masina pentru tata, seat toledo 1998
![]() ![]() ![]() |
masina pentru tata, seat toledo 1998
ZTV |
![]()
|
||
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
Attached thumbnail(s) Fotografie0353.jpg ( Size: 156.17k ) Number of downloads: 879 Fotografie0354.jpg ( Size: 155.06k ) Number of downloads: 905 Fotografie0355.jpg ( Size: 148.47k ) Number of downloads: 899 Fotografie0356.jpg ( Size: 115.12k ) Number of downloads: 904 |
||
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|||
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Tabla pare ok, nu se vad diferente de culoare, interiorul nu e stralucit (ma refer la culori) si parca scaunul de la sofer e cam uzat (s-ar putea sa bata lumina ciudat). Mergi cu ea la un service si fa-i testele de rigoare, sa o conduca si viitorul beneficiar si daca ii place sari pe ea.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Masina pentru tata? Nu era nora pentru mama?
![]() [moderator:] Asa ca fapt divers...chiar era nevoie de postul asta? Te rog sa nu te superi, dar daca vad prea multe balarii, am tendinta de a adauga niste zile de suspendare [/moderator] This post has been edited by Ake: 24 Aug 2011, 14:40 |
--------------------
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
am deschis acest topic in cafenea, daca vreti puteti inchide fara probleme, eram doar curios si de alte pareri... atata tot
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nu-i cam veche? Exista un plafon maximal de euroi?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ZTV |
![]()
|
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
avem topic cu ce masina sa imi iau... acolo cred ca intra si membrii familie.... nu le uneste careva?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(ZTV @ 25 Aug 2011, 11:09) sa zicem masina sa fie intr-e 2500 - 2800, sa fie cu clima, si sa nu aiba un consum peste 10 in oras. Daca nu are de carat cu ea, s-o ia p-asta. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Proaste masini. Nu le recomand nimanui.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ZTV |
![]()
|
nu e urata, am auzit pareri contra si pro despre smart. Totusi nu poate sa fie atat de proasta, e facuta de Mercedes.Dar nu cred ca e bun la un drum mai lung, cred ca este strict masina de oras.
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Un amic lucreaza la o firma care a achizitionat o flota intreaga de Smarturi (ForTwo si ForFour). Toate (TOATE) au probleme, cea mai comuna e cutia de viteze care refuza sa selecteze marsarierul. Pe langa probleme mai au si o minunatie de suspensie care te scapa si de mama pietrelor de la rinichi.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ZTV |
![]()
|
nasol, asta nu stiam
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
ZTV, cum dracu' nu stiai de problema cu cutia cind toti posesorii de Colt se pling de ea?
Suspensia e intarita si facuta special sa fie asa, pentru ca primele Smart-uri s-au rasturnat pe autostrada-n Jermanea. La 140 la ora, orice pala de vint le dadea cu zgaibele-n sus. Inca o mare problema a Smart-ului e circulatul in afara localitatii. Din cauza ca bara fata nu are decit un spatiu gol, neacoperit de nici o grila/plasa, toate pietrele se duc in radiatorul de A/C si-l sparg aproape instant. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 25 Aug 2011, 14:20) Un amic lucreaza la o firma care a achizitionat o flota intreaga de Smarturi (ForTwo si ForFour). Toate (TOATE) au probleme, cea mai comuna e cutia de viteze care refuza sa selecteze marsarierul. Pe langa probleme mai au si o minunatie de suspensie care te scapa si de mama pietrelor de la rinichi. nu vreau sa vorbesc tampenii, da auzisem la cineva, ca pentru a cupla marsarierul trebuie sa apesi si frana. acu, sincer sa fiu, nu stiu dacae pe bune treaba ori ba......... |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca e cu motorul ALH 90 de cai, ia-o da-o drecu, nu are moarte, face banii aia.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Escape |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 16 April 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ZTV @ 24 Aug 2011, 13:50) SEAT Toledo , din 1998, motor 1.9 TDI, masina este in stare foarte buna, adusa in septembrie 2010 din Germania, si este inmatriculata in RO. Are ceva dotari (geam electric, A/C, inchidere, abs, servo, alarma). Masina are 210.000 la bord, nu stiu cat de reali poate sa fie. Detine acrte service, ultima revizie a fost facut la 186.000 la frankfurt in 2009. Pretul este de 2350 euro (am negociat de la 2600). Ce ziceti, merita aceasta masina ? 210.000 km dati inapoi... Daca el o vinde cu 2350 e, cam cat crezi ca a dat pe ea cand a adus-o tinand cont de faptul ca taxa de prima inmatriculare are valorile pe care le are.. |
--------------------
Dacia
1310 Li
2000
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
masina arat binisor pentru anii si kilometrii ei. am vazut, zilele trecute, o octavia, tot din '98, cu vreo 200 de mii la bord si arat super. nu mai tin minte pretul.
oricum, daca exista dubii privitoare la kilometrajul seat-ului din poze, intra pe un site nemtesc - mobile, de exmplu, si verifica kilometri pentru masini similare...nue un criteriu dar, cel putin, mai atenueaza din neincredere... succes, |
--------------------
...
...
...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
Io am avut un coleg care a facut 8 ani liceul.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ZTV |
![]()
|
QUOTE(argon @ 25 Aug 2011, 14:46) mai argon, cred ca prima data in viata asta sunt de acord cu tine. Maine merg la un control serios cu masina, daca e ok, o iau. 2350 euro nu este o avere, ma incanta ca merge bine clima si nu are probleme la rugina/directie s.m.d.p Dar vedem maine dupa verificare. <span class='edit'>25 Aug 2011, 15:30:</span> QUOTE(Escape @ 25 Aug 2011, 14:50) 210.000 km dati inapoi... Daca el o vinde cu 2350 e, cam cat crezi ca a dat pe ea cand a adus-o tinand cont de faptul ca taxa de prima inmatriculare are valorile pe care le are.. omul este samsar 100%, ne stim, e un samsar mai cu piele pe obraz. Am zis daca are o buba si nu imi spune sa se mute din Timisoara. ![]() This post has been edited by ZTV: 25 Aug 2011, 15:31 |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Periculosu-le.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
|
--------------------
/
/
/
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ZTV |
![]()
|
pompierule, aste e un secret , si pentru tine tot secret ramane
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ZTV |
![]()
|
gata, masina deja in Satu Mare. Era un samsar simpatic, avea deja si fiscul scos
![]() |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th June 2025 - 07:49 |