Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(misu78 @ 28 Jul 2009, 22:56) Mi-am adus aminte...... Poate il cunoaste cineva pe nesimtitul cu Espero verde B62CSA care acum vreo 4 ani, dimineata pe la 7, in Voluntari, in depasire pe contrasens mi-a spar oglinda, a mai lovit o Dacie si apoi a fugit. Eu ii urez numai bine. ![]() ![]() ![]() ![]() Pai si ce te-a oprit sa te duci atunci la Politie si sa declari accidentul? |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Am fost si l-am declarat. Numai ca apoi chiar nu m-am mai interesat de ce s-a intimplat. Daca ma duc acum(dupa 4 ani) sa intreb ce sa intamplat cu acel sofer mai stiu militienii ceva? Sau ma trimit la plimbare?
Cu individul m-am mai intilnit de 2 ori dar mereu il vedeam prea tirziu ca sa mai fac ceva. Exista vreun site prin care poti afla proprietarul dupa numarul masinii? |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pai in principiu se face un dosar pentru fuga de la locul accidentului.
Daca iti mai amintesti data, ar trebui sa-l gaseasca si sa-ti spuna raspunsul. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
Păi de prințipuri națiunea română e plină, da' n-are cin' să le aplice.
Eu am declarat un accident de acest gen, polițiana mi-a zis că agresorul e din Codlea și că mă vor căuta ca să-mi pot repara mașina pe RCA-ul nenorocitului. Eu mai aștept încă, NOT... (adică mi-am reparat mașina pe CASCO) |
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Corect, dar cei de la CASCO pot sa-si recupereze o parte din bani de la RCA-ul vinovatului. Sau in cazul in care vinovatul nu are RCA, recupereaza banii chiar de la el.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
dj_sweat |
![]()
|
![]() DJ Group: Members Posts: 277 Joined: 20 February 07 From: Bucuresti (Militari) ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 27 Jul 2009, 12:01) Sweat, ce cauti pe banda de la axul drumului in afara localitatilor daca nu depasesti ? ![]() Vb de oras, la bulevarde cu 2 benzi, o data sau de doua ori mi s-a intamplat pe bd. timisoara. Cand depasesc pe e85 mai vad in oglina pe unii lansati care dau flashuri de departe si pana sa termin manevra de depasire au si ajuns in spatele meu. Inteleg ca banda din stanga este pentru depasiri dar nici de urgenta nu este ca sa fie libera tot timpul. Macar cand depasim sa intram pe ea. De regula ma dau la oparte cand vad flashuri in oglinda indiferent de drum sau cand vad ca vine careva lansat. This post has been edited by dj_sweat: 30 Jul 2009, 12:26 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Clima
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
numai de bine taximetristului care a iesit ca un bou in fata mea din parcarea de taxi in timp ce eu mergeam linistit pe banda 1
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ce mai ii foot io in gura pe aia care merg inate dupa banda de stanga .ori primesc taierea fetei in stilu cel mai sadic
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
nh1980ro |
![]()
|
In cazul unui accident tot tu esti de vina, daca te lovesc in lateral, pentru ca nu te-ai asigurat la schimbarea benzii..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
C@talin |
![]()
|
da asa e .romania
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
"Multa iubire materna" terminatului cu volvo care ieri, pe sos Petricani imi dadea flashuri sa ma dau de pe banda 2 desi pe ambele benzi se circula in coloana.
Ce .#@$% si-au luat astia bulevard si eu nu stiu? Ca sa nu mai zic ca a inceput sa forteze toate bresele posibile si pe stanga si pe dreapta ca sa poata trece el, de erau sa se buseasca unii din fata mea din cauza lui. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Imi cer scuze pe aceasta cale domnului cu Logan Alb de pe calea Dudesti caruia i-am taiat calea. Nu l-as fi incurcat daca as fi schimbat banda mai devreme. As fi schimbat banda mai devreme daca nu as fi pierdut timpu sa arat degetu la o bovina care ea ca sa faca stanga tre sa manance din banda mea.
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
C@talin |
![]()
|
Aseara in Br un mare vitezoman sa facut praf intr-un tranvai .cu un opel vectra model nou.
Dinc e se aude avea peste 100.fara urme de franare,incredibil a scapat da era praf cu capu spart,etc ca l-au facut arbagurile pingpong prin interior,navea centura.Masina rupta in doua etc.Tranvaiu rupt si ala,sarit dupa sine. Chiar imi imaginez acuma discutia cu gaboru a soferului,aveam 55 sa moara naiba.Tranvaiu a sarit dupa sine de frica ![]() Ce ma enervat sunt tigani care au inceput sa vina cu scandal sa-l omoare pe vadman,ca tranvaiu era de vina,intorcea,si avea stop. si erau doar doi amarati de jandarmi si un gabor,care erau gata sa-si ia bateie,io nu am inteles de ce nau chemat mascati,sa-i duca umpic la sectie pe toti smecheri de pe acolo. Deh romania. ![]() This post has been edited by C@talin: 11 Aug 2009, 13:04 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Tin sa multumesc melteaului chel cu alfa romeo 156 negru (inmatriculat in BG desigur, ca e mult prea cu foamea in glanda ca sa aiba bani de inmatriculare) pentru toate injuraturile adresate mie pentru ca am avut curajul sa-l claxonez ca sa nu intre in mine, de parca e vina mea ca el a gresit drumu, macar uita-te dracu baaa in oglinzile alea, ca nu-s puse acolo ca sa iti faci paru' (chiar daca nu ai... stii cum se zice "parul destept paraseste capul prost"), iar cand i-am zis ca l-am claxonat ca nu s-a asigurat si era sa intre in mine (nu l-am injurat nu am gesticulat nimic, i-am zis pe un ton normal, nu am tipat) a iesit si la bataie, a zis ceva de genu: "ia vino ma si zi-mi in fata" urmat de niste injuraturi care nu se pot reproduce aici pe forum)... oameni prosti cu carnete luate pe bani... nu mi s-a mai intamplat asa ceva... sa iasa la bataie dupa ce habar n-are ce face?
