Imbecili de peste hotare, ca sa nu ne simtim singuri
![]() ![]() ![]() |
Imbecili de peste hotare, ca sa nu ne simtim singuri
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ar fi o chestiune de onoare. Dar la politicienii romani mai raruti cu onoarea.
Mai, toti v-ati inflamat cu Austria, ca o fi si c-o pati. Dar n-am vazut un cuvintel spus despre faptul ca si Olanda ne-a tras-o pe la spate... Acum noi toti suntem destepti, frumosi si le stim pe toate, dar nici ailalti nu-s prosti... Voi chiar credeti in cele spuse de Cancelarul Austriei cu imigrantii? Ala a fost un pretext, pe cat de superficial pe atat de jignitor pentru noi. Putea macar sa gaseasca un pretext mai credibil. Coruptia generalizata din randul politicienilor, incompetenta, furaciunile, cumetrismul practicat pe fata, sunt cat se poate de bine stiute de politicienii occidentali. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai dreptate, nici in Olanda nu ma mai duc la ski!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.976 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(radian @ 9 Dec 2022, 10:37) i In loc sa cautam vinovati pentru nereusita, asa zice ca ar fi cazul ca guvernul sa-si asume esecul si sa-si dea demisia. Guvernul penele oricum pleacă după sărbători. Se face rotativa guvernamental și apare alalalt guvern Din partea mea poate să plece toți cu Klaus in frunte |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.799 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
iese draknea din puscarie?
sa stim cu cine votam |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Holanda a spus clar. RO e ok BG niet.Dar kktokratzii de la briusel au facut un ciudat pachet RO-BG. Asa au reusit sa bage zazanie intre ei.NL a spus ca din cauza BG a votat pachetul. RO a cerut disocierea dar BG a zis veto.
Criteriile de admitere e clar ca sunt pe interese si pe grupuri politice. Nici o legatura cu realitatea.Ai nostri stiau asta si trebuiau sa se fac frate cu dracul ca sa treaca puntea,Timp au avut. Nu mai tin minte egzapt. USR parca au zis si ei ca RO e cah?Au dat-o cotita in ultima clipa? Rotativa , dar sper ca udmr e inamovibil This post has been edited by bion: 9 Dec 2022, 12:10 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
einstein1984 |
![]()
|
Din cauza lu Varna, face concuenta lu rotterdam, va zic eu!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Si aia is plini de prafuri, curve si poponari?
![]() 9 Dec 2022, 13:59: Guvernele RO au stiut ce si cum si au avut timp sa se faca frate cu dracii din UE. Oricum e inca o dovada a lipsei de caracter a A.,placa turnanta a spionajului din Europa Pe scurt curva de Maricica a ramas fututa si cu banii luati si cu onoarea nereparata This post has been edited by bion: 9 Dec 2022, 12:59 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.519 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 9 Dec 2022, 10:37) aia o inteleg daca vrei sa furi lemn local, dar daca-l aduci peste granita? La noi intra 20 de vagoane si vamesu scrie 3? Nu transportul pe calea ferata l au vizat ei. Lemnul romanesc, care inca era in cantitati sufieciente, de asta am spus sat fara caini. In alta ordine de idei, au venit intr o zona cu pameni cu minima pregatire si gandire. Zona nedezvoltata, cu ceva bani de pe urma taierilor ilegale patronate de arabi, dar care asa cum au venit, tot asa au disparut dupa cateva tunuri, zona predominata de oameni modesti cu tineri la care tricoul alb si bmw ul de 20 de ani era tot ce isi doreau Holz si Egger au avut o politica expansionista in domeniul "imobiliar", au cumparat multe pamanturi pe care au plantat lemn industrial, cine nu a vrut sa vanda, a fost nevoit ( intre doua parcele cu lemn regenerabil, imi scapa acum denumirea, nu mai crestea nici neamul culturilor agricole, din cauza umbrei, a pufului, etc, etc). Sunt multe de spus <span class='edit'>9 Dec 2022, 15:34:</span> QUOTE(radian @ 9 Dec 2022, 10:37) In orice caz informatiile mele nu sunt din mass media. Eu ti am dat exemplu de mass media, dar ce am scris, stiu ca am vazut, am aavut contact cu oameni de acolo, etc, etc. <span class='edit'>9 Dec 2022, 15:44:</span> QUOTE(radian @ 9 Dec 2022, 10:37) In loc sa cautam vinovati pentru nereusita, asa zice ca ar fi cazul ca guvernul sa-si asume esecul si sa-si dea demisia. Eu zic ca de data asta n are nici o treaba guvernul. ce sa le mai spui, cu ce sa i mai convingi, pur si simplu le convine situatia dpdv comercial si strategic <span class='edit'>9 Dec 2022, 15:44:</span> QUOTE(bion @ 9 Dec 2022, 10:50) Dar el stie de la biblioteca. Hmm, ai pile? 9 Dec 2022, 15:54: QUOTE(bion @ 9 Dec 2022, 12:08) Holanda a spus clar. RO