Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
Nesimțitul (îl găsiți aici) care folosește în mod abuziv locurile de parcare destinate persoanelor cu dizabilități.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Nu intotdeauna, doar atunci cand sunt libere...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
2 benzi pe sens, banda 2 semafor de facut stanga cu semafor separat in contratimp cu cel pentru inainte de pe banda 1. Eu prima masina de pe banda 2 stau calm la semafor, taranul din spate claxona de zor sa trec eu de trecerea de pietoni sa-l las pe el sa se bage pe banda 1. A mai stat la un semafor dupa ce am plecat eu pe verde.
Intersectia e BAsarabia cu 1 decembrie pentru cine stie zona, si se vad semafoarele ca sunt separate. Insa pe banda 2 era coada mai mica. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
cred ca am intalnit al mai mare dobitoc la volan. Mergeam printr-un sat cu matusa mea. Ne oprim la o casa ca avea ceva treaba. In fata mea la 10 metri un cocalar cu golf 2 fara numere statea exact in mijlocul drumului(fara posibilitate de ocolire) si vorbea prin geamul deschis cu o trupa de cocalari. Eu ma rugam in gand sa vina cineva pe drum sa-l injure; apare un om cu o dacie si se opreste in fara lui. Cocalarul vizibil enervat da inapoi si il lasa pe om sa treaca. Ce credeti ca face in momentul urmator? Trage masina din nou in mijlocul drumului
![]() ![]() This post has been edited by kog: 28 Sep 2009, 11:25 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ala era drum public?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
normal ca era drum public, neasfaltat, dar public
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
N-ar fi stricat un telefon la 9544.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
kog |
![]()
|
nu era chiar o ulita... era drumul principal ce trecea prin toate satele, deci... daca eram binevoitor ii faceam o surpriza mare, chiar m-am gandit la asta, numa ca nu aveam semnal
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
argon |
![]()
|
ii faceai o lae, mai si primeai o batuta de la seful de post ca vii cu d'astea la el..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
kog |
![]()
|
seful de post d-acolo e sotul lu' vara-mea
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Ulitele satului nu sunt drumuri publice?
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
kog |
![]()
|
nu, asa e ea. S-o vezi cum merge cu Minsk-ul cand are vreo urgenta
This post has been edited by kog: 28 Sep 2009, 15:33 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pe mine mai nou ma enerveaza soferii din Arges cu numere de AG care depasesc pe trecerea de pietoni. Am vazut intr-o singura zi vreo 10-15. Ma intreb ce ar zice daca iau un pieton pe capota in momentul depasirii?
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Stai sa ii vezi cand depasesc in curbe....
|
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Am vazut o faza urata odata,la un pod dala mai micut da udne nu vezi masina din sens invers.
Adica am vazut cum a venit din fata unu de a depasit pe podu respectiv gata gata sa se faca dictai macelul. Deatunci cand trec astfel de poduri mereu am un gol in stomac sa nu fie vrunu pe partea cealalta pe contrasens ![]() ei nu gandesc ca daca vine un tir din contrasens ? cand ei depasesc pe pod fara vizibiitate. ![]() This post has been edited by C@talin: 28 Sep 2009, 18:14 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Sp!ke |
![]()
|
![]() Membru dreptaci Group: Members Posts: 421 Joined: 13 October 07 From: Bucharest ![]() |
Soferii de pe Drumul Oaselor (DN85) nu va enerveaza? De ce trebe sa ma duc eu pe BANDA DE STATIONARE DE URGENTA cand dau ei flash-uri? Spre exemplu... azi-dimineata (pe la ora 4:30-5:00), intre Buzau si Urziceni, mergeam si eu ca omul cu 100-110km/h, nimeni nu venea din fata, linie discontinua pe centrul soselei si marlanul cu ML-ul "AMG" a stat in spatele meu vre-o 20km (pana cand soseaua s-a latit la doua benzi pe sens) dand flash-uri din 5 in 5 sec... de ce dracu nu m-a depasit? Aceeasi poveste s-a intamplat si cu un marlan cu un megane care se mai dadea si in spectacol cand si-a dat seama ca ma poate depasi de parca ar fi descoperit apa calda!!!...
