DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

315 Pages « < 252 253 254 255 256 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto

os
post 31 Oct 2008, 11:08
Post #7591

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Group: Moderatori

Oameni buni: daca tot a ajuns fumatul la volan principala problema (??) o sa va spun opinia mea:
Eu sunt, tocmai invers decit Tarzy, fumator care nu permite sa se fumeze in masina. Si eu procedez ca xcss - caci ca am avantje multiple:

1. fumez mai putin (o tigara la 1-2 ore), fata de cazul in care as fuma in vreme ce conduc (am facut si asta, n-aveti grija)
2. fac pauze (la 1-2 ore) pe care altfel nu le-a face. Asta are efecte benefice, caci ma mai dezmortesc.
3. nu pute in masina.
4. nu se murdareste asa repede parbrizul pe dinauntru.
5. mai ales fiindca eu insumi nu fumez in masina, nu indrazneste nimeni sa incalce interdictia he he he.

Le recomand colegilor care nu pot sau nu doresc sa se lase de fumat sa incerce aceeasi manevra. Raspund aici intrebarii cu blocajul in trafic: si ce, o sa mori daca n-ai sa fumezi juma'de ora in plus?

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Victoras2001
post 31 Oct 2008, 11:16
Post #7592

Membru autentic

Group: Members

Asta e punctul de vedere al unui om care fumeaza, probabil, maxim un pachet pe zi. Eu fumez aproape trei. Cum imi mai indeplinesc norma daca fumez o tigara la doua ore?
Am uitat sa specific. La mine-n masina fumez doar eu. Pasagerii fumeaza numai dupa ce coboara, sau inainte de a se urca. radmasa.gif

This post has been edited by Victoras2001: 31 Oct 2008, 11:19

--------------------
ZAZ Zaporojež 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
os
post 31 Oct 2008, 11:18
Post #7593

Vezi punctul 1: fumezi mai putin.
-------
PS: daca iei leafa dupa cum iti faci norma la fumat, gresesc eu. Am presupus ca nu iei.

--------------------
. . .
+
Victoras2001
post 31 Oct 2008, 11:20
Post #7594

Membru autentic

Io-l vad, da nu-l pot pune-n practica.

--------------------
ZAZ Zaporojež 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
Alexu7
post 31 Oct 2008, 11:28
Post #7595

zān

From: Europa

close encounter, azi cu un bou cu x5 negru, numere de b, bineinteles, care se scremea in claxoane si flash-uri la semafor, in momentul in care temporizatorul arata 10..9..8...

.... ce uameni domle ! ph34r.gif

--------------------
DACIA POPnituita 1310 L 1998 - B6
incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
+
nh1980ro
post 31 Oct 2008, 11:30
Post #7596

Membru

From: Togo-Togo.

QUOTE(luck33ro @ 31 Oct 2008, 09:26)
Eu nu arunc chistocu pe geam in nici un caz. HAi sa-i lamurim pe berbecuti: cand fumezi stai cu geamul deschis si se face curent ...asta inseamna ca daca nu esti atent tot timpul la scrum acesta poate zbura prin masina. Daca esti atent tot timpul la scrum, ca sa scumezi atent numai in scrumiera, nu mai esti atent la condus si poti avea surprize neplacute. Gen sa-i lovim pe astia nefumatorii, ca intre noi fumatorii avem coduri speciale si stim sa ne ferim  tongue.gif De aici rezulta ca cel mai simplu e sa scrumezi pe geam care e mare si nu necesita atentie atunci cand scuturi tigara. La sfarsit faci un mic efort si stingi tigara in scrumiera, dupa care ii pui si capacul ca mai fumega si deranjeaza  smile.gif
Ati inteles tehnica fumatorului din masina? Cel mai naspa e iarna cand e frig trebuie sa stai cu geamul jos cat fumezi, deci suntem niste victime . Intoleranta de rahat tipic romaneasca nu-mi place. Cum spuneau toti fumatorii in aceasta discutie: toate problemele de trafic, poluare, incalzirea planetara, lipsa de civilizatie, intoleranta si toate celelalte neenorociri provin de la nefericitii de drogati cu nicotina  radmasa.gif

Berbecut e ala care zice.. tongue.gif

Si acum poate intelegi si tu de ce e interzis fumatul la volan...ca tocmai ai expus cateva dintre motive.

