Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
os |
![]()
|
||
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Asta e punctul de vedere al unui om care fumeaza, probabil, maxim un pachet pe zi. Eu fumez aproape trei. Cum imi mai indeplinesc norma daca fumez o tigara la doua ore?
Am uitat sa specific. La mine-n masina fumez doar eu. Pasagerii fumeaza numai dupa ce coboara, sau inainte de a se urca. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 31 Oct 2008, 11:19 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Vezi punctul 1: fumezi mai putin.
------- PS: daca iei leafa dupa cum iti faci norma la fumat, gresesc eu. Am presupus ca nu iei. |
--------------------
.
.
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Io-l vad, da nu-l pot pune-n practica.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zān Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
close encounter, azi cu un bou cu x5 negru, numere de b, bineinteles, care se scremea in claxoane si flash-uri la semafor, in momentul in care temporizatorul arata 10..9..8...
.... ce uameni domle ! ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 31 Oct 2008, 09:26) Eu nu arunc chistocu pe geam in nici un caz. HAi sa-i lamurim pe berbecuti: cand fumezi stai cu geamul deschis si se face curent ...asta inseamna ca daca nu esti atent tot timpul la scrum acesta poate zbura prin masina. Daca esti atent tot timpul la scrum, ca sa scumezi atent numai in scrumiera, nu mai esti atent la condus si poti avea surprize neplacute. Gen sa-i lovim pe astia nefumatorii, ca intre noi fumatorii avem coduri speciale si stim sa ne ferim ![]() ![]() Ati inteles tehnica fumatorului din masina? Cel mai naspa e iarna cand e frig trebuie sa stai cu geamul jos cat fumezi, deci suntem niste victime . Intoleranta de rahat tipic romaneasca nu-mi place. Cum spuneau toti fumatorii in aceasta discutie: toate problemele de trafic, poluare, incalzirea planetara, lipsa de civilizatie, intoleranta si toate celelalte neenorociri provin de la nefericitii de drogati cu nicotina ![]() Berbecut e ala care zice.. ![]() Si acum poate intelegi si tu de ce e interzis fumatul la volan...ca tocmai ai expus cateva dintre motive. This post has been edited by nh1980ro: 31 Oct 2008, 11:32 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce-i tigarea: "de la un capat iese fum si de la altu' trage un nebun"
![]() Am fumegat si eu 5 ani la rand (cate 2pachete/ zi), insa m-am lasat de 8 jumate. ![]() ![]() ![]() ![]() Ca si concluzie, parerea mea este ca mi se pare aiuristic sa ne legam de scrumatul in exteriorul masinii (din mers sau stationat), NU golirea scrumierie sau aruncarea chistocului. Ca gest, in special ptr. o femeie, este urat...dar atat. ![]() This post has been edited by Kojak: 31 Oct 2008, 11:58 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
Multumesc celor care au adus aceasta discutie despre fumatul la volan...am ras cu lacrimi...si nu poci sa crez ca ezista uamini care spun ca le intra fumul de la masina mea...in masina lui...
Eu fumez la volan cat vreau...dau si fumul si scrumul pe geam.... ca sa va asfixiez pe voi... si dau chiar si chistocul...ca sa va enervez ![]() si ii indemn pe toti sa fumeze la volan...sa aveti de ce va enerva ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zān Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(LoganDeViteza @ 31 Oct 2008, 13:12) ...da' ai grije mare ca s-ar putea sa se sesizeze unii care sunt in spatele sau paralele cu masina ta, sa se dea jos de la volan, sa ia chistocul aruncat de tine pe caldaram (eventual sa mai traga un fum de nefumatori ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
os |
![]()
|
Cum bine zice LDV - inchis pentru curatenie si inventar. Urmeaza redeschiderea - dupa. Evident, cine a scris pe alaturi STIE ca o sa-i dispara postarile.
----------- Redeschid. Data viitoare incep sa sterg si din useri ![]() |
--------------------
.
.
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
MULTUMIM OS!...SA STII CA TE IUBIM!
