Cum ati auzit de DaciaClub?, o scurta poveste despre cum ati ajuns:DC
![]() ![]() ![]() |
Cum ati auzit de DaciaClub?, o scurta poveste despre cum ati ajuns:DC
TibiCraciun |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 28 June 04 From: CUGIR-AB ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SupeRNova Clima
- AB 04 LVU decat o masina veche, mai bine una noua; decat o dacie, mai bine un mercedes; decat o dacie veche, mai bine un mercedes nou; decat nimic, mai bine o dacie
|
|||
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
He he, eu am votat "De la un prieten" da' de fap am aflat de la doi!
![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am cautat pe net dacia supernova pe la inceputul lui 2002 ca imi luasem DSN in septembrie 2001 si incepusera sa apara nemultumirile (scartaieli, trancaneli stiti voi). Am gasit forumul www.daciasupernova.com, am avut si cateva interventii sporadice pe acolo, apoi din lipsa de timp am lasat-o balta vreo 2 ani. Am intrat pe daciaclub.ro anul trecut si pot sa spun ca e cel mai ok forum. Oamenii de aici mi se par de calitate mult superioara decat pe alte forumuri (non auto) unde intalnesti in general manelisti si retarzi care n-au ce lucra si stau pe net la "bagabonteala".
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
Ghost |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 March 05 ![]() |
Voiam sa aflu mai multe despre Logan (nu cumparasem inca) si am cautat cu Google
|
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.6
- - "Vae Victus!"
"You should take help when offered. But I found that help offered when not needed is usually no help at all..." Kain |
|
Mr_K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 November 03 From: Dej ![]() |
habar nu am cum am ajuns aici. precis cautam pe net ceva legat de dacie.
|
--------------------
Opel
Vectra 1.6i
- CJ 07 KLO
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
De la un coleg. Intr-o zi in care nu aveam absolut nimic de facut la munca mi-a dat un coleg link-ul catre (pe atunci) cel mai mare thread: ala cu 1100. L-am citit pe tot si a doua zi eram membru. Intru de luni pana vineri, de la 9:00 la 18:30. Prietenii stiu de ce
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
pgpdesign |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 28 July 05 From: Șimleu Silvaniei ![]() |
google: "dacia logan".
|
--------------------
Dacia Duster
1.5 4WD
2012
- B 102 DOT
|
|
florentin_n |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 11 April 05 ![]() |
Dupa ce am vandut berlina, am luat o nova cu tot cu probleme...70% din ele rezolvate dupa ce am rasfoit fila cu fila forum-ul. Foarte util. Google search...
|
--------------------
Dacia
Logan Easy
2007
- BRxx yyy
|
|
alex_sb |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 20 April 04 From: Sibiu ![]() |
Si eu de la un amic, din 2002, din vremurile bune ale http://members2.boardhost.com/daciasupernova. Am preferat in general sa citesc mai degraba decit sa scriu ...
|
--------------------
DSN Clima
|
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
dupa de am devenit posesor de Dacie
![]() de la amici , deja membri DaciaClub |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Mai precis dupa incercarile nereusite de a face usita de la rezervor sa se inchida ca lumea
![]() Credeai ca am uitat? ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
mihai5 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 2 September 04 From: Craiova ![]() |
Search pe net.
Ca proaspat posesor de SupeRNova (se intampla prin primavara anului 2002...), ma framanta foarte mult zgomotul acela produs de sistemul de recirculare al vaporilor de benzina din rezervor - un hatru i-a spus aici pe forum "muget de vaca (bou)" ![]() Parcurgerea acelui topic s-a dovedit foarte utila si distractiva, nu numai ca m-a linistit complet (asa "face" toate), dar forumul acesta m-a cucerit definitiv. Cunostintele mele tehnice in domeniul autoturisemelor sunt destul de limitate, nu am multe de spus, dar oricand am cate o pauza (la serviciu ![]() |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005-1.6 16V
- DJ-06-
|
|
ucatalin |
![]()
|
ucatalin Group: Members Posts: 31 Joined: 9 October 04 From: Piatra Neamt ![]() |
Am aflat de site cautand informatii despre Dacia Logan pe Google.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureat 1,5Dci 110 4x4
- NT xx XXX
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Se pare ca
![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
AMDO |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sigur. Si eu tot de pe Google vin. Cautam Logan si am dat de daciaclub.ro.