This post has been edited by nh1980ro: 31 Oct 2008, 11:32

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
+
koldun
post 31 Oct 2008, 11:49
Post #7597

un om

From: CT

QUOTE(Victoras2001 @ 31 Oct 2008, 12:16)
Asta e punctul de vedere al unui om care fumeaza, probabil, maxim un pachet pe zi. Eu fumez aproape trei. ...
*

blink.gif Vai de avataru' tau!

--------------------
Renault Captur TCe 0.9 2016
Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson
+
Kojak
post 31 Oct 2008, 11:57
Post #7598

Membru autentic

From: Bucuresti

Ce-i tigarea: "de la un capat iese fum si de la altu' trage un nebun" biggrin.gif

Am fumegat si eu 5 ani la rand (cate 2pachete/ zi), insa m-am lasat de 8 jumate.

dry.gif Recunosc, eram dintre cei care conduceam cu o mana pe geam, scrumam "pe carosabil" biggrin.gif si chistocul il aruncam pe strada (fie ca eram in masina, fie ca eram pe jos). Am incercat sa-mi sting tigarile de cateva ori in scrumiera stock tongue.gif a berlinei treishpe zece pe care o detineam la vremea respectiva...insa s-a topit jegul ala de plastic din care era confectionata...asa ca, recunosc, eram un pusti necivilizat radmasa.gif

Ca si concluzie, parerea mea este ca mi se pare aiuristic sa ne legam de scrumatul in exteriorul masinii (din mers sau stationat), NU golirea scrumierie sau aruncarea chistocului. Ca gest, in special ptr. o femeie, este urat...dar atat. smile.gif

This post has been edited by Kojak: 31 Oct 2008, 11:58

--------------------
Dacia Logan 2006
+
LoganDeViteza
post 31 Oct 2008, 12:12
Post #7599

I Taut I Taw A Puddy Tat!!!

Group: Banned

Multumesc celor care au adus aceasta discutie despre fumatul la volan...am ras cu lacrimi...si nu poci sa crez ca ezista uamini care spun ca le intra fumul de la masina mea...in masina lui...
Eu fumez la volan cat vreau...dau si fumul si scrumul pe geam.... ca sa va asfixiez pe voi... si dau chiar si chistocul...ca sa va enervez radmasa.gif

si ii indemn pe toti sa fumeze la volan...sa aveti de ce va enerva radmasa.gif

--------------------
Dacia GoLogan V6 2007 3.2 MPI - CL 03 FLM
v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;)
+
Alexu7
post 31 Oct 2008, 12:15
Post #7600

zān

From: Europa

QUOTE(Kojak @ 31 Oct 2008, 11:57)
Ca gest, in special ptr. o femeie, este urat...dar atat. smile.gif
*

proaste obiceiuri, colega !

--------------------
DACIA POPnituita 1310 L 1998 - B6
incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
+
Kojak
post 31 Oct 2008, 12:16
Post #7601

Membru autentic

QUOTE(LoganDeViteza @ 31 Oct 2008, 13:12)
... si dau chiar si chistocul...ca sa va enervez radmasa.gif
*

...da' ai grije mare ca s-ar putea sa se sesizeze unii care sunt in spatele sau paralele cu masina ta, sa se dea jos de la volan, sa ia chistocul aruncat de tine pe caldaram (eventual sa mai traga un fum de nefumatori biggrin.gif ) si sa ti-l arunce asa fierbinte inapoi in habitaclu sau sa ti-l propteasca in dreptul stergatorului in cazul in care ai geamurile inchise. radmasa.gif

--------------------
Dacia Logan 2006
+
os
post 31 Oct 2008, 13:50
Post #7602

Cum bine zice LDV - inchis pentru curatenie si inventar. Urmeaza redeschiderea - dupa. Evident, cine a scris pe alaturi STIE ca o sa-i dispara postarile.
-----------
Redeschid. Data viitoare incep sa sterg si din useri wink.gif

--------------------
. . .
+
LoganDeViteza
post 31 Oct 2008, 14:16
Post #7603

I Taut I Taw A Puddy Tat!!!

