Zborul cu avionul, intrebari, sugestii
![]() ![]() ![]() |
Zborul cu avionul, intrebari, sugestii
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
...noah, ce bine-i sa ai lucru` tau...
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Eu o chestie n-o-nteleg totusi...
Bagajul de cala il predai la check-in, ti-l cantareste, apoi ii faci pa-pa din mana. Cine si unde-l scaneaza? Iar daca e ceva dubios in el, ce fac aia, cum il desfac, banuiesc ca tre' s-o faca-n prezenta mea. Daca da, cum dau aia de mine? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Marty @ 29 Sep 2010, 12:21) NU-ti lua BAUTURI alcoolice cu tine, nici macar 1 gram! Nu se leaga de parfumuri si alte d-astea, da' de bautura da! Cred ca ai inteles ce vrea varu sat's spuna, cum se descurca el cu vamesii turbanosi. E recomandat sa ai la indemana o palnie cand umplii sticlutele alea mici cu whiskey. <span class='edit'>29 Sep 2010, 13:27:</span> QUOTE(Muttley @ 29 Sep 2010, 13:12) Eu o chestie n-o-nteleg totusi... Bagajul de cala il predai la check-in, ti-l cantareste, apoi ii faci pa-pa din mana. Cine si unde-l scaneaza? Iar daca e ceva dubios in el, ce fac aia, cum il desfac, banuiesc ca tre' s-o faca-n prezenta mea. Daca da, cum dau aia de mine? Stai linistit, iti pune un sticker pe el ca ti l-au deschis si asta e! O sa dea ei de tine, da asta numa daca chiar gasesc ceva inauntru! Imi place topicu asta: merg undeva da nu spun unde, poate pe marte, aveti idee daca am probleme la vama? This post has been edited by cristianco2002: 29 Sep 2010, 12:30 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Muttley @ 29 Sep 2010, 13:12) Iar daca e ceva dubios in el, ce fac aia, cum il desfac, banuiesc ca tre' s-o faca-n prezenta mea. Daca da, cum dau aia de mine? Il desfac normal. daca e inchuiat folosesc un cleste sau o ranga...nu conteaza....cunosc persoane care nu au cascat ochii pe pereti (unde scrie sa lasi bagajul desfacut) in US, au lasat bagajul incuiat si l-au recuperat "violat" fara jena ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Voi chiar n-ati fost in niciun avion din care, inainte de decolare, sa pescuiasca militia pe cite unu'? Unde credeti ca-i ducea p-aia? Bagaju' nu se desface decit in prezenta apropitarului, n-au voie sa-si bage labele fara ca tu sa fii de fata! Ca mai primesti bagaju' rupt si alte chestii d-astea, aia-i altceva...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 29 Sep 2010, 13:34) Bagaju' nu se desface decit in prezenta apropitarului, n-au voie sa-si bage labele fara ca tu sa fii de fata! Zi-le la americani asta...si o sa-i doara la popcorn de drepturile tale.... ![]() |
--------------------
.
.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ba, voi n-ati priceput nici acu ca nu merge in nicio lume araba? Se duce in JAPONIA... parca sunteti frati cu el...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
OAP |
![]()
|
ca-n Japonia n-or fi americani
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 29 Sep 2010, 15:46) Se duce in JAPONIA... la aia toata smecheria e sa zambesti si sa te apleci tot timpul. daca faci asta, poti sa cari si uraniu în bagaje, n-ai niciun stres. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Daca ai lombosciatica ... ai belit-o
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu cred ca se deschid bagajele de cala probabil sunt scanate pt. cautare de materiale explozive,droguri....si cam atat. Eu aveam in bagajul de cala un fel de pumnal - era un suvenir dar care s-ar fi putut lejer folosi ca arma .....si nu m-a intrebat nimeni nimic de el desi am trecut cu bagajul prin aeroportul din Madrid si prin gara Atocha unde cu vreo 2 ani inainte fusesera atentatele teroriste.
