DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> revin cu problema la cutie

marian-robert
post 11 Nov 2007, 11:24
Post #1

Membru incepator

Group: Members

dupa ce am scapat de tot calvaru din primavara cu cutia de viteze .... acuma vad ca apar din nou probleme, daca toata vara am circulat cu masina mai mult afara decat in oras iar viteza a 5 intra destul de greu , ieri dupa ce am iesit dupa mult timp in afara orasului am observat ca dedata asta a 5 numai intra deloc .....am fost la mecanicu care mia reparat cutia si mia spus fara sa se uite fara nimica ca miar trebuie niste bielete de cutie , acuma nu stiu va cer si parerea voastra ca am rezolvat multe navigand pe aicea

--------------------
dacia nova nova 1999 - ct-01-fag
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ahyle_blue_eyes
post 12 Nov 2007, 20:21
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: IASI

bielete de cutie?N-am mai auzit(cu toate ca nu-s pre priceput in domeniu)Ti-as sugera sa desfaci capacul de la pinioanele de a -5 -a : scoti uleiul din cutie apoi dai roata jos si exista un capac in "capul " cutiei de viteze se desface cu o tubulara de 11( 3 suruburi) si pui pe cineva sa de-a 5 a si tu o sa observi acolo daca se cupleaza treapta......e posibil sa fie de vina furca!Consulta si manualul!

--------------------
Dacia Nova Gti 1999
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th May 2025 - 00:53
Forum Renault