Imbecili de peste hotare, ca sa nu ne simtim singuri
![]() ![]() ![]() |
Imbecili de peste hotare, ca sa nu ne simtim singuri
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
vremuri grele pentru grec, bion si corbex. Eu va tin pumnii, sper sa n-ajungeti ca ala.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
poate citeste prietenul tau stirea
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
uitasem ca ai 10k pusi deoparte, ma scuzi.
|
--------------------
...
..
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
desi suntem pe un topic bun, consider ca atacurile tale sunt si gratuite si cam de prost gust........
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
neumann |
![]()
|
incerci sa te dai bine pe langa grec? bmw si bleadi, aveti grija, kum l-ati scos voipe ala din schema, asa vrea si asta, pardon acesta, sa fiu politicos, sa faca cu voi! La prets de dumbing!
|
--------------------
...
..
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(neumann @ 5 Sep 2011, 22:54) incerci sa te dai bine pe langa grec? bmw si bleadi, aveti grija, kum l-ati scos voipe ala din schema, asa vrea si asta, pardon acesta, sa fiu politicos, sa faca cu voi! La prets de dumbing! sincer ma gandeam ca victoras a exagerat puternic in ceea ce te priveste.......am zis ca l-ai prins intr-o zi proasta....din pacate avea dreptate ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Recomand! Nici caine n-are.
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Un locuitor din Extremul Orient rus, jefuit în timpul vacanței la Moscova, a mers pe jos aproximativ 9.000 de kilometri pentru a ajunge la casa lui din Vladivostok, a declarat miercuri poliția locală. Bărbatul de 47 de ani și-a început drumul în august 2010, după ce i-au fost furați banii și actele de identitate, în capitala rusă unde își petrecea vacanța, potrivit poliției din regiunea Littoral (din Extremul Orient), citată de Agenția Interfax. Pentru a se hrăni în tot acest timp, bărbatul, al cărui nume nu a fost făcut public, a strâns sticle goale pe care le-a vândut la punctele de reciclare și a mai făcut diverse munci. După un an de mers pe jos, bărbatul a ajuns în sfârșit la Vladivostok, pe coasta Oceanului Pacific, unde a fost din nou jefuit și bătut . De data aceasta, el a decis să depună plângere. ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE Guvernul din Australia a hotarat in noul curriculum ca nasterea lui Iisus sa nu mai fie data de referinta si sa fie scoasa din cartile de istorie. Astfel, noile abrevieri introduse sunt: i.e.n. (inaintea erei noastre) si e.n. (era noastra), informeaza Daily Mail. Arhiepiscopul orasului Sydney, Peter Jensen, a condamnat aceasta modificare, considerand-o "o incercare intelectuala absurda de a scrie istoria lumii, scotandu-l pe Hristos din ea". El considera sintagma "era noastra" ca "fara sens" si a comparat-o cu folosirea expresiei "sezonul festiv" in loc de Craciun. Modificarile introduse de guvern ar fi trebuit sa fie aplicate anul viitor, dupa ce au fost amanate de mai multe ori. Termenii "era noastra" si "inaintea erei noastre" au fost popularizati in publicatiile academice si stiintifice din Australia. Desi datele istorice nu se vor schimba, se va modifica doar ca data de referinta nasterea lui Hristos. Purtatorul de cuvant pentru educatie al Opozitiei, Christopher Pyne din Partidul National Liberal, a criticat masura luata de guvern pentru introducerea acestor modificari. "Australia este ceea ce este astazi datorita bazelor fundamentale ale natiunii noastre, mostenitoare a crestinismului iudeu, care a fost esential pentru civilizatia occidentala", a spus Pyne. Era noastra a fost introdusa initial in secolul al 6-lea si a aparut in limba engleza in anul 1708. Folosirea abrevierii e.n. a fost introdusa de catre academicienii evrei la mijlocul secolului al 19-lea. Termenii e.n. si i.e.n. au devenit populari in publicatiile academice si stiintifice la sfarsitul secolului al XX-lea. Calendarul gregorian, cel mai utilizat calendar din lume, se bazeaza in mod traditional pe anul nasterii lui Iisus, folosind prescurtarea A.D. (Anno Domini) pentru anii de dupa nasterea lui Hristos si B.C. (Before Christ), pentru cei de dinainte. lucreaza temeinic baietii la subrezirea bazelor crestinismului...direct, pe fata, fara nici o opreliste sau jena... |
--------------------
...