Group: Banned

MULTUMIM OS!...SA STII CA TE IUBIM! wub.gif

--------------------
Dacia GoLogan V6 2007 3.2 MPI - CL 03 FLM
v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;)
+
bucatzel
post 31 Oct 2008, 15:46
Post #7604

Membru plictisit

From: Timisoara

QUOTE(argon @ 31 Oct 2008, 08:49)
Daca scrumul il scuturati pe geam sa nu-mi spuneti ca pastrati chistocul, il bagati in buzunar, in scrumiera, oriunde vreti voi, ca nu cred, cand e gata tigarea si chistocul zboara dupa scrum, ca daca foloseati scrumiera din masina bagati si scrumul acolo.

Care e diferenta intre a goli scrumiera si a scutura scumul pe geam? niciuna, e ca si cum, cand ai duce  gunoiul din casa l-ai imprastia printr-un parc sa nu se vada.
*

Scrumez pe geam, pastrez chistocul. ma crezi, nu ma crezi, e treaba ta.

Dar fac asta numai cand sunt in trafic bara la bara. I-a, un metru, frana, punctul mort, de la capat. Am tigara intr-o mana, si cealalta pe schimbator. In restul timpului, tin tigara in mana cu schimbatorul.

Si chiar nu-mi fac probleme ecologice pe tema asta. scrumul (cenusa) e unul din cele mai ok ingrasaminte. trebuie sa creasca si iarba printre crapaturile din asfalt, nu? Multumita celor ca mine, in cativa ani, vom avea cele mai bine semnalizate gropi din europa. tongue.gif

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
luck33ro
post 31 Oct 2008, 15:56
Post #7605

Membru autentic

Eu zic sa facem topic separat ca e funny radmasa.gif

--------------------
+
nh1980ro
post 31 Oct 2008, 17:30
Post #7606

Membru

From: Togo-Togo.

QUOTE(LoganDeViteza @ 31 Oct 2008, 13:12)
Multumesc  celor care au adus aceasta discutie despre fumatul la volan...am ras cu lacrimi...si nu poci sa crez ca ezista uamini care spun ca le intra fumul de la masina mea...in masina lui...
Eu fumez la volan cat vreau...dau si fumul si scrumul pe geam.... ca sa va asfixiez pe voi... si dau chiar si chistocul...ca sa va enervez radmasa.gif

si ii indemn pe toti sa fumeze la volan...sa aveti de ce va enerva radmasa.gif

Lasa ca-mi iau eu un ARO si cand sunt in fata ta calc pedala la fund, ca funinginea e ingrasamant... icon_mrgreen.gif

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
+
dacis
post 31 Oct 2008, 18:06
Post #7607

Membru autentic

From: dealurile oable ale Mioritei

Desi sunt sigur ca au mai aparut aceste motive de enervare (totusi, nu am citit toate cele XXXXX sute de pagini de mai sus) nu ma pot abtine. Ma enerveaza strasnic doua categorii de soferi. Mai intai cei care opresc in drum, in locuri in care incurca grav circulatia (si unde, de regula, prin preajma se afla si un indicator cu "oprirea interzisa"), pun avariile si se duc sa-si vada de treaba... Pe locul doi sunt cei care cand o iau la stanga ori la dreapta intr-o intersectie semnalizeaza fix atunci cand fac manevra respectiva...

Cu privire la cei din prima categorie uneori imi amintesc ce zicea candva altcineva: Haideti, fratilor, sa-i salvam din ghearele minciunii si sa le facem rost de o avarie adevarata (un cauziuc dezumflat, un parbriz ciobit/spart), asa... ceva, ceva sa aiba constiinta impacata ca n-au mintit boborul automobilistic.

This post has been edited by dacis: 31 Oct 2008, 18:09

--------------------
DACIA Logan KissFM 1,4 2008
dacis
+
2xGI
post 9 Nov 2008, 02:06
Post #7608

Membru autentic

dreptate maxima ai gioni ,si eu lucrez pe duba(FIAT PLATFORMA)si stiu ca si tine ce inseamna asta (pietoni,masini de toate felurile,marfa pa care o cari,timpul etc,etc)Sincer eu ai las sa se bage numai pe cei cu dacii(orice model)nu ai suport pe astia cu masini smechere ,lasa sa stea acolo pana il lasa unu cu alta masina smechera (putin probabil)inca ceva,chiar daca am masina de 7m (cam atat are fiat platf)incerc sa nu incurc prea mult traficul (banda 1 cel mult 2 )DAR daca ma enerveaza vreun macho ,il fac de nu se vede(taiat fata,frane bruste in fata lui) .