![]() ![]() PS: un aparat cu electrosoc este legal? ceva de genul astuia... PSS: scuzati limbajul si exprimarea, dar sunt speriat\socat nici eu nu stiu, nu imi vine sa cred ce am vazut...... This post has been edited by Iulikk: 14 Aug 2009, 19:03 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Au inceput sa ma enerveze cei care se incadreaza 'gresit', adica smecherii care se baga pe banda de stanga ca-i mai libera si dupa aia isi amintesc ca vor sa o ia inainte, perfect valabil si pentru cei care vin pana in fata semaforului pe banda I in cazurile unde exista verde intermitent, iar dupa aia logic, ca nu mai vad semaforul si uita sa mai plece.
This post has been edited by giany911: 14 Aug 2009, 19:36 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
C@talin |
![]()
|
sunt legale,mie miar place un pistol stunt gun
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Mihai 90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 31 January 08 ![]() |
Care soferi ma enerveaza cel mai tare?
Azi,in timp ce veneam pe DN dinspre Sinaia,acolo unde sunt curbe si nu ai voie sa depasesti,era o coloana de sute de metri..credeam ca e vreun TIR cu incarcatura grea,cand-colo era o pitipoanca cu Volkswagen nou,capabil de mai mult de 40 km/ora in afara localitatii.. Altul,pe un drum judetean,mergea in acelasi sens cu mine,dar pe banda cealalta..normal ca am incercat sa il depasim pe banda pe care era,dar cand sa ne apropiem desteptu era sa intre in noi..si era si curba! Altii,pe DN spre Baicoi,merg ca nebunii..dau flashuri noaptea,si desi nu au unde sa se duca,incearca sa depaseasca..cred ca aveau peste 150 la ora si daca nu ii lasi sa te depaseasca,franeaza brusc in fata ta... Cel mai tare a fost unu cu Toyota de teren pe un drum forestier,cred ca ne-a depasit cu 100 la ora..si a aruncat cu pietre de sub roti pe caroserie,si pe parpriz,l-a atins nitel..probabil vrun manelist,cocalar,colorat..daca te pui cu ei scot pistolul si te invata minte. |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Pot sa spun ca ma enerveaza marea majoritate a celor cu numere de Italia si Spania sau sunt rautacios? Faze pe care nu le-ar face acolo, ca ar plati amenzi de mii de euro aici le fac cu nonsalanta, gen depasiri la risc, intrat peste tine, 70+ in localitate de 50, etc.
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
nh1980ro |
![]()
|
De acord cu tine. Asa fac peste tot in Romania.
Am fost luna asta din Transilvania in Moldova si in Muntenia si toti conduc la fel. Astia cu numere de Italia, Anglia, Spania si ce-o mai fi. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Eu tocmai m-am intors din concediu in Maramures si pot sa spun ca am vazut mai multe numere de Italia decat romanesti. De aia cu numere de Uk sau de Irlanda si cu volan pe dreapta nici nu mai spun ce manevre fac, normale la ei pe partea cealalta a drumului dar kamikaze la noi.
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Astia cu numere de UK mai au si farurile aiurea. Farul stang iti bate fix in ochi chiar si pe faza scurta.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
@giany911
![]() Pai vrei sa ia claxoane de la cei care vireaza la dreapta si nu mai au rabdare sau cred ca verde intermitent inseamna 'interzis inainte'? ---repet: cu marcaj inainte + dreapta--- E o dovada ca nici ei nu stiu legea, nici aia care claxoneaza. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
C@talin |
![]()
|
da e si nesimtirea
![]() deobicei banda 1 e blocata de masini pacate ![]() ![]() 24 Aug 2009, 14:18: unii merg in trafic,pe premiza daca io stau la rosu de ce ala sa treaca sa stea si el.dasta e traficu asa cum e.datorita gandiri de cioban . This post has been edited by C@talin: 24 Aug 2009, 13:18 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Las ca vine 1 septembrie sa aveti de ce sa va plangeti... Acum faceti mofturi doar
![]() |
--------------------
**
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Baga codul cel nou pe 1 septembrie? Ca n-am mai auzit nimic de el?
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Baga carne.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 11:42 |