Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
nh1980ro |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
|
||
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
podu grozavesti e inchis
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
C@taline, nu am afirmat ca intamplarea e de saptamana asta.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
za_kristake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 628 Joined: 9 March 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(diaconuliviu @ 18 Sep 2009, 06:40) Da, unu ca ala din Sibiu care ma tot flash-uia pe banda marcata "inainte sau dreapta" pe verde intermitent. Curios, eu nu am vazut pana acum banda pentru inainte si la dreapta pt semnalul intermitent, numai la dreapta da. Pai cine sa te enerveze daca nu acela care imi iese in fata (desi nu are timp, si stie ca ma franeaza) si mai si schimba vitezele lejer ca batranii ca nu cumva sa i se intample ceva bijuteriei lui, sau "smecherii care se opresc pe partea dreapta sa povesteasca cu portiera deschisa,sau cei care fac depasirii din sens invers (de care ma feresc tot eu),sau tiristii care merg in coloana fara a mentine putin spatiu intre ei ca sa poti inainta,si bineinteles prietenii nostrii taximetristii pe care toti ii cunoateti |
--------------------
1310
L
1997
- SB
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
sunt destule
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Semafoarele cu verde intermitent la dreapta sunt puse pentru fluidizarea traficului , unde sunt numai doua benzi pe sens se pune marcaj si inainte pentru ca ai voie sa mergi si inainte dar asta nu-ti da dreptul sa-l tii in spatele tau pe cel ce are verde pentru ca tu ai rosu si respecti semnificatia marcajului , intai respecti semnificatia semaforului si apoi alte marcaje sau indicatoare .Asta spune si codul rutier :
"Art. 31. - Participanții la trafic trebuie să respecte regulile de circulație, semnalele, indicațiile și dispozițiile polițistului rutier, precum și semnificația diferitelor tipuri de mijloace de semnalizare rutieră, în următoarea ordine de prioritate: a) semnalele, indicațiile și dispozițiile polițistului rutier; b ) semnalele speciale de avertizare, luminoase sau sonore ale autovehiculelor, prevăzute la art. 32 alin. (2) lit. a) și b ) ; c) semnalizarea temporară care modifică regimul normal de desfășurare a circulației; d) semnalele luminoase sau sonore; e) indicatoarele; f) marcajele; g) regulile de circulație." This post has been edited by CGDBZ: 18 Sep 2009, 20:06 |
--------------------
-
-
-
|
|
C@talin |
![]()
|
pai si cum il las pala daca io am rosu ? si am doar o banda cu innainte cealata e de stanga ?
This post has been edited by C@talin: 18 Sep 2009, 20:08 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
and here we go again
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
CGDBZ |
![]()
|
Asta depinde de cei ce au pus semaforu , ei trebuie sa faca drumul pentru a facilitata virajul la dreapta dar la noi se mai intampla sa puna doar semaforul si atunci daca ai noroc sa fii primul faci dreapta daca nu stai cuminte pana se face verde .Eu vorbeam de cazuri normale.
|
--------------------
-
-
-
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
ala te claxoneaza si tu te dai!!!!
nnnoooo...raspuns gresit!! te dai jos si ii spui ca tu te cunosti cu mama lui...ca obisnuiati sa va jucati dea mama si dea tata! tu stai la semafor si boul care vrea sa faca dreapta si te claxoneaza asteapta fiindca tu nu ai unde sa te dai. si chiar daca ai avea..acolo stai..pt ca ar insemna sa muti masina pe trecerea de pietoni si le tai la aia elanu sa mai traverseze! pt colegul de mai sus...verdele intermitent nu e mai presus ca rosu. e deasupra lu rosu daca aia dupa banda respectiva fac dreapta..daca eu nu fac si merg inainte..aia din spate pot sa ma pupe in teava de esapament. eu respect semnificatia semaforului..dupa aia cea a marcajelor..dupa aia pe cea a prioritatii..si inainte de astea pe cea a politistului..ce imi arata el acolo..semnu pacii si alte cele. |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Nu a spus nimeni ca verdele intermitent e mai sus ca rosu , daca ai banda de mers inainte poti frumos sa stai pe aceea banda ca sa treaca si cei ce au verde intermitent la dreapata, despre asta era vorba .
