Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
kog |
![]()
|
||
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|||
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Ai facut scandal cu familia in masina?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Yanys din toata intamlarea ta nu am inteles partea cu"tupeu de galatean prost".Este vreo diferenta intre tupeul de galatean si cel de bucurestean?Adik...detaliaza si tu putin..Este de inteles faptul ca sunt din gl ba mai mult se poate vedea la descrierea mea.
|
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Tulai ... multa minte mai ai si tu ... lipsa. Daca ne-am face toti dreptate asa ... ar fi plin centrul oraselor de batai de strada. Sora ta sa stea in casa, daca din orice se apuca de plans.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Va dati seama ca iesea daca era cu "tovarasii"
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Auzi bai mucosule (ianys...). Daca tu crezi ca o iesire de asta te face admirabil, te inseli. N-am suficient chef de un warn sa-ti zic tot ce meriti. Ala la care te-ai dat tu o fost vreun lesinat. Am prins si eu faze de astea cu testosteron la volan. S-au dat jos trei dintr-o masina la mine anu' trecut. Erau pe contrasens, si se asteptau sa se dea ailati inapoi. in acelasi timp, ma mai blocau si pe mine care nu puteam sa ies din parcare. Cand au vazut ca ma duc eu spre ei deja a inceput sa le piara cheful de scandal. Cam tarziu pentru ei, ca doua masini mai in spate erau ceva politai in civil, care i-au linistit si mai iute decat as fi putut eu.
Acu' vreo 10 ani am mai vazut eu pe unu' care s-o dat jos la altul cu bata de baseball, si s-a suit inapoi in masina si batut si fara ciomag. Auzi ma la el... 5 luni, 5000 de kilometri, nici nu-i in stare sa se asigure, sa conduca preventiv, si el se crede sofer. La asemenea atitudine, n-o sa fii niciodata. This post has been edited by bucatzel: 13 Apr 2009, 11:00 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
![]() Defapt cunosc o faza din asta unde un tanar cu o Dacie evident a accidentat usor biemveul unor cocalari veritabili, mari interlopi si smenari din Arad. A luat omul ala o bataie, erau gata sa-l omoare aia...... A venit politia, scandal mare (cocalarii aia se aveau foarte bine cu politia) si pana la urma desi nu era vinovat posesorul de dacia, necocalar a iesit de vina... Daca vi se pare normala treaba asta, hai sa ne incaieram! This post has been edited by kog: 13 Apr 2009, 11:06 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
AdrianSavu |
![]()
|
![]() Supernovist Group: Members Posts: 353 Joined: 28 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Ai drepatate bucatzel ,multi nu stiu ce inseamna "Conducerea Preventiva"....
Toti "soferii" la 18 ani cred ca soseaua este doar a lor ...si mai ales in cazurile in care au prioritate , intra cu masina in tine si se da jos cu gura mare ..."BA, yo am prioritate" ... in loc sa opreasca , sa-l lase pe dobitoc sa treaca si sa isi vada de drum ... |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 - Clima Conduc o Dacia si asta imi ocupa tot timpul
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(ianys_andrey @ 12 Apr 2009, 14:53) @pentru Luck.sa nu-mi spui tu mie ca tu conduci afara cu 100 si in oras cu 50 ca nu te cred. ![]() ![]() Deci tu esti incepator si ar trebui sa mergi cu viteza maxima admisa - 20km/h (sau 10?), deci cu 70-80.. ![]() Ce cautai tu cu peste 100km/h? Cand esti incepator n-o calci pentru ca nu stii cum reactioneaza masinile in general in diverse situatii, pentru ca nu ai exprienta la volan, nu stii sa anticipezi o gramada de situatii. Oricum vad ca avem in club o multime ce schumahari cu permis pe care inca nu s-a uscat cerneala. Va rog eu, mai usor, ca sa apucati sa-l si schimbati dupa 10 ani. P.S: Vad ca ti=-ai luat ceva 'sapuneala' pe forum. Daca esti baiat destept bagi la cap si nu pui la suflet.. ![]() This post has been edited by nh1980ro: 13 Apr 2009, 11:26 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
alin12 |
![]()
|
![]() Membru ce nu mai este incepator Group: Members Posts: 177 Joined: 26 September 08 From: Roman ![]() |
Nu sunt moderator, dar totusi trebuie sa recititi titlul topicului. De cateva posturi incoace numa despre ianys vorbiti.
