Imbecili de peste hotare, ca sa nu ne simtim singuri
![]() ![]() ![]() |
Imbecili de peste hotare, ca sa nu ne simtim singuri
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sa-ncerc s-o instalez pe Symbian?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
O aplicatie abia am baut n-ar face si astia
![]() 17 Dec 2011, 21:38: Ba mmmmmmoooooooooooooorrrrrrrrrrrrr ![]() ![]() ![]() http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campi...vestiar-9070702 This post has been edited by ady77: 17 Dec 2011, 21:38 |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Dodel?
![]() A, nu, în Australia ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Luati cu piine
This post has been edited by Marty: 18 Dec 2011, 12:48 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Cred ca a schimbat ala si mocheta din masina, nu doar scaunele.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Data viitoare sa nu mai faca RCA eftine.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai, mie imi expira RCAul peste vreo 3 saptamani. Oare cei de la Omniasig stiu ca-s obligati sa-mi faca RCA ieftin fiindca-s membru DC?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Mai ieftin ca la RCA Ieftin, nu cred.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
N-ai destule posturi pentru reducere de 10%.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cristian_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 April 07 ![]() |
|
--------------------
OPEL
Astra
2001
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
npleshea |
![]()
|
![]() 34 de ani degeaba Group: Members Posts: 54 Joined: 14 December 11 ![]() |
Macar era container de-al lor
|
--------------------
Lada
Niva
2001
- strain Ceausescu sa ne ierti! In decembrie am fost beti!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.636 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
a mai fooost
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
This post has been edited by ady77: 20 Dec 2011, 20:59 |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
This post has been edited by 4x4: 22 Dec 2011, 15:50 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(neumann @ 20 Dec 2011, 16:23) pe aia cu locomotiva cu aburi care a darimat o gara din paris n-ai gasit-o? |
--------------------
*
*
*
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Are si motorul mic
![]() Ce wannabe. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Papa Benedict al XVI-lea a invitat oamenii sâmbătă, în Ajunul Crăciunului, să renunțe la "strălucirea" societății de consum și la "orgoliul" rațiunii "liberale"...
Nu imi este foarte clar ce a vrut sa zica, dar nu-mi suna deloc a bine. Sper ca n-o fi vrand sa renuntam la "ratiunea lliberala" pentru a reinventa "obscurantismul inchizitiei"... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Nus' ce sa zic. Chiar zicea azi nevasta-mea: craciunul nu mai e sarbatoarea nasterii mantuitorului. Exagerat de multi copii habar n-au de asta. In schimb toti stiu ca tre' sa vina mos cracin. Si de aici tot valul de cantecele si poezioare, totul legat de mos craciun si cadouri peste cadouri peste cadouri.
Apropo, e primul an in care am scapat de reclamele obsesive de la coca cola. Un lucru-i clar, semnificatia s-a pierdut. A ramas doar partea comerciala. Un fel de revelion dublat. Eu nu-s religios de felul meu, dar incerc sa vad lucrurile si din acea perspectiva. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Toate sarbatorile religioase s-au transformat, absolut toate.
PS. Cati stiu ca de Sf. Maria din august ar trebui sa se "serbeze" doar mortii cu numele de Maria. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
cdadan |
![]()
|
Pastele a ramas cat de cat o sarbatoare traditionala. Mai incearca astia sa ne bage pe gat iepurasul, sa luam cadouri peste cadouri, dar nu-i nici pe departe o sarbatoare atat de intoxicata cum e craciunul.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tribunul |
![]()
|
Cred ca 50% din cei care "aniverseaza" Pastele nu stiu ce s-a intamplat, daca s-a nascut sau a murit.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
dupa ultimu' clip ma declar ultranaiva daca nu de-a dreptu' proasta..n-am crezut ca pot exista fiinte d-astea..asa ceve nu 'se 'exista..mie,sincer,mi-e mila de astfel de oameni..desi,pe de alta parte,imi vine sa-i dau cu capatanile alea seci de pereti..cat de ignoranti pot fi..incredibil..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th June 2025 - 04:31 |