Imbecili de peste hotare, ca sa nu ne simtim singuri
![]() ![]() ![]() |
Imbecili de peste hotare, ca sa nu ne simtim singuri
zanzie |
![]()
|
||
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
||
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.233 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Da, dar sunt in legatura directa cu Odin, in Valhalla
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cum il chema pe porcu' lu' Odin?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Godin.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca Sarimner. M-a bantuit intrebarea intr-o vreme.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.233 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Animale .......
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Daca era o pisica calcata se adunau rapid sa o ia la pachet, asa la cati chinezi sunt nu ma mira de lipsa lor de pasare la moartea unuia.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Chestia asta imi intareste parerea mea fata de viata si oameni in general. Sa mai crezi in Dumnezeu... sa mai crezi ca meritam ceva.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
TitiMotanu' |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 10 March 11 ![]() |
Fantastic! Primul sofer nu a vazut-o? Apoi simte, se opreste, dar animalul trece si cu spatele. Nu e postat bine la imbecili, trebuie un topic nou: "criminali". Cum sa o calci, intentionat si cu roata din spate?
|
--------------------
-
- -
- - - -
- B -- ---
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
tot pocnit, aaa...pocait esti?
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(maho @ 18 Oct 2011, 17:03) eu cind am citit titlul (ca de vazut nu poate fi vorba) am crezut ca e vorba de politica chinei referitoare la fete... apoi citind stirea mi-am dat seama ca de fapt goana dupa cistig i-a dezumanizat... sa nu uitam cazul baiatului de culoare care a cazut de la etajul 6 parca si nu l-a bagat nimeni in seama pina adoua zi ![]() ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
TitiMotanu' |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 10 March 11 ![]() |
Iar va luati de astia mai mici (a se citi "Filip")
![]() ![]() El are ideile lui, le-a sustinut pe diverse topicuri de ne-a ametit, dar nu i le poti schimba usor. ![]() Poate o gagica ar face minuni ![]() |
--------------------
-
- -
- - - -
- B -- ---
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nu se ascunde, doar schimba postul.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Marty |
![]()
|
Pentru cei ce=l cunosc p-asta
l-am gasit si pe fraxu' de peste ocean: This post has been edited by Marty: 21 Oct 2011, 17:58 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Atacantul italian al echipei Manchester City, Mario Balotelli, a scăpat nevătămat dintr-un incendiu provocat de focuri de artificii la locuința sa, în noaptea de vineri spre sâmbătă, au anunțat pompierii, informează AFP. "Echipele noastre au intervenit pentru a stinge focul într-o jumătate de oră. Ocupanții au putut fi evacuați fără probleme. La originea incendiului sunt focuri de artificii", a declarat un purtător de cuvânt al pompierilor. Potrivit cotidianului The Guardian, Balotelli s-a antrenat normal sâmbătă dimineață și a povestit conducătorilor clubului că voia să aprindă artificii pe geamul de la baie, unde era alături de alți patru prieteni, când mai multe prosoape au luat foc. Asta-i da clasa si lui Dodel ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Poi i-a cam dat, ca i-a facut azi pe aia de la United sa vorbeasca singuri. Poate ar fi cazul sa-i recomandam primului oier al tarii un magazin de artificii &shit si p-acilea, pe la noi.
|
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Aceeasi stire, mai detaliata:
“Inmormantarea, mai ieftina decat spitalizarea" ![]() This post has been edited by george_scala_2004: 25 Oct 2011, 22:18 |
--------------------
...
...
...