|
--------------------
-
-
-
|
|
C@talin |
![]()
|
io ziceam ca nus benzi dastea peste tot
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
QUOTE(CGDBZ @ 18 Sep 2009, 20:21) daca ai banda de mers inainte poti frumos sa stai pe aceea banda ca sa treaca si cei ce au verde intermitent la dreapata. Banda pentru mers inainte sau la dreapta. Punct. Daca pe banda 2, la semafor, sunt 10 masini vrei sa fiu eu a 11? Si prima banda sa ramana libera? De ce sa nu fiu prima pe banda 1? Ca eu sa prind semaforul de 2 ori si tu sa treci din prima fara stres? ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
C@talin |
![]()
|
asta e gandire de roman,cu sa moara si capra vecinului.
Hai gata cu offtopicu ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 19 Sep 2009, 01:48 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Ce nu s-a inteles e ca verdele intermitent a fost introdus ca o concesie minora ptr. a ajuta putin fluidizarea traficului. Prin asta nu se intelege formarea unei coloane kilometrice pe o banda pentru ca cealalta banda sa fie goala ... Asta nu ar fi in spiritul fluidizarii ,ci a restrangerii daca intelegeti ideea.
Deci frati romani ocupati benzile mergeti pe contrasens pe trotuare pe spatiul verde ca suntem romanica tara tuturor posibilitatilor ![]() |
--------------------
**
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Mai tare e atunci cand se scoate verdele intermitent dar din inertie unii inca te claxoneaza aparent fara motiv
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pai cand erau ei tineri, acolo era intermitent. Dar ce te faci cand se arde becul la verde intermitent? Treci sau nu?
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Scrii "DEFECT" cu pixul pe un carton...
![]() In toata lumea civilizata verdele asta intermitent iti da doar permisiunea sa virezi la dreapta, doar cand esti primul pe banda 1 si doar dupa ce ai holbat bine ochii in jurul tau ca sa dai prioritate la toata lumea. Altfel astepti in liniste si cu calm, pana se indeplinesc toate conditiile. Nicaieri in lumea civilizata nu ai voie sa-l claxonezi sau sa-i faci radiografii aluia din fata doar pentru ca vrei tu sa virezi la dreapta. Nici in Romania n-ai voie, dar cine mai tine cont? Marcajele de pe sosea se fac in functie de statistici: - daca traficul majoritar se desfasoara prin viraj la dreapta, atunci marcajul e "numai la dreapta" si sa zicem ca exista motive de iritare daca cineva blocheaza banda. Dar...chiar daca masina are numar de MH, TL, B sau altele, poate ca la volan e prietenul meu olandez, caruia i-am dat masina mea sa se deplaseze pe unde are nevoie. - daca cele mai multe masini merg inainte sau traficul e impartit intre inainte si 'la dreapta', se pune marcaj corespunzator. In acest caz nu exista nici o scuza pentru bizonul care claxoneaza pe banda 1. QUOTE(titiDSN @ 18 Sep 2009, 21:15) ![]() Daca virajul la dreapta s-ar face printr-un scuar, iar intrarea in scuar ar fi blocata de coloana celor care merg inainte, cum ar fi? |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
C@talin |
![]()
|
la fel
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.041 Joined: 23 July 09 ![]() |
Pentru o depasire normala in repriza 80-120 e suficienta treapta 4. Nu trebuie fortat la maxim motorul. Daca n-ai timp inseamna ca te-ai angajat intr-o depasire riscanta.
This post has been edited by Filip: 19 Sep 2009, 21:13 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
Și între timp pui și de-o cafea...
