Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nuuu nu din nouu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Ati mai intalnit pana acuma in trafic amnezice?
Io din pacate am intalnit una azi ![]() Dupa ce mi-a taiat fata si mai avea unpic sa ma arunce pe scoar,fara semnal,sau macar vrun gest de avarii de scuze ,dupa faza mea lunga si claxoane. Ii intorc unpic moneda (adica o urc si eu umpic pe trotuar sa vada cum e) si la semafor ,ajunge langa mine lasa geamu,si nu apuca sa zica ceva,ca incep so intreb de sanatate si ii spun ca oglinzile alea sunt pentru asigurare si nu ptr maghiaj,etc etc.si dupa ce iam spus si cateva vorbe de bine pentru familia ei,calma spune,da cand ti-am taiat eu fata,ca nu am schimbat nici o banda .Deci era sa inebunesc.Adica ia a uitata cand a venit dupa banda doi pe 3. Mi-am dat seama ca ea nu sa uitat deloc in oglinda drepta,daca ma intrebat daca eram in spatele ei. :| Adica nici ea nu stia ce sa spuna.Ba a schimbat banda ba nu. Am renuntzat. Deja era ca in bancu ala cu blonda care o opreste ptr viteza si incepe sa minta ca a furat masina a omorat soferu etc ![]() Iam urat de bine si sa se duca la medic ,ca nu o duce capu deloc. |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE Ii intorc unpic moneda (adica o urc si eu umpic pe trotuar sa vada cum e) Nu frumos sa faci asa. Daca ea e proasta nu merita sa te cobori la nivelul ei. Ieri am intalnit inca un posesor de Renault care sufera dupa masina lui: se facea ca eu manam la masina mea cu vreo 130-140 de kilometri la ora si intalnesc in fata un individ care circula mai incet decat mine (evident, nu ?). Pana aici nu ar fi fost nici o problema, dar tipul mergea pe mijlocul drumului si nu aveam cum sa il depasesc. Am ajuns aproape in spatele lui si i-am trimis un semnal luminos... acel semnal de tip flash eu il traduc "te rog frumos, da-te la o parte si lasa-ma sa trec". Reactia lui a fost .... nu a fost nici o reactie . Asa ca ii trimit 2 semnale luminoase... Tipul a inceput sa se dea in dreapta . Zic ... "in sfarsit" . Continui sa accelerez ... si accelerez ... si observ ca nu prea ma aproapiam de el. Asa ca am fost nevoit sa apas clapeta de acceleratie la maximum pana l-am depasit. Am vrut sa il depasesc sa vad ce fel de proprietar de Renault este. L-am depasit... i-am dat fumul... am realizat o distanta intre mine si el dupa care am lasat-o mai moale pe la viteza cu care circulam si inainte sa ma intalnesc cu el. Tipul, foarte ambitios bag de seama, si-a fortat Renault-ul sa ma ajunga si sa ma depaseasca... Il vedeam in oglinda cum se mareste, si se mareste pana dispare din oglinda centrala si apare in cea din stanga. Zic "Bravo... acum ca ma depasesti, ce ai sa faci ? Tu si-asa mergeai mai incet ca mine... dupa ce ma depasesti o sa iti continui cursa nebuneasca numai ca sa fii in fata mea sau o sa franezi ca sa revii la viteza ta de dinainte de a ma cunoaste pe mine?" Pana sa zis eu asta individul a trecut pe langa mine si a tras de volan dreapta cu scopul de a ma speria. Mi-am facut cruce... apoi am oprit sa fumy o tigare. Am stat si m-am gandit... ce a vrut tipul sa arate? Poate cineva sa se puna in locul lui ? Biat. |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
te-ai speriat ca a tras de volan dreapta
![]() |
--------------------
**
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Un mormoloc d-asta am prins si eu intre Costinesti si Tuzla... mergea pe mijlocu strazii si cand i-am facut cu lumina mi-a facut cu avariile si a gesticulat ceva de genu: "
![]() This post has been edited by Iulikk: 31 Aug 2009, 19:22 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
incepatorii n-au voie sa depaseasca
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Sa vad cum aplici regula asta cand stai dupa o bicicleta...