LE... Abia astept sa se interzica si la noi flash-urile! 1000euro amenda... la fel ca in Austria! De fapt eu nu as propune 1000euro ci vreo 50 000!!! sau daca nu platesc... sa li se confiste masina! BTW... eu nu dau flash-uri nici macar pe autostrada chiar daca cel din fata mea merge cu 80km/h pe banda a doua! Stau cuminte in spatele lui pana se redreseaza pe banda I si apoi il depasesc si ma duc de nu ma mai vede! This post has been edited by Sp!ke: 28 Sep 2009, 18:40 |
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw
2007/2009 Laureate Renault Logan... by Dacia...
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Drumul ala struto-camila cu o tentativa de banda de urgenta si cu tentativa de 2 benzi pe sens (1,5 daca putem spune asa) nu are linie continua pe mijloc in portiunea respectiva?
![]() |
--------------------
**
|
|
Sp!ke |
![]()
|
![]() Membru dreptaci Group: Members Posts: 421 Joined: 13 October 07 From: Bucharest ![]() |
Nu e nici-o struto-camila... e un drum rezonabil pentru oameni rezonabili, numai ca anumiti "rezonabili" nu se simt bine daca nu iti dau falsh-uri, pentru ca ei au dat de zece ori mai mult ca tine pe masina si tu trebe sa le acorzi prioritate de smecher ca doar el poate sa mearga cu 140 si tu nu poti decat cu 100 si ca altfel nu ai cum sa le observi tinicheaua de jdemii si nici nu le poti auzi manelele cand te depasesc decat atunci cand sunt mult prea aproape de tine.
|
--------------------
Dacia
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Sp!ke @ 28 Sep 2009, 18:31) ...De ce trebe sa ma duc eu pe BANDA DE STATIONARE DE URGENTA ... a stat in spatele meu vre-o 20km ... O fi fost ala marlan dar nici cu tine nu mi-e rusine... Preferi sa stai cu idiotu in spate, care sa te streseze cu flashurile zeci de km, decat sa faci o manevra care iti ia 3 secunde, sa te repliezi pe banda de stationare si sa-l alsi pe idiot sa-si vada de drum? O puteai face sa reduci viteza, fara sa pierzi timpl, fara sa-ti creasca consumul de combustibil... Cine-i mai destept cedeaza... dar, cand intervin orgoliile... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sp!ke |
![]()
|
Zau domle! Zi "zau" cu limba scoasa si te cred! Ca fapt divers... stii cati bostanari (cultivatori de pepeni!), biciclisti sau carutasi poti lua pe capota daca mergi pe banda de urgenta, mai ales noaptea?
LE... sa zicem ca eu eram ala orgoliosu'... ce-l oprea sa ma depaseasca? noaptea sau prostia? This post has been edited by Sp!ke: 28 Sep 2009, 20:26 |
--------------------
Dacia
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Deci, ramane cum am stabilit, cand e vorba de orgoliu...
Chiar, ca veni vorba, cati bostanari risti sa iei pe capota in 20 de km, rulati pe timp de noapte? Nu zice nimeni ca la primul flash sa tragi ca dipseratu de volan, dar parca nici antrenarea intr-o confruntare de asta stupida nu-si are rostul. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
io unu nu ma dadeam neam din fata lui. aoleu ce de stresati in tara asta. cand vad o dacie in fata lor..mor...nu alta..li se pune pe inima. ce mai..aia nu e masina?
