Noi poze cu masina mea.., Imbunatatiri strict necesare!
![]() ![]() ![]() |
Noi poze cu masina mea.., Imbunatatiri strict necesare!
Charlton |
![]()
|
||
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC00042.JPG ( Size: 171.67k ) Number of downloads: 259 DSC00041.JPG ( Size: 183.36k ) Number of downloads: 288 |
||
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|||
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dragos_alx @ 29 Jun 2005, 00:11) hai sa-ti explic!dar tine minte ca e cam de munca! mi-e mi-a luat juma de zi sa fac alea! 1. pt spate sunt de supernova (ca deh la inceput cand era noua, nu se gaseau)! cele de supernova au ceva de fier care trebuie put si simplu date jos! sunt prinse in niste capse care se taie cu o dalta ceva,gasesti tu! dupa ce le-ai dat jos, mai trebuie sa "musti " putin din plasticu ala de dupa bara! e prea mare si nu te lasa sa pui la fix "presul",va avea tendinta sa stea stramb! asa ca trebuie sa cam decupezi 1, sau chiar 2 cm !dupa toate operatiunile astea pt spate ai cam terminat!infigi 3 hold suruburi cu saiba si gata! spatele done! cam atat! daca mai eceva cu ce te pot ajuta, let me know! succes! Pai hai sa le luam doar pe cele pentru spate. De la bun inceput mi s-a zis ca trebuie taiata partea aia de plastic care e peste nivelul barii si am taiat-o la perfectie incat daca pun aparatoarea cu mana sta la perfectie, dar cand incerc sa o prind in suruburi se deformeaza pozitia ei si imbinarea la exterior (partea vizibila, cum te uiti mai din spatele masinii) se deformeaza. Astea nu stiu daca sunt de supernova, din cate stiu alea pe fata au ceva metalic care se da jos. Deci pentru spate se poate prinde in holtsuruburile de care e prinsa si chestia aia de plastic? Eu am gasit niste holtsuruburi la fel ca prindere dar mai lungi ca sa prinda bine, nu asta e problema, dar in afara de prinderea de pe margine, adica de pe bara, se mai prinde si in alt mod? Nu stiu cum zici tu dar eu chiar nu am reusit, poate ne intalnim o data sa imi arati ca m-am chinuit 1 ora sa imi dau seama cum se prinde si tot nu am reusit. Trimite-mi un PM daca esti din Bucuresti si sa vb. |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
LeMartin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 25 August 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Europa 2004 alba
- B-XX-XHV
|
|
kid88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Va pun cate o poza cu masinile voastre si la mine pe site? bafta...Mijto jante Adrian...sa le multi km cu ele
![]() ![]() |
--------------------
Bicicleta
Shimano
- No Nr Dacă unu e mai prost ca tine fă-te că nu-l vezi !!!
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Off: CE site? Da PM!
![]() Am vazut ![]() This post has been edited by Adrian_Solenza: 30 Jun 2005, 19:42 |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
dragos_alx |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 470 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
pune frate! fara problema! nuam sa ne zici si noua site. nu de alta da daca vrei mai am poze!la un id de mesenger ceva, un mail si ne descurcam
Attached thumbnail(s) xss_b6.JPG ( Size: 389.68k ) Number of downloads: 225 xss_b2.JPG ( Size: 392.06k ) Number of downloads: 179 xss_b8.JPG ( Size: 316.6k ) Number of downloads: 161 |
--------------------
Megane 2 CC
Privilege 1,5Dci/Logan Ambition/Kia Sportage CRDI
2009 / 2006 / 2011
- B 727 X D X Megane cu Car Pc si Internet inside :) GPS IGO 2014, harta 3D in relief cu ecran de 7"
|
|
dragos_alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 470 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
as vrea eu sa te ajut da nu-i asa usor! eu is "taman" la curtea de arges, la vreo 150 de km de tine! dar ca sa-ti dau un sfat nu-i problema!pe langa toate astea,imi fac mea culpa si-ti mai spun ca pe langa cele 3 suruburi de se baga in bara la pres, se mai baga cel putin 1 da in interiorul acela de plastic de unde ai decupat tu!nu uita sa tai chestia aia de fier !altfel nu merge! dupa asta ar trebui sa mearga! aripioarele sunt de plastic, si sunt si maleabile, la mine s-au mulat perfect,fara sa arate urat!si eu am boala pe aia care si le pun si la 2 zile se sucesc si arata ca draq!
