Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
And he writes again!
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
De data asta oare cui i se adreseaza?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Uite si poza:
Atunci cand se face verde la semafoarele principale, poti face dreapta fara grija, pentru ca si pietonii au rosu. Ma rog, cu grija totusi pentru ca pietonii sunt toti daltonisti. This post has been edited by nh1980ro: 13 May 2009, 20:39 Attached thumbnail(s) Image179.jpg ( Size: 433.22k ) Number of downloads: 534 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
io am zis ca danny nu prea a iesit din satu lui cu un singur drum .
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
QUOTE(DannyY @ 13 May 2009, 15:32) Imi permit sa va semnalez o mica greseala ortografica, comisa foarte probabil din viteza cu care ati incercat sa raspundeti si nicidecum din necunoasterea unor reguli gramaticale elementare: acordul cuvantului "logica" se face la genul feminin. Daca doriti sa corectati, pasajul este: "lipsa de logica (sau nu) al unei astfel de intersectii..." si ar trebui sa fie: "lipsa de logica (sau nu) a unei astfel de intersectii..." Cand voi ajunge in Tg. Mures voi incerca sa gasesc intersectia indicata. Sper doar ca pana atunci marcajele si semaforizarea sa nu se schimbe din diverse motive mai mult sau mai putin subiective. Cu deosebita stima, Danny Corectia adusa este perfecta. Asa este, scriind furibund, ideile se inghesuiau sa iasa, si pierdut in valtoarea produsa am omis sa corectez. In ceea ce priveste mai mult sau mai putin subtila formulare din continuare, s-o lasam sa treaca asa. Mult succes in continuare in ceea ce priveste intersectiile. On topic, ma enerveaza soferii care stau asteptand sa faca inainte pe banda de dreapta a mai mult sau mai putin ipoteticei intersectii amintite de mine mai sus, impiedicandu-i pe cei din spate sa faca... dreapta. De asemenea, si cei care ma claxoneaza zoriti, intrigati de ce nu fac dreapta, in momentele in care verdele intermitent e stins. |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Stii cum e in romania,mereu daca vad un verde intermitent stins primu lucru care-mi trece prin minte e acela ca sa ars becu si ii doare in dos pe aia sa-l schimbe .Dar astept nu trec si incerc sa fac loc smecherilor care vor sa treaca,pe rosu.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
QUOTE(radian @ 13 May 2009, 20:57) Mai, tu esti membru pe acest forum de circa o saptamana si iti permiti sa ne judeci, ba pe unul ca-i analfabet, ba pe altui ca-i nu stiu cum, ba ca suntem impartiti pe clanuri. Nu crezi ca esti tousi cam impertinent? Unii dintre noi, multumita acestui forum am avut ocazia sa ne cunoastem intre noi si personal. Simplul fapt ca exista o relatie de amicitie de cativa ani, nu-ti da tie dreptul sa ne etichetezi dupa cum iti cade tie bine. Perseverenta ta in a-ti repeta la nesfarsit aceleasi argumente a depasit demult ridicolul. 1) Întrebare: cum se cheamă unul care nu prea le are cu scrisul (ortografie, ortoepie, punctuație)? Chiar dacă îl cunosc de o zi sau o mie. Indiferent dacă îmi cade mie bine sau nu. 2) Părere: dacă partidul (ALOOOOOO! PARTIDULEEEEE!) ar fi prezent și ar reacționa imparțial cel puțin două pagini din cele anterioare ar trebui șterse (și nu mă refer la cele scrise de DannyY). în afară de puțoismele evidente a unor cocoși (hmmmm, mai degrabă claponi) de pe forum, reacția anală a lui Sony m-a dezamăgit. Și multe din contraargumentele prezentate sunt hăăăăăăăăt dincolo de același orizont al ridicolului. 3) On topic: Atâta vreme cât se respectă indicatoarele rutiere, DannyY are dreptate. Dacă punem în balanță și spiritul, nu numai litera legii, tot el are dreptate... 4) Invitație: pe șoferii loviți de streche din bucurești îi rog să se plimbe prin orașe care nu fac economie la becuri pentru semafoare; veți vedea ce ușor se conduce, chiar dacă există o combinație de benzi gen dreapta+înainte, înainte, stânga+înainte, stânga. Pentru un oraș ce se vrea "metropolă" europeană, b. are cel mai prost management al traficului posibil, în ciuda îmbunătățirilor evidente față de acum 7-8 ani. (Oricum nu vă așteptați la minuni, sunt încă o grămadă de șoferi de rahat - chiar dacă nu au mutație de Argeș). 5) Urare (acelorași apucați): să dea sfântu' șoferilor să vă dați cu covrigul printr-o țară civilizată - s-ar putea să negați ce ați declarat anterior... 6) Bănuială: DannyY o fi unul care face parte din trupele războinice ale universului lucasian? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
May the force be with you! M-ai facut sa 'ma' rad la ora asta..
