Lapte UHT sau de la tara?, ce beti/preferati/agreati?
![]() ![]() ![]() |
Lapte UHT sau de la tara?, ce beti/preferati/agreati?
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
As bea direct de la tzatza vacii daca as putea. Da' nu cunosc nicio vaca.
In Bucuresti a descoperit prietena un dozator la Kaufland, cu lapte adus (chipurile) de la o ferma, si cumpara doar de acolo. O faza ce n-am s-o uit a fost cand am luat din Cora lapte Dorna la promotie. In mod obisnuit luam Napolact, da' asta era chiar nesimtit de ieftin. Ca gust se asemana foarte tare cu apa de robinet amestecata cu praf de creta, am aruncat cateva cutii bune. O fi fost lapte dintr-ala re-re-repasteurizat. Acasa (Piatra Neamt) cumpara maica-mea de la o femeie din piata, in sticle slinoase de suc, refolosite de jdemii de ori. Ti se face greata, nu alta. Eu in schimb termin o sticla d-aia-n maxim o zi. Cealalta "acasa" (Iasi) mai aduce matusa-mea de la tara de la cunostinte si-i golesc si asteia frigiderul. Poa' s-aiba caimac de 2 degete, copite, par de vaca, il beau de nu se vede. Deci cumpar vaca. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
de tamaie vb cu filip
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
lapte de tara,sursa sigura.
beau de mic nefiert. cele tip uht sau alte minuni cosmetizate nu-mi plac. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nefiert nu stiu cat de bine e sa-l bei, chiar si de la sursa sigura. Oricum recunosc, si eu beam asa pe furis, ca daca ma vedeau ai mei ma altoiau sigur, fiind obsedati sa nu ma imbolnavesc din orice rahat, si-mi placea la nebunie. Erau cateva momente cand veneam de la tara, cu sticlele, cand il strecura maica-mea sa-l puna la fiert. Daca era abia muls ce bun mi se parea.
Apropo, ca idee, n-am mai mancat o colastra de ani de zile, si aia-mi placea. Deh, alte vremuri, aveau bunicii din partea lu' taica-meu la un moment dat vreo 12 vaci, deci nu se punea problema sa nu existe lapte proaspat saptamanal. Acum pe la tara tot ce se mai creste sunt niste gaini si curci obosite. La ceilalti bunici erau vreo doua capre intr-un timp, nu prea-mi placea laptele ala, dar cand aveam sapte ani m-au dus ai mei prin mai, si m-au mai luat in septembrie cand a inceput scoala. In fiecare zi beam, mai mult fortat, o cana de lapte de capra cu cacao. Pe vremea aia eram slab mort, la vreo doi ani am inceput sa ma ingras. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
cel mai bun e laptele fara nici un adaos de tipul:zahar,cola cao,nequik,cafea...
bunicii mei au vaci,nu beau de la altii. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Eu cumpar lapte de la magazin, fiindca nu are microbi (sau cel putin stiu ca se recolteaza civilizat). Am baut si lapte de la tara (cand traiau bunicii) daaar mereu fiert.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
ydaniel |
![]()
|
filipe de aia ai crescut inalt si slab:uht milk:))
nu are microbi,normal e o apa colorata si fara nici un fel de vitamine si minerale |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Adevaru' e ca eu UHT-ul nici macar nu-l mai incalzesc. Lapte cald beam pe vremea cand aveam mereu de tara, acum daca mi-e pofta, si se intampla rar, iau UHT si-l beau neincalzit. Cand il desfac e la temperatura camerei, ca-l tin prin camara, dupaia il bag la frigider. Oricum de doua ori maxim beau din el si s-a dus un litru. Dar cred ca se face o luna de cand n-am mai consumat. Si mi s-a facut acum o pofta.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
para06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 898 Joined: 14 March 10 From: CONSTANTA ![]() |
Lapte de hamei
![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Filip @ 9 Sep 2010, 21:45) Laptele de la oameni cu animale poate sa te inbolnaveasca e nimica toata, pe langa fomeie. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Laptele de la oameni fara animale nu imbolnaveste pe nimeni.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Intr-un fel sau altul laptele tot de la tara provine.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Majoritatea laptelui UHT din comerț are gust de apă, deci nu merită cumpărat. Este în schimb o companie care chiar făcea produse lactate din LAPTE, se numește ... (am uitat cum se chema
![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Joiana?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Nu, cred că se cheamă Five Continents, dar nu sunt sigur.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Prefer laptele de tara, dar este cam greu de gasit...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
De la tzatza vacii!
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
lapte de la sursa sigura, nu suport laptele de magazin fara grasime, e apa alba. Branza tot de la tara, de curand am adus 10 kg de branza de oaie. Are ungust extraordinar, se usuca si se intareste, se poate rade peste cartofi prajiti si salata de legume
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
si in Constanta au asa ceva
vezi piata Tic-Tac si Tomis 3 |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
In Buzau vin direct cu vaca .
|
--------------------
-
-
-
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
UHT, din pacate, fiind orasean nu prea tolerez gustul ala de la lapte de tara (stiu ca e aiurea).
Insa tinand cont ca imi fac paine acasa din faina luata de moara, nu consum mezeluri, sucuri, fast food si alte asemenea bazaconii, cred ca in curand o sa ma mut si eu pe lapte de tara, luat din surse sigure si OBLIGATORIU fiert... |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
georgelush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 11 October 10 From: Targu Mures ![]() |
UHT - praf
de la tara - natural eu asi alege natural |
--------------------
Fiat
Punto
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 01:53 |