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ii devansez
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SiloS @ 31 Aug 2009, 19:58) ... Am ajuns aproape in spatele lui si i-am trimis un semnal luminos... acel semnal de tip flash eu il traduc "te rog frumos, da-te la o parte si lasa-ma sa trec". ... Probabil la fel gandesc toti cei care folosesc flash-ul. Intelege, omule, ca-i al dracului de deranjant. Io-l traduc "da-te fraiere ca lupa mea nu poa' sa astepte dupa tine", si-l injur zdravan pe dobitocul care-l foloseste. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
DannyY |
![]()
|
Ba eu cred ca flashurile sunt semne de admiratie la adresa aluia care merge pe mijlocul drumului sau pe banda 2 cand banda 1 e libera in afara localitatilor.
Of course, neaplicabil daca banda 1 e ocupata. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(tatabobu @ 1 Sep 2009, 08:56) Probabil la fel gandesc toti cei care folosesc flash-ul. Intelege, omule, ca-i al dracului de deranjant. Io-l traduc "da-te fraiere ca lupa mea nu poa' sa astepte dupa tine", si-l injur zdravan pe dobitocul care-l foloseste. Tatabobu, ce face domnia ta cand te grabesti si pe banda a a2a (stanga) circula "regulamentar" un pensionar cu trabantu si care nu are chef sa se dea pe banda a1a ca uzeaza directia masinii?! ![]() Variante de raspuns: a- stai calm 60 km pana parcheaza mosu? b- Depasesti prin dreapta neregulamentar? c- Folosesti limbajul surdomutilor ptr. al avertiza ca vrei sa treci ? This post has been edited by luck33ro: 1 Sep 2009, 10:40 |
--------------------
**
|
|
C@talin |
![]()
|
d.il depasesti prin drepta si ii arati stopurile tale de frana .si il arunci in santz porma.
![]() ![]() da stiam ca nu se numeste depasire ci devansare cand teoretic depasesti pe drepta :| . Oricum in fine ![]() Romania is my country....OH SHIT!!! |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
luck33ro |
![]()
|
Daca revii pe banda stanga se cheama depasire. Daca ramai pe banda a1a (aia e devansare!) si dai peste 50 metri de un tractor care circula regulamentar se cheama ghinionul trabantului negru
![]() ![]() PS: in locul lui tatabobu propun sa se scoata functia flash din dotarea masinilor inmatriculate in Romanika - noi suntem un popor sensibil si cu muuult bun-simt ptr. a folosi acest tip de jigniri marlanesti in trafic!oricum acestea pot fi inlocuite cu succes de 3-4 perechi suplimentare de proiectoare ![]() |
--------------------
**
|
|
C@talin |
![]()
|
si cu xenoane in proiectoare sa nu uitam asta
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
C@talin |
![]()
|
adica tai linia dubla continua pentru un trabi ?
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
luck33ro |
![]()
|
![]() ![]() This post has been edited by luck33ro: 1 Sep 2009, 11:24 |
--------------------
**
|
|
tatabobu |
![]()
|
Pana acum am dat de un singur sofer care nu a trecut pe banda 1 cand m-a vazut ca semnalizam stanga. Faptul ca stiu cat ma deranjeaza pe mine sa vina un dobitoc cu flashuri de la tspe kilometri in spate ma face sa nu pot folosi aceasta minunata descoperire romaneasca, plina de bun simt.
|
--------------------
DACIA
1300
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 1 Sep 2009, 11:59) PS: in locul lui tatabobu propun sa se scoata functia flash din dotarea masinilor inmatriculate in Romanika - noi suntem un popor sensibil si cu muuult bun-simt ptr. a folosi acest tip de jigniri marlanesti in trafic!oricum acestea pot fi inlocuite cu succes de 3-4 perechi suplimentare de proiectoare ![]() Care semnalizare? Tu n-ai vazut ca la masinile scumpe gen Audi, Passat si BMW nu mai au functia de semnalizare. Eu n-am vazut niciun cocalar sa semnalizeze nici macar pe autostrada. Suntem o tara plina de schumahari si ne intelegem din priviri, nu mai avem nevoie de semnale luminoase. Cel mai tare si mai tare e faptul ca acum proiectoarele au becuri mai puternice si decat faza scurta, ca bronzul meu de la mare nu era suficient (deh, am fost doar in weekend). Si, ca bonus, acum jmecherii merg si cu stopurile de ceata aprinse, ca sa nu mai intelegi daca pun frana sau merg cu cei 170km/h regulamentari. This post has been edited by nh1980ro: 1 Sep 2009, 11:33 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eu ma lipesc de curu lor si ii imping usor.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
nh1980ro |
![]()
|
O idee foarte proasta as zice, ca daca pun frana (intentionat sau nu), mori si tu mor si ei.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
luck33ro |
![]()
|
Care ar fi utilitatea flashului in conceptia ta atunci?, din cate stiu nu e inventie romaneasca
![]() ![]() This post has been edited by luck33ro: 1 Sep 2009, 11:40 |
--------------------
**
|
|
DannyY |
![]()
|
Circulatia pe contrasens = retinerea permisului (cu exceptia depasirii regulamentare).