...
...
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Si...asa....de dragul discutiei....de ce te-ar deranja ce au facut aia?Esti unul dintre crestinii care considera ca cei care nu cred sunt in dumnezeu de condamnat?
Sau libertatea alegerii nu ar trebui sa functioneze in cazul religiei? Eu unul nu cred in prietenul imaginar existent in mintea babelor crestine,nu fortez pe nimeni sa accepte asta si nici nu ma omor cu convingerea celorlalti ca am eu dreptate. |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
kato |
![]()
|
QUOTE(BoomPunk @ 8 Sep 2011, 23:22) Si...asa....de dragul discutiei....de ce te-ar deranja ce au facut aia?Esti unul dintre crestinii care considera ca cei care nu cred sunt in dumnezeu de condamnat? Sau libertatea alegerii nu ar trebui sa functioneze in cazul religiei? Eu unul nu cred in prietenul imaginar existent in mintea babelor crestine,nu fortez pe nimeni sa accepte asta si nici nu ma omor cu convingerea celorlalti ca am eu dreptate. nu am citit integral, recunosc. insa, cum fac deosebire intre era noastra si inaintea erei noastre? pe ce criteriu? ![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.233 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Iar dau frantujii cu mucii-n fasole, si cu gura in...mandria noastra:
http://www.mediafax.ro/sport/o-emisiune-um...-video-8727229/ |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() Baaai, nu mai pot, rad ca imbecilu'. ![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Măi, sincer nu prea mi se pare atât de amuzant. De încadrat se încadrează perfect în topic, dar amuzant nu prea.
|
--------------------
.
.
.
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE Medicii europeni ar putea sa nu mai aiba voie sa dezvaluie sexul copilului inainte de nastere - proiect de rezolutie european Parlamentarul pare o specie extrem de idioata, fie el si european. Pai o sa mergi la doctor la eco, si ala o sa iti zica, vezi betisorul asta? Tu ce crezi, seamana mai mult cu o virgula, sau cu un zero? Si a terminat problema, nu tre sa iti zica ce sex are copilul. |
--------------------
...
..
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
tupeumaxim
<span class='edit'>14 Sep 2011, 13:00:</span> desi sunt din Romania au fost descoperiti...peste hotare: QUOTE 23 de romani, care calatoreau intr-o masina inregistrata cu cinci locuri, au fost opriti pe o autostrada din Austria. Politistii de pe A1, o autostrada din vestul tarii, au ramas surprinsi cand, dintr-o masina normala, au coborat nu mai putin de 23 de oameni, la un control de rutina, relateaza Austrian Independent. Soferul in varsta de 29 de ani ar putea fi amendat, mai noteaza sursa citata. Grupul a fost lasat sa-si continue calatoria, dar cu numarul legal de persoane in respectiva masina, restul membrilor urmand sa aleaga o alta varianta de transport. pe pariu ca erau francezi, precum cei din Ferentari sau Tandarei ? ![]() record mondial. trebuia sa ii chemam pe cei de de Guiness... This post has been edited by george_scala_2004: 14 Sep 2011, 12:00 |
--------------------
...
...
