Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Dupa un drum Brasov - Turda si retur:
- ma enerveaza soferii de linie dreapta.. Adica pe line dreapta... talpa baaaaa... si la cea mai mica curba se infige in frana... Din pacate sunt multi ai dracu si n-au nici o boala... - Ma enerveaza dobitocii aia care au fost la nunta... la intrare in Luncani... coloana. Aia cu nunta claxoane depasiri pe linie continua si trecere de pietoni. cand circuli bara la bara nu prea mai ai unde sa te tragi sa lasi boul baltii sa intre intre tine si ala din fata... Asa ca a stat cocalarul cu mercedesul in stanga mea si cei de pe contrasens ii umpleau frigiderul... - Dobitocul cu mercedes vito... la intoarcere unu cu duba asta ma depasesste... drum bun si cale batuta... dupa asta si-a demonstrat capacitatea de cocalar... mers in fata mea cu 50 la ora... indiferent ca era in localitate sau in afara. Cand incercam sa-l depasesc o calca si el... La o tentativa de depasire de genul asta, dupa ce deja ma facuse cu nervii, doar ce il vad ca se infige in frana... Ii sarise o potaie in fata. Rezultatul: spoiler spart, proiectoare de ceata sparte, farurile sarite in afara. L-am depasit, am oprit , m-am dat jos din masina si l-am felicitat, dupa care m-am urcat in masina si mi-am vazut de drum. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Dumnezeu chiar exista..
![]() in cazu' mertanului.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
...cum am mai precizat, nesimțiții care ar intra cu mașina în magazin sau care blochează drumurile din parcările magazinelor, deși acestea au destule locuri libere. O să mai vin cu poze, de câte ori mai am chef să scot telefonul să pozez, că specimene sunt destule.
Attached thumbnail(s) 2012_07_14_10.39.16.jpg ( Size: 133.33k ) Number of downloads: 358 2012_07_20_14.08.22.jpg ( Size: 127.93k ) Number of downloads: 389 2012_07_20_14.08.47.jpg ( Size: 111.53k ) Number of downloads: 371 |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
E plin de cretini, asa e si in CJ.
Decat sa parcheze 10-15 metri mai incolo, mai bine ii incurca pe ceilalti. Si nu patesc nimic, ma gandesc ca magazinele nu prea se grabesc sa isi amendeze clientii.. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
A mai intors unul pe linia de tramvai, pe bd. Timisoara. Bd. e blocat
![]() De data asta n-a lovit-o tramvaiul, ci alta masina, dar tot pe linie a ramas. This post has been edited by corbex: 20 Jul 2012, 21:33 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Lipseste ceva...sau mai bine zis cineva.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
N-au aparut detalii cu cineva-ul. Dar tot vatmanu-i de vina
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nu nu...la alt cineva ma refeream. Ma obisnuisem sa fie un nene agatat bine cu clantaii in posteriorul matale la fiecare post. Nu stiu unde zaboveste atat.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
Copile, trebuie sa mai cresti!
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
era la budă
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Are limbrici. Ii maninca tot fosforul.
This post has been edited by corbex: 20 Jul 2012, 22:05 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
Daca zici mata dupa ce m-ai cautat in ruc... Ia o batista!
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
corbex |
![]()
|
Tu esti un moderator andercavar. Poti scrie cind esti offline.
This post has been edited by corbex: 20 Jul 2012, 22:12 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Vorbeam de porc si tovarasu' la usa...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Honorius |
![]()
|
Copile, eu nu te-am jignit, dar daca asa esti educat... Sunt convins ca vei intelege aceste nuante dupa ce vei implini sase ani... hai sapte...
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
bmwh548 |
![]()
|
Cum sa-ti explic eu tie...quid pro quo. Daca te astepti la altfel de tratament dupa posturile pe care le tot citesc pe ici pe colo scrise de mata (fara cratima, nu te agita) inseamna ca ai niste deficiente mai mari decat banuiam.
PS: nu-mi purta tu de grija varstei ca stii cum e aia cu drumul lung. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Honorius |
![]()
|
Baieti elevati!
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
Markos |
![]()
|
Nu?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Honorius |
![]()
|
Iar ti-ai baut mintile, dar ramai un finut!
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
bmwh548 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(ursamajor @ 20 Jul 2012, 17:30) ...cum am mai precizat, nesimțiții care ar intra cu mașina în magazin sau care blochează drumurile din parcările magazinelor, deși acestea au destule locuri libere. O să mai vin cu poze, de câte ori mai am chef să scot telefonul să pozez, că specimene sunt destule. braileni ce poti sa le ceri ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
Nesimțirea n-are denumire regională sau citadină.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
Honorius |
![]()
|
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu cred, la Bion de cele mai multe ori nu înțelegi ce scrie.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 23:37 |