unde ar fi norocul sa se interzica flash-urile? 1000 euro amenda si 6 luni cu suspendare. |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
Sp!ke |
![]()
|
QUOTE("radian") Deci, ramane cum am stabilit, cand e vorba de orgoliu... Chiar, ca veni vorba, cati bostanari risti sa iei pe capota in 20 de km, rulati pe timp de noapte? Nu zice nimeni ca la primul flash sa tragi ca dipseratu de volan, dar parca nici antrenarea intr-o confruntare de asta stupida nu-si are rostul. Nu mi-ai raspuns la intrebare... ce-l oprea sa ma depaseasca? 28 Sep 2009, 21:09: QUOTE(radian @ 28 Sep 2009, 20:48) ........ Chiar, ca veni vorba, cati bostanari risti sa iei pe capota in 20 de km, rulati pe timp de noapte? ........ UNUL... si e suficient! si daca nu intelegi asta... lasa pe altul sa conduca in locul tau! This post has been edited by Sp!ke: 28 Sep 2009, 21:09 |
--------------------
Dacia
|
|
radian |
![]()
|
Pai cum sa-ti raspund bre, n-am fost cu tine in masina, nu stiu conditiile in care a avut loc incidentul.
Din start, cei care dau flashuri, de acord cu tine, sunt niste marlani ordinari. Daca chiar am nevoie sa-i cer celui din fata sa se replieze (daca are unde...) si dintr-un motiv sau altul nu-l pot depasi, iar eu chiar vreau sa rulez mai repede ca el, cel mult semnalizez stanga sa-i fac cunsocuta intentia mea. Dar, in schimb, daca din spate vine unul de asta insistent si obraznic, cu flashuri, atunci cand o pot face in siguranta, ma repliez si-l las sa mearga. Nu-i treaba mea sa-i fac maimutoiului educatie si nici nu vad ce castig as putea avand implicandu-ma intr-o "competitie" de acest gen.. P.S. Mai, ai dracu vanzatorii astia de pepeni, cum isi petrec ei noaptea pe ulita, doar doar o pica vreun cumparator... This post has been edited by radian: 28 Sep 2009, 21:21 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sp!ke |
![]()
|
Ma bucur ca ai ajuns la un consens cu mine! Ideea era ca idiotul AVEA pe unde sa depaseasca! Nu era linie continua, nu venea nimeni din sens opus... ce-l impiedica sa ma depaseasca? Sa nu mai spun ca eu fac drumul respectiv (Buc-BZ-BR) de cel putin doua ori pe luna, dus-intors si de fiecare data ma confrunt cu aceleasi probleme! Sa nu mai spun ca eu sunt in depasire si sunt flash-uit! Sa nu mai spun ca eu tai curba la stanga, aproape de acostament, si tot sunt flash-uit, sa nu mai spun ca sunt in localitate cu 65km/h si tot sunt flash-uit...
in legatura cu bostanarii... hai sa-i lasam in pace... e painea lor pentru un an! E vina celor de la drumuri si celor de la primarii ca nu le amenajeaza spatii pentru a-si vinde marfa... nu cersesc... incearca sa-si valorifice munca de un an de zile... |
--------------------
Dacia
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
capsunarii care si-au luat ceva jaf si din cauza ca pe masina e o sigla cunoscuta au nu stiu ce avion si flashuiesc si fac gesturi specifice,
ei sunt genul de oameni ce se mint ca o masina la 180.000km e inca noua, This post has been edited by emil_t: 28 Sep 2009, 21:44 |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
MI-am mai adus aminte o faza de azi pe A1.
Mergeam eu pe banda 2 cu 120km/h, ca depaseam niste tiruri si in fata mea erau unii de mergeau cam pe la 110-120km/h. Vine un Solenzar grabit in fundul meu la nici 3m, ii dau niste avarii, se lasa putin mai in spate. Apoi iar se apropia si faza e ca in fata s-a mai bagat unu cu viteza si mai mica si sunt nevoit sa pun frana. Si apoi vad Solenzarul cum ia distanta in spate.. ![]() Dupa tiruri ma repliez pe banda 1 care era libera si vad cum vine Solenzarul si baga gaz la greu. Eu mergeam pe banda 1 cu 140km/h si el s-a tot dus. Oare ce minte or avea unii? Ca la viteza aia daca pui frana cu Solenza te invarti ca titirezul. Or avea ele Solenzele franele bune, dar sa nu exageram. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 10:56 |