dacia estafett?, a vazut cineva asa ceva?
![]() ![]() ![]() |
dacia estafett?, a vazut cineva asa ceva?
tazzz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|||
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Din cate am inteles eu, la Pitesti exista un prototip functional al D33, pacat ca nu-l putem vedem. Deci pana la urma masina asta de cine e facuta?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
mimunku |
![]()
|
![]() Membru de rezervă Group: Members Posts: 176 Joined: 18 October 04 From: Românica ![]() |
imi pare rau sa va dezamagesc dar treaba cu D33 sta cam in felul urmator: acum 15-16 anisori, IDEA Italia a realizat pentru Dacia un model care a costat in jur de 1 mil dolari (la vremea aia erau bani nu gluma). de fapt, Dacia are in momentul de fata un prototip din plastic, fibra de sticla, carton si ceva metal la scara 1:1. si cam asa o sa si ramana pentru ca francezii n-ar accepta in ruptul capului sa foloseasca un proiect facut de italieni (stiti voi lozinca aia de la Reno "createur d'automobile" bla, bla, bla)
asa ca nu aveati cum sa o vedeti pe strazi ![]() pt tazz: inainte de venirea Reno la Dacia se realizau tot felul de bricolaje pentru toti smecherii cu bani ![]() This post has been edited by mimunku: 22 May 2005, 01:37 |
--------------------
Dacia
Săndel de Brasil
2009 Daca n-ar fi proștii, deștepții ar muri de foame (Camil Petrescu)
|
|
catalinm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 11 April 05 ![]() |
la vremea ei dacia a produs tot felul de modele in serii mici si f. mici
estafette, sper sa nu insele memoria este o autoutilitara pe baza unui renault mai vechi, gen kangoo de astazi - a fost doar asamblata aici - era un gen de test de productie dar si de piata in aceeasi idee dacia a mai asamblat si renault 20, zisa si dacia 2000, prin anii 80, numai pt colegii lui iliescu -nomenclatura comunista pt mai multe informatii exista pe net o istorie completa a uzinelor dacia - asta a fost publicata la prezentarea loganului dar poti sa cauti si pe ziare.ro tot in perioada cu loganul.... |
--------------------
renault
CLIO
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
mimunku, dar de ce, daca a fost acu 15-16 anisori, si s-au investit atatia bani, nu s-a avansat mai mult pana la venirea Renault ?
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
St |
![]()
|
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Sal.Tazzz dacia aia am vazut-o si eu acum cativa ani , la inceput cu numere de DB dar apoi si cu numere de IS.Cica era a unui politai.Intradevar era mai rotunjita la forme, triple ca la espero si scria Dacia intre triple pe o bucata pe plastic gen ochii de pisica, iar farurile erau si ele mai ciudate.Oricum faina masina pentru vremea aia.Auzisem ca are si geamuri electrice si alte multe imbunatatiri, si nu era alba ci argintie.Tare as vrea sa o mai vad.
![]() ![]() |
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
Babooli |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 10 February 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(mimunku @ 22 May 2005, 01:34) imi pare rau sa va dezamagesc dar treaba cu D33 sta cam in felul urmator: acum 15-16 anisori, IDEA Italia a realizat pentru Dacia un model care a costat in jur de 1 mil dolari (la vremea aia erau bani nu gluma). Ma faci sa rad ! Tu vrei sa spui ca in vremea de azi 1 mil de $ este minimul pe economie al unui salariat ? Si in ziua de azi 1 mil de $ sunt bani nu gluma !!! |
--------------------
Dacia
BreaK
- PH-YY-YYY Schimb coli A4 cu Audi acelasi model + diferenta
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bodixxl511 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 8 March 05 From: Slobozia ![]() |
un milion de dolari a costat proiectul masinii...cu desen..teste aerodinamice...etc...Babooli ce legatura are salariu de azi cu banii de atunci?
|
-------------------- |
|
vierme_ha |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 386 Joined: 6 January 04 From: Fetesti/Bucuresti ![]() |
ceva poze?
mimunku stii sa ne tii in suspans,nu gluma ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX fost 1.8 16v 99kw
1990
- IL-02-XFP Semnat: eu
|
|
mimunku |
![]()
|
![]() Membru de rezervă Group: Members Posts: 176 Joined: 18 October 04 From: Românica ![]() |
Scuze pentru absenta, va voi raspunde pe rand:
1. Suma de 1 mil. USD e normala pentru un proiect dat la "cheie" (studii, design, 3D etc); 2. Nu s-a facut nimic fiindca statul, care era proprietarul la vremea respectiva, a constatat abia dupa ce a achizitionat proiectul ca industria romaneasca nu era capabila sa industrializeze un produs atat de avansat. Ganditi-va cum aratau masinile romanesti la vremea aia si veti avea imaginea a ceea ce se putea face. Ori, trecerea la o masina asa de "tare" s-a dovedit imposibila, Dacia singura nu putea face modelul fara niste furnizori capabili. Asa ca s-a preferat vanzarea uzinei unui investitor strain. Restul stiti... 3. Nu intentionez sa va tin in suspans cu schitele dar... pur si simplu nu stiu pe unde le-am pus. Si mie mi-e ciuda ca nu le gasesc ![]() Caut in continuare !!! This post has been edited by mimunku: 24 May 2005, 10:34 |
--------------------
Dacia
Săndel de Brasil
|
|
ady624 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 14 May 04 From: București ![]() |
Nimica inca?!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-42-TWK Culmea lenei este să te scoli mai devreme ca să ai mai mult timp să stai degeaba...
|
|
St |
![]()
|
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
mimunku |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Săndel de Brasil
|
|
St |
![]()
|
Mai bine nu ne mai spuneai ca ai scitele alea..
