Vreau sa gasesc o persoana..., ...in Bucuresti
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa gasesc o persoana..., ...in Bucuresti
dacia_slk |
![]()
|
||
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
S-au facut 400 de kilometri de la Mioveni la Bucuresti?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
Buna ziua, nenea cu Pegiotu'!
Eh... mda... pe ocolite... daca treci prin fata casei mele... ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
dacia_slk |
![]()
|
Bataia probabil o vei lua de la sotia persoanei
![]() ![]() toate ca asta-iarna nu era inca insurat... Spune un pret... This post has been edited by dacia_slk: 2 Sep 2010, 18:13 |
--------------------
Dacia
SLK
"Consilio et animis." |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Zi-mi cat platesti, ca trimit eu doi racheti din Moldova... cand i-or pali una pisti bot lu' ala...
![]() E simplu de aflat: vezi ca e pe net programul cu cartea de telefoane de la Romtelecom (pentru toate judetele)... Pui la optiunea Cautare strada si blocul unde sta persoana de sex masculin sau feminin... O sa-ti dea o lista cu toti locatarii acelui bloc... Dupa aceea dai cateva zeci de telefoane... le spui ca stai foarte departe, in Norvegia, de pilda ![]() ![]() In felul asta am gasit pe cineva din Constanta. Ramai dator pentru pont! ![]() This post has been edited by dragoselu: 2 Sep 2010, 18:27 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Merced |
![]()
|
Dom' profesor, asta e tehnica de escrocherie post-revolutionara.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
dacia_slk |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SLK
"Consilio et animis." |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Daca nu stii despre ce vorbesc, de ce te repezi ca ratza la muci? Ia si citeste, iti vei da seama ca asta micu' se muleaza pe nevoile tale.
QUOTE(Filip @ 1 Sep 2010, 22:55) Da stiti ce motiv am pentru 25-30 de lei? Ca desi amicii mei din bloc au 15-16 ani si nu prea multa minte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Stiu ca pare desuet dar poti sa incerci sa-i trimiti o scrisorica recomandata.Nea` postman i-o da in mana(scrisoarea) si mataluta capeti recipisa .Capisci.Daca nu-ti raspunde la scrisorica inseamna ca nu-ti mai da aia 1000 de euro innapoi.
![]() Daca nu iti putem oferi variante fara numar numai sa le poti duce ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dacia_slk |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SLK
"Consilio et animis." |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ba... si eu vreau sa dau de o gagica pe care am agatat-o pe mIRC.
Cum fac? |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Marty |
![]()
|
Da IP-u'.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
S-ar putera sa ai surprize si gagica sa fie un Gay paros
![]() ontopic - o scrisoare prin posta ar merge cel mai bine daca stii adresa - ii lasi nr de telefon al tau si te suna el, daca mai dotreste... Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
dacia_slk |
![]()
|
Ma baieti, chiar nimeni din Bucuresti dispus sa faca un bacsis?
|
--------------------
Dacia
SLK
"Consilio et animis." |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
daca imi dai 100 de euro ma deplasez in bucuresti special...si se rezolva..daca esti de acord iti dau contul bancar depui si rezolvam
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
dacia_slk |
![]()
|
Si scrisoarea ar merge, dar dureaza, vreau ceva mai rapid si sigur.
2 Sep 2010, 20:06: @Dragoshelu: am batut palma, ramane batuta! Daca-mi gasesti persoana, ai bistarii. ![]() ![]() This post has been edited by dacia_slk: 2 Sep 2010, 20:06 |
--------------------
Dacia
SLK
"Consilio et animis." |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
De cand te tot rogi aici de forumisti scriai o scrisoare, o trimiteai prin curier si probabil maine seara sau sambata cel tarziu era la destinatar.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Manta B |
![]()
|
![]() Membru insurat Group: Members Posts: 165 Joined: 14 April 10 From: Bucuresti ![]() |
Daca n-a rezolvat omu treaba, ma duc eu. Dar sa nu se lase cu macel. Fiindca esti forumist, nu te taxez. Doar sa imi zici ce si cum
![]() |
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Adica, ii rezolvi aluia dantura moca?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
gabynew1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 19 November 06 From: Bucharest ![]() |
ma ofer sa te ajut. dar daca e treaba serioasa - ruda ceva.. dc e pt vro gajica..care nu shtie cum sa scapte de tine..mai bine nu. si daca ma pacalesti doar sa ma duc pana acolo nu iti dau numaru si te spun la forum
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
Fidji - 2003
- B-07-YTH
|
|
dacia_slk |
![]()
|
Multumesc de sfaturi si oferte baieti, s-a rezolvat cu ajutorul lui MantaB,
caruia ii multumesc in mod special. ![]() |
--------------------
Dacia
SLK
"Consilio et animis." |
|
Marty |
![]()
|
MantaB, zi ceva, sa stim ca esti viu....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ai recuperat chiria, mobilul, cheile de la casa?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Macar da-ne de stire, spitalul, salonul, aducem si noi o portocala, o tigara ceva...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
MantaB a plecat. Rinichii in japonia, ficatul in filipine...
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 18:39 |