A inceput sa zdrangane in spate.
![]() ![]() ![]() |
A inceput sa zdrangane in spate.
daciaclub-vbutnariu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 12 September 03 From: Brasov ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
vezi ca iti joaca capacul de la hayon si se loveste in hayon :wink: :wink: :wink: trebuie sa mai adaugi niste fisii de cauciuc pe tampoanele alea doua de pe capacul respectiv
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
Depinde cum zdrangane si unde mai exact...
Mie (6500 Km) au inceput sa-mi zdrangane ceva la mecanismele pe care se ruleaza centurile de siguranta din portbagaj. Inca nu am apucat sa vad ce se poate face. Am miscat un pic de tot ansamblul, sa vad daca nu cumva este slabit surubul care il tine, dar se pare ca se tine bine; asa ca trebuie sa vad cum pot rezolva problema ca e foarte deranjant. Stiti careva ceva ? |
-------------------- |
|
daciaclub-vbutnariu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 12 September 03 From: Brasov ![]() |
L-am verificat capacu ala sta bine ... Eu m-am gandit la sasiu ca se pare ca surubul din dreapta de la bancheta se tot desface periodic oricat l-as strange si are si saiba autoblocanta...
Ar putea fi si altceva? |
-------------------- |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Verifica repartitorul frana spate, aflat sub usa dreapta spate. Mare probabilitate.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
daciaclub-vbutnariu |
![]()
|
Merci sa stii ca o sa verific s-ar putea sa fie asta.Dar se poate desprinde de pe caroserie? :shock: pai ce sa te mai astepti de la astia..
Dupa ce am luat-o cu parbrizul spart maimutele alea de la service mi l-au inlocuit cu unu obisnuit fara tenta verzuie si acu ma lupt cu ei sa primesc unul la fel cu cel spart... |
-------------------- |
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Merci sa stii ca o sa verific s-ar putea sa fie asta.Dar se poate desprinde de pe caroserie? :shock: pai ce sa te mai astepti de la astia..
Dupa ce am luat-o cu parbrizul spart maimutele alea de la service mi l-au inlocuit cu unu obisnuit fara tenta verzuie si acu ma lupt cu ei sa primesc unul la fel cu cel spart... Vezi poate ti-l da tot p-ala spart!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Sorry, nu m-am putut abtine! ![]() |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
haky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 May 03 From: Oradea ![]() |
QUOTE ...surubul din dreapta de la bancheta se tot desface periodic oricat l-as strange si are si saiba autoblocanta... Acel surub, l-am gasit si eu de cateva ori desfacut si "jucandu-se" singur prin portbagaj. Ce este de facut cu el deoarece cel di stanga sta cuminte la locul lui. |
--------------------
Fost: Dacia
Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II
; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0 O zi buna tuturor. Ceau
|
|
Woland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 26 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Marty, merci pt. faza cu fisiile de cauciuc, la mine exact asta era, de cind am pus boxe de boxe pe spate, capatase joc capacul ala odios.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE Marty, merci pt. faza cu fisiile de cauciuc, la mine exact asta era, de cind am pus boxe de boxe pe spate, capatase joc capacul ala odios. Cu mare placere! Meritul toatal ii apartine lui Dany, la el am vazut adaosul de cauciuc pe tampoane pentru prima data! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:35 |