Intamplare ....
![]() ![]() ![]() |
Intamplare ....
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Pai ai dreptate dar am asteptat langa masina 30 minute apoi am claxonat cu ajutorul unu taximetrist am mai asteptat daca nu apare....fii sigur ca ma spiona pe dupa perdea:( sa vada doar doar incep sa ii car picioare la masina....si daca se descuia pe dreapta nu este normal sa ma blocheze...pun si o poza sa vedeti ce si cum
![]() Attached thumbnail(s) IDENTIFICARE.JPG ( Size: 59.21k ) Number of downloads: 300 |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Casele cate etaje aveau?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Parcare: matiz, eu, solenta...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
nush dar erau case noi facute garaj...etc..:|
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Manta B |
![]()
|
![]() Membru insurat Group: Members Posts: 165 Joined: 14 April 10 From: Bucuresti ![]() |
Suna ciudat insa....ii faceam zob geamul de la usa sofer, o scoteam din viteza, lasam frana de mana jos si o departam de masina. Si sa faca tambalau! Daca de vorba buna nu a inteles, ce sa-i fac? Mai are si locul de parcare aiurea....sa zica merci ca tu esti baiat de comitet. Eu de mult ii faceam geamul zdrente.
Sau: Taceam malc "bine frate, e ca tine". Dar cu prima ocazie ii blocam masina de nu mai putea sa iasa. Si lasam sa faca gura pana cand obosea. Chiar nu observa ca e singura masina parcata aiurea? ![]() |
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Tinand cont ca te-a blocat intentionat, eu urcam prin dreapta (deh, mie-mi functioneaza corect incuietorile
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Manta B @ 7 Sep 2010, 23:46) Suna ciudat insa....ii faceam zob geamul de la usa sofer, o scoteam din viteza, lasam frana de mana jos si o departam de masina. Si sa faca tambalau! Daca de vorba buna nu a inteles, ce sa-i fac? Mai are si locul de parcare aiurea....sa zica merci ca tu esti baiat de comitet. Eu de mult ii faceam geamul zdrente. Nu suna deloc ciudat. M-asteptam totusi sa zici ca-i dadeai foc, aveam oaresce pretentii de la tine ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Nici Manta B nu mai e ce-a fost.
![]() |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ca mi-am adus aminte, veste buna: vecinul meu manelist a fost externat
![]() O fi el în carucior si o manca cu paiul, important e ca respira, vede cu ochiul stang si aude cu urechea dreapta. Doctorul a zis ca e un miracol ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
da ce a patit ?
sa intalnit cu tine cand erai beat ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Markos |
![]()
|
nu ma. cu MantaB
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
damn
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Manta B |
![]()
|
![]() Membru insurat Group: Members Posts: 165 Joined: 14 April 10 From: Bucuresti ![]() |
Neah, nu i-as fi dat foc deoarece asta ar fi insemnat ca si masina de langa Matiz sa fie afumata. Asa, joaca cu batul pe geamul omului. Si stati linistiti, sunt cuminte, da si cand ma apuca......
|
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
Alex4u |
![]()
|
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Oricum esti cam prea odihnit daca te marcheaza problema dar ai talent la desen ai fi vreun nepot de van Gogh. Acu ce ai facut cu iarba ca zici "era";ai smuls-o de nervi?Strada aia principala e sens unic?; ghena are pubele din alea eco? Nu de alta dar vreau sa am o vedere de ansamblu a catastrofei . Groaznic
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(Alex4u @ 7 Sep 2010, 20:56) Pai ai dreptate dar am asteptat langa masina 30 minute apoi am claxonat cu ajutorul unu taximetrist am mai asteptat daca nu apare....fii sigur ca ma spiona pe dupa perdea:( sa vada doar doar incep sa ii car picioare la masina....si daca se descuia pe dreapta nu este normal sa ma blocheze...pun si o poza sa vedeti ce si cum ![]() Da' cimitiru' nu il vad pe schita. ![]() 8 Sep 2010, 15:35: QUOTE(Manta B @ 8 Sep 2010, 08:09) Neah, nu i-as fi dat foc deoarece asta ar fi insemnat ca si masina de langa Matiz sa fie afumata. Asa, joaca cu batul pe geamul omului. Si stati linistiti, sunt cuminte, da si cand ma apuca...... .......... te apuci sa cauti persoane This post has been edited by Cris_Kgs: 8 Sep 2010, 15:35 |
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 23:12 |