Imbecili de peste hotare, ca sa nu ne simtim singuri
![]() ![]() ![]() |
Imbecili de peste hotare, ca sa nu ne simtim singuri
mih95 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
robocop
https://www.google.com/search?q=robocop+gam...vid:u3uWPKeYz30 ![]() This post has been edited by wolfin: 23 Aug 2023, 15:13 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
ce a dat melancolia in generatia ics
hc-85 trebuia interzis, ala era arma la ce greu era This post has been edited by IRONICK: 23 Aug 2023, 17:43 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 23 Aug 2023, 11:47) mai grav este radiane ca nici nu vrei sa accepti ca gresesti te comporti fix ca aia de ii urasti tu, ca asa ai vazut la televizor Pai la televizor, unde altundeva? In tara lor nu m-as duce pentru nimic in lume. Imi reprosezi obsesiv ca gresesc. Dar nicodata nu ai punctat care sunt greselile pe care le fac. Daca tu esti muslims lover este problema ta. Nu-i obligatoriu sa-ti impartasesc opiniile. Ii vad ce fac prin enclavele musulmane din vest si mai ales ce au facut de-a lungul anilor. Ma refer la atentatele teroriste. Discretia cu care treci peste ele si refuzul de a discuta subiectul ma face sa cred ca esti de acord cu ele. QUOTE(bion @ 23 Aug 2023, 12:39) A fost odata ca-n povesti. a fost ca niciodata... Ce folos ca odata de mult a fost o tara deschisa spre tarile occidentale? Acum puterea e detinuta de talibani. Cu abuzurile de rigoare. Daca unora li se pare normal ca femeia sa fie tratata cu un animal domestic este problema lor. Eu consider ca este un abuz major. Si Afganistanul, odata de mult, a avut o mare deschidere spre cultura occidentala. In Kabul, in anii '70 tinerele purtau fuste mini, existau discoteci, viata de noapte. Azi. dupa ce auvenit talibanii la putere, si vreo trei, patru generatii care au avut parte de razboiae in loc de instructie scolara s-a ajuns ca in fanatismul lor religios sa li se para normal ca animalul de casa, femeia, sa fie omorata cu pietre in pietele publice. Lumea musulmana, de cand taibanii au preluat puterea politica, a involuat imens. S-au intors in Evul mediu. QUOTE(bucatzel @ 23 Aug 2023, 12:44) Radiane, dau cam rar pe forum in ultima vreme, da' iti pot spune ca matale f-aci p-aci chestii care ar fi mai bine sa le faci cu prietenii. Si daca aia iti tolereaza comportamentul (desi am dubii) zi-ne si noua, poate ne-am invatat prost si suntem exagerat de gingasi. Poate n-ar strica sa-ti faci timp sa urmaresti toata discutia. Unii colegi de forum si-au cam facut obiceiul ca la o postare de a mea, cu care nu sunt ei de acord, nu vin cu contrargumente ci ma injura de unguri. Nu eu am adus vorba de Szent Istavan. A fost o provocare golaneasca din partea lui Einsten. Daca consideri necesar, e dreptul tau sa ma sanctionezi, dar cand cineva ma injura de unguri, ma consider indreptatit sa-i raspund cu replici de genul ba pe-a ma-tii... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(radian @ 20 Aug 2023, 22:31) Ce penibil aarata toti romanii aia verzi se s-au incins cu Ciuca la o hora taarneasca, Toti cu triclorolu romannesc pe ei... Cand incepeti nu este oblugatoriu sa terminati tot dvs. Cum spuneam dubla masura. La urma urmei vorbim de principii....nu de x tara e buna alta e rea alta e plm..alta e covrig in coada. Iar generalizarile....nu "e bune This post has been edited by wolfin: 23 Aug 2023, 18:31 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Mai bine rămâneai la înjurat ortodocșii, rămâneați amici
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() ![]() Idem |
--------------------
pegas
3120
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ce generalizare? Ce dubla masura? Zi-mi, cu subiect si predicat, unde consideri ca am comis faptele de care ma acuzi.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
wolfin |
![]()
|
Pai cand zici ca musulmanii sunt rai....mictionezi pe 500 ani de istorie din dobrigea. Stiti ca in Ct acu 100 ani s a construit de statul roman cea mai mare moschee din europa?
