Cumparare masina, Oh nu, nu inca un topic despre asta :(
![]() ![]() ![]() |
Cumparare masina, Oh nu, nu inca un topic despre asta :(
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(argon @ 7 Sep 2011, 10:05) Cine vrea liniste ia masina sedan. Sedan. Megane Sedan. Renault Megane Sedan. Renault Megane Sedan 1,4 MPI! This post has been edited by kum: 7 Sep 2011, 13:53 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
4...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
bre shus da de ce nu astepti tu noul logan? poate e un fluence mai luat la topor.
eu unu vreau masina cu garantie. la panarama portocalie mi s-a aprins becul de defectiune engine management system. am dus-o in service, de cand am intrat pe usa se uitau aia la mine ca la poarta noua. daca nu ii dau astia de cap, am la activ o resoftare cu peripetii, ma apuc sa il iau pe producator la intrebari si daca face cand sunt in concediu o duc si in service intr-o tara normala, ca na e pe gratis. oricum sper sa fie ambele probleme intr-una sa le rezolve. daca e sh? si trebuie sa schimbe calc? sau nu stiu ce senzor aiurit la care trebuie sa dea jos tot mtorul cutia cardanu etc? ce faci? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Bre pe mine ma limiteaza sotia pe la 150-160
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(kato @ 7 Sep 2011, 08:35) Esti carcotas! ![]() "Daca n-ar fi asa de slab motorizat" Happy? QUOTE(ady77 @ 7 Sep 2011, 08:41) @both: M-am referit la faptul ca la Focusul vechi ai doar 2 motorizari pe benzina: 1.4/80CP si 1.6/100CP. Adica de la Logan 1.4/75CP la Focus 1.6/100CP nu prea se justifica Da, stiu ca au si diesel, dar eu sunt adeptul benzinarelor. In rest, stabil pe drum, chiar si virajat, relativ confortabil si putin zgomotos la viteze "aproape mari" i.e. ~100. De troncaneala nu stiu, pentru ca l-am condus doar in 2 situatii, drive-test aici si inchiriat afara deci nu ma pronunt. This post has been edited by Garett: 8 Sep 2011, 06:47 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
l@u |
![]()
|
ba e chiar zgomotos motorul de 1.6 de la focus...spun asta deoarece este unul in familie si in tractorul meu e mai liniste decat in focus.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.634 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 7 Sep 2011, 16:52) bre shus da de ce nu astepti tu noul logan? poate e un fluence mai luat la topor marketing pentru prostiThis post has been edited by IRONICK: 8 Sep 2011, 10:07 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(ady77 @ 7 Sep 2011, 21:43) Bre pe mine ma limiteaza sotia pe la 150-160 ![]() ![]() ![]() Fa-i si tu un update de soft. Recomand! QUOTE(Garett @ 8 Sep 2011, 07:46) N-o sa facem acu discutie benzina vs diesel, da' personal nu mai suport curba de cuplu la benzinare - exceptand alea turbo. Desi as vrea sa trec la benzina, sunt ceva avantaje. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureşti Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Ţuţea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(l@u @ 8 Sep 2011, 09:56) ba e chiar zgomotos motorul de 1.6 de la focus...spun asta deoarece este unul in familie si in tractorul meu e mai liniste decat in focus. Motorul de 1.6 8v e destul de zgomotos si cam lenes. Incepe cat de cat sa traga peste 3200-3300 de ture. Treapta a 5-a e cam scurta (pe sistem 100 la ora - 3000 de ture). Suspensia e zgomotoasa. In plus, e o combinatie de duritate pe denivelarile mici (gropi) cu moliciune pe cele mari, chestie care nu prea ma coafeaza. Are si parti bune: directia e misto iar masina pare foarte bine inchegata. O chestie oarecum dezamagitoare: proprietarii de sedan se plang de "nervozitatea" puntii spate pe viraje. Cel putin doi insi mi-au zis treaba asta. Pe carosabil alunecos, pierzi spatele foarte usor. Asta, comparativ cu masini mai modeste. Hatchback-ul pare mult mai bine echilibrat. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
vorbiti de diesel, nu?
nu cred ca benzinaru de la focus ii asa zgomotos..... poate cineva in 6000 6500 sa imi recomande altceva decat focus? eu urmaresc sa imi iau un focus 2, dar gasesc greu un hatchback/berlina la un pret bun si masina sa nu aiba probleme(in special revopsit ceva) sau proprietari dubiosi deja de 2 luni sunt satul si o sa iau in calcul si alte masini...si nici nu am chef sa umblu in toata tara dupa o masina asa ca ie exlus sa merg la bucuresti dupa o masina. la focus urmaresc doar motorul 1.6 benzina si 1.6 90cp restul nu ma intereseaza pt ca 1.8 are probleme la volanta iar 1.6 disel de 109 cp ii cu filtru de particule si nu am nevoie de alte batai de cap asa ca optiunile pe focus sunt destul de restranse si in apropierea mea gasesc greu, asa ca o sa ma orientez si spre alte optiuni daca aveti ceva sfaturi va rog..... |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(quick @ 8 Sep 2011, 19:15) Ba fix benzina 1.6. Azi m-am dat cu megan de 1.6. Ala cu cai mai putini, E4. Motorasul e mai placut, mai elastic si mai vioi, in comparatie cu 1.6 de pe ford. Si mai silentios. Dar cutia e aceeasi mizerie, la 100 ai 3000 de ture. Am dat sa intru intr-o depasire, mi s-a parut ca nu "pleaca" si m-am repliat rapid. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Deci ce parere aveti despre http://www.autovit.ro/seat-leon-C20473162.html ?
Se pot verifica km la Seat ? |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Pai cat sa-i fi dat inapoi?
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Shush |
![]()
|
De unde sa stiu eu ?
![]() ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
l@u |
![]()
|
in jur de 50.000 !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pai nea Gogu zice ca omu se ocupa de masini si piese auto din dezmembrari. Asta despre partea cu primul proprietar.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
Bre kum, nu toata lumea are norocul tau
![]() |
--------------------
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Imi plac la nebunie Leon-urile astea.
![]() Am mai vazut si masini decente luate de pe la samsari. Adica nu toti sunt d-aia de le cumpara rasturnate, le mascheaza fostele airbag-uri si fac 3-4000 de euro pe masina. Unii se multumesc sa dea 4-50.000km inapoi si sa faca 4-500 de euro pe masina. Nu stiu insa daca nu e prea scump exemplarul in cauza. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
kum |
![]()
|
Da' io n-am afirmat ma ca masina n-ar fi buna
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nici n-am insinuat ceva de genul asta. E plina tara de samsari oricum.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
l@u |
![]()
|
daca nu cunosti istoricul masinii din vazute e dezastru !!!!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th June 2025 - 20:32 |