Legat de experienta, varsta, mamaliga si calitatea soferului. In majoritatea cazurilor au legatura. Am aproape 19 ani, permis de 7 luni, si aproape 5000 de km. Mi-a placut de mic sa conduc, prima data fiind la 9 ani cu perna sub fund ca nu ajungeam sa vad peste volan(totul se intampla intr-un fost carto-drom unde lumea mergea la gratar). Pana am reusit sa fac scoala de soferi am condus destul de mult, si mi-a placut. Acum tin semnul de incepator, ptr ca asa spune regulamentul, dar nu imi place deoarece sunt sfidat: "aaaa e incepator ma bag in fata lui ca nu are timp sa reactioneze!" Prin aceasta scurta povestire, am demonstrat ca nu trebuie criticati cei care au mamaliga in geam, ca s-ar putea sa conduca mai bine ca voi. Nu ma pot pronunta asupra calitatilor mele, dar sunt multumit de mine. In 7 luni am primit 3 puncte penalizare pentru viteza, atat. Ca sa raspund si eu topicului: cei ce ma enerveaza sunt in primul rand cei care ii sfideaza pe incepatori, apoi copii de bani gata cu multi cai putere, si cei care nu cunosc regulile de baza ale circulatiei. Sper ca nu am jicnit pe nimeni, si sper ca postul meu sa nu fie considerat lauda. Va doresc multi km fara evenimente neplacute! |
--------------------
VW
Golf 3
1993 1.6 De ce simplu, daca se poate si complicat?
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
off..vitejilor
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ti se pare de laudat faptul ca in primele 7 luni si nici 5000 de kilometri deja ai muscat o amenda pentru depasirea vitezei?
Iar in legatura cu nelamurirea ta: peste vreo 3-4 ani adu-ti aminte de ce ai scris aici, sau mai bine reciteste. Sigur o sa te amuze prostiile pe care le-ai debitat. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
alin12 |
![]()
|
![]() Membru ce nu mai este incepator Group: Members Posts: 177 Joined: 26 September 08 From: Roman ![]() |
Imi pare rau ptr greseala pe care am facut-o, era chiar la iesirea din oras, numai ca inca nu trecusem de indicatorul care arata iesirea din oras, plus ca am aflat vreo 2 luni mai tarziu ca vitezometrul indica mai mult.
As vrea sa imi spui ce consideri tu ca am spus gresit, ce prostii am debitat |
--------------------
VW
Golf 3
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 13 Apr 2009, 19:22) Vad ca ti=-ai luat ceva 'sapuneala' pe forum. Daca esti baiat destept bagi la cap si nu pui la suflet.. Ma indoiesc ca o sa bage la cap dupa sapuneala primita aici, ci doar dupa ce o sa si-o fure intr-o buna zi. Nu pare sa fie genul care sa invete din greselile si sfaturile altora, pentru asta trebuie sa fii un pic destept si sa nu te arunci cu capul inainte ![]() ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Alin12: "[...] nu trebuie criticati cei care au mamaliga in geam, ca s-ar putea sa conduca mai bine ca voi."
O sa prinzi mai multa experienta si o sa-ti dai seama de ce asta e o prostie. Si iarasi, o sa-ti dai seama ca aia nu se baga in fata ta ca esti incepator, ci pur si simplu asa gandesc ei. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
alin12 |
![]()
|
Cand am zis voi nu m-am referit la tine si la ceilalti forumisti, te rog sa nu te simti lezat. M-am referit la voi care va bagati in fata celor incepatori si anume tot smecherii care au luat permisul cu bani si nu stiu ce sa faca intr-o intersectie mai mare daca nu merg semafoarele. De multe ori am avut incepatori in fata mea, care plecau mai greu intr-o intersectie dar in nici un caz nu m-am bagat prin dreapta lui sau prin stanga lui si sa plec eu primu.
