Picura benzina
![]() ![]() ![]() |
Picura benzina
bcata |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- .: Catalin :.
|
|||
bcata |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Am fost azi la service cu ea si cica trebuie schimbata nu's'ce gura de pe-acolo
![]() ![]() |
-------------------- .: Catalin :.
|
|
bombakvx_17 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 September 10 ![]() |
sal am facut si eu cont pe dacia club azi .am o dsn cum ziceti voi din 2001 confort am luat-o la 52 am 63 km in cateva luni foarte multumit de ea ce nu imi place ca troncane portbagajul.am schimbat pivoti ,telescoape, burduf planetara si am pus linie muzicala.o sa pun poze in curand ,va rog spuneti-mi distributia la cat tre schimbata si de unde iau si eu accesori tuning nu foarte scumpe pentru ca usor usor vreau sa o imbunatatesc si motor si exterior
|
--------------------
dacia
supernova
2001 confort
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
dar nai schimbat chedaru de la probagaj !
Iti recomand unu de solenza e mai scurt decat cel de sn dar mult mai bun si elimini si troncanitul. bcata benzina o scoti din rezervor cu furtunul , faci rost de o surubelnita mai lunga desfaci capacul de la rezervor apesi usor cu surubelnita pe clapeta aceea alba si bagi furtunul si scoti toata benzina din rezervor. Schimba garnitura sau mai strange din coler si nu mai picura. This post has been edited by djasu82: 12 Sep 2010, 10:56 |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 03:45 |