![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(argon @ 31 Oct 2008, 08:49) Daca scrumul il scuturati pe geam sa nu-mi spuneti ca pastrati chistocul, il bagati in buzunar, in scrumiera, oriunde vreti voi, ca nu cred, cand e gata tigarea si chistocul zboara dupa scrum, ca daca foloseati scrumiera din masina bagati si scrumul acolo. Care e diferenta intre a goli scrumiera si a scutura scumul pe geam? niciuna, e ca si cum, cand ai duce gunoiul din casa l-ai imprastia printr-un parc sa nu se vada. Scrumez pe geam, pastrez chistocul. ma crezi, nu ma crezi, e treaba ta. Dar fac asta numai cand sunt in trafic bara la bara. I-a, un metru, frana, punctul mort, de la capat. Am tigara intr-o mana, si cealalta pe schimbator. In restul timpului, tin tigara in mana cu schimbatorul. Si chiar nu-mi fac probleme ecologice pe tema asta. scrumul (cenusa) e unul din cele mai ok ingrasaminte. trebuie sa creasca si iarba printre crapaturile din asfalt, nu? Multumita celor ca mine, in cativa ani, vom avea cele mai bine semnalizate gropi din europa. ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Eu zic sa facem topic separat ca e funny
![]() |
--------------------
**
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(LoganDeViteza @ 31 Oct 2008, 13:12) Multumesc celor care au adus aceasta discutie despre fumatul la volan...am ras cu lacrimi...si nu poci sa crez ca ezista uamini care spun ca le intra fumul de la masina mea...in masina lui... Eu fumez la volan cat vreau...dau si fumul si scrumul pe geam.... ca sa va asfixiez pe voi... si dau chiar si chistocul...ca sa va enervez ![]() si ii indemn pe toti sa fumeze la volan...sa aveti de ce va enerva ![]() Lasa ca-mi iau eu un ARO si cand sunt in fata ta calc pedala la fund, ca funinginea e ingrasamant... ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Desi sunt sigur ca au mai aparut aceste motive de enervare (totusi, nu am citit toate cele XXXXX sute de pagini de mai sus) nu ma pot abtine. Ma enerveaza strasnic doua categorii de soferi. Mai intai cei care opresc in drum, in locuri in care incurca grav circulatia (si unde, de regula, prin preajma se afla si un indicator cu "oprirea interzisa"), pun avariile si se duc sa-si vada de treaba... Pe locul doi sunt cei care cand o iau la stanga ori la dreapta intr-o intersectie semnalizeaza fix atunci cand fac manevra respectiva...
Cu privire la cei din prima categorie uneori imi amintesc ce zicea candva altcineva: Haideti, fratilor, sa-i salvam din ghearele minciunii si sa le facem rost de o avarie adevarata (un cauziuc dezumflat, un parbriz ciobit/spart), asa... ceva, ceva sa aiba constiinta impacata ca n-au mintit boborul automobilistic. This post has been edited by dacis: 31 Oct 2008, 18:09 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
dreptate maxima ai gioni ,si eu lucrez pe duba(FIAT PLATFORMA)si stiu ca si tine ce inseamna asta (pietoni,masini de toate felurile,marfa pa care o cari,timpul etc,etc)Sincer eu ai las sa se bage numai pe cei cu dacii(orice model)nu ai suport pe astia cu masini smechere ,lasa sa stea acolo pana il lasa unu cu alta masina smechera (putin probabil)inca ceva,chiar daca am masina de 7m (cam atat are fiat platf)incerc sa nu incurc prea mult traficul (banda 1 cel mult 2 )DAR daca ma enerveaza vreun macho ,il fac de nu se vede(taiat fata,frane bruste in fata lui) .
This post has been edited by 2xGI: 9 Nov 2008, 02:09 |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
luck33ro |
![]()
|
La dacii faci diferente functie de model?
![]() |
--------------------
**
|
|
EinarN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
Pe mine ma enerveaza cel mai mult TĪRĪTORII care merg permanent pe banda a 2-a sau a 3-a sub 130 km/h din comoditate si blocheaza inutil traficul.
Din categoria asta fac parte si BOSOROGII care n-au curaj sa-i dea cocs asa cum trebuie si astia de la firmele de curierat cu sprinterele lor care l-a 120 īi apuca frica ca li se desala rabla. Eu (si altii) de regula la intrarea pe autostrada (banda de accelerare) am deja 100 - 120 km/h. Nici bine n-am intrat si trec pe banda a 2-a sa-i dau cocs, trebuie sa frīnez ca un tembel din asta doarme la volan. ![]() This post has been edited by EinarN: 9 Nov 2008, 09:06 |
-------------------- |
|
luck33ro |
![]()
|
Care banda a 3 a? in ce film ai vazut tu 3 benzi drum national, european sau de care vrei in tarisoara asta de kko? ca autostrada sigur nu are decat 2 benzi la noi...