|
--------------------
Dacia, Renault, VW
Laureat , Scenic, Cross Touran
2004, 2005, 2008
|
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
QUOTE(paulp @ 12 Aug 2005, 15:02) Mai precis dupa incercarile nereusite de a face usita de la rezervor sa se inchida ca lumea ![]() Credeai ca am uitat? ![]() Multumesc mult pentru ajutorul acordat in cazul rezolvarii uriasei probleme in ceea ce priveste usita de la rezervor ![]() Nu stiu cum m-as putea revansa vreodata !! Mii de multumiri ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
eu am auzit de la un prieten...pe net nu prea am gasit nimik de acest site/forum
This post has been edited by SUPERCAR: 12 Aug 2005, 19:54 |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
powerx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 2 March 04 From: Iasi sau Vaslui ![]() |
tot netu, aka google...
probleme cu berlina mea, cred ca ceva carburator sau pompa benzina...de atunci, citesc constant forumul...in ultima perioada, de cand sunt in asteptarea loganului, cam de 4-5 ori pe zi rasfoiesc ce se mai scrie pe aici...deah, grea asteptarea asta |
--------------------
Logan Ambition
Verde cameleon
2005
- VS-23-XYZ Mic si rau, mai mult mic decat rau.
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
Pe Google am gasit forumul.
Cautam o cutie de Nova si Google a gasit niste posturi in sensul asta... se pare ca mai cautasera si altii. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
drakool21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 10 July 05 From: Bucuresti ![]() |
ca multi altii, search "dacia" pe google
![]() am citit un topic cap-coada si imediat dupa aceea am devenit membru ![]() ![]() |
--------------------
Dacia / SEAT
1310 / Ibiza
1999 1,4l carburatie / 2006 1,4l TDi
- B-nn-XXX In Trance We Trust
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
De pe vechiul forum, de a carui existenta uitasem pana sa citesc acest thread. Vad ca totusi inca mai sunt mesaje recente si pe acolo
![]() |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Eu am avut o premonitie . .
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Asa...de pe
![]() ![]() ![]() ![]() Am periat bine? ![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
De pe google...cautam ceva pt noua caruta
![]() Apropo' se dau stickere' si je nu a primit?! ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Google, dar nu mai stiu exact ce am cautat. Am intart o data, de doua ori, apoi m-am inregistrat si restul e simplu. Acum sunt in pragul pensionarii si inca nu am contabilizat toate plusurile si minusurile.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
anick_ka |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 10 April 05 From: Iasi ![]() |
javascript:add_smilie(%22:google:%22) - e de baza, mai ales dupa ce ai comandat masina si te intrebi ce o sa primesti. dupa ce am platit avansul am inceput sa caut povesti despre LGN si am gasit destule ca sa ma faca sa ma razgandesc - dar pana la urma am ... cumparat.
inscrierea a fost cea mai grea, a durat cam 2 saptamani - erau probleme la server. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- IS - 9x - ANG
|
|
Rommel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 August 05 ![]() |
Prin 2004 doream sa-mi cumpar o Solenza si am am dat pe Google "Dacia" si iata-ma acia. Si aici am ramas. De inscris, nu m-am inscris decat de cateva zile si, mai mult, mi-am comandat un Loganas 1.6.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.6
- B-xx-xxx
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Imi luasem o DSN Campus si dand cu Google un search dupa cuvantul "dacia" a aparut si www.dsn.as.ro ... ooopa am zis ia sa citesc si eu ce zic oamenii astia de dsn-uri ... comentarii pertinente din partea multora asarban, GeorgeB, sstanescu, dragon, klaus, liviu, ashu, bobo, AL, DSops, cristim, djtzeava (scuze daca am uitat pe cineva ... varsta) si "impertinenete" din partea unuia singur marty ... ei bine asta din urma e de vina ca m-am si inscris si ca scriu numai prostii de 2,5 ani pe acest forum
![]() This post has been edited by luxcor: 22 Aug 2005, 10:40 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
bluebird |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 28 January 05 From: Constanta ![]() |
Cautam site-ul Dacia si cuvantul cheie a fost "Dacia". Ma interesa preturi si conditii pt achizitionarea unui autoturism SLZ (ian. 2005). Acum astept LGN.
Oricum, cred ca descoperirea forumului a fost o realizare, si ideea lui este geniala. Imi pare rau ca nu am aflat de el mai din timp. Am inca o batranica din '80 si cred ca as fi contribuit destul la sanatatea ei daca as fi stiut de forum mai din timp. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6
2006 ALL THE BEST!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:30 |