La asta m-am referit, si imi pare rau daca nu se intelege bine ideea din primul post. |
--------------------
VW
Golf 3
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
QUOTE(alin12 @ 13 Apr 2009, 13:02) Cand am zis voi nu m-am referit la tine si la ceilalti forumisti, te rog sa nu te simti lezat. M-am referit la voi care va bagati in fata celor incepatori si anume tot smecherii care au luat permisul cu bani si nu stiu ce sa faca intr-o intersectie mai mare daca nu merg semafoarele. De multe ori am avut incepatori in fata mea, care plecau mai greu intr-o intersectie dar in nici un caz nu m-am bagat prin dreapta lui sau prin stanga lui si sa plec eu primu. La asta m-am referit, si imi pare rau daca nu se intelege bine ideea din primul post. Da Aline...toti am fost incepatori si cu totii ii stim pe taranoii care merg ca pe "tarlaua lu tacsu'".Stai fara grija ca o sa scoti mamaligile din geam si o sa vezi ca nu este nici o diferenta.Adik:taranoii sunt taranoi si la a 7-a reincarnare si se vor baga aiurea in intersectii si iti vor taia calea indiferent daca ai sau nu lamaile in geam. Probabil tu crezi ca toate astea le patesti din cauza lamailor-FALS.Taranoii si cocalarii nu se uita daca ai sau nu lamai(cel mai probabil nici nu inteleg semnificatia "lamailor" din luneta si parbriz) ![]() |
--------------------
dacia
supernova
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(ianys_andrey @ 13 Apr 2009, 10:32) Illusion.paravantul era din plastic.plasticul nu se face cioburi. N-ai inteles ce am vrut sa spun; citeste printre randuri ![]() QUOTE(ianys_andrey @ 13 Apr 2009, 10:32) am reactionat asa deoarece tata a crezut ca sunt eu de vina (probabil nu l-a vazut de unde a iesit) iar sora mea s-a speriat foarte tare si a inceput sa planga in hohote. Sa inteleg ca tatal tau ti-a aprobat gestul iar sora ta s-a calmat. QUOTE(ianys_andrey @ 13 Apr 2009, 10:32) nu va mai da-ti voi mari calmi la volan ca nu sunteti ![]() ![]() toate bune ![]() Exact, nici eu nu sunt calm, daca unu face boacane pot sa-l pizduiesc de nu-l mai spala nici Bega, depinde cat de mult mi-a gresit. Dar de iesit la el, nu se mai pune problema. Daca isi baga mana la mine in masina, ghinionul lui. Am fost spectator si actor in destule batai in trafic ca sa stiu sa raman in masina, oricat de nervos as fi. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nici nu vreau sa stiu cat de nervoasa poate sa fie Alina in anumite zile ale lunii.
Sau sora-sa. Sau taticu. Nu mai conteaza. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Asta cu sfidatu' e o regula aproape generala. Cred ca peste 50% din cei care vad un "mamaligar" (a se citi: cel ce are mamaliga in geam) trec pe langa el si prin stanga si prin dreapta (cel putin asta mi se intampla in fiecare zi).
Si eu sunt la inceput de drum (nu cred ca am 1000 de km parcursi)... dar deja ti se face groaza cand vezi ca te claxoneaza toti handicapatii doar pt ca ai plecat cu 2 secunde mai tarziu... sau daca pleci de pe loc mai greu (si nu e intersectie cu semafoare, ca sa zici ca pierd culoarea cei din urma coloanei). PS: maine am drum in Constanta... deja mi-e groaza ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
alin12 |
![]()
|
Tind sa cred ca totusi conteaza semnul din geam la care se adauga si marca masinei, defapt modelul, care nu se poate compara cu "solnitza" sau "slogan" desi sunt aceasi marca.
![]() This post has been edited by alin12: 13 Apr 2009, 13:25 |
--------------------
VW
Golf 3
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
Si asta este adevarat.Daca ai avea in dotare un BMW(masina favorita a ...unei categorii de oameni) negru cu geamuri negre si pe deasupra 2 lamai cat roata masinii nu te-ar derajja nimeni in trafic.
