Imbecili de peste hotare, ca sa nu ne simtim singuri
![]() ![]() ![]() |
Imbecili de peste hotare, ca sa nu ne simtim singuri
george_scala_2004 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
...
...
...
|
|||
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
Comisie speciala de ancheta la un spital din Bulgaria, unde doctorii au operat mana sanatoasa a unui copil
|
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Wife stores husband's body in freezer for decade
![]() ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
E chiar marfa sticker-ul cu DACIA 1410.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Nu stiu daca-i autentic stickerul, da' fontul sigur e cel bun.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Paradoxal nu mi se pare de prost gust sticker-ul cu Dacia. Ma gandesc ca cineva poate a vrut sa pastreze ceva legat de o dacie pe care probabil a detinut-o cu cativa ani inainte. Bine ar putea sa fi lipit sticker-ul doar ca sa atraga controversa... oricum e interesant. Daca as cumpara masina (prin absurd vorbind) cu siguranta n-as deslipi sticker-ul. Si nici pe cel cu "M3", mi se pare amuzant pus pe o masina ce "out-performs the M3".
![]() ![]() This post has been edited by Filip: 31 Jan 2011, 22:21 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Poza e facuta la noi (vezi frigiderul-taxi de alaturi), deci sunt sanse mari ca stickerul sa fie autentic.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Posibil ca omul sa fie mai glumet de felul lui.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Dar si noi avem aici un coleg cu un Passat care si-a pus o sigla de Dacia 1300, aia cu vulturul, pe portbagaj.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Passatului chiar i se face o onoare!
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Cazul unui ofițer de la Biroul de Imigrări din Marea Britanie, care și a pus soția pe lista suspecților de terorism pentru a scăpa de ea, a șocat pe toată lumea.
Femeia a plecat în urmă cu trei ani să-și viziteze rudele din Pakistan, iar soțul ei, profitând de funcția pe care o avea la Biroul de Imigrări din Marea Britanie, a trecut-o pe lista persoanelor suspecte de terorism. Era un mod mai ușor de a scăpa de ea, în locul unui divorț și al unui partaj. În momentul în care a vrut să revină în Anglia, femeia a fost oprită la graniță. Și-a sunat soțul, dar acesta a liniștit-o, spunându-i că va face tot ceea ce este posibil pentru a rezolva situația. Femeia a avut încredere în partenerul de viață și a crezut că este doar o mică eroare aparută în sistem. A fost nevoie de trei ani de așteptare în Pakistan, până când superiorii ofițerului au descoperit ce făcuse acesta și l-au concediat pe soțul răzbunător. http://ziarero.antena3.ro/1296575294-Si-a_..._sa_scape_de_ea |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Ăsta nu e imbecil, e chiar genial
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Parlamentarii lor ca si parlamentarii nostri...
http://decorazionisegrete.blogspot.com/201...e-cerca-le.html |
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Stire la tv azi dimineata... O batrina din SUA a fost salvata cu ajutorul Facebook-ului. Asadar, in urma ultimilor ninsori din state, femeia a ramas blocata-n casa, neputind sa-si dea zapada din fata usii din cauza unei boli care-i provoca dureri musculare. Dupa citeva zile de nemiscare, observind vecinii ca femeia e in dificultate, ce-au facut? Au facut un apel pe feizbuc ca sa vina niste fraieri sa-i curete femeii zapada. Ce-i cel mai haios e ca fraierii nu au intirziat sa apara.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
Au venit cu gindul la nepoata.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Marty @ 10 Feb 2011, 08:52) Stire la tv azi dimineata... O batrina din SUA a fost salvata cu ajutorul Facebook-ului. Asadar, in urma ultimilor ninsori din state, femeia a ramas blocata-n casa, neputind sa-si dea zapada din fata usii din cauza unei boli care-i provoca dureri musculare. Dupa citeva zile de nemiscare, observind vecinii ca femeia e in dificultate, ce-au facut? Au facut un apel pe feizbuc ca sa vina niste fraieri sa-i curete femeii zapada. Ce-i cel mai haios e ca fraierii nu au intirziat sa apara. Adica de ce au fost fraieri? ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma, scuzi, da' vecinii ce plm aveau de n-au dat zapada s-o ajute pe femeie si au atirnat la altii? N-auzi ca madam a stat citeva zile-n casa pina sa dea vecinii anunt pe feizbuc?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE Au venit cu gindul la nepoata. Victoras e in USA? This post has been edited by kum: 10 Feb 2011, 10:15 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
E in SUlA. Cu liftul!
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ce sa fac si io domn' moderator, saru'mana.
![]() This post has been edited by Victoras2001: 10 Feb 2011, 15:02 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
jay333 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 979 Joined: 25 June 07 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Acelasi material, era cu link de embed si nu se deschidea:
http://www.youtube.com/watch?&v=BVcrP8ZYjqA |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Un rus din trei crede ca Soarele se invarte in jurul Pamantului, releva un studiu dat publicitatii saptamana aceasta de institutul rus VsTIOM, transmite Reuters. Potrivit studiului, 32% dintre rusi sunt convinsi ca Pamantul se afla in centrul sistemului solar, 55% dintre ei considera ca toata radioactivitatea provine din activitati umane, iar 29% cred ca primii oameni au trait in aceeasi perioada cu dinozaurii. mdea... |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Sa vezi ce cred romanii...
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kxz |
![]()
|
QUOTE Presa internationala a relatat saptamana aceasta ca Biserica Catolica din SUA si-a dat aprobarea pentru o aplicatie de iPhone care sa pregateasca enoriasii pentru spovedanie si sa-i ajute sa tina socoteala pacatelor facute. http://www.hotnews.ro/stiri-esential-82985...prin-iphone.htm Care aveti iphone, v-ati scos din foame. Kum pacatuiti, bifati pe telefon la rubrica aferenta, duminica descarcati raportul in laptopul popii si ati scapat. |
--------------------
Dacia 1410
/
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 23:31 |