mult succes! This post has been edited by dragos_alx: 30 Jun 2005, 23:36 |
--------------------
Megane 2 CC
Privilege 1,5Dci/Logan Ambition/Kia Sportage CRDI
2009 / 2006 / 2011
- B 727 X D X Megane cu Car Pc si Internet inside :) GPS IGO 2014, harta 3D in relief cu ecran de 7"
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
am vopsit si eu alea; m-am hotarat la rosu pana la urma
![]() Attached thumbnail(s) PICT0210.JPG ( Size: 94.87k ) Number of downloads: 106 PICT0211.JPG ( Size: 124.25k ) Number of downloads: 156 PICT0212.JPG ( Size: 124.83k ) Number of downloads: 129 |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
QUOTE(Eggy @ 1 Jul 2005, 00:10) Mai frumos e galben!!!! ![]() ![]() ![]() Attached thumbnail(s) 4.JPG ( Size: 397.78k ) Number of downloads: 196 |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
kid88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
WWW.RHP.RO/CAR_4TUNING asta e site`u meu...nu`i cine stie ce....fac si eu ce stiu si ce pot
![]() |
--------------------
Bicicleta
Shimano
- No Nr Dacă unu e mai prost ca tine fă-te că nu-l vezi !!!
|
|
dj_hefox |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 9 July 04 ![]() |
Adrian Solenza, de unde ti-ai luat prelungirile spoiler-ului de pe spate? La noi in Bacau n-am gasit pe nicaieri. Si m-ar interesa si cat te-a costat?
|
-------------------- |
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
am mai scris de 3 ori.. 300.000 plasticele si vopsitu moka, mi le-a facut un amic!
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
bogdan336 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 9 July 05 From: coolentina ![]() |
vreau sa pun si eu niste jante mai mari in diam. cat merge maxim? pot sa pun de 19'
![]() ![]() Attached thumbnail(s) Picture_011.jpg ( Size: 924.64k ) Number of downloads: 205 |
--------------------
dacia
solenza
- B-32-TKL e reala si e a mea!!! - solenza face diferenta!! lol
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
maxim 15 cu talon ff jos... De recomandat este 14 cu talon de 60 sau daca gasesti 55.. Dar mare grija la cum mergi... MARE! Sunt fff scumpe gumele alea! NU uita ca jante mari inseamna demaraj mai slab
![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
bogdan336 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 9 July 05 From: coolentina ![]() |
mersi de raspuns, chiar eram nedumerit..
|
--------------------
dacia
solenza
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
No problem!
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
La asta pune la socoteala si faptul ca cu cat e talonul mai mic cu atat sunt mai mari sansele sa-ti indoi janta intr-unul din craterele patriei.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
bogdan336 |
![]()
|
![]() |
--------------------
dacia
solenza
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Si daca intradevar vrei ceva extrem:
195/40/16 Dunlop Sport 9003 pret:181.26€ Marangoni Zeta Linea pret:134.81€ Pirelli Pzeron pret:184.59€ |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
bogdan336 |
![]()
|
pai si nu e bine??
unde asta? preturi oficiale sau...? |
--------------------
dacia
solenza
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai tu stii daca e bine. Eu doar ti-am zis ca exista si varianta asta.
Preturile "oficiale" le-am luat de AICI. |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
bogdan336 |
![]()
|
mersi!
|
--------------------
dacia
solenza
|
|
dandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
1.)Ma daca imi maresc jantele ,eu am de 13'' acum si sa zicem ca imi pun de 14'' sau 15'' imi maresc si consumul?
2.)Acele prelungiri cand le-ati dat la vopsit ati cumparat si vopsea? sau doar leati zis codul vopselei si atat? |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
1) Consumul il maresti daca iti pui cauciucuri mai late.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
1) trecind la 14/15 pierzi din demaraj
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marius |
![]()
|
Pierzi daca maresti diametrul total, nu daca maresti doar janta si pui anvelope cu talon redus. This post has been edited by Marius: 14 Jul 2005, 13:28 |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Asa este; dar unde vezi tu ca omul vrea sa micsoreze talonul?
A intrebat strict de janta ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marius |
![]()
|
Pai si ce, nu e clar ca trebuie sa-si schimbe si gumele ?
Deci e bine sa informam exact. ![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
costi |
![]()
|
Pai nu este.
Daca nu-i ating niciunde poate, teoretic sa le lase si pe alea! Ia-te de el sa puna intrebarea cum trebuie sau sa spuna exact ce vrea ![]() This post has been edited by costi: 14 Jul 2005, 13:34 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 04:33 |