![]() Rog un moderator sa curete 'gainatul'. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 13 May 2009, 20:37) Uite si poza: Atunci cand se face verde la semafoarele principale, poti face dreapta fara grija, pentru ca si pietonii au rosu. Ma rog, cu grija totusi pentru ca pietonii sunt toti daltonisti. Foto super, sunt obligat sa admit ca Sony are dreptate si ca am generalizat. Imi cer scuze celor care au crezut sincer ca ma refeream la banda 1 din asemenea intersectii. Am vorbit strict de banda marcata "inainte sau la dreapta" Acum... @ady77 Bacaul era un oras super acum 2 ani cand am trecut pe acolo. Sper sa fi ramas la fel. 1. Analfabetismul nu este un defect, boala, dizabilitate sau handicap fizic sau psihic independent de vointa cuiva. Este o alegere: aceea de a NU invata limba romana. (anti-inflamatoriu: sau limba tarii al carei cetatean esti, ceea ce pe mine m-ar face analfabet daca as emigra in tari ca Japonia, Uzbekistan, Islanda si multe altele) 2. Fragmentul postat de tine este scos dintr-un context mai larg si apartine altui subiect si altui forum. Persoana pe care tu presupui ca o 'agresez' este moderator in acel forum si are o putere de decizie destul de mare. A decis sa nu foloseasca aceasta putere si este liber sa justifice asta sau nu. Fiind total in afara subiectului, n-ai sa te superi daca te vei alatura catorva personaje pitoresti de pe aici. @kog iti poti folosi mai bine timpul decat sa iei exemplu de la unii care numara presupusele secunde de scriere asa cum sunt afisate de un browser. Iar daca glumele alea ti s-au parut sarate...avem gusturi diferite. ![]() @xcss Stimate domn, cand va mai substituiti unui coleg, fiti pregatit sa preluati si cate ceva din imaginea acestuia, buna sau rea, indiferent daca va place sau nu. Cititi va rog scrierile alese ale personajului dvs la adresa mea si sunt sigur ca veti intelege reticenta mea fata de dvs. In plus, cred ca prima piatra v-a apartinut. Citez: "am avut impertinenta de a ma substitui colegului Sony ". In cazul in care ma insel, imi cer scuze. Daca aveti curiozitatea sa verificati, veti vedea ca am obiceiul de a raspunde pe acelasi ton cu care mi se vorbeste, inflamarea unora venind din simplul motiv ca lor de fapt nu le place sa li se vorbeasca asa. @aditab Multumesc. In ceea ce priveste 'moderarea' topicului, si eu am avut impresia ca nu e chiar echidistanta si ma astept la un nou "fulger uni-directional al lui Zeus". In cealalta directie am invatat deja sa gestionez lista 'Ignore Users'. Banuiala ta nu se confirma. Nu fac parte din trupele lui Vader sau Obi Wan Kenobi...Acum destui ani, mi-ar fi placut - Han Solo era chiar in voga. Sunt doar un tip deosebit de perseverent. Si de multe ori enervant de calm. Depun acelasi efort si cand incerc le explic unor amici/musafiri/delegati din vest ca nu toti romanii sunt bizoni in trafic. Din pacate ei au mult mai multe contra-argumente logice la ce le spun eu acolo. Si au niste calitatati in plus fata de unii romani: nu zbiara si nu jignesc. Opreste belgianul la semafor - rosu. Se face galben si incep claxoanele. Iar mie-mi vine sa intru in pamant cand amicul/musafirul ma intreaba, cu ochii mari "What happened? Problems? Is it me?" ![]() Masina inchiriata, numere de B, Bv, Bc, you name it. Ce sa-i facem, daca nu e CD sau TC? E under-cover, sa suporte. Ce vina are omul ala? Danny Later Edit: Observ ca in postarea originala am specificat clar: "doar ca marcajul de pe asfalt NU interzice mersul inainte!" http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1862873 Asa ca numarul celor care "au crezut sincer ca..." scade simtitor, adica e zero. In acest fel raspund cu "DA" si intrebarii lui Sony, citez: "Da' ai aruncat un ochi pe carosabil (macar p-ala de sticla)" http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1865660 This post has been edited by DannyY: 14 May 2009, 11:16 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Hmmm, in concluzie toti cei care opteaza sa nu inveteze limba romana sunt analfabeti...