This post has been edited by tony-s: 29 Sep 2010, 16:34 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Markos @ 29 Sep 2010, 15:11) la aia toata smecheria e sa zambesti si sa te apleci tot timpul. daca faci asta, poti sa cari si uraniu în bagaje, n-ai niciun stres. Daca mai ai si un aparat foto atirnat de git, esti zeu' lor!QUOTE(tony-s @ 29 Sep 2010, 16:33) Nu cred ca se deschid bagajele de cala probabil sunt scanate pt. cautare de materiale explozive,droguri....si cam atat. Eu aveam in bagajul de cala un fel de pumnal - era un suvenir dar care s-ar fi putut lejer folosi ca arma .....si nu m-a intrebat nimeni nimic de el desi am trecut cu bagajul prin aeroportul din Madrid si prin gara Atocha unde cu vreo 2 ani inainte fusesera atentatele teroriste. Pai da, ma, ca tu erai cu tricou' lu' stoaia pe tine si au zis aia "lasa-l ca si asa e vai de capu' lui!" |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
offtopic - catalin - din fericire nu-s frati cu tine, ca sa urmareasca peste tot unde postez eu, asa ca normal ca nu stiu unde merg. Si imi pare rau ca pun prea multe intrebari pt gustul tau, dar nu te obliga nimeni sa citesti un topic facut de mine/ la care eu am postat ultimul. Dar deh, tu trebuie sa arati peste tot ce multe chestii stii, chiar daca mai mult presupui decat stii cu adevarat. (cica nu exista tari cu 100V la priza, intelegi perfect trifazatul -ca iti place sa te legi de asta-, dar nu stii interpreta nici diagrama fazelor etc)
----------------------------------------------------- cristianco2002 > nu am scris aici unde merg, deoarece nu am vrut sa fie doar despre plecarea mea ci despre zborul cu avionul in general. In rest, multumiri pentru lamuriri. ![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Mie mi s-ar fi parut logic sa spui unde mergi, avand in vedere ca ceri lamuriri despre controlul vamal. Ce ai voie si ce nu ai voie depinde de legislatia tarii de plecare/destinatie, deci pentru lamuriri precise ar cam trebui sa ne spui mai multe. In general e bine sa:
- nu mancare/bautura in bagaj (unele tari - gen USA - dau in paranoia cu virusi/arme biologice pe care le-ai aduce cu tine) - nu droguri - in unele tari si pedepseste cu moartea! - nu alcool/cruciulite/filme XXX in tarile arabe (din ce spun colegii) - nu glume proaste la controlul cu raze X (gen "stai linistit, am doar o bomba) - fara alcool excesiv inainte de zbor (si nici in timpul zborului as zice) LE: Zbor placut! This post has been edited by namidee: 29 Sep 2010, 19:04 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Nu o sa uit niciodata cand am fost in SUA prima oara si un coleg a spus in gluma catre vames : "I left my gun in my other bag !"
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Marty |
![]()
|
Cre' ca si acu' te mai ustura curu'....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce treaba are el cu colegu'?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Marty |
![]()
|
Erau impreuna...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(Shush @ 29 Sep 2010, 23:35) Nu o sa uit niciodata cand am fost in SUA prima oara si un coleg a spus in gluma catre vames : "I left my gun in my other bag !" ![]() Si vamesu' bine-nteles ca s-a prins ca glumise colegul, a ras prieteneste si v-a urat drum bun. Una e sa ai ghinion, una e sa-l cersesti. vizavi, cand e vorba de 10 mii de metri si cateva sute de pasageri, se mai pune problema? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Eu am reusit sa trec cu o unghiera in avion. Aceeasi unghiera cu care am omorat un urs intr-o excursie la munte.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
eu am dovedit un tigru la zoo cu o penseta de gene.
