daca as sti ca de noi fumatorii depinde viitorul tarii noastre necurate, eu m-as lasa de fumat in secunda urmatoare ![]() This post has been edited by luck33ro: 30 Oct 2008, 15:21 |
--------------------
**
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bre, io-s racit si tusesc.
Pot scuipa pe geam sau le mestec pana acasa? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
inghiti. Poti scuipa doar in dreptul vreunui scuterist.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 20:55 |