retinere certificat de inmatriculare
![]() ![]() ![]() |
retinere certificat de inmatriculare
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
dacă parbrizul prezintă urme de uzură (ciupituri și zgărieturi) pronunțate, poți pica itepeu'.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
andreiask |
![]()
|
Disc-Jockey Group: Members Posts: 1.237 Joined: 22 April 09 From: Bucuresti ![]() |
itepeul da . Mi se pare o prostie sa iti verifice iar tot , din moment ce itp-ul a fost facut anul trecut in septembrie, iar in momentul in care am fost oprit de RAR pe drum si s-au facut verificari, nu s-a constat parbrizul si farul. La RAR am trimis pentru a se verifica daca s-a remediat defectul constat de echipa mobila in trafic. Ma duc la doctor ca ma doare stomacul, si el ma trateaza si de carii. O aberatie.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai probabil au cautat nod in papura.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.362 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(andreiask @ 23 Mar 2015, 22:06) Mie, personal, mi se pare un lucru bun ... ITP-ul se ia cum se ia ... sa o purice cum trebuie si daca iti gaseste ceva sa te puna sa remediezi ... prea multe masini in stare deplorabila sunt pe drum. Hai sa umblam cu faruri care se mai tin doar intr-o urechiusa si care in momentul in care iti vine din fata aceea masina te face sa-ti lacrimeze retina din cauza ca se misca .... This post has been edited by cj98czh: 24 Mar 2015, 10:13 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
UXE |
![]()
|
Daca vrei sa fii ca la carte ar trebui sa faci itp-ul inainte de fiecare data cand pleci la drum.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
si pe drumurile noastre ar trebui sa stai numai prin service-uri.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
andreiask |
![]()
|
Disc-Jockey Group: Members Posts: 1.237 Joined: 22 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Exact ! Dar sunt mult prea multe cazaturi de dacii vechi, si masini de Bulgaria cu tobele legate cu sarma, ori lipsa, ori atarna pe jos. Ori golf-isti , ursuleti, pisicute,etc cu "gzenoane" sau folii negre de nici nu vad in spate. Haideti sa fim rezonabili. Mi-am recuperat astazi si certificatul dupa ce a semnat si stampilat dl. Inginer RAR.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
UXE |
![]()
|
Cat ai scos din buzunar in total?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
andreiask |
![]()
|
Pfuuu... o poala de bani. 850 lei cu tot cu amenda si taxele de verificari la rar
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca tot au verificat tot si practic masina a trecut ITP-ul din nou, ti s-a facut mentiunea in talon ca ai ITP valabil doi ani de la data la care ai mers la verificare la RAR?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
andreiask |
![]()
|
Desigur ca nu, desi mi se parea corect sa apara ca ITP. Suntem in Romania totusi.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.233 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Lipsea "p"-ul din i.t.p.; ti-ar fi luat bani si pt. ala.
Sa nu mai aud de r.a.r., ca-mi creste tensiunea. Peste vreo doua saptamani merg si eu la itp, si, ca de obicei, "din intamplare", cei de la rar vor vrea sa vina la reverificare. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 06:53 |