Putina legislatie, referitoare la biciclisti
![]() ![]() ![]() |
Putina legislatie, referitoare la biciclisti
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MuciX @ 28 Jun 2019, 14:15) Eh, sunt convins ca a zis-o doar din frustarea evidenta....si corecta daca e sa ma intrebi pe mine, pe care o ai atunci cand lucrurile pe care le consideri anormale sunt tolerate. Insa cred ca e doar la nivel de declaratie, intr-o situatie reala n-ar face-o. Asa cum de exemplu nici eu nu am detonat vreun rucsac cu trotil in mijlocul paradei LGBT. ![]() This post has been edited by vallixx: 28 Jun 2019, 14:22 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu ti s-a intamplat niciodata sa iti faca vreunu' vreo nefacuta nasoala de tot si sa zici (chiar si in sinea ta) "cand il prind il omor in bataie".....
Ai omorat pe cineva? LE: toti zicem lucruri pe care stim ca nu le vom face...inca de dinainte sa le zicem. Dar ne ajuta sa mai aruncam din stres..... This post has been edited by vallixx: 28 Jun 2019, 14:27 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Apropo de asta, azi am vazut pe una pe o trotineta electrica care s-a bagat pe langa o basculanta de 10 tone, pe langa bordura, ala a pus semnal si a tras dreapta, nici acum nu imi dau seama proasta aia cum de s-a oprit, ca altfel sub roti o vedeam.
Sunt perfect de acord cu inamtriculare si numar pentru orice inseamna propulsie electrica si neaparat de un curs de legistlatie, daca nu are permis. De ex, in aproape orice scoala moto te invata sa nu mergi pe langa bordura si sa nu depasesti pe acolo ca risti sa: dai in canale, sa aluneci pe praf sau mazga, sa iti deschida usa in nas, sa faca unu dreapta peste tine etc etc. In schimb trotinetistii astia numai pe acolo merg si isi pun viata in pericol si ii baga si pe soferi in belele. |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Tecuciu nu e pe E85.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vallixx |
![]()
|
QUOTE(Sudsemnatu @ 28 Jun 2019, 14:29) eu nu as zice "pentru price inseamna propulsie electrica", ci pentru orice circula pe aceeasi artera rutiera cu celelalte vehicule...de orice fel ar fi ele. This post has been edited by vallixx: 28 Jun 2019, 14:36 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
si atunci ii dai voie unuia care merge cu 30-35km/h sa mearga prin parcuri? Pe unde alearga astia mici?
Nu tata ![]() Pai ce facem? Am scapat de scuteristii kamikaze care isi bateau joc de trafic si acum am dat de trotinete? Care e diferenta la urma urmei? Ca astia sunt hipsteri si ailalti erau cocalari? Sunt fix si acelasi lucru. Niste iresponsabili Daca astia de la guvernare ar fi baieti destepti care sa nu isi ia injuraturi ar face un sistem electronic unde fiecare dealer sa poata atribui o placuta de inamtriculare la fiecare vanzare, astfel omul cand pleaca de la magazin sa plece pe ea. Eventual sa ii poata face si RCA, probabil ar fi gen 50 de lei pe an. Si gata. Nu mai pui oamenii pe drumuri pe la primarie sa ia numere galbene. This post has been edited by Sudsemnatu: 28 Jun 2019, 14:44 |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
vallixx |
![]()
|
QUOTE(Sudsemnatu @ 28 Jun 2019, 14:40) Da. Pe pista dedicata...unde nu ar avea ce sa caute pietonii si unde nu trebuie sa se joace copii da. De ce nu? Copii au loc de joaca, proprietari de animale au loc dedicat, biciclistii au piste, amatorii de plimbare perpedes au restul aleilor. This post has been edited by vallixx: 28 Jun 2019, 14:51 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
Sudsemnatu |
![]()
|
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
vallixx |
![]()
|
Prin parcul pe care il frecventez eu cel mai des...si nu e vreun Herastrau.....ci unul de cartier (Dr. Taberei....cunoscut ca si Moghioros), exista tot ce am mentionat mai sus.
This post has been edited by vallixx: 28 Jun 2019, 14:53 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
30-35 kmh in parc e mult prea mult. Nu e daca vorbim de Parcul National Retezat, dar daca vorbim de Moghioros e o viteza excesiva.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
vallixx |
![]()
|
Este dar nu prea au unde sa o prinda oricum. Sunt scurte si virajate pistele.....plus ca sunt puse si limitatoare.
This post has been edited by vallixx: 28 Jun 2019, 15:01 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
Sudsemnatu |
![]()
|
Drumul taberei e un parc nou facut la standarde europene a caruie amenajare a costat 16 milioane de euro. Cate parcuri din bucuresti mai are infrastuctura lui?