...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.233 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Sa ne distram putin:
http://mindcrap.com/index/gallery/picdump-103 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cica in Israel, cand a jucat Rapidul, crainicul stadionului a anuntat ca joaca cu Dinamo Bucuresti, iar apoi in minutul 45 cica a corectat si a anuntat ca de fapt joaca cu Rapid Viena.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
QUOTE Cel mai mare pod de la chinezi: Abia l-au deschis și deja are probleme Mai mult, încep și ei să se confrunte și să recunoască acest adevăr și să-l publice într-o presă pe care mulți o consideră controlată de stat. Cert este că slaba calitate a unui colos de infrastuctură ca cel despre care vorbim ar putea deveni dezastruoasă. Mai mult, acest lucru devine îngrijorăor, date fiind recordurile de infrastructură pe care le tot înregistrează China în ultima perioadă. Pe coasta de est a Chinei, în orașul Qingdao, s-a inaugurat cel mai lung pod maritim din lume. Construcția structurii de 42,5 kilometri a durat numai patru ani, ceea ce arată progresul uimitor al inginerilor chinezi. Există însă și reversul medaliei. La nici o săptămână de la deschidere, construcția are deja probleme de siguranță. Publicația Shanghai Daily arată faptul că, din dorința de a face recepția lucrărilor cât mai repede cu putință, chinezii au lăsat unele lucruri neterminate. va avea aceeasi soarta ? QUOTE Chinezii își fac un nou aeroport, însă acesta nu va fi unul simplu, ci cel mai mare din lume care va avea o capacitate de până la 200 de milioane de pasageri pe an și o suprafață egală cu cea a Insulelor Bermude. Lucrările au demarat deja la noul aeroport care se va afla la 50 de km de centrul capitalei Beijing. Când va fi gata, aeroportul va fi cel mai mare din lume. Acesta va avea o suprafață de 54 de kilometri pătrați cu doar 3 km mai puțin decât întregul Manhattan și cât suprafața Insulelor Bermude. Aeroportul va avea nouă piste, dar una dintre ele va fi folosită numai de armata chineză, și va putea servi până la 200 de milioane de pasageri anual. Spre comparație, cel mai aglomerat aeroport din SUA, Hartsfield-Jackson din Atlanta servește între 80 și 90 de milioane de pasageri pe an. Aeroportul ar trebui să devină funcțional în 2015. Chinezii sunt recunoscuți pentru rapiditatea cu care construiesc așa că nimeni nu se va mira atunci când va afla că aceștia au terminat de construit cel mai mare aeroport din lume în doar patru ani. |
--------------------
...
...
...
|
|
Markos |
![]()
|
Io-ti urez sa fii primul pasager autohton care-l testeaza. Sa ne zici daca-i ok sau nu.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
prostii gazetaresti pentru cititori tembeli.
ca la noi sunt prea terminate lucrarile cand le inaugureaza... a, noi nu avem ce inaugura, am uitat. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
inca nu am inteles de ce sunt chinezii imbecili. Au TERMINAT podul ala in timp record si prezinta probleme. Ai nostri termina ceva in zeci de ani si tot prezinta probleme
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ctitoriile mioritice prezinta probleme si inainte, si in timp ce, si dupa terminarea lucrarilor. Dar e reconfortant sa facem bascalie de altii, ca nu doare la orgoliu...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
L-am văzut în direct. Ca panaramă! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
QUOTE(kog @ 18 Sep 2011, 18:39) inca nu am inteles de ce sunt chinezii imbecili. Au TERMINAT podul ala in timp record si prezinta probleme. Ai nostri termina ceva in zeci de ani si tot prezinta probleme pai graba strica treaba...mai ales ca acel aeroport va fi cam de marimea, sa zicem, orsovei...asta implica multe lucrari de infrastructura - drumuri de acces, alei, canalizare, instalatii de dirijare a zborului, terminale, sali de asteptare, piste, depozite, hangare, etc. or daca se grabesc si nu tin cont de normative ce surpriza ar fi sa se prabuseasca, Doamne fereste, acoperisurile salilor de asteptare ? plus ca, cu toate ca ei mizeaza pe un trafic de 200 de milioane de pasageri sa nu uitam ca, asa cum zic prognozele, combustibilul se va imputina si va deveni mai scump...iar pretul unei calatorii va deveni insuportabil... |
--------------------
...
...
...
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
giorgele, ai sarit o stire!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 07:18 |