Ca de....daca ii deranzez linistea celui care conduce bmw-ul ala...s-ar putea sa musc din volan ca din covrig in prima intersectie in care ma opresc.(stiu ca pe multi dintre voi ii doare in cot de bmw-urile altora dar va garantez ca 70% dintre soferi se tem sa faca probleme in trafic unui sofer de....mare masina mare si anume Bmw) This post has been edited by iulian sn2001: 13 Apr 2009, 13:34 |
--------------------
dacia
supernova
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
QUOTE(adip @ 13 Apr 2009, 13:44) Ma indoiesc ca o sa bage la cap dupa sapuneala primita aici, ci doar dupa ce o sa si-o fure intr-o buna zi. Nu pare sa fie genul care sa invete din greselile si sfaturile altora, pentru asta trebuie sa fii un pic destept si sa nu te arunci cu capul inainte ![]() nu pare a fi genul?....dar dupa ce iti dai tu seama...doar pentru ca a avut o iesire si s-a luat de ala....sau dupa ce iti dai seama ca nu e genul care sa bage la cutie?...il cunosti cumva?...nu zic ca a facut bine...eu nu m-as fi dat jos....l-as fi claxonat si as fi mers mai departe...ma rog....topicul asta cred ca e facut fara rost oricum....adica...e evident ce soferi sunt cei mai enervanti si majoritatea au aceleasi "preferinte" (soferii de tir care in general se cred regi....taximetristi...cocalarii...etc.)....topicul se transforma in lalaiala....parerea mea ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
Din cate am vazut pe forum la sectiunea super-nova Ianys este un baiat de treaba.Este curioasa intamplarea lui(nu ma asteptam) dar sa nu uitam ca toti aveam zile mai proaste si zile mai bune.Oricum sa bagi mana in masina unuia ca sa ii dai una in barba...e o treaba a drak de riscanta.
|
--------------------
dacia
supernova
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Toti mai avem momente de scapare, la nervi ...dar nu ne mandrim cu ele
![]() |
--------------------
**
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 13 Apr 2009, 14:22) Asta cu sfidatu' e o regula aproape generala. Cred ca peste 50% din cei care vad un "mamaligar" (a se citi: cel ce are mamaliga in geam) trec pe langa el si prin stanga si prin dreapta (cel putin asta mi se intampla in fiecare zi). Si eu sunt la inceput de drum (nu cred ca am 1000 de km parcursi)... dar deja ti se face groaza cand vezi ca te claxoneaza toti handicapatii doar pt ca ai plecat cu 2 secunde mai tarziu... sau daca pleci de pe loc mai greu (si nu e intersectie cu semafoare, ca sa zici ca pierd culoarea cei din urma coloanei). PS: maine am drum in Constanta... deja mi-e groaza ![]() Ce spui tu aici cred ca vine de la tine. Si daca te claxoneaza cocalarii ce? Faptul ca auzi un claxon in spate nu trebuie sa te crizeze. Ignora-i.. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 13 Apr 2009, 15:07) aaaa...nu cred ca s-a mandrit ![]() ![]() ![]() si sa revin si eu cu un sofer ce m-a enervat de vreo 3 zile....mergeam eu....pe un drum cu 4 benzi....din care 2 blocate de masini stationate....si unul....cu un mertzan...era pus pe una din benzile blocate...dar perpendicular pe trotuar si suita jumate din masina pe trotuar...jumatatea din fata.....eu mergeam pe sensul opus de circulatie....cand il vad pe individ iesind cu spate.....blocand banda de pe sensul lui (cea libera) si continuand deplasarea pana a blocat si banda pe care mergeam eu...fara nicio graba...a tras de volan...si s-a pus in miscare fara sa multumeasca la careva....avea geamurile deschise...ochelari de soare....si muzica....nooo stres....ei soferii astia ma enerveaza pe mine.....eu de obicei imi pozitionez masina in asa fel incat sa o pot scoate usor si sa incurc cat mai putin cand o scot....dar unii...pe langa faptul ca nu se gandesc deloc...mai stau si relaxati.....de parca noi ar trebui sa le multumim lor ca ne-au iesit noua in cale....ce uaaaameni!!! This post has been edited by Tince1290: 13 Apr 2009, 14:35 |
--------------------
-
-
-
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Pai atitudinea aia ar trebui sa o avem si noi cand suntem la volan...no stress
![]() Ala crezi ca ajunge stresat acasa ca sa scrie pe forum ce soferi l-au enervat azi? ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
vdaniel |
![]()
|
![]() Dacia si atat Group: Members Posts: 267 Joined: 24 March 09 From: moldova di nord ![]() |
Azi pe un DN langa Botosani: un "viteaj" din asta mai tanar gonea cu peste 230 KM/h, a intrat frontal in alta masina ce venea din fata regulamentar. El a murit, soferul nevinovat care venea din fata a murit.Fara alte comentarii
|
--------------------
dacia
1310
1999
- bt-www respir deci traiesc
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Cum povestea unul la Cafe Deko, cand cineva il injura in trafic din masina cu geamurile inchise, el in schimb arata cu degetele spre urechi ca nu aude ce spune si pleaca mai departe
![]() This post has been edited by Andrul: 13 Apr 2009, 15:36 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 09:58 |