Motoras geam electric
![]() ![]() ![]() |
Motoras geam electric
Royaz |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 6 April 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - clima
|
|||
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
se ia numai in ansamblu cu macara cu cablu pentru ca motorul e capsulat oarecum in el. cam 120 lei era am schimbat acum vreo 2 ani... manopera a fost vreo 50... sau deca te descurci tu bafta.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
Royaz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 6 April 08 From: Bucuresti ![]() |
ok, ms
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - clima
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Verifica mai intai siguranta de pe el ca s-ar putea sa se fi intampla ceva la ea , a intrat apa , condens ...
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Royaz |
![]()
|
Am verificat decat daca se alimenteaza si se alimenteaza (12,22 ), mai mult nu am stiut
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - clima
|
|
solenzoi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 11 November 07 ![]() |
Se poate sa fi intrat apa in el la "perii" sau cum le-o fi spunand ca nu sunt electrician sau electronist. Parerea mea este ca trebuie schimbat dar nu prea gasesti motoras fara macara.De' politica firmei! Incearca pe la baietii de pe la ceva service Dacia , astia mai au , la pret mai mic.Cel putin eu asa am procedat si sunt multumit. Uruie mai putin decat cel original in care era o sticluta de apa atunci cand l-am dat jos de pe masina.Bafta.Oricum in service nu iti schimba decat tot mecanismul adica motoras si macara. Era s-o patesc pe pielea mea.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003, Scala
- Cj-75 LAR
|
|
Royaz |
![]()
|
M-am interesat si se vand cu totul macara+motoras, cel mai eftin pana acum am gasit la 145 ron +manopera 30 ron, sa mai incerc si in vitan poate sunt mai eftine , daca nu asta e sper sa tina ceva timp
![]() This post has been edited by Royaz: 19 Apr 2008, 07:56 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - clima
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:47 |