Fapte bune
![]() ![]() ![]() |
Fapte bune
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Anul trecut am plecat doar cu prietena la munte. Am parcat masina in parcarea de langa partia de ski din Bran si am zis sa dam si noi o tura cu skiurile.
Nu stiu cum am reusit sa pierd cheile la masina si de la casa pe partie dupa o cazatura... (de fapt stiu da e lunga povestea). Cand am ajuns jos in parcare mi-am dat seama ca nexam chei... cu ce naiba sa te sui in masina... cheia de rezerva acasa in Bucuresti... Norocul a fost ca le-a gasit cineva si le-a dus la teleskiul ala de acolo... sincer deja imi luasem adio de la ele, deja ma vedeam dormind langa masina pana venea cineva de acasa cu cea de rezerva... Nu stiu cum le-a gasit cine le-a gasit insa de cand le-am pierdut pana am observat lipsa lor au trecut ceva ore putea sa fure masina cu totul in timpul asta ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
- B-86-...
2006 -
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
I-am pus o vorba buna unui cunoscut sa se angajeze la firma la care lucram eu. Era intr-o situatie naspa. Tocmai terminase armata, statea cu parintii si se certa incontinuu cu ei pentru ca nu muncea. A fost angajat dupa interventia mea, dar nu se descurca deloc si seful voia sa-l puna pe liber. Am insistat sa i se mai acorde o sansa pentru ca eu consider ca isi va da drumul. Intr-adevar si-a dat drumul asa de bine incat dupa cateva luni ii baga strambe sefului sa ma zboare.
Confirm ca nicio fapta buna nu ramane nepedepsita. |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Parca marty l-a ajutat pe dragoselu.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Probabil spera sa si ramana pe unde voia sa ajunga.
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
Mie acum vreo 2 saptamani mi-au facut unii un bine si m-au lasat fara cd playerul din masina, aparatul foto imbatranit si vreo 30 de lei + suportul de la cd player. Cred ca au considerat ca sunt invechite si ar fi timpul sa ma modernizez si eu.
Ah da si s-or fi gandit sa nu mai cumpar tigari. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Eu la mare ..am stat intr-o seara pe o canapea..eram dupa o shaworma si vreo 2 beri
![]() P.s ASTA se intampla aseara... ![]() This post has been edited by Alex4u: 31 Aug 2010, 19:41 |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Dupa doar 2 beri???
Ar trebui introdus un permis de acces la carciuma, care sa se acorde in baza unui examen serios.... |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Pentru copii e limita mai jos.
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Richelieu |
![]()
|
Traficantul de vin si usturoi de la Giurgiulesti?
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ei, ala, dintr-o comisie bericola trebuia sa faca parte meseriasi unul si unul ! De preferinta DAB-isti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai degraba mi-as da cu parerea despre probele obligatorii care trebuiesc trecute.
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Richelieu |
![]()
|
|
--------------------
0.00
%
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Da' tu cine esti?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
alta scursura umana, scrie clar!
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Probabil o clona
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
..alta clona.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Alex4u @ 31 Aug 2010, 20:41) Eu la mare ..am stat intr-o seara pe o canapea..eram dupa o shaworma si vreo 2 beri ![]() P.s ASTA se intampla aseara... ![]() Bre, acu si matale, ii dureau picioarele pe papucii aia de i-ai pus pe canapea. Pe mine ma cam scoate din sarite cand ii vad pe unii ca-si pun bagajele pe banca/scaun, cand sunt in preajma oameni care stau in picioare cautand un loc sa sada si ei. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Richelieu |
![]()
|
|
--------------------
0.00
%
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Ca sa fac o fapta buna, ca tot e topic aici - nu recunoaste nimic, ca iti iei ban.
![]() Desi nu sunt expert si e foarte posibil sa gresesc felul in care postezi, stilul tau, aduce a un membru mai vechi. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.744 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe aici e plin de clone, toata lumea stie a cui e clona (in afara de mine).... Parca ar fi telenovela omonima.
Argoane, fa o fapta buna si nu mai tine pentru tine daca tt stii ale cui sunt IP-urile. This post has been edited by einstein1984: 31 Aug 2010, 21:44 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
argon |
![]()
|
nu tre sa stii ip-urile, si oricum nu mai sunt moderator demult..cica fraternizez cu userii
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
acuma nu cred ca a mai iesit in papuci
![]() ca ma ati vazut acu razbelul stelelor si gata va dati clone ![]() This post has been edited by bygy007: 31 Aug 2010, 21:48 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.744 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ah scuze, nu bagasem de seama. Facem un poll sa vedem spre cine se indreapta banuielile? Ar fi o fapta buna?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.083 Joined: 23 July 09 ![]() |
De cand? Ca ieri parca erai "verde". Azi vad ca scrie la profil: "members". Hmm...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
radian |
![]()
|
Mai bine incearca sa discuti cu el fara sa-l enervezi...
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 12:09 |