Ocolire Centura Luna August, Ocolire prin imprejurimi.a trecut cineva?
![]() ![]() ![]() |
Ocolire Centura Luna August, Ocolire prin imprejurimi.a trecut cineva?
cristyano2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 16 February 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia./ Honda
Solenza 1.4mpi/ Xl 350r
2004/ 1984
- Numar De Bucuresti
|
|||
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
O ruta ocolitoare avantajoasa dinspre Mogosoaia spre Buc - Alexandria pentru ocolirea podului de la Chitila?
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
cristyano2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 16 February 10 From: Bucuresti ![]() |
pai cel mai bun traseu si cred ca si singurul ocolitor cat de cat accesibil ar fi voluntari-otopeni-mogosoaia-buftea-apoi pe soseaua veche spre tartasesti undel la al 2lea pod se face stanga spre sabareni-bacu-dragomiresti deal-centura bucuresti-si cred ca din centura va descurcati-( pe traseul asta ocoliti podul in lucrari)
|
--------------------
Dacia./ Honda
Solenza 1.4mpi/ Xl 350r
2004/ 1984
- Numar De Bucuresti
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Traseul stabilit de cei de la militie e bun,drumul e mai prost in Dragomiresti vale pana in Zurbaua(daca alegeti varianta asta spre Sabareni).Prin Dragomiresti deal n-am fost,mi s-a spus ca e mai lung si mult mai intortocheat.Aglomerat nu prea e,multa lume nu stie traseul sau prefera sa ocoleasca prin oras.
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
cristyano2 |
![]()
|
intradevar drumul prin dragomiresti vale spre sabareni esti prost dar traseul dragomiresti deal-bacu-sabareni nu este cu f mult mai mult ( 1-2 km) si nu este intortocheat deloc. probabil se refera la traseul pentru camioane mai mari de 7.5t care au traseul dragomiresti deal-bacu-JOITA-sabareni( aici se ocoleste comuna sabareni..vreo 4 km).In sabareni sunt 'militieni' de dimineata pana seara si de aceea evita tirurile sa treaca prin centru si vin pe joita.( tot prin sabareni trec dar mintea gaborului)
|
--------------------
Dacia./ Honda
Solenza 1.4mpi/ Xl 350r
2004/ 1984
- Numar De Bucuresti
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
e f bun drumu dragomiresti-bacu-sabareni.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
cristyano2 |
![]()
|
cred ca foarte multa lume o sa ocoleasca in continuare pe acest traseu decat pe centra:)
|
--------------------
Dacia./ Honda
Solenza 1.4mpi/ Xl 350r
2004/ 1984
- Numar De Bucuresti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:47 |