Stiti ca la ct pe 1 km 2 sunt 8 cladiri de confesiuni religioase. Stiti ca nu a existat in ultimii 150 ani niciun conflict etnic in ro desi exista tatari..turci..greci ...ro..it..bg..+.10 confesiuni. Am uitat a fost in 90-91 cu maghiarii. Acu sa nu nu iei ca am ceva cu tine..ca am zis de maghiari. Apropo i dec 89 stii cati turisti unguri erau in ro. Poate nu ai cifrele..cat na u fost in 20 ani in Ro. Mai pun o data QUOTE(radian @ 20 Aug 2023, 22:31) Ce penibil aarata toti romanii aia verzi se s-au incins cu Ciuca la o hora taarneasca, Toti cu triclorolu romannesc pe ei... As zice ceva de tokes...dar "e ilegale astfel de afirmatii in public. This post has been edited by wolfin: 23 Aug 2023, 18:50 |
--------------------
pegas
3120
|
|
IRONICK |
![]()
|
aoleo, radiane
te-ai radicalizat grav in ultimul timp |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Dixit trollul de servici. Talica de cand te stiu ascuns in umbra forumului, nu ai emis o opinie proprie. Ai dat trompete
Au nu stii au nu poti. ![]() Adi nu e extremistul forumului. Are reactii mai rectilinii dar e ungur Csf, ncsf ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
wolfin |
![]()
|
![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
radian |
![]()
|
Cati unguri au fost in Romania in decembrie 1989? Aia erau in masini Lada si vorbeau limba rusa
23 Aug 2023, 22:24: Ironick, ba ma acuzi de radicalizare, ba imi zici ca aplic dubla masura, iti cer a doua oara explicit, cu virgula si punct. Spune-mi, cu subiect si predicat, unde consideri tu ca am gresit This post has been edited by radian: 23 Aug 2023, 21:24 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
De laironick nu o sa obtii o parere personala. E prea curajos.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
Astea cred ca sunt "subiecte" cam nasoale, inclusiv marea bulibaseala din '89
![]() Mai bine revenim la melancolia decreteilor, bravura generatiei zet, etc. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
wolfin |
![]()
|
Cu geaca verde si bocanci inalti cu sireturi impletite nu era ivan..ci isvan la romana. |
--------------------
pegas
3120
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(radian @ 23 Aug 2023, 22:19) Ironick, ba ma acuzi de radicalizare, ba imi zici ca aplic dubla masura, iti cer a doua oara explicit, cu virgula si punct. Spune-mi, cu subiect si predicat, unde consideri tu ca am gresit Nu te acuz, ca nu-s magistrat. Argumente ti-am dat de fiecare data. Or avea fb-ul blocat in tara iranineii, dar sunt destul de destepti sa foloseasca un vpn sa spuna ce se intampla la ei in tara. Pe scurt, tu ii vezi doar pe aia din guvern, nu oamenii care lupta impotriva lor. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Injurat, auzi.....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 24 Aug 2023, 00:28) Nu te acuz, ca nu-s magistrat. Argumente ti-am dat de fiecare data. Or avea fb-ul blocat in tara iranineii, dar sunt destul de destepti sa foloseasca un vpn sa spuna ce se intampla la ei in tara. Pe scurt, tu ii vezi doar pe aia din guvern, nu oamenii care lupta impotriva lor. Nu mi-ai adus argumente niciodata.Ramane cum a zis Bion. Nu mai imi pierd timpul cu tine. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
NFRACȚIUNI CONTRA PATRIMONIULUI - Însușirea bunului găsit -
Art. 216. - Fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităților sau celui care l-a pierdut, sau de a dispune de acel bun ca de al său, se pedepsește cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă. Cu aceeași pedeapsă se sancționează și însușirea pe nedrept a unui bun mobil ce aparține altuia, ajuns din eroare în posesia făptuitorului. |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
wolfin |
![]()
|
https://www.law.cornell.edu/wex/lost_property
Adica daca nu se gaseste proprietarul poti pasta bunul. |
--------------------
pegas
3120
|
|
bion |
![]()
|
Corect. Gasesti un kkt in prag poti sa ti-l insusesti.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
wolfin |
![]()
|
Unii il manaca oriunde il gasesc
|
--------------------
pegas
3120
|
|
radian |
![]()
|
Fiica consoartei impreuna cu ginerica si cu nepotica de doi ani si-au facut concediul pe insula Rhodos. Azi plecarea. Urmau sa plece de dimineata cu o companie aeriana greceasca, Aegean parca.
