Vopsitorie tinichigerie 12 luni garantie Bucuresti, Reparatie CASCO Generali
![]() ![]() ![]() |
Vopsitorie tinichigerie 12 luni garantie Bucuresti, Reparatie CASCO Generali
madhorsefuzzy |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|||
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
Aici exista o pagina de cautare a service-urilor cu care colaboreaza Generali. Se da click pe judetul dorit, se alege marca masinii si apoi "Cauta."
|
--------------------
Renault
Clio
75 caluti
- numar de sarpe
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc pentru sugestie.
Am verificat lista, dar exista service-uri care au decontare directa cu Generali si nu apar in lista. ![]() In general asiguratorii au o lista de service-uri "ieftine" pe care o recomanda. Ieftin inseamna in general si prost si de asta vreau sa ma feresc. Ma intereseaza mai mult service-uri non marca care sa aiba garantie 12 luni cu care aveti experiente pozitive. This post has been edited by madhorsefuzzy: 30 Aug 2010, 09:24 |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
ce frumos este sa ai casco si generali sa nu te lase sa o repari in reprezentanta...
|
--------------------
------
------
------
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
Acum nu stiu de ce marca vorbesti dar cu reprezentanta Dacia lucreaza.
Cu reprezentanta Dacia nu mai vreau eu in schimb sa lucrez. ![]() L.E. Am gasit service-ul Border International cu garantie 12 luni la lucrari. Stie cineva ceva de calitatea executiilor? This post has been edited by madhorsefuzzy: 30 Aug 2010, 16:37 |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
eu zic sa te feresti de sc top lac service srl din militari,preturi f mari,calitate groaznica.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
vezi ca eu cu aia de la generali (si cred ca am mai spus) am avut niste experiente neplacute, in sensul ca dupa ce mi-au soptit la ureche ca ar fi mai bine la un service mic, careface treaba serioasa decat la reprezentanta, dupa ce ma dusei laservice-ul recomandat de ei, a trebuit sa imping vagoane vreo2 saptamani ca sa vezi, ca aia au piesele mai scumpe decat la reprezentanta, ca nu decontam mai scump, ca sa vorbiti cu ei poate aranjati ceva, numai vrajeli d-astea.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
klaus..nu inteleg de ce nu ai facut la alta firma Casco...generali mi se par de joasa speta..mai ales casco eco .care este un casco pentru masinile trecute de 5 ani...si..ai voie sa o faci(repari) numai in service recomandat de ei...si cu piese sh...din dezmembrari..etc.nu noi... oferta lor mi se pare o mizerie...plus ca am auzit numai lucruri nasoale despre ei in legatura cu acceptul de plata....in primul post am crezut ca initiatorul are o masina mai veche de 5 ani..
|
--------------------
------
------
------
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
Pai masina mea face 5 ani dupa ce expira casco-ul asta, in 20 septembrie.
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
eu am avut o dauna totala la generali, opel astra inmatriculat 02.2007 si pe 20 dec 2007 a intrat unu in tata de contrasens si a facut masina praf (tata e in regula). pe 15 ian aveam banii in banca (ganditi va ca au fost sarbatorile)
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Sincer sa fiu pot sa-ti recomand Lasting Service (n-am absolut niciun interes).
Vopsit la masina mamei mele (skoda octavia) bara fata, o aripa fata, o aripa spate si bara spate. Rezultate f. bune, f. rapid si pret OK (factura de 25 de mil, parca, pe CASCO Generali). Nu mi-au iesit diferente de culoare, nu a curs vopseaua (insa lacul a fost curs in 2 locatii, fapt rezolvat prompt cu un polish efectuat de ei). Singura chestiune naspa e ca o locatie aiurea, drum f. prost pana acolo. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
nu nu nu nu nu
nenea Adi, cu tot respectul pt matale, Lasting si cu marele manager Victor ... (nu vreau sa i zic tot numele, e directorul de acolo) sunt pe lista neagra cu acatiste la mine. deci in ianuarie mi au facut Bora lui Klaus in ultimul hal, capota nevopsita pe interior (a ruginit acum, dupa 6 luni), bara prinsa fara suporti, direct cu autofiletant in aripi, piese romanesti (am schimat o aripa si era ruginita pe interior si avea o stampila pe care scria "verificat"), lucas lipit cu superglue, armatura neindreptata, am dubii si la airbaguri, ce sa mai, ***. n am fost in bucuresti cand a ridicat o si lui i se cam rupe de asa ceva. in fine, deci Lasting nu, o sa fac o data un blog cu poze si o sa l postez pe toate forumurile posibile, pt ca multi se pacalesc. si eu am avut prima data doar de schimbat bara spate si au fost brici. cand e de reparatii adevarate.. tzeapa This post has been edited by adi_ar: 31 Aug 2010, 06:17 |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Aoleo... :|:| Atunci retrag recomandarea.
![]() ![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 20:04 |