Amenda de la comunitari 3000 lei, 3000 lei
![]() ![]() ![]() |
Amenda de la comunitari 3000 lei, 3000 lei
draculafly |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 25 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan kiss
2007
- b91 fad
|
|||
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
astea sunt vrajeli cu nu are dreptul sa nu stiu ce. da, comunitarii au niste atributii restranse, dar voi chiar credeti ca cineva crea un organism caruia ii mai adauga si cuv. politia si nu i dadea niciun fel de autoritate.
deci dupa colegul, pot sa il tai pe unu pe strada sub ochii comunitarilor sau al unui politist si arestarea aia ar fi ilegala si abuziva,nu ? hai sa incercam sa fim seriosi putin, aici e vorba ca s-a aplicat o amenda contraventionala pt ceva si nu se stie pt ce, nici macar initiatorul nu stie |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si cand o afla cred ca iese si din termenul de contestatie...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cristyano2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 16 February 10 From: Bucuresti ![]() |
dragi colegi eu nu stiu foarte multe date despre procesul verbal pentru ca nu mi s`a intamplat mie ci unui PRIETEN.a spus ca o sa imi dea datele din pv dar dupa cum observati nu au venit.nu sunt eu de vina eu doar am incercat sa il ajut cu raspunsurile voastre dar dupa cate se vede nu prea il intereseaza pe el..pe mine nici atat
|
--------------------
Dacia./ Honda
Solenza 1.4mpi/ Xl 350r
2004/ 1984
- Numar De Bucuresti
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
QUOTE(brigada_diverse @ 28 Aug 2010, 11:35) Asta este valabil in cazul in care nu parasesti autovehiculul. In momentul in care ai parasit autovehiculul,automat se considera stationare! Chiar daca nu au trecut cele 5 minute. |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
cristyano2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 16 February 10 From: Bucuresti ![]() |
da,dar el nu parasise masina
|
--------------------
Dacia./ Honda
Solenza 1.4mpi/ Xl 350r
2004/ 1984
- Numar De Bucuresti
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristyano2 @ 26 Aug 2010, 00:21) acolo fiind undeva langa parc numai tin minte exact au oprit pentru a lua o sticla de apa stationand cel mult 3-4 minute unde defapt erau mai multe masini oprite.Toate bune si frumoase pana la un moment dat cand apare un politist comunitar Pai s-a oprit si a stat in masina 3-4 minute si a steptat sa vina apa la el? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tralmy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 1 April 07 ![]() |
ce ati facut apana la urma cu procese verbale?
ati platit amenzile. sunt si eu in aceeasi situatie. |
--------------------
renalut
clio III
2006 / 1.4 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:33 |