cumpar solenza, solenza
![]() ![]() ![]() |
cumpar solenza, solenza
tzuy |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 10 August 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|||
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
citeste aici...
http://www.daciaclub.ro/cumparare-masina-S...za-t188775.html si daca te intereseaza asa de mult spunene si noua de unde esti tu...apa intra daca esti o persoana din aia delasatoare si nu ingrijesti masina... |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
tzuy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 10 August 10 ![]() |
sant din bucuresti
|
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
ti-am trimis un PM cu adresa mea de mess
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Apa in portbagaj??eu am varianta "cheala" si nu am avut probleme cu apa in portbagaj....adica cu tot interiorul...Nu asta e marea problema a Solenzei...
|
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
crimsonrain |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 2 December 09 ![]() |
QUOTE(bogdanelkva @ 10 Aug 2010, 22:49) Apa in portbagaj??eu am varianta "cheala" si nu am avut probleme cu apa in portbagaj....adica cu tot interiorul...Nu asta e marea problema a Solenzei... are dar eu zic ca e de la condens nu ploaie...a mea a crapat la oala dar din cate am inteles nu e mare filozofie ca se poate face usor... acum scuze de putin off topic...exista pe forum vreun loc unde sa pot da un anunt de vanzare a unei masini?...daca da unde? ca se pare ca nu il gasesc... ![]() This post has been edited by crimsonrain: 22 Aug 2010, 11:53 |
--------------------
dacia
Sandero
2009/Laureate
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
Incearca aici
http://www.daciaclub.ro/index.php?showforum=5 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:32 |