Va rog raspuns pls!, o mica intrebare
![]() ![]() ![]() |
Va rog raspuns pls!, o mica intrebare
AVY |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 23 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
- PH 07 AVY
|
|||
Geo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 291 Joined: 9 January 03 From: Brasov ![]() |
Daca ai Solenza, ti-ai raspuns singur... castigi doar zgomot... ba chiar s-ar putea sa pierzi daca nu pui in continuare teava...
O evacuare completa (saxofon si traiect complet pana la spatele masinii) daca iti aduce cativa caluti (maxim 4, 5) la "herghelia" existenta pe Solenza, poti sa te consider superfericit. |
--------------------
Chevrolet
Aveo
2006, Platinum Drive safe !
|
|
excellence |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 16 February 05 ![]() |
QUOTE(Geo @ 12 Aug 2005, 09:15) Daca ai Solenza, ti-ai raspuns singur... castigi doar zgomot... ba chiar s-ar putea sa pierzi daca nu pui in continuare teava... O evacuare completa (saxofon si traiect complet pana la spatele masinii) daca iti aduce cativa caluti (maxim 4, 5) la "herghelia" existenta pe Solenza, poti sa te consider superfericit. eu stiam ca o evacuare completa nu aduce nici un cal in plus mai ales 4,5 e prea mult am vazut la raliul de-a fost la noi la craiova luna trecuta daca-mi amintesc bine ,la o supernova filtrul de aer l-a prelungit si scos prin far,asta dupa ce a dat farul jos cea ce am inteles ca a mai castigat ceva putere ... ps:nu-s mecanic si nici cunostinte prea mari in materie n-am ,doar din auzite |
--------------------
Solenza
Rapsodie
- DJ-06-SUL De la Craiova multe salutari.....
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
cistigi prea putin !
ideal ar fi sa by-pasezi si CAT Si chiar atunci cistigul e mic. Speranta este in indeminarea ta ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
scoate catalizatorul si poate castigi ceva ceva ..
in loc de catalizator pui o teava de legatura dar mult mai mult conteaza indemanarea ... cand au fost curse la iasi .. o solenza (rosie pentru cunoscatori ![]() SUCCES !!! |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
AVY |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 23 April 05 ![]() |
Problema e urmatoarea.
Stiam de canapele si astea..............am dat jos si catalizatorul....mai am un prieten care are tot o solenza si suntem amandoi in paralel.si la 1 si la 2,3,4,5 bara la bara. Io intrebam daca conteaza catusi de putin sau daca pierd cand scot evacuarea imediat de la "catalizator"....30 de cm daca castig si e deajuns Multumesc mult........mai astept raspunsuri... |
--------------------
Dacia
Solenza
- PH 07 AVY
|
|
valioglu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 498 Joined: 2 July 04 ![]() |
Ca si demaraj si reprize castigi un pic.
|
--------------------
DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4
- B-01-DOG viata e scurta dar nedreapta
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:04 |