e ok BG niet.Dar kktokratzii de la briusel au facut un ciudat pachet RO-BG. Cred ca de fapt nu au vrut nici unii. De asta au facut pachete ciudate/ Deci Olanda ne vrea( tipa sus si tare ca nu i intereseaza Constanta) dar ce sa vezi, eram la pachet, si ne ar fi votat doar daca nu eram in pachet, dar ce sa vezi ca e pachet si pachetul nu poate fi desfacut. asta dupa ce acum o luna nu ne vrea nici a pachet, nici fara, etc, etc Pachetul e de vina acum o luna Austra nu era impotriva Au facut pachet Bulgaria Romania , dar Croatia separat. Cred ca oricum am fi fost , tot acolo. This post has been edited by bgdrenault: 9 Dec 2022, 15:54 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Intrebare: Bulgaria are si ea tot asa, port mare sa ii faca concurenta lu' ala din Rotterdam, nu?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.519 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Mai mare, chiar
Nu i vorba de marime, ci de tehnica, stii, ca la sex ![]() lasati treaba asta, sunt altele mai importante https://www.stiripesurse.ro/comisia-europea...ue_2693870.html This post has been edited by bgdrenault: 9 Dec 2022, 16:08 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
319020261_10210572742671724_4374589919210183051_n.jpg ( Size: 46.72k )
Number of downloads: 217
Cum sa te manjesti la gura de rahat. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
Ce uameni, olandejii astia.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bgdrenault |
![]()
|
https://www.capital.ro/gruia-stoica-drumul-...ru-romania.html
https://portbusiness.ro/portul-constanta-pe...rtul-constanta/ https://www.piatapresei.ro/2019/05/drumul-m...rtul-rotterdam/ niste imbecili, noi de pe daciaclub stim mai multe |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(bgdrenault @ 9 Dec 2022, 15:30) Eu zic ca de data asta n are nici o treaba guvernul. Au facut pachet Bulgaria Romania , dar Croatia separat. ![]() Pachetul ala e facut demult asa, geaba se cãca dr. Bode pe el. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bgdrenault |
![]()
|
Asa i, cand au luat petrolul , paduri si altele , aia aveau alte fete, aveau doctorate pe bune si erau competenti.
Daca e dupa fete, cred ca nu mai intram niciodata. Desi , tot dupa fete, tare am mai vazut ca se pupa cu Bode si cu Ciuca. Naibii, macar sa speram ca nu sunt sinceri, si se sterg la gura pe urma Deci ceilalti, Franta, Germania, etc pana la 25 sunt NESTE prosti, ca ne au votat. Si asta i un prost, sau vrea sa dreaga busuiocul? https://www.hotnews.ro/stiri-esential-25954...tul-din-jai.htm This post has been edited by bgdrenault: 9 Dec 2022, 17:13 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Văd că ținta preferată e nea Lucică, de tehnocratul Aurescu nu e frumos să întrebăm de ce poziția AU a fost o surpriză, cu toată priceperea lingă.. pardon a eruditului Huhurezeanu.
Observația lui Drulă privind apartenența politică a Cancelarului cel Rău (dreapta xenofobă) este corectă și, ca de obicei, i-a ridicat mingea la fileu lui Marcel, viitorul prim ministru PSD desemnat de Iohannis, partid afiliat celor care promovează, printre altele, și incluziunea socială. C'est la vie, vorba englezilor. |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(bgdrenault @ 9 Dec 2022, 17:10) Asa i, cand au luat petrolul , paduri si altele , aia aveau alte fete, aveau doctorate pe bune si erau competenti. Tie ti-e dor de "Bombonel", bag seama. ![]() QUOTE(RDK @ 9 Dec 2022, 17:14) Văd că ținta preferată e nea Lucică, de tehnocratul Aurescu nu e frumos să întrebăm C'est la vie, vorba englezilor. Tehnocratul Aurescu macar a adus niste plusvaloare sub forma de platou continental, taman acolo unde nu-i guvernul ("cel mai competent") in stare sa scoata gazele, de a ramas totul in carca Omv-ului si Romgazului. Parca era si ceva cu gara, pe langa via aia. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Nu știam, nu am servit decât platouri reci la țuică până azi
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
bgdrenault |
![]()
|
Bombonel isi numara ouale/
Gara e in Ucraina, ramane via 9 Dec 2022, 17:54: Se rezolva https://www.hotnews.ro/stiri-esential-25953...servi-acasa.htm This post has been edited by bgdrenault: 9 Dec 2022, 17:54 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
RDK |
![]()
|
Apoi ne mirăm de cât de multe voturi va lua AUR
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
bgdrenault |
![]()
|
nu va mai lua
doar haur This post has been edited by bgdrenault: 9 Dec 2022, 18:03 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Austria, padurile, petrolul, Olanda, port Roterdam... Cred, printre cele mai folosite cuvinte in ultimile zile.
