montare casetofon pe SLZ Europa
![]() ![]() ![]() |
montare casetofon pe SLZ Europa
liviu_mihaila |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 26 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
- why?
|
|||
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
In primul rand nu ai cautat suficient, s-a mai discutat.
In al 2-lea rand spune de unde esti ca sa stim incotro sa te indrepti, eu iti recomand service cluj feleac, iti convine daca esti din constanta, de ex? |
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
liviu_mihaila |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 26 April 06 ![]() |
ok, scuze ca n-am dat informatii mai multe.
Sunt din Bucuresti. Si daca zici ca s-a mai discutat problema asta da-mi si mie te rog link-ul ala. Multam, Liviu |
--------------------
Dacia
Solenza
- why?
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
Vlad_solenza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 4 January 05 ![]() |
Ca adaugare la linkurile de mai sus
- eu mi-am pus cass si bricheta pe europa fara sa dau bordul jos. Trebuie sa strecori mina pe dedesubt pe la schimbator si merge ca scoti firele pe sus si faci acolo legaturile - costuri citeva sute de mii cu tot cu sina si montat cass pe sina (ala standard de dacie) -boxele la fel se trag fire pe sub chedere, e foarte simplu. Eu dupa ce m-am dus la un service sa-mi faca toate operatiunea mi-a parut rau ca n-am facut-o eu la cit de simplu se face. Bafta! |
--------------------
Dacia
Solenza Europa
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 23:24 |