Stai ca asta e in germanika...si tu cu sandero ii rupi pe mosii cu mertzane si BMWele ![]() ![]() This post has been edited by luck33ro: 9 Nov 2008, 09:08 |
--------------------
**
|
|
EinarN |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 9 Nov 2008, 08:05) Care banda a 3 a? in ce film ai vazut tu 3 benzi drum national, european sau de care vrei in tarisoara asta de kko? ca autostrada sigur nu are decat 2 benzi la noi... Ma refer la autostrazile de aici ca sīnt destule cu sectoare pe 3 benzi unde poti sa-i dai fara restrictie pīna se da peste cap acul vitezometrului ![]() Fi linistit ca bosorogii cu mertzane si BMW-uri sīnt cei mai rai. Chiar astia sīnt cei ce dorm cu 130. Ce ar ar mai fi, sīnt TIR-istii. Astia-s perversi rau. De ex. pe A 3 īn zona WIESBADEN e un tronson bun cu 3 benzi pe sens dar e si panta. Vi din spate cu 200 si īn fata ta chiar īn panta se TRIPLEAZA nesimtitii īn depasire, ocupa toate cele 3 benzi si asta cu 75 - 80. Īn spatele lor auzi numai frīne si se aduna coloane de masini. E bine ca īntr-e timp li s-a pus celora de la politia autostrazii pata pe ei si īi taxeaza la chiestii din astea de le sar capacele. This post has been edited by EinarN: 9 Nov 2008, 09:16 |
-------------------- |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(EinarN @ 9 Nov 2008, 18:03) Pe mine ma enerveaza cel mai mult TĪRĪTORII care merg permanent pe banda a 2-a sau a 3-a sub 130 km/h din comoditate si blocheaza inutil traficul. Haha, sa te vad eu cum rezisti conducand masina pe autostrada cu 3-4 benzi pe sens unde viteza MAXIMA e de 100km/h! Si unde de regula pe banda dinspre axul drumului ii mai dau forja cu 110km/h astia grabiti [...] Eu (si altii) de regula la intrarea pe autostrada (banda de accelerare) am deja 100 - 120 km/h. Nici bine n-am intrat si trec pe banda a 2-a sa-i dau cocs, trebuie sa frīnez ca un tembel din asta doarme la volan. ![]() ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
EinarN |
![]()
|
QUOTE(adip @ 9 Nov 2008, 08:15) Haha, sa te vad eu cum rezisti conducand masina pe autostrada cu 3-4 benzi pe sens unde viteza MAXIMA e de 100km/h! Si unde de regula pe banda dinspre axul drumului ii mai dau forja cu 110km/h astia grabiti ![]() E nasol. Cunosc din Anglia ca acolo e aceasi poveste. Am fost pīna īn Londra si m-am lecuit. Se uitau englejii la Sandero si pe vapor, īn Dover cīnd am coborīt cu ea, pe autostrada si mai ales īn Londra de ma bufnea rīsu. Parca au vazut un OZN ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by EinarN: 9 Nov 2008, 09:19 |
-------------------- |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(EinarN @ 9 Nov 2008, 18:08) De ex. pe A 3 īn zona WIESBADEN e un tronson bun cu 3 benzi pe sens dar e si panta. Vi din spate cu 200 si īn fata ta chiar īn panta [... batman... ninja... spiderman... vandam] 200 cu Sandero, nu? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
EinarN |
![]()
|
|
-------------------- |
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
EinarN |
![]()
|
|
-------------------- |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Am citit posturile lui EinarN..... o fi vre-un "sumi" si n-am auzit de el .... trebuie sa mai citesc..... omu nu are loc pe autostrada .... =)) oricum m-ai amuzat cu posturile tale
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
EinarN |
![]()
|
@ BeciAcustic
Fi linistit ca am loc pe autostrada si nici schumi nu sīnt dar cum stie fiecare nu exista padure fara uscaturi nici īn DE asa cum nu exista nici īn RO si fi convins ca daca un tembel face pe nebunu pe autostrada, aici cel putin, sīnt destui oameni ai legii ce au "acele necesare" pt. cojocul lui ![]() ![]() |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 11:50 |