Ceasuri..., .. la ce va uitati cat e ceasu' ?
![]() ![]() ![]() |
Ceasuri..., .. la ce va uitati cat e ceasu' ?
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Grecu-i pejte?
![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 25 Jul 2011, 19:49 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
nu, ma, e ceas de prins pestii.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
pai cand or vedea pestii rasnita direct in Siret fug ......
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
mda, în realitate arata mult mai bine
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Markos @ 25 Jul 2011, 20:17) Iote de ce si-a luat grecu' cias:QUOTE(sait de specealitate sponsorizat de Gerovital) Swiss Legend Men's 10541-01-BB Trimix Diver Collection Chronograph Black Rubber WatchExercising in groups may help you to feel younger, perhaps less lonely and it may result in new friends. Cu alte cuvinte, grecu' se simte batrin si singur. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Parca il si vad pe sefu' cu ceasu' pe o mana si cu o caramida in cealalta mana
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa-l potrivesti pe ora mesei la pesti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
La mine, treaba-i mai simplă: îmi reglez ceasul, recte ora 12, după tropăitul ritmic al colegelor ce se deplasează, în mod ordonat, la masă.
Niciodată nu m-am înșelat. This post has been edited by garlic_dog: 25 Jul 2011, 22:55 |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
Revenind la subiect, am cautat (in urma cu ceva timp) cred ca vreo luna un tissot. Am gasit pe net, dar n-am avut curaj sa cumpar, de teama sa nu iau vreo tapa la banii aia. La Tissot ma tenta unul mecanic si automatic. N-am gasit pe la nici un magazin prin zona mea, asa ca m-am consolat cu un casio baban pe fond negru, curea siliconica neagra si limbi albe, cronometru (sau cronograf?!). Destul de multumit de el, n-am ce-i reprosa (merge cu baterie). Dar parca tot plang dupa Tissot.
|
--------------------
24 valves black e34
bimmer
touring Ai furat bara de striptease?!
Du-o inapoi urgent, La martorii lu' Ebola (no comment). |
|
corbex |
![]()
|
De ce sa plingi? E cu limbi. E bun!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Si mai putin exacte.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
QUOTE(Markos @ 28 Jul 2011, 20:39) Mda... pe la vreo 2700-3700 roni parca... pe casio am dat vreo 900... QUOTE(corbex @ 28 Jul 2011, 20:40) Am mai avut un Tissot in urma cu multi ani... productie anii 1980. Mecanic, nu automatic. Tin minte exact ca la vreo 3 luni parca abaterea era de 1 minut... impresionant si absolut satisfacator. Banuiesc ca mecanismele mai noi (cu 30 de ani) sunt chiar mai iegzagte. Ah... si... geamul era extrem de rezistent, foarte mult timp (ani de zile) n-a avut nici o zgarietura vizibila. |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
Markos |
![]()
|
Daca geamul e cristal mineral "pe-bune", se zgarie foaaarte greu.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dacia_amg |
![]()
|
Da... chiar... parca cristal scria in acte... nu mai eram foarte sigur... n-am vrut sa zic vreo prostie...
![]() So, io recomand cu foarte multa caldura Tissot (swiss made, ofcours) datorita esperientelor avute. ![]() This post has been edited by dacia_amg: 28 Jul 2011, 23:42 |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Eu recomand TAG Heuer, tot Swiss made, si au rezistenta foarte mare.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Markos |
![]()
|
Apropo, vezi ca ceasurile vechi se pot restaura în zilele noastre de arata ca noi, indiferent de cat sunt de degradate. Bine, si costul e direct proportional, dar rezultatele sunt incredibile. Exista în Bucuresti niste meseriasi în domeniul asta. I-am restaurat lui taica-miu un Schaffhausen de prin 1970, e incredibil cum l-au facut, arata ca nou
![]() pies: si nu, n-au bagat spuma poliuretanica în el Ca idee, ceasul a fost cumparat chiar din Elvetia, acum 40 de ani, cu 50 de dolari. Restaurarea a costat 250 de dolari si a inclus asa: curatare si reglare mecanism, curatare si re-nichelare carcasa, înlocuire cadran, geam si curea cu piese certificate Schaffhausen (astea se importa si sunt destul de scumpe). Pe piata, un ceas de genul asta, impecabil, se vinde pe la 1500 de EUR, însa n-am facut chestia asta pentru vreo revanzare, am facut-o pentru bucuria lui ![]() This post has been edited by Markos: 29 Jul 2011, 00:04 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Si ca se te ierte pentru mobila aia, ofcors'
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
dacia_amg |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 28 Jul 2011, 23:51) Apropo, vezi ca ceasurile vechi se pot restaura în zilele noastre de arata ca noi, indiferent de cat sunt de degradate. Bine, si costul e direct proportional, dar rezultatele sunt incredibile. Exista în Bucuresti niste meseriasi în domeniul asta. I-am restaurat lui taica-miu un Schaffhausen de prin 1970, e incredibil cum l-au facut, arata ca nou ![]() pies: si nu, n-au bagat spuma poliuretanica în el Ca idee, ceasul a fost cumparat chiar din Elvetia, acum 40 de ani, cu 50 de dolari. Restaurarea a costat 250 de dolari si a inclus asa: curatare si reglare mecanism, curatare si re-nichelare carcasa, înlocuire cadran, geam si curea cu piese certificate Schaffhausen (astea se importa si sunt destul de scumpe). Pe piata, un ceas de genul asta, impecabil, se vinde pe la 1500 de EUR, însa n-am facut chestia asta pentru vreo revanzare, am facut-o pentru bucuria lui ![]() Habar n-am avut... oricum... Tissot-ul vechi nu-l mai am (l-am piert la carti ![]() ![]() ![]() |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(dacia_amg @ 29 Jul 2011, 01:22) Indrazneste! Uite cum arata grecu in tinerete: Attached thumbnail(s) davidgandy_model_photos_05112009_43.jpg ( Size: 30.58k ) Number of downloads: 176 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Avea fibra aproape cat argon!
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacia_amg |
![]()
|
M-am lasat de jocuri de nororc definitv, odata cu abandonarea alcoolului...
![]() |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 13:18 |