Imbecili de peste hotare, ca sa nu ne simtim singuri
![]() ![]() ![]() |
Imbecili de peste hotare, ca sa nu ne simtim singuri
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
QUOTE(axabrt @ 3 Mar 2023, 07:36) Cică MUE care ne vrea binele ar vrea că pe televizoarle 4k cu diagonala mare și implicit consum mare de curent să aibă un profil ECO implicit din fabrica atunci când sunt vandute in UE iar clienții vor putea să modifice setările manual. Na Nu știu dacă a fost obligatoriu și până acum, dar în ultimii 3-4 ani am cumpărat 3 televizoare, și toate aveau profilul ECO activ. Evident că l-am oprit, că se vedea ca dracu'. |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
O manelista conduce Institutul CULTURAL Roman din Londra. De 1 martie a organizat un spectacol pentru diaspora din Anglia, cu manele, unde a cantat personal manele.
Oi fi eu depasit, dar veci pururi nu am sa accept ca manelele pot reprezenta cultura romaneasca. Sau daca o reprezinta, bgdrenault are dreptatee, imi pute, da' rau de tot, chestiunile romanesti... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
La 5 martie 1953 a murit Iosiv Vissarionovici Stalin
Ii putem multumi si pentru mizeria din Ucraina. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Asta a fost nebun, nu imbecil.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
O inteligenta diabolica, sadica
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Ce mai mișto general rus a fost Jukov.
Daca n ar fi murit, apăi azi ar fi murit sigur de ras văzând tacticile lui soigu |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Mbre, Generali sovietici capabili au existat
Konstantin Rokossovsky, Ivan Konev, Vasily Chuikov, Aleksandr Vasilevsky, Nikolai Vatutin; a mai fost un șef de stat major Bogdan sau Bogdanov. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Golf 8 facelift. Ecran de 15.
[attachmentid=1628147631] Mi aduce aminte de primul meu monitor VGA care avea 14". De prin 97. Nu mai știu marca era ceva dubios incepea cu s. Sunai. Sunny, naiba mai își aduce aminte Funai mi am adus aminte. După ceva timp îți futai ochii This post has been edited by axabrt: 6 Mar 2023, 19:01 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Existau ecrane de protecție.
Oricum, față de televizoarele din Tesla ăsta e mic. This post has been edited by yoncv: 6 Mar 2023, 21:14 |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ce trend de rahat cu ecrane cat parbrizul!
7 Mar 2023, 08:55: QUOTE(radian @ 4 Mar 2023, 00:18) O manelista conduce Institutul CULTURAL Roman din Londra. De 1 martie a organizat un spectacol pentru diaspora din Anglia, cu manele, unde a cantat personal manele. Oi fi eu depasit, dar veci pururi nu am sa accept ca manelele pot reprezenta cultura romaneasca. Sau daca o reprezinta, bgdrenault are dreptatee, imi pute, da' rau de tot, chestiunile romanesti... Tu nu, eu nu, maho nu ( are gusturi bune la muzichie) dar cu manelele ne reprezinta pe romani, ca neam. Atat s- a putut. This post has been edited by dizzy: 7 Mar 2023, 07:55 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut in trafic un honda din ala mic electric, credeam ca se uita la 2 filme in acelasi timp... erau de fapt ecranele "oglinzilor"
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(dizzy @ 7 Mar 2023, 08:53) Din pacate n-am motive sa te contrazic... Pe chestia asta mi-am promis ca in viata mea sa nu mai merg la vreun chef / masa organizata (nunta, revelion, etc.) in Romania. Bgdrenault, ai cuvantul... This post has been edited by radian: 7 Mar 2023, 08:43 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
https://youtu.be/napf81LX9WM
https://youtu.be/-mtmcd17m2Y Motivu ca Adi mrrge la tot soiul de furdo comunale ![]() This post has been edited by bion: 7 Mar 2023, 11:46 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.067 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Curat manea!