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE Sotia celebrului escroc Bernard Madoff, condamnat la inchisoare in Statele Unite pentru desfasurarea unei scheme piramidale, a declarat ca ea si sotul sau au incercat sa se sinucida dupa ce a iesit la iveala frauda de 65 de miliarde de dolari. Ruth Madoff a spus intr-un interviu pentru CBS ca ea si sotul sau au luat "un pumn de pastile" in Ajunul Craciunului 2008, scrie BBC. "Nu stiu a cui a fost ideea, dar am decis sa ne punem capat zilelor pentru ca era atat de inspaimantator ceea ce se intamplase", a spus ea. "Am luat ce aveam, el a luat mai multe pastile," a spus Ruth, adaugand ca nu a baut deloc alcool de teama sa nu vomite. Printre pastilele inghitite era Ambien (un sedativ) si Klonopin, administrat in cazul atacurilor de panica. "Am luat pastile si ne-am trezit a doua zi ... Am fost impulsivi si ne-am bucurat ca ne-am trezit a doua zi: a spus doamna Madoff. Interviul complet va fi difuzat pe CBS in data de 30 octombrie. Madoff executa o pedeapsa cu inchisoarea de 150 de ani dupa ce a fost condamnat in 2009. Ce vrajeala de doi lei baga madama. Nu nene, nu vrea nimeni sa mori, doneaza tu banii aia de i-ai ciordit (sau ce ti-a mai ramas din ei, da pe bune, nu dupa ce ii transferi pe la rude, pe la prieteni) inapoi guvernului federal sau vreunui fond de criza, si baga un servici 8 ore pe zi ca sa ai din ce trai. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Au terminat cu Gadafi, cu tiganii romani acum au timp si de studii:
QUOTE Asociația Națională de Chirurgie din Franța, eliberată de orice altă preocupare științifică care i-ar fi putut ocupa timpul, a hotărât să rupă pisica în două, mă rog, penisul, și să dea girul științific unei probleme care frământă omenirea de la începuturile sale: care sunt dimensiunile normale ale organului sexual masculin? Îngrijorată de faptul că tot mai mulți cetățeni dau năvală în sălile de operații pentru a ieși de acolo mai "bărbați", asociația și-a suflecat frumos mânecile, a luat șublerul într-o mână, sau micrometrul în unele cazuri, și s-a pus pe măsurat statistic penisuri franțuzești. Rezultatetele, științifice, au fost publicate întru liniștirea anxietății și a suferinței psihologice a masculilor bântuiți de întrebarea "cine o are mai mare?". Astfel, cercetătorii au stabilit că dimensiunea medie a unui penis este între 9 și 9,5 centimetri în stare flască și între 12,8 și 14 centimetri în erecție.Totodată, circumferința medie variază, potrivit oamenilor de știință, între 8,5 și 10,5 centimetri în erecție. Până la momentul redactării acestei știri, nicio asociație medicală nu și-a declarat interesul în realizarea unei baze statistice pentru stabilirea pragului de inteligență al unui bărbat care ține musai să-și mărească penisul, "dimensiunea nu contează" fiind se pare un slogan încă valabil în ceea ce privește IQ-ul, ca și în cazul sânilor siliconați. ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
iti cam invart cutitul in rana, este...
![]() nu te ingrijora, limba e un muschi, antreneaza-l. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
|
--------------------
...
...
...
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
maho |
![]()
|
1.jpg ( Size: 36.72k )
Number of downloads: 209
2.jpg ( Size: 58.34k ) Number of downloads: 219 3.jpg ( Size: 38.41k ) Number of downloads: 211 4.jpg ( Size: 41.43k ) Number of downloads: 205 5.jpg ( Size: 55.03k ) Number of downloads: 202 6.jpg ( Size: 66.31k ) Number of downloads: 66 7.jpg ( Size: 53.43k ) Number of downloads: 68 8.jpg ( Size: 55.64k ) Number of downloads: 69 9.jpg ( Size: 30.42k ) Number of downloads: 73 10.jpg ( Size: 44.37k ) Number of downloads: 72 11.jpg ( Size: 48.3k ) Number of downloads: 70 12.jpg ( Size: 41.68k ) Number of downloads: 71 13.jpg ( Size: 51.75k ) Number of downloads: 69 14.jpg ( Size: 60.54k ) Number of downloads: 68 15.jpg ( Size: 42.06k ) Number of downloads: 65 16.jpg ( Size: 49.39k ) Number of downloads: 62 17.jpg ( Size: 31.73k ) Number of downloads: 59 18.jpg ( Size: 52.99k ) Number of downloads: 67 19.jpg ( Size: 31.54k ) Number of downloads: 68 20.jpg ( Size: 56.31k ) Number of downloads: 69 21.jpg ( Size: 123.34k ) Number of downloads: 66 22.jpg ( Size: 172.08k ) Number of downloads: 67 23.jpg ( Size: 172.08k ) Number of downloads: 70 L.E.: cica s-a incheiat summitu' ue: summit_ue_stefan_micsik.jpg ( Size: 294.63k ) Number of downloads: 75 This post has been edited by maho: 27 Oct 2011, 13:46 |
--------------------
Dacia
1310
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(george_scala_2004 @ 25 Oct 2011, 22:17) Stai ca mai sunt. Si orezaru` asta a considerat ca nu mai are bani de revizii la X6 daca plateste spitalizarea copilului. Normal ca rumegatoarele de pe strada asista pasiv. http://www.chinasmack.com/2010/pictures/bm...walks-away.html |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 14:55 |