Și împarți cu dărnicie pastile de Distonocalm ălora care-s în spatele tău, așteptând cu neasemuită răbdare, doar-doar le-o veni rândul și lor la depășire... Să nu uităm de pernuța destinată motorului - să nu se obosească prea tare... Era vorba de un anumit context... |
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Avand in vedere ca nu prea e indicat sa schimbi treapta de viteza in depasire, a 4-a e ok pentru 80-120.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Mie imi plac depasirile cu a III-a in blana si apoi a IV-a
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.041 Joined: 23 July 09 ![]() |
Acuma stiu ca o sa-mi sariti in cap, insa eu am depasit in repriza 80-120 si in treapta 5 odata, fara sa bag piciorul in podea (depaseam tot o dacie) si m-am asigurat temeinic + ca nu aveam pe nimeni in spate - m-am asigurat si de asta... veneam lansat oricum. Asta cu dacia de la semnatura. Oricum n-am prins niciodata suta in treapta 4. De la 70 km/h ii dau a 5-a. Trebuie luat in considerare ca dacia mergea semnificativ mai incet decat mine, si drumul era liber, deci nu mi-a luat 5 ore sa-l depasesc. Nu-s nebun sa depasesc mereu in treapta 5. De fapt depasesc doar daca e liber, si cel din fata imi perturba rau ritmul - de exemplu daca in afara localitatilor dau peste unul in spatele caruia daca as sta, ar trebui sa trec din treapta 5 in treapta 4, adica sa mearga cu sub 70 km/h.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Dieselul in cuplu poate depasi in orice viteza
![]() Ma enerveaza nesimtitii care te/se blocheaza in intesectiile mici si nu lasa traficul din stradutele adiacente sa se decongestioneze ![]() |
--------------------
**
|
|
kog |
![]()
|
la mine nici nu intra a V-a pana nu ajunge acul la 120kmh (100 reali), dar nu am depasit niciodata la viteza asta, deobicei a III-a si a IV-a ca la viteze mai mari nu ma incumet
This post has been edited by kog: 20 Sep 2009, 13:10 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
luck33ro |
![]()
|
Pai e bine ca ajunge si la viteza aia - parerea mea
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
io de obicei schimb pe la 3000, in a 3-a duc dacia pana undeva pe la 60 - 70 la ora si apoi ii dau a 4-a. In cazul depasirilor schimb i a 2-a pe la 35, vede viteza a 3-a pe la 80 si a 4-a undeva la 110.
|
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 18 Sep 2009, 15:12) [...] Cel mai tare a fost raspunsul BPR cand i-am atentionat de "soferii" care merg cu proiectoarele aprinse pe vreme buna. Cica atunci cand au fost opriti, soferii au motivat ca au aprins din greseala proiectoarele, pentru ca nu stiau cum functioneaza blocul de lumini sau ca nu stiau ca e interzis. Pai amenda e 4-5 puncte de amenda si 3 puncte de penalizare. Daca garcea le f..ea o amenda invatau rapid cum se folosesc proiectoarele. Exact, in "195" nu spune despre aprinsul din greseala, la fel cum nu spune despre lovirea din greseala a pietonului pe trecere. Ma rog, asa motiveaza insisi militienii cind ii intrebi de carutele de pe "europene": "dar ei, saracii, pe unde sa mearga"? QUOTE(Diana @ 18 Sep 2009, 17:52) [...]Si atunci, foarte ciudat, individul si-a cerut scuze si s-a intors la masina lui.[...] Da, foarte ciudat... QUOTE(za_kristake @ 18 Sep 2009, 19:13) Curios, eu nu am vazut pana acum banda pentru inainte si la dreapta pt semnalul intermitent, numai la dreapta da. [...] Sint nenumarate... QUOTE(CGDBZ @ 18 Sep 2009, 20:21) Nu a spus nimeni ca verdele intermitent e mai sus ca rosu , daca ai banda de mers inainte poti frumos sa stai pe aceea banda ca sa treaca si cei ce au verde intermitent la dreapata, despre asta era vorba . Eu vorbeam de banda nr 1. marcata "Inainte sau dreapta". This post has been edited by diaconuliviu: 21 Sep 2009, 06:46 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 11:07 |