![]() Au "furat' copoil ardelenesc, palinka, chiar si manelele... ![]() This post has been edited by Agrig: 7 Mar 2023, 11:47 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
dizzy |
![]()
|
Din partea mea sa le ia cu totul; LE dau si colac si lumanare.
Totusi istoria manelei-turbofolk e chiar interesanta |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
bion |
![]()
|
Turbofolk care a facut furori in YU si RO in anii 80
https://youtu.be/3qcRn5ibuDk Maneaua e de fapt alceva nu tiganismele din RO |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Cu ani in urma avea Mircea Dinescu o e misiune la un post TV. La un moment dat a avut invitati noste tigani grancezi a(nativ francezi) care au cantat cateva manele autentice. Chiar mi-au placut. N-au nicio legatura cu lalaille comerciale mumite la noi manele.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(radian @ 7 Mar 2023, 12:20) Cu ani in urma avea Mircea Dinescu o e misiune la un post TV. La un moment dat a avut invitati noste tigani grancezi a(nativ francezi) care au cantat cateva manele autentice. Chiar mi-au placut. N-au nicio legatura cu lalaille comerciale mumite la noi manele. Scrii de pe tastatura onorabilului doctor? ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(radian @ 7 Mar 2023, 08:43) Din pacate n-am motive sa te contrazic... Pe chestia asta mi-am promis ca in viata mea sa nu mai merg la vreun chef / masa organizata (nunta, revelion, etc.) in Romania. Bgdrenault, ai cuvantul... adica? te supara ca faci parte dintr un neam de manelisti? ![]() Au si altii manelele lor. Am fost socat in 2014 , cand in centrul centrului, la Berlin am intalnit de 1 august un balci ca la Dolhasca. Mizerie, gratare, banci jegoase muzica indoielnica si teatru de papusi. Din balci intrai direct in mall, un mall in care cu 50 de E nu prea aveai ce face. Nivelul de cultura arata si nivelul muzicii ascultate. Ma rog, invers Ce ma bucura ![]() |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
bion |
![]()
|
Nu sunt muzica tiganeasca. E un mare fake.
Iaca asa cateva notiuni https://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1184893...spre-manele.htm https://youtu.be/wQhw0apE2p8 Ca nu iti place genul e altceva. Dar nu critica in necuostinta de cauza. This post has been edited by bion: 8 Mar 2023, 00:44 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Probabil n-am fost eu destul de explicit. Ma refeream la genul promovat de trubaduri gen Salam, Guta, tancu minune, directoarea ICR Londra...
In alta ordine de idei, la fel de tare ma zgarie pe creier si pseudo folclorul vostru banatean cu influente sarbesti, pentru mine la fel de greu de digerat ca si manelele. In nicun caz nu i-am avut in vedere pe clasicii muzicii romanesti. Ca nu-mi petrec timpul liber ascultandu-i e problema mea, dar nu le contest, in niciun caz, meritele. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Eh niste jocuri si doine banatene originale sunt chiar ok. Nu sunt fan folclor dar la ce e bun chapeau bas,Si ceva de prin Ardeal.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
einstein1984 |
![]()
|
https://www.tiktok.com/@sophealice/video/7206639694308773126 altii care au ajuns la bucuresti in loc de Budapesta
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(radian @ 8 Mar 2023, 08:09) In alta ordine de idei, la fel de tare ma zgarie pe creier si pseudo folclorul vostru banatean cu influente sarbesti, pentru mine la fel de greu de digerat ca si manelele. Punem de-un club? Acu' vreo 10 ani, in Resita, i-am zis unui contemporan de-ai lu' Bion sa-si ia banu' de la patron si sa ne lase (eram doar o masa de olteni in restaurant). S-a suparat mojneagu'... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
bion |
![]()
|
Vorbeste daniil. Rus pur sange esuat ca un casalot magnetizat, in Oltenia
![]() Atitudinea la birt tipica unor intelectusli olteni ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Acuma ce sa zici si tu...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Da scuzats. Banateni si ardeleni toti.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Xi Jinping reales la al XIV-lea Congres. In unanimitate. Parca imi suna cunoscut filmul acesta...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:10 |