Mai bine ii dai un flash scurt, poate omul nu a vazut ca e cineva in spatele lui. Am vazut ca multi se uita in oglinda numai cand schimba directia de mers, asa ca habar n-au ca au devenit 'cap de coloana' Am vazut recent chiar un neamt (veritabil) pe care l-au lasat la un moment dat nervii si a inceput sa dea flashuri si claxoane pe o autostrada in Croatia pentru ca un polonez tembel a mers cu 90-120 km/h pe banda 2 vreo 20 km. Se facuse o coada de nu-i vedeai capatul in spate. Individul se distra: s-a pus in paralel cu o dubita de pe banda 1 si accelera/incetinea, in asa fel incat nimeni nu mai putea sa treaca decat pe banda de urgenta. Ala cu dubita (un croat) a fost gentleman si a oprit in primul refugiu pe care l-a intalnit, ca sa elibereze banda 1. A fost si suficient de istet sa mearga mai incet decat prima masina din fata lui, altfel istoria s-ar fi repetat. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
luck33ro |
![]()
|
Stai sa-si ia masina tatabobu si sa vezi cum isi schimba si conceptiile despre flashuri
![]() |
--------------------
**
|
|
DannyY |
![]()
|
Pai n-are? Balta aia din semnatura sub ce sta?
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
nh1980ro |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 1 Sep 2009, 12:38) Care ar fi utilitatea flashului in conceptia ta atunci?, din cate stiu nu e inventie romaneasca ![]() ![]() Semnalizarea cu luminile de intalnire alternativ cu cele de drum se foloseste la apropierea de o intersectie nedirijata de exemplu, seara. Mai cauta prin cod ca exista destule cazuri. De asemenea folosirea incorecta a luminilor de intalnire se sanctioneaza contraventional, iar folosirea incorecta a proiectoarelor are chiar 3 puncte de amenda. Doar ca domnii politisti folosesc si ei aceleasi metode, deci n-au cum sa sanctioneze. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
tatabobu |
![]()
|
Oho! ma mira faptul ca te-ai prins ca, de fapt, nici macar n-am implinit 15 ani si habar n-am despre ce vorbesc!
Ce nu reusesc sa inteleg nicicum este urmatorul lucru: daca am scris ca trec de cealalta masina pe contrasens numai dupa ce vad ca nu pot trece prin dreapta, cum de nu va da prin cap ca nici trabantul despre care vorbeati n-are cum sa circule pe banda 1, si va cramponati de depasirea prin care calc linia dubla continua? |
--------------------
DACIA
1300
|
|
DannyY |
![]()
|
"cum de nu va da prin cap ca nici trabantul despre care vorbeati n-are cum sa circule pe banda 1..."
Era de fapt Renault si mergea pe mijlocul strazii. http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=2008890 Adica nu prea putea fi depasit pe nici o parte fara riscuri... Daca se gandea cumva la altceva, acel flash i-a facut chiar bine: l-a trezit. Nu era vorba de ala cu icssics care radiografiaza pe toata lumea de la 3 Km departare... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Salutare, dupa o absenta indelungata.