Nici un cuvintel despre hotia si coruptia generalizata din Romania. Badalai, Catalin Chereches, primarul in functie la Baia Mare desi are o condamnare de 5 pentru luare de mita. Evident nu se pun, austriecii is rai, fwtu-le muma-n cwr. Stie el regele Cioaba ce stie de-i suprat. Pai ce mai furaciuni ar fi putut face supusii sai, fara niciun control... Se umplea visteria regala... Declaratii politice la kg. Dar nimeni nu vorbeste de faptul ca RO are 1.700 km de fontiera. Pana acum RO nu a fost centru de greutate al imigratiei ilegale pentru ca existau alte cai mai facile. Odata intrata in Schengen, cale libera spre occident. Instantaneu RO ar deveni interesanta pentru migranti. Are RO capacitatea sa apere 1.700 km de frontiera impotriva migratiei ilegale? Ce cheltuiali ar presupune? Inainte sa ii injuram pe straini sa ne mai aducem aminte si de ce avem in batatura. Incompetenta, impostura, hotia, plagiat pe banda rulanta, cumetrism. Cam astea sunt cuvintele cheie care ii caracterizeaza pe cei care conduc destinele tarii si care, teoretic, ar trebui sa tina hotia si coruptia in limite digerabile. chiar credeti ca toate astea nu sunt bine cunoscute la cancelariile europene? De facilitatile oferite de statutul de membru Sechngen ar profita din plin infractorii. Este Ro pregatita sa gestioneze o astfel de situatie? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Normal că pe astea de aici le vezi, ca-s peste tot in media și în discutii, așa că ți se par mai mari decât matrapazlâcurile din alte țări. Cât despre granita, sa fie serioși: Grecia are aproape 14000 de kilometri. Și nu e de 8 ori mai puțin coruptă
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Pai nu trebuie decat sa cauti recorder pe youtube.
Ca natie totdeauna victimizarea e primul resort, nu noi suntem prosti, ei au ceva cu noi, rasistii! Pe langa cele de mai sus mai sunt si chestii politice cu sau fara mita la mijloc. It is what it is |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
radian |
![]()
|
Grecia este si principala pepiniera de migranti. Ce te faci daca litoralul romanesc o sa fi invadat de barci cu refugiati?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
maho |
![]()
|
QUOTE(radian @ 10 Dec 2022, 08:35) Nici un cuvintel despre hotia si coruptia generalizata din Romania. Inainte sa ii injuram pe straini sa ne mai aducem aminte si de ce avem in batatura. Pai asta-i locul de injurat strainii. Pe ai nostrii ii muizam la "autohtoni". Va anunt cu tristete ca benzina o sa bag tot de la petrom. La cat merg eu cu masina n-o sa se simta in profitul imperialistilor. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
radian |
![]()
|
Toata isteria asta cu boicotarea firmelor austriece mi se pare asa un foc de paie in stil mioritic.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bgdrenault |
![]()
|
Putin cate putin, vorba cantecului
Ce probleme be nai facem cu cei 1700 km de granite? Pai o portiune mare e cu Ucraina, oameni cinstiti, prietenii americanilor, candidati NATO, etc. Deci sa mai scadem din cei 1700 km, da? Traficul de tigari, arme, racheti, oligarhi, etc e de domeniul trecutului Sa fim seriosi zic. Macar acum, cand poporul ucrainean este albit, macar acum puteam intra in Schengen. Iar vizavi de ce se intampla in vest, e frumos si mirabolant.Cam in fiecare an merg cu masina, si de la an la an e tot mai rau 10 Dec 2022, 10:24: Alti uselisti https://www.hotnews.ro/stiri-international-...ost-retinut.htm This post has been edited by bgdrenault: 10 Dec 2022, 10:24 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:24 |