Zborul cu avionul, intrebari, sugestii
![]() ![]() ![]() |
Zborul cu avionul, intrebari, sugestii
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Dar cardurile acelea pe care strangi mile (km) la ce iti pot folosi -ma gandesc ca la reduceri sau ceva- si cum se obtin?
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
4x4 |
![]()
|
În magazinele de pe aeroport?
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io am de la Star Alliance. Punctele alea (mile) sunt ca si punctele de la Vomafone, iti poti cumpara diverse chestii (inclusiv bilete de avion sau rent-a-car).
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Deci pe 16 il cheama Grigorie. E asta nu mai e la moda poate Grig,Gregoire,Gregar
![]() El e ala cu instalatia aia de electrokinetoterapie pentru pesti? ![]() Si ce faceti misto de el ca avea senviciu si ceaiu dela mamitza cu el. Si nepotu-meu cand a plecat cu avionu` si-a luat steclutza cu ceai si senviciu cu martinel.Numai ca el are 4 ani ![]() Maine tre sa se intoarca din vacanta si mi-a spus la telefon ca si-a umplut rucsacu cu ceva pietre "pretioase" din mare.Tot e bine ca a renuntat sa ia o iguana ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Marty - multumesc!
Mai o chestie, am citit ca pe panoul din dreptul zborului apare una din informatiile: Cancelled, Tomorrow, Diverted, Arrived, Departed, Boarding, Go to Gate, New Time, On Time, Delayed, Indefinite, Yesterday. This information is provided by the airlines. Ce inseamna daca la zborul tau vezi Yesterday? Ca tomorrow probabil inseamna ca e amanat pe a 2-a zi, nu? Si care e diferenta dintre Boarding si Go to Gate? Din cate inteleg eu in aeroport intai mergi la check-in ca sa predai bagajul de cala si sa iti dea biletul cu numar de loc (daca nu l-ai luat de dinainte), apoi treci de controale (cu bagajul de mana) si ajungi in zona neutra a terminalului, unde stai si faci ce vrei pana cand se apropie momentul plecari, cand te duci la poarta de la care pleaca avionul tau. Si atunci nu inteleg de ce nu scrie doar Go to gate? ![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Go to Gate e o bautura energizanta, de restul nu stiu.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Go to gate ar putea insemna sa va adunati acolo in vederea imbarcarii, nu inseamna ca se si face imbarcarea in momentul respectiv. Dau si eu cu parerea, nu dati cu paru'.
Edit: aia-i Gatorade bre ![]() This post has been edited by bmwh548: 14 Sep 2010, 18:37 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Yesterday apare cand prinzi miezul noptii in aeroport, si desemneaza un zbor programat in ziua precedenta.
Controlul bagajului de mana se poate face in zone diferite. La Otopeni e intr-un singur loc, imediat dupa check-in. In alte parti exista acest control la fiecare poarta de imbarcare. Cam la asta se refera "go to gate". Chiar daca ajungi in zona portii de imbarcare, cu sa fara control de bagaje, imbarcarea in avion se face cand apare "boarding now". |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 14 Sep 2010, 19:44) Deosebit de idiot sistemul asta, dupa parerea mea. Au dat aia bani sa cumpere scannere la fiecare poarta... Plus ca dupa, stai ca maimutele intr-o cusca de sticla, de nu poti cumpara niciun suc macar. Numai in Vienna am vazut asa ceva. This post has been edited by cristianco2002: 14 Sep 2010, 20:41 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
E mai peste tot: Singapore, Hong Kong, Istanbul etc...
A, si se mai face astfel de control cand se trece dintr-un terminal in altul, dar nu peste tot... |
--------------------
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(cristianco2002 @ 14 Sep 2010, 20:40) Plus ca dupa, stai ca maimutele intr-o cusca de sticla, de nu poti cumpara niciun suc macar. Numai in Vienna am vazut asa ceva. Da' cin' te opreste sa iesi inapoi in zona magazinelor? Cica "nu puteti iesi!" , "de ce?, "pentru ca trebuie sa faceti controlul inca o data."... si dus am fost! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE(cristianco2002 @ 14 Sep 2010, 21:40) Deosebit de idiot sistemul asta, dupa parerea mea. Au dat aia bani sa cumpere scannere la fiecare poarta... La prima vedere nu pare un sistem prea bun, dar gandeste-te ca pe un aeroport foarte mare ar trebui sa stai ore in sir la coada, daca acest control s-ar face intr-un singur loc. |
--------------------
-
-
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
lasa-i bre Grigorie ca e individiosi pe matale... ce aparat ai?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
din 1969 ma gandesc ca o fi fost destui.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.392 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar cati mai sunt in viata?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Toți cei care n-au mierlit-o.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
4x4 |
![]()
|
Mă refeream la cineva dintre voi, membrii forumului DC...
Alydor am mai multe, dar nici unul profesional. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Marty |
![]()
|
Tinind cont de faptu' ca un bilet cu concordu' pe ruta Peris Niuiorc era vreo 10 mii de coco, nu cred c-au avut privilegiul multi romani s-o arda p-acolo.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(4x4 @ 15 Sep 2010, 14:35) Poze meseriase face ala pe care ti l-au dat bonus la Duster. 15 Sep 2010, 14:49: QUOTE(Marty @ 15 Sep 2010, 14:43) Tinind cont de faptu' ca un bilet cu concordu' pe ruta Peris Niuiorc era vreo 10 mii de coco, nu cred c-au avut privilegiul multi romani s-o arda p-acolo. In concorde nu cred ca primeau boraci, cei de pe aici erau cam in pempersi la vremea aia, iar aia batrinii nu suportau sa mearga mai repede decit zgomotul pirtzului produs de emotia decolarii. This post has been edited by corbex: 15 Sep 2010, 13:49 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
4x4 |
![]()
|
Păi Concorde nici nu cred că mai zboară regulat în zilele noastre, dar eu am fost în unul la Imperial War Museum din Duxford.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu mai zboara deloc.
Link " Alte celebritati care au zburat la bordul aeronavei supersonice au fost: Printesa Diana, Ducesa de York, Regina Mama, Sir Cliff Richard, Sir Davis Frost, Sir Elton John, Lady Margaret Thatcher, Tony Blair, Annie Lenox, Sting si Ewan McGregor." Tu care esti? ![]() This post has been edited by corbex: 15 Sep 2010, 14:00 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Vrei sa spui nu mai zboara deloc.
|
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(4x4 @ 15 Sep 2010, 14:54) Păi Concorde nici nu cred că mai zboară regulat în zilele noastre pai ce, tu zbori regulat? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Ce te bagi tu? Zborul si regulatul sint optiuni personale.
This post has been edited by corbex: 15 Sep 2010, 14:05 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
4x4 |
![]()
|
Sigur mai zboară la ocazii speciale.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 10:11 |