Bun, rulez cu harbul pe autostrada. Harbul meu nici nu are ca cauta pe acel drum, dar ma incumet. Rulez pe banda 1. Mereu. Rar trec pe banda 2, doar cand depasesc alt harb care merge mai incet decat mine. Il numesc condus preventiv. De ce sa stau pe banda 2 constant? Ca sa primesc N flash-uri de la diverse masini, unele cu adevarate motoare, altii doar cu vointa? NU, stau calm, frumos, pe prima banda. Vine insa momentul in care trebuie sa depasesc. Ajung in spatele victimei, nu dau flash, dau semnal stanga, si il mentin. Unii soferi, cei cu experienta, inteleg, si urmeaza logica, se repliaza pe banda 1. Altii nu reactioneaza absolut deloc. Si ajung, in ciuda asteptarilor voastre, sa depasesc pe dreapta, din nou, am zis, nu dau flash. Cateodata mai incerc sa ii explic omului unde a gresit, altii au insa niste moace, de regi ai soselelor, asa ca renunt, oricum nu ar intelege, ar iesi doar un: "Shi p..a mea vrai weeeii !?" Si ca sa fiu on-topic, ma enerveaza cei care stau constant pe banda 2, desi ar putea rula foarte bine, si foarte repede, pe banda 1. E o vorba romaneasca: "Orice nas isi are nasul", asa ca, desi unii cred ca ruleaza extrem de tare pe banda 2, si ca nimic nu i-ar putea depasi, se gasesc unii si mai nebuni, si atunci vad (in cele mai multe cazuri) frana brusca a nebunului 1, flash-uri, apoi depasire in forta prin dreapta. De ce? Raspunsul e foarte simplu, sunt prea multi "regi" pe sosele, iar noi, cersetorii de rand, prea putini. Iar unii se cred, pur si simplu, indestructibili. Pun pariu pe o suma considerabila ca daca ii iau de manuta si ii duc pe pista se vor face de ras, toti acesti mici "regi". Pentru ca e TARE usor sa accelerezi. Oricine poate sa faca asta. Nu oricine insa poate sa fie sofer, iar conduita preventiva la volan salveaza vieti. Acum: 1) Ma enerveaza soferii care stau constant pe banda 2 (desi banda 1 e libera) 2) Ma enerveaza soferii care dau flash-uri in oras (pardon, nu mai sunteti pe autostrada) 3) Ma enerveaza soferii care sicaneaza incepatorii, sau pe cei cu scoala (vor probabil sa demonstreze ce buni sunt ei, si daca nu pot face asta in fata unor soferi cu adevarat, pentru ca ar pierde, o fac, riscant, in fata unora care abia invata sa invarta covrigul) 4) Ma enerveaza soferii care reintorc "favoarea", mai exact, cineva greseste fata de voi, si, desigur, in mandria unora, acest lucru nu poate trece nepedepsit, fac si ei acelasi lucru mai departe 5) Ma enerveaza soferii care intra pe ROSU in intersectie, am vazut N cazuri 6) Ma enerveaza soferii misogini, sunt o groaza de barbati care conduc mai prost decat femeile, o gramada va zic 7) Ma enerveaza soferii care nu tin cont de prioritatea altora, intra de pe stradute la intimidare 8) Ma enerveaza soferii care asculta muzica tare in masina cu geamurile deschise (in primul rand aerul conditionat functioneaza in parametrii normali, cu geamurile inchise, iar in randul 2 eu nu trebuie sa fiu fortat sa ascult genul vostru de muzica, indiferent ca e vorba de rock, house, manele, populara s.a.m.d) 9) Ma enerveaza soferii care ii lasa pe cei care depasesc coloana de masini sa intre in rand (ii consider idioti de-a dreptul) adica noi suntem prosti sa stam in coloana, pe cand ei.. 10) Ma enerveaza soferii care nu semnalizeaza, nu sunt telepat, nu pot ghici unde vreti sa mergeti, prin urmare aveti o maneta in stanga, folositi-o 11) Ma enerveaza soferii care merg, in plina ZI, cu proiectoarele aprinse, si, desigur, si cu stopul de ceata (desi nu e pic de ceata) 12) Ma enerveaza soferii care merg NOAPTEA doar cu pozitiile !! WTF? Ar trebui aspru amendati, dar n-are cine, cap de creta are alte ocupatii 13) Ma enerveaza cei care isi monteaza tot felul de instalatii de iluminare ilegale, cu care te orbesc constant 14) Ma enerveaza asa zisele "tunari" pe care si le fac unii, luam in bmw ursulet din 1982 care abia prinde 100 km/h, dar face un zgomot, zici ca se rupe masina in doua, de ce? Nu inteleg logica 15) Ma enerveaza soferii cu masinile murdare, da, e criza, e scumpa spalatoria, dar eu trebuie sa vad stopurile, ori daca sunt jegoase cum dreaqu' sa vad?? Si mai sunt muuuuuuulte, dar deja am scris prea mult. Bafta Legenda: Harb - masina capabila sa ruleze cu peste 200 km/h Soferi - a se intelege ca am fost ironic Tunari - de la termenul tuning din limba engleza (in cazul nostru, tuning-ul se refera la instalatii de iluminare ilegale, la tobe de evacuare care fac doar mult zgomot, si nimic altceva) This post has been edited by sonycu: 1 Sep 2009, 12:32 |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 11:35 |