Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
![]() ![]() ![]() stai ma tata acolo ca in america inca nu-i 11:11:11 mai asteapta. glumesc sa fiu on, soferi care ma enerviaza sunt cei neatenti care iti taie calea da nici macar nu s-au asigurat si cei care dupa ce iti taie calea merg ca la inmormantare cu 5 km/ora. |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.181 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
atentie la luna plina cine stie
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.181 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
iaca fuse unul acu o ora si ceva
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
de încalzire
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
ma enerveaza toti! Imi ia juma de ora sa ies din curte, masina din masina, coloana din coloana. STATI ACASA CA SA MAI POATA CIRCULA SI EU!
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Iesi de duminica, ca-i mai lejer.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
pacat ca nu lucrez duninica. Nici nu tre sa incalzesc motoru la dacie dimineata. Imi fierbe apa asteptand sa ies din curte
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pune-ti semafor langa poarta!
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu cre' sa-ti ceara primaru' mai mult de 10 meleoane spaga. Sau sa-ti puna un bamper d'ala inainte si dupa poarta, ca tot sint la moda.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
Vechi, e vorba de o urbe de oameni pasnici. Altul ar fi tariful in Deva!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
Mda, alde Falca chiar merita statuie in buricul targului...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.293 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Mie imi plac soferii care fac burn-out la semafor!
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Unu' cu passat TDI 4x4 TUNING RACING, verde, numere de Buzau. A stat în coada mea aproape tot drumul de la Siriu la Brașov, pe serpentine rămânând în urmă iar pe liniile drepte fiind viteaz și recuperând. Într-un sat un dulău pe dreapta drumului lătra la un amărât de poștaș aflat pe stânga aceluiași drum. Cum era de așteptat, câinele își face curaj și începe să traverseze strada. Eu încep să frânez, melteanu accelerează depășind într-un nor de fum. Când mașinile ajung în paralel câinele se oprește pe linia de delimitare a benzilor. Eu frânez până opresc, melteanul nici n-a atins frâna. Câinele a înlemnit și astfel a scăpat.
![]() This post has been edited by C a t a l i n: 24 Nov 2011, 18:16 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.293 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Stiu ca am problemele mele... stiu ca acum cateva ore eram pe E85 cu vitezometrul trecut de 200... ca am ajuns de la Ramnicu Sarat la Buzau in cateva minute, dar in situatia urmatoare chiar era vina mea?
La intrarea in Maracineni, se face un drum catre stanga. Doua masini erau incadrate pe banda catre stanga ( oprite), un tir mergea pe banda I cu ~70kmh in aceeasi directie cu mine. Observand aglomeratia din fata, am redus viteza la mai putin de 100 kmh si m-am angajat in manevra de a trece pe langa tir; el pe banda lui (I), eu pe banda mea (II). Problema a aparut cand tiristul a inceput sa schimbe banda destul de brusc. Din dreapta venea tirul inspre mine, in stanga erau oprite asteptand sa faca stanga. La naiba cu tirurile! |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ceva similar am patit si eu prin oras (bine, la mine era acul pe la 100kmp/h) si m-am trezit ca tirul intra in fata mea in momentul in care eu ajunsesem cu botul masinii in dreptul remorcii. Am franat cam violent, ala s-a oprit si el cand m-a auzit, dar nu l-am injurat pe el (tot mie mi-am zis de dulce). Soferul se asigurase si ma vazuse la distanta mare, nu si-a dat seama ca eu vin ca tembelul, probabil cam acelasi lucru s-a intamplat si la tine (banuiesc ca ai scazut sub 100kmp/h cam cand ai ajuns in dreptul lui). Acelasi lucru il reprosam motociclistilor de obicei, te asiguri il vezi la distanta mare in spate si peste o secunda trece glont pe langa tine.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pe mine ma enerveaza vatmanul care l-a urmarit pe lucescu cu tramvaiul prin tot orasul si nu s-a lasat pana nu l-a dovedit.
In termeni medicali se numeste "schizofrenie in puseu acut de tip paranoid". |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
Din cauza asta s-o fi crezind antrenor?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/L...ace-375456.html aschia nu sare departe...
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
bygy007 |
![]()
|
pai daca era stationat de ce nu l-a ocolit , sau voia sa il ocoleasca prind dreapta dar nu avea cum ca erea stationat ?!
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
1) Dobitocul care sambata la pranz a vrut sa urce cu un Ford obosit cu numere de BG de la Cheile Gradistei catre Resort Fundata si s-a gandit el ca e frumos sa opreasca in rampa intr-o curba ac de par, p[e jos fiind zapada batatorita. A facut aceasta manevra pentru a lasa sa coboare doua 4x4, in conditiile in care avea loc suficient. Evident ca nu a mai putut sa se urneasca de acolo decat cu curu la vale.
2) Dobitocul cu octavia 1.9 TDI de Bucuresti care duminica s-a gandit ca e bine sa depaseasca o coloana pe drumul ingust si plin de zloata din Moeciu de Jos, iar cand s-a trezit pe serpentine catre Rucar a adunat ditamai coloana in spate. Multumesc colegului de AG cu x6-le care m-a ajutat prin statie sa scap de el. 3) Dobitocul cu Matizul rosu de IF care a depasit in Rucar pe linie continua trei masini si cand a ajuns in fata mea s-a gandit ca e mai bine sa-mi tranteasca mie frana decat sa-i pupe bara TIR-ului care venea spre el. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 08:28 |