![]() Adica, cei care traiesc in Romania, stiu sa vorbeasca in limba romana, inteleg ce li se spune, dar nu stiu sa citeasca, conform definitiei tale, sunt sau nu analfabeti? This post has been edited by radian: 14 May 2009, 12:06 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(DannyY @ 13 May 2009, 12:48) Fii suficient de marinimos si arata-mi o intersectie unde nu ai voie "inainte" cand ai verde intermitent la dreapta (sa nu fie totusi o intersectie in "T" sau cu acces interzis inainte, dar posibil stanga-dreapta). Adica...sa existe un "inainte" valabil. Copilu' sunt placut impresionat de faptu' ca deviezi discutia in singura zona unde poti lega trei cuvinte. Dar mi-ai raspuns la un citat in care eu iti aratam ca nu cunosti regulamentul forumului, nu pe cel rutier! ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Lasa-l bre ca in Slatina nu sunt intersectii de alea.
|
--------------------
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, in Slatina vazui o intersectie care avea un semafor cu umbrela! Umbrela avea vreo 4 metri in diametru si era atarnata de un semafor suspendat.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ady77 |
![]()
|
Era pentru Garcea, daca vrea sa coordoneze circulatia pe ploaie
![]() This post has been edited by ady77: 14 May 2009, 15:31 |
--------------------
|
radian |
![]()
|
Bai, ala era semafor cu panou solar...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
am primit un @kog
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
DannyY |
![]()
|
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DannyY @ 13 May 2009, 12:48) Fii suficient de marinimos si arata-mi o intersectie unde nu ai voie "inainte" cand ai verde intermitent la dreapta (sa nu fie totusi o intersectie in "T" sau cu acces interzis inainte, dar posibil stanga-dreapta). Adica...sa existe un "inainte" valabil. Intersectia de la Perla, Bucuresti This post has been edited by OAP: 15 May 2009, 07:54 Attached thumbnail(s) Imag000.jpg ( Size: 42.08k ) Number of downloads: 287 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
DannyY |
![]()
|
@oap,
Subiectul a fost transat clar mai devreme, de nh1980ro. http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1866489 Nu mai este nevoie, imi dau seama ca daca exista un caz, sigur mai exista si altele. Ca o paranteza, din fotografia ta reiese ca exista verde intermitent, dar nu se vede marcajul de pe asfalt. Dar nu mai are importanta. Danny |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Sony |
![]()
|
Bre, ignorant mai e copilu' asta ca prea ne ignora pe toti!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ady77 |
![]()
|
Nici n-am dormit aseara ca mi-a dat ignore
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Sony |
![]()
|
Nici tu?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ady77 |
![]()
|
Chiar nu ma asteptam sa fiu asa de afectat
![]() |
--------------------
|
Sony |
![]()
|
Lasa, bre, ca iti garantez io ca iti ridica ignore ala din cand in cand pentru ca-l macina curiozitatea!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
C@talin |
![]()
|
Se pare ca taximetristi care enerveaza pe toata lumea incet incet si-o iau de la militie.
Acum cateva minute am venit politia sa luta de toate taxiurile parcate pe caolturile intersectiei.si lu unu ia luat si licentza ![]() ![]() 15 May 2009, 09:54: Ia luat si numerele de inmatriculare ![]() Le-a pus pe toate in portbagaj la politie. This post has been edited by C@talin: 15 May 2009, 08:54 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Lu' ala sigur nu i-a luat licenta ! De ce ? PENTRU CA NU AVEA !
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
C@talin |
![]()
|
da licentele alea dupa portiere la avea
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DannyY @ 15 May 2009, 09:16) Ca o paranteza, din fotografia ta reiese ca exista verde intermitent, dar nu se vede marcajul de pe asfalt. Dar nu mai are importanta. Exista si marcajul, da cea mai buna varianta de a merge drept e tot de pe banda aia ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
C@talin |
![]()
|
cu caldurile astea au inceput sa ma enerveze toti dracusori cu bicle .
Azi era sal fac pe un pusti afish pe zebra,io faceam dreapta omu avea verde cei drept la pietoni da pe sfarsite clipea,asa ca sa gandit sa-i dea,si cum faceam eu drepta ,m-am trezit cu el in fata mea ,el sa speriat a cazut io claxon si scratz,el ridicat repede si fugit,eu pana sa plec tipa unu dupa scuter la mine,vezi ca avea verde ![]() ![]() Problema aici e ca nici nu-i vezi poti sa te gandesti ca face si el drepta pe trotuar ,da cand vezi ca sare in fata ta la o viteza poate si de 15 km/h sau mai mult e trist pentru ei ![]() This post has been edited by C@talin: 17 May 2009, 20:24 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 11:40 |