DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Picura benzina

bcata
post 9 Jul 2002, 11:02
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

Salve!

Am intalnit si eu de curand o problema la a mea SN Clima, de 30.000km. Mai exact, cand am facut plinul a inceput sa picure niste benzina de sub masina. M-am uitat eu sub aripa din spate si pare sa fie de la un manson de cauciuc e intre buson si conducta ce duce la rezervor. Dupa vreo 10 secunde s-a oprit picurarea, probabil s-a scurs toata benzina care mai era inca pe teava (plinul a fost facut pana la refuz). Intrebarea mea este, e ceva normal, sau s-a slabit vreun colier ceva, pe acolo? Aia de la benzinarie mi-au spus ca ar fi de la supra-plin, dar astept si alte opinii.

Promit sa revin cu alte probleme, ca lista e mare :-)

Multumesc

--------------------
.: Catalin :.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bcata
post 15 Jul 2002, 17:02
Post #2

Membru incepator

From: Bucuresti

Am fost azi la service cu ea si cica trebuie schimbata nu's'ce gura de pe-acolo biggrin.gif. Partea buna e ca aveau in magazie. Partea proasta e ca trebuie sa ai rezervorul aproape gol, si eu aveam 30 de litri in el. Si nici nu se poate scote benzina din rezervor, cu furtunul.. So.. tre sa imi consum benzina cat mai repede smile.gif

--------------------
.: Catalin :.
+
bombakvx_17
post 11 Sep 2010, 20:09
Post #3

Membru incepator

sal am facut si eu cont pe dacia club azi .am o dsn cum ziceti voi din 2001 confort am luat-o la 52 am 63 km in cateva luni foarte multumit de ea ce nu imi place ca troncane portbagajul.am schimbat pivoti ,telescoape, burduf planetara si am pus linie muzicala.o sa pun poze in curand ,va rog spuneti-mi distributia la cat tre schimbata si de unde iau si eu accesori tuning nu foarte scumpe pentru ca usor usor vreau sa o imbunatatesc si motor si exterior

--------------------
dacia supernova 2001 confort
+
djasu82
post 12 Sep 2010, 10:52
Post #4

MEMBRU DACIA CLUB

From: Bucuresti ...

dar nai schimbat chedaru de la probagaj !
Iti recomand unu de solenza e mai scurt decat cel de sn dar mult mai bun si elimini si troncanitul.

bcata benzina o scoti din rezervor cu furtunul , faci rost de o surubelnita mai lunga desfaci capacul de la rezervor apesi usor cu surubelnita pe clapeta aceea alba si bagi furtunul si scoti toata benzina din rezervor.
Schimba garnitura sau mai strange din coler si nu mai picura.

This post has been edited by djasu82: 12 Sep 2010, 10:56

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th July 2025 - 03:45
Forum Renault