Check-in, imbarcarea si asteapta, si asteapta. Apare un oficial si le spune sec: debarcarea, sa-stricat usa avionului. Dupa vreo 3, 4 ore de asteptare apare un oficial si le spune ca daca vor, pot sa-si cumpere de mancare. Cumsecade grecul le-a dat voie turistilor sa-si cumpere de mancare din banii lor. Banuiesc, scopul mesajului era sa le sugereze ca mai dureaza mult si bine pana se va gasi o solutie. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Tursisti categoria 2.Moldoveni,unguri
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Bine mai ca tu valah din TM esti de categoria 1.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Nu merg in Gr, Tr la turism de masa.
De la namol ti s-a atrofiat creierul partea cu umorul. Azi unei doamne cu artroza i-am oferit un spritz cu Degripp All. Femeia avea umor asa ca am ras copios. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Niste imbecili...
Articolul 21 - Nediscriminarea (1) Se interzice discriminarea de orice fel, bazată pe motive precum sexul, rasa, culoarea, originea etnică sau socială, caracteristicile genetice, limba, religia sau convingerile, opiniile politice sau de orice altă natură, apartenența la o minoritate națională, averea, nașterea, un handicap, vârsta sau orientarea sexuală. (2) În domeniul de aplicare a tratatelor și fără a aduce atingere dispozițiilor speciale ale acestora, se interzice orice discriminare pe motiv de cetățenie. https://fra.europa.eu/ro/eu-charter/article...nediscriminarea Bioane legea zice explicit, nu ai voie sa faci nicio referire la apartenenta etnica a unei persoane. Simplu fapt ca-l numesti sistematic evreu este discriminare. Iar faptul ca il numesti micul evreu este jignire pe criterii etnice. In tarile din vest, pentru obsesiile tale cu evreii iti pierdeai de mult dreptul de practica. In tari precum Iralnda de Nord este considerata discriminare si daca te adresezi unei persoane cu apelativul domnule sau doamna. Imi povestea fiul consoartei care este asistent medical la Belfast ca au fost prelucrati in relatiile cu pacientii sa adopte un limbaj personal. Acolo a ajuns celebru cazul unei biete femei nefericite pe care soarta cruda a incorsetat-o intr-un cop rde barbat. La o consultatie medicala, medicul bazandu-se pe aspectul exterior i s-a adresat cu domnule. Femeia nefericita si neinteleasa l-a dat in judecata pentru discriminare si instanta i-a dat dreptate, obligand medicul le daune morale. Bioane, in viata vietilor tale sa nu te duci sa profesezi in irlanda de Nord... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
E evreu si e mic. Doua advarururi. Deci rezulta ca sa nu te fac ungur ca iti alezez persoana. In Irlanda de nord merg ungurii jobeless
![]() Si tu te legi de ortodocsi romani deci ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 15:52 |