This post has been edited by 2xGI: 9 Nov 2008, 02:09

--------------------
ex. Dacia 1300 1978 - momentan Treanta 2
niciodata sa nu spui niciodata
+
luck33ro
post 9 Nov 2008, 08:42
Post #7609

Membru autentic

La dacii faci diferente functie de model? radmasa.gif Probabil esti enervat pe viata in general...si te mai si lauzi pe aici cu talentele de sicanator!

--------------------
+
EinarN
post 9 Nov 2008, 09:03
Post #7610

Membru autentic

Pe mine ma enerveaza cel mai mult TĪRĪTORII care merg permanent pe banda a 2-a sau a 3-a sub 130 km/h din comoditate si blocheaza inutil traficul.
Din categoria asta fac parte si BOSOROGII care n-au curaj sa-i dea cocs asa cum trebuie si astia de la firmele de curierat cu sprinterele lor care l-a 120 īi apuca frica ca li se desala rabla.

Eu (si altii) de regula la intrarea pe autostrada (banda de accelerare) am deja 100 - 120 km/h. Nici bine n-am intrat si trec pe banda a 2-a sa-i dau cocs, trebuie sa frīnez ca un tembel din asta doarme la volan. 022.gif

This post has been edited by EinarN: 9 Nov 2008, 09:06

--------------------
+
luck33ro
post 9 Nov 2008, 09:05
Post #7611

Membru autentic

Care banda a 3 a? in ce film ai vazut tu 3 benzi drum national, european sau de care vrei in tarisoara asta de kko? ca autostrada sigur nu are decat 2 benzi la noi...

Stai ca asta e in germanika...si tu cu sandero ii rupi pe mosii cu mertzane si BMWele radmasa.gif Ai grija ce faci acolo ca aia mai merg si cu 250 km/h... sa ne te prinda vreunu pe banda 3 ca ai pus-o radmasa.gif

This post has been edited by luck33ro: 9 Nov 2008, 09:08

--------------------
+
EinarN
post 9 Nov 2008, 09:08
Post #7612

Membru autentic

QUOTE(luck33ro @ 9 Nov 2008, 08:05)
Care banda a 3 a? in ce film ai vazut tu 3 benzi drum national, european sau de care vrei in tarisoara asta de kko? ca autostrada sigur nu are decat 2 benzi la noi...
*

Ma refer la autostrazile de aici ca sīnt destule cu sectoare pe 3 benzi unde poti sa-i dai fara restrictie pīna se da peste cap acul vitezometrului icon_mrgreen.gif si exact aici se trezesc adormitii astia sa DOARMA pe banda 2 sau 3.

Fi linistit ca bosorogii cu mertzane si BMW-uri sīnt cei mai rai. Chiar astia sīnt cei ce dorm cu 130.

Ce ar ar mai fi, sīnt TIR-istii. Astia-s perversi rau. De ex. pe A 3 īn zona WIESBADEN e un tronson bun cu 3 benzi pe sens dar e si panta. Vi din spate cu 200 si īn fata ta chiar īn panta se TRIPLEAZA nesimtitii īn depasire, ocupa toate cele 3 benzi si asta cu 75 - 80. Īn spatele lor auzi numai frīne si se aduna coloane de masini. E bine ca īntr-e timp li s-a pus celora de la politia autostrazii pata pe ei si īi taxeaza la chiestii din astea de le sar capacele.

