MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
![]() ![]() ![]() |
MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
kog |
![]()
|
||
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(dacis @ 1 Feb 2013, 11:26) Bine, el aude si vede, dar nu-ntelege, sau nu e-n stare sa ia o decizie legata de viitor. Am cunoscut un tip intr-o situatie asemanatoare: cu 'fo 2 saptamani inainte de nunta, ma-ntreaba daca s-o ia sau nu de nevasta pe una, ca-i "cam grasa, cam urata..etc." I-am zis: "Ba, de ce-o mai iei ? Las-o dracu' (eram de aceeasi parere)". Ei, mirosise el ca-i rost de bani (fratele tipei e co-admin la CrisTim)...a luat-o, i-a facut un plod, a-nselat-o, asta a platit detectivi de i-au adus dovezi...divort, acum ii plateste pensie alimentara grasei si lu' fi-sa. Evident ca a ramas cu curu-n balta, doar cu "prospatura". Deh, "minte" de apv-ist ![]() P-asta chiar ca n-o-nteleg: "Experienta mea amoroasa e aproape 0" ![]() This post has been edited by maho: 1 Feb 2013, 14:18 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Ce-i greu de inteles?
Poate colegu' n-a fost lesinat,la propriu,dupa fumei.. Sau poate-i prea tanar..Inca.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
QUOTE(maho @ 1 Feb 2013, 14:16) adica nu am avut nici o relatie serioasa cu iubiri d-alea siropoase si fel de fel de diminutive, iar de fufe d-astea si de telenovele m-am ferit cat am putut. Deci nu pot spune ca am cunostinte foarte vaste in domeniu. De asta poate nu prea pot intelege cum drac l-a tampit asa aia. Cat a fost in tara pur si simplu nu am apucat sa vorbesc cu el mai mult de juma de ora, nu telefon plecat de acasa iar cand dadeam in sfarsit de el trebuia sa plece la aia. I-am zis sa o mai rareasca, da naibii intr-o apendicita cat trage de ea ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Omu-i,clar,vrajit.
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Toate la timpul lor
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(kog @ 1 Feb 2013, 15:23) nu am avut nici o relatie serioasa cu iubiri d-alea siropoase si fel de fel de diminutive, iar de fufe d-astea si de telenovele m-am ferit cat am putut. Deci nu pot spune ca am cunostinte foarte vaste in domeniu. QUOTE(kog @ 1 Feb 2013, 16:01) Aia nu. ailalta nu..... ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.727 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
maho |
![]()
|
Parca nu stiti cum e... daca o ia, o sa-i para rau; daca nu, iar o sa-i para rau.
|
--------------------
Dacia
1310
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.727 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(kog @ 1 Feb 2013, 15:23) adica nu am avut nici o relatie serioasa cu iubiri d-alea siropoase si fel de fel de diminutive, iar de fufe d-astea si de telenovele m-am ferit cat am putut. Deci nu pot spune ca am cunostinte foarte vaste in domeniu. De asta poate nu prea pot intelege cum drac l-a tampit asa aia. Trebuie sa treci si printr-o relatie serioasa, si prin de-alea de ocazie. Atunci o sa intelegi. QUOTE(kog @ 1 Feb 2013, 15:23) Cat a fost in tara pur si simplu nu am apucat sa vorbesc cu el mai mult de juma de ora, nu telefon plecat de acasa iar cand dadeam in sfarsit de el trebuia sa plece la aia. I-am zis sa o mai rareasca, da naibii intr-o apendicita cat trage de ea ![]() ![]() Pai daca nu a dat pana acum de p*z*a, e normal. Prima te prosteste ![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
kog |
![]()
|
pe mine nu m-a tampit
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(kog @ 1 Feb 2013, 13:12) cand esti implicat intr-o relatie d-asta nu mai stii de nimeni, dar nici sa iti pierzi capul. .............................................................................................. Experienta mea amoroasa e aproape 0 de aia mai intreb p-aici una alta Deja devin ingrijorat pentru soarta ta. Si, in plus, stai prea mult pe forum. Du-te si incaseaz-o in ring acuma, ca sa nu patesti mai tarziu, ca amicul tau. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kog |
![]()
|
in ring? Da nu fac box...
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
te faci ca ploua.
mai degraba o experienta neplacuta din care sa inveti ceva decat experienta zero. |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kog |
![]()
|
QUOTE(Marius97fer @ 1 Feb 2013, 22:33) chiar nu am probleme d-astea, da fetele de genul ala se phot si atat. Si la experienta ma refeream dpdv sentimental nu fizic, ca acolo "dai un pumn" si se rezolva treaba. Fetele de genu se phot nu se iubesc. Era culmea sa imi duc si io acas una d-aia ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
ai sa'ntelegi mai incolo.
|
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
desi ar trebui sa fac un "Jurnal de Bord" ma limitez la acest post...
Un an de ericareala... Un an in care m-am schimbat. Un an in care mi-am dat seama ca: - trezitul la ora 4 e derutant - daca nu faci ce vrea copilul iese cu scandal - mama copilului este irascibila - dintii provoaca dureri la iesire - banii nu e bani... - nimic pe lume nu se compara cu Erica |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Să fie sănătoasă!
Și tu la fel! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Să fiți sănătoși și să vă bucurați de momentele astea. O să vă fie dor de ele.
|
--------------------
.
.
.
|
|
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 1 Feb 2013, 00:09) pai spre exemplu pentru ca, daca te iubesti nebuneste, iti vei dori si un copil cu respectiva, pe care evident il vei iubi nebuneste, si vei dori sa ii oferi o familie adevarata in care sa creasca, nu un cuplu pe post de familie. |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Sa va traiasca!
Erica e nume buzoian? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
nu... e nume viking...
poate o trimit la scoala in Suedia si na.. sa se simta si ea de-a locului... ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Parintii sint de sorginte traco-geta. Tatal e urmasul lui Burros Bizsta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
skija |
![]()
|
vaaii... ce haiosi sunteti...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Ma bucur ca totu-i in regula. Pe cand urmatorii (urmasi)?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
I-ai luat moțul?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
Intrebi daca i-a taiat popa cateva fire de par din cap? Atunci da, a facut-o, la botez.
Sau mai bine intrebai daca s-a cumintit dupa botez ... ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 19:33 |