This post has been edited by Markos: 29 Sep 2010, 22:56 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Muttley @ 29 Sep 2010, 22:48) Si vamesu' bine-nteles ca s-a prins ca glumise colegul, a ras prieteneste si v-a urat drum bun. Una e sa ai ghinion, una e sa-l cersesti. vizavi, cand e vorba de 10 mii de metri si cateva sute de pasageri, se mai pune problema? Dupa ce am reusit sa ii explic si sa isi ceara asta scuze ... Panica creata a fost destul de mare, "September Eleven" era inca "fresh" ![]() Drept "pedeapsa" mi-au controlat laptopul la sange. Noroc ca era o "janghina" pe care aveam un linux, ceva pentru messenger si un compilator de pascal ![]() This post has been edited by Shush: 29 Sep 2010, 23:38 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(namidee @ 29 Sep 2010, 19:03) Eu am avut mancare si bautura in bagajul de cala de mai multe ori si nu m-a intrebat nimeni nimic ....e vorba de zboruri low cost si normale in UE, in alte parti nu stiu. In bagajul de mana pe care-l iei cu tine in avion nu e voie cu mancare si bautura...la control ti le ia si ti le arunca. This post has been edited by tony-s: 30 Sep 2010, 09:26 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Marty |
![]()
|
Ti-am mai zis, mai lasa dracu' tricou' cu stoaia!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(tony-s @ 30 Sep 2010, 09:24) Eu am avut mancare si bautura in bagajul de cala de mai multe ori si nu m-a intrebat nimeni nimic ....e vorba de zboruri low cost si normale in UE, in alte parti nu stiu. In bagajul de mana pe care-l iei cu tine in avion nu e voie cu mancare si bautura...la control ti le ia si ti le arunca. Revenind de la Paris cu loucostu', cum am decolat de la Beauvais, a si inceput marea foscaiala si rontaiala din avion. Toti au scos pungi cu haleala : biscuiti, senvisuri, chipsuri... Eu ma intrebam care-i treaba ca stiam ca-i interzis, desi aveam geanta burdusita de branza cu mucegai, de am imputit tot compartimentul de bagaje. PS Nu aveam tricou cu Steaua ![]() This post has been edited by Diac: 30 Sep 2010, 12:17 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
tony-s |
![]()
|
Eu am vazut de mai multe ori cum cei de la control luau din bagajul de mana mancarea si bautura si o aruncau .... chestia asta cu controlatul la sange de mancare/bautura poate depinde de aeroport.
La zborul normal oricum primesti mancare si bautura iar la low-cost poti cumpara ii drept la niste preturi ca-ti cam taie pofta de mancare. This post has been edited by tony-s: 30 Sep 2010, 13:04 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ma care l-ati scos pe tonies din topicul lui?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ai sa va explic ce aveam eu in rucsac acu' fo' 3 ani, cand am fost in Spania:
- lectopu' - PDA-ul - 3 bucati ualchi-talchi - 2 camere foto (a mea si a lu' junioru') - una bucata camera video - hardu' portabil Toate astea cu incarcatoarele aferente, ofcors! Plus incarcatoarele de la trei telefoane! ![]() Sa va mai zic ce dialog am avut cu aia de la control? - Unde mergi? - La finu'! - Da' de ce cari atatea? Asta ce-i? - E PDA-u'! - Ce-i aia? - Pai pentru GPS! - Da' ce-ti trebuie GPS? - Pai o sa merg cu masina pe-acolo! - Aha! Da' astea ce-s? - Pai ualchi-talchi, nu vezi? - Da' la ce-ti trebuie? - Pai sa vorbim! - Cine? - Io cu finu'. - Pai nu sunteti in aceeasi masina? Cum sa vorbiti cu astea? - Nu! E fiecare cu masina lui! - Pai cum asa? - Pai eu o sa conduc o masina, finu' alta masina! - Aa! Pai inseamna ca e bogat finu' asta! - Cre' ca! - etc... Pana la urma ne-am despartit prieteni! Daca era cu feisbucu' cre' ca ne imprieteneam si pe feisbuc! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 06:40 |