This post has been edited by EinarN: 9 Nov 2008, 09:16

--------------------
+
adip
post 9 Nov 2008, 09:15
Post #7613

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(EinarN @ 9 Nov 2008, 18:03)
Pe mine ma enerveaza cel mai mult TĪRĪTORII care merg permanent pe banda a 2-a sau a 3-a sub 130 km/h din comoditate si blocheaza inutil traficul.
[...]
Eu (si altii) de regula la intrarea pe autostrada (banda de accelerare) am deja 100 - 120 km/h. Nici bine n-am intrat si trec pe banda a 2-a sa-i dau cocs, trebuie sa frīnez ca un tembel din asta doarme la volan.  022.gif
Haha, sa te vad eu cum rezisti conducand masina pe autostrada cu 3-4 benzi pe sens unde viteza MAXIMA e de 100km/h! Si unde de regula pe banda dinspre axul drumului ii mai dau forja cu 110km/h astia grabiti radmasa.gif

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
EinarN
post 9 Nov 2008, 09:17
Post #7614

Membru autentic

QUOTE(adip @ 9 Nov 2008, 08:15)
Haha, sa te vad eu cum rezisti conducand masina pe autostrada cu 3-4 benzi pe sens unde viteza MAXIMA e de 100km/h! Si unde de regula pe banda dinspre axul drumului ii mai dau forja cu 110km/h astia grabiti  radmasa.gif
*

E nasol. Cunosc din Anglia ca acolo e aceasi poveste. Am fost pīna īn Londra si m-am lecuit.
Se uitau englejii la Sandero si pe vapor, īn Dover cīnd am coborīt cu ea, pe autostrada si mai ales īn Londra de ma bufnea rīsu.
Parca au vazut un OZN radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

This post has been edited by EinarN: 9 Nov 2008, 09:19

--------------------
+
adip
post 9 Nov 2008, 09:18
Post #7615

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(EinarN @ 9 Nov 2008, 18:08)
De ex. pe A 3 īn zona WIESBADEN e un tronson bun cu 3 benzi pe sens dar e si panta. Vi din spate cu 200 si īn fata ta chiar īn panta [... batman... ninja... spiderman... vandam]
200 cu Sandero, nu?

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
EinarN
post 9 Nov 2008, 09:20
Post #7616

Membru autentic

QUOTE(adip @ 9 Nov 2008, 08:18)
200 cu Sandero, nu?
*

Fi linistit. Nu te impacienta ca nu conduc numai Sandero si asta-l am abea de o luna.
E īn rodaj si nu-l urc mai mult de 150 (momentan)

This post has been edited by EinarN: 9 Nov 2008, 09:21

--------------------
+
Radduu
post 9 Nov 2008, 10:55
Post #7617

Membru autentic

QUOTE(EinarN @ 9 Nov 2008, 11:20)
E īn rodaj si nu-l urc mai mult de 150 (momentan)
*

si definitiv radmasa.gif

--------------------
Dacia 1300 /1310 1983 - B
If you can't find something to live for, Then you best find something to die for

+
EinarN
post 9 Nov 2008, 11:06
Post #7618

Membru autentic

QUOTE(Radduu @ 9 Nov 2008, 09:55)
si definitiv  radmasa.gif
*

Parerea ta.

--------------------
+
BeciAcustic
post 9 Nov 2008, 12:17
Post #7619

BlackLine

From: Constanta

Am citit posturile lui EinarN..... o fi vre-un "sumi" si n-am auzit de el .... trebuie sa mai citesc..... omu nu are loc pe autostrada .... =)) oricum m-ai amuzat cu posturile tale smile.gif Numai Bine!

--------------------
DACIA LOGAN 2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V - CT - numere rosii
Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
+
EinarN
post 9 Nov 2008, 12:28
Post #7620

Membru autentic

@ BeciAcustic

Fi linistit ca am loc pe autostrada si nici schumi nu sīnt dar cum stie fiecare nu exista padure fara uscaturi nici īn DE asa cum nu exista nici īn RO si fi convins ca daca un tembel face pe nebunu pe autostrada, aici cel putin, sīnt destui oameni ai legii ce au "acele necesare" pt. cojocul lui wink.gif iar īn ceea ce priveste masina fi linistit si tu si ceilalti ca nu ma limitez numai la Sandero. Īn familia noastra mai sīnt si alte.................trotinete si trompete. Una dintr-e ele are īn jur de 475 de caluti putere cu care "ma joc" destul de des. wink.gif

--------------------
+
315 Pages « < 252 253 254 255 256 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th July 2025 - 11:50
Forum Renault