Intr-adevar in dr taberei e greu sa prinda 35 dar in Herastra ar prinde? Sau in Titan? cu siguranta ca da |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Bicicliștii/trotinetiștii sunt cei mai curajoși oameni din lume. Când văd un biciclist cum merge la 10 cm de un autobuz, tătătăt mă cac pe mine. Sigur că din când în când mai trece autobuzu' peste câte unu și sar mațele din el caconfetti.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
mcNelu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 2 June 19 ![]() |
La carute au inregistrat vehiculele.La biciclisti nu, trebuie o miscare generala pentru aceasta?? Ca il platesti de bun chiar daca este biciclist nebun.
|
--------------------
rar
3
2019
- Alte situatii ATENTIE
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.067 Joined: 11 February 04 ![]() |
Pana Acu 2 ani motociclistii erau aia kamikaze, cu 100 km/h crosetand printre masinile care mergeau cu 60; tot asa , nu era niciodata vina lor, tot timpul a conservarului, primariei, etc.
Acu vad putine moto, multe scutere si troti. Trotinetistul este pieton, ar trebui sa mearga pe trotuar, cel mult pe pista de biciclete. Viteza de 35 km/h e prea mare pentru trotuar iar multi dintre ei sunt prosti. Da, dacă mergi pe trotineta printre mașini ești prost. La fel și daca mergi pe trotuar cu 35 km/h ești prost. Trotuarul ar permite maxim 10 km/h in siguranta. Cand mergi prin parc, mergi sa faci miscare, cu ce te ajuta trotineta electrica? Ca nu dai la craci, in plus e foarte nociva pentru genunchi si solduri. Mi-am luat si eu trotineta de dat la craci, sa merg după copilul mic, când mergea cu bicicleta mica și lentă. Biciclistul este mult mai mare in trafic, are lampi led, catadoptrii. Viteza lor e 10-15 km/h si in general sunt previzibili când nu sunt beți . Trotineta nu are unde sa pună led rosu pe spate, am văzut ca unii au pe casca This post has been edited by dizzy: 29 Jun 2019, 06:29 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
mcNelu |
![]()
|
Dreptul de a conduce pe drumul public il acorda permisul de conducere.
Aviz Parlamentului si Senatului Romaniei. This post has been edited by mcNelu: 29 Jun 2019, 07:37 |
--------------------
rar
3
2019
- Alte situatii ATENTIE
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și la bicicleta?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
mcNelu |
![]()
|
Tot ce circula condus pe drumul public, trebuie sa aiba permis de conducere. Se dezice legea de exemplu, prin omisiunea biciclistilor care circula pe drumul public, fata de ceilalti participanti la trafic care au permis.
Si tractoristilor, li s-a dat voie fara scoala si permis. Ce facem domnilor, ne dezicem de o regula sub incidenta codului penal? This post has been edited by mcNelu: 29 Jun 2019, 07:47 |
--------------------
rar
3
2019
- Alte situatii ATENTIE
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa te mai documentezi. In primul rand asupra diferentelor intre vehicule si autovehicule, si in al doilea rand asupra diferentei intre un tractor pe drum public (si cine are voie sa-l conduca) si un tractor in brazda (si cine are voie sa-l conduca). Maine-poimaine o sa ceri permis de conducere si mamelor care-si plimba copiii in carucior. Eventual si inmatriculare, ca doar si ala e vehicul.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
mcNelu |
![]()
|
QUOTE(tatabobu @ 29 Jun 2019, 09:24) asupra diferentelor intre vehicule si autovehicule, si in al doilea rand asupra diferentei intre un tractor pe drum public (si cine are voie sa-l conduca) si un tractor in brazda (si cine are voie sa-l conduca). 1. La obligatia de a respecta codul rutier, DIFERENTA intre cei ce conduc vehicul sau autovehicul, ESTE NULA. (il platesti de bun chiar daca este la volan sau la ghidon sau la caruta.Aceasta este cerinta, la raspundere egala, drept si obligatie egala. Dreptul si obligatia o da 100 la 100 permisul de conducere care obliga o scolarizare, un examen si o reactualizare a actului. Pentru inexistenta acestui act la drumul public, faci puscarie, cand ,,diferenta,, intre cei ce conduc vehicul sau autovehicul este nula de drept. 2. Brazda de tractor se da dupa ce merge pe un drum local, PUBLIC. (nu este dus pe platforma pana la camp si nu este lasat parcat numai pe camp). 3. Inmatricularea? Nu are legatura cu permisul de conducere. This post has been edited by mcNelu: 29 Jun 2019, 08:52 |
--------------------
rar
3
2019
- Alte situatii ATENTIE
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.067 Joined: 11 February 04 ![]() |
Cred ca pe drumurile publice tractoristul are nevoie de permis.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
mcNelu |
![]()
|
Vireaza brusc, cad (biciclistii), se rastoarna (tractoristii) si nu regula de putere trebuie sa guverneze codul rutier actual ci ratiunea noua, circulatia si problemele ei din prezent. Nu mai este circulatia ,,de altadata,,.
|
--------------------
rar
3
2019
- Alte situatii ATENTIE
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
100% are nevoie de permis. Fără permis poate conduce doar pe câmp.
|
--------------------
|
mcNelu |
![]()
|
Si biciclistii gluga sa harponeze in drum mai o foca, mai o balena.
|
--------------------
rar
3
2019
- Alte situatii ATENTIE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:21 |