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
kta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 1 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Cautand niste poze cu Dacia papuc, peste ce am dat:
Dacia Break CT fata Dacia Break CT spate Pare un break obisnuit ... Dar jentile sunt belea si in 4 prezoane. Si finisajele, culoarea. Nu stiu parca arata mai bine decat o dacie normala. Si o Dacie Sport cu un "paint-job" interesant (probabil de uzina): Dacia Sport jenti interesante, parti vopsite in negru, pe lateral pare sa scrie "sport". O berlina putin mai aranjata: 1310 Ma refer la cea din stanga, alba. Are acoperisul imbracat in vinilin negru (plus cateva accesorii estetice). In "Buletin de Bucuresti", Mircea Diaconu conducea una ca asta (bleu cu cabina neagra); arata bine. Nu am vazut niciodata pe strada modelul asta. Ca sa zic asa "not your average dacia" ![]() This post has been edited by kta: 30 Nov 2005, 14:17 |
--------------------
=================
=================
==================
- --------- Seat Altea 2006
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Probabil ca erai in scutece pe vremea cand circulau taximetre cu pavilionul imbracat in vinilin negru.
Au existat prin perioada '82-'87, stai linistit, numai ca-si cam bateau joc de ele taximetristii. |
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
si probabil ca nu mai sunt pe strazi acum deoarece vinilinul a imbatranit si a fost dat pur si simplu jos...cred...e doar o parere
![]() This post has been edited by fiderzen: 30 Nov 2005, 18:56 |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
mimunku |
![]()
|
QUOTE(tunderbird @ 30 Nov 2005, 17:26) Probabil ca erai in scutece pe vremea cand circulau taximetre cu pavilionul imbracat in vinilin negru. Stiti de ce erau in Romania acele taximetre galbene cu acoperis de vinilin??? Pentru ca a fost refuzat la export un lot maricel de masini pentru taxi de o tara de prin Africa cred... iar statul roman le-a bagat la noi pa taxi.Au existat prin perioada '82-'87, stai linistit, numai ca-si cam bateau joc de ele taximetristii. Insa, inbracamintea aia neagra nu este inventia celor de la Dacia, africanii aia au vrut de fapt ca Daciile sa semene cu R12 de la Renault si romanii de la Dacia s-au executat, le-au pus "musamele" pe acoperis ![]() This post has been edited by mimunku: 30 Nov 2005, 19:51 |
--------------------
Dacia
Săndel de Brasil
|
|
Adrian_pt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 31 October 06 ![]() |
Hmm... La 1 an si jumatate dupa ultimul post, reinvigorez threadul:
S-au mai pus pozele cu Dacia alba din Iasi, dar le mai pun... Attached thumbnail(s) DSC00546.JPG ( Size: 287.82k ) Number of downloads: 4220 DSC00545.JPG ( Size: 315.77k ) Number of downloads: 4377 DSC00544.JPG ( Size: 340.35k ) Number of downloads: 1682 |
--------------------
Dacia
1310
1984 http://volganeagra.blogspot.com |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Da asa arata dacia Extaz dar problema e ca in pozele puse de tine e o berlina facuta sa arate ca Dacia Extaz. Aia cu numere de DB are fata si spatele ca la masina asta dar nu si stopurile. Banda din mijloc pe care scrie Dacia o are si aia, dar nu si stopurile care la asta din poza sunt de Liberta parca si la cea cu numere de DB sunt de altceva, alea nu seamana cu nimic cunoscut. Iar masina aia cu numere de DB e mai mica decat berlina, pare mai degraba o Nova. E posibil totusi ca Dacia sa fi facut teste si pe berlina si pe Nova sau o fi fost altceva. Oricum clar este ca cele doua masini nu sunt pe aceeasi platforma.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea ca asta a fost un tinichigiu care se plictisea. Farurile sunt de siera sau scorpio. Se vede ca s-a renuntat si la dunga de ep mijlocul lateralului. Acum aparemai mult o dunga rotunjita.
![]() |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
si pozele alea cu d33?
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Farurile nu sunt nici de Sierra nici de Scorpio.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
mimunku
tu n-ai nici o poza. iti face placere sa fraieresti lumea? |
--------------------
/
/
/
|
|
mimunku |
![]() ![]()
|
domnule daciafan nu intentionez sa fraieresc pe nimeni, am spus intr-un post de mai sus ca nu mai gasesc schitele de la D33. daca te multumesti cu o descriere...
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Săndel de Brasil
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
am fost rau? ei bine a fost o ultima si disperata incercare de a te motiva sa le mai cauti
![]() scuze This post has been edited by daciafan: 12 Feb 2007, 10:58 |
--------------------
/
/
/
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 13:01 |