MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
![]() ![]() ![]() |
MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
N-ai înțeles: rochii cu volane.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(DragosP @ 12 Jun 2013, 09:39) Recomand: Porsche-911-cockpit.jpg This post has been edited by gabizegrean: 12 Jun 2013, 09:23 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu recomand. Rosul e o culoare catolica.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(DragosP @ 12 Jun 2013, 09:53) Am încercat să-ți sugerez că pe vremea când au fost proiectate și livrate fetele mele, să fi vrut și n-aveam de unde lua jmecherie d'asta Nu erau în Braila. Nepotul meu, care-i de varsta fetei tale celei mari, a beneficiat de jucarie de-asta (fitza pe vremea aia). Fii-mea, care-i de varsta fetei tale celei mici, l-a mostenit de la verisoru' ![]() Nu era isopix, evident, se prindea pe mijlocul banchetei cu centura. This post has been edited by Markos: 12 Jun 2013, 09:28 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Stai mă, că aci vorbeam de isofix, de ăla m-a-ntrebat domnul Dan.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Dragos,ce sa zic, daca pentru tine normalitatea e sa te arunci ca curca-n lemne la cel mai scump ...
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
gabize |
![]()
|
Păi are și isofix chestia aia cu volan roșu din poza postată de mine. Suntem la subiect și obiect.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
Din contră. La mine normalitatea e să analizez. Și să iau chiar și pe cel mai scump dacă merită, în funcție de nevoile mele.
Mai uită-te odată la replica ta versus afirmația Tribunului. Eu (cel puțin) am înțeles că nu iei cel mai scump pentru copil. Și atât. Că tu oi fi zis că vrei să analizezi, să cercetezi... Mă rog, după aia, da, ai zis. În fine, pierdem vremea. Îți doresc inspirație în alegerea scaunului pentru junior. Sigur vei alege ce-i mai bun. Eu, dacă aș fi să aleg, aș lua un scaun cu isofix dacă și mașina are. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da' chiar, te-ai hotarat la vreun model?
Pies: asa, ca sa te oftic - trebuia sa cumperi acu' juma de luna, au fost niste promotii babane de ziua cupilului ![]() This post has been edited by Markos: 12 Jun 2013, 09:43 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Britax Römer sunt scula de bascula, dar si pretul e pe masura.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Markos |
![]()
|
Dane, cu isopix gasesti si pe la 7-800 de lei, uite un exemplu.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(DragosP @ 12 Jun 2013, 08:53) Am încercat să-ți sugerez că pe vremea când au fost proiectate și livrate fetele mele, să fi vrut și n-aveam de unde lua jmecherie d'asta, care mai e și obligatorie acum. Atât. Cucernicia voastra. Iar esti in eroare. In 1980 cand a fost fabricata junioara mea am cumparat un scaun pentru copchii de la chicco care se putea folosi ca sccun cu masuta la domitil si ca scaun de masina. Problema era ca limoul nu avea centuri in spate asa ca s-a confectionat un divais metalic care se fixa in sptele banchetei( unfel de carlig mai ). Scaunul avea niste hamuri pentru contentia boracului. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
gabize |
![]()
|
Asta e pentru 9-36 kg, cu isofix. Valabil până crește copilul , nu-l tot schimbi.
This post has been edited by gabizegrean: 12 Jun 2013, 09:59 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
Nu contează, e bine totuși că faceți conversație
![]() This post has been edited by gabizegrean: 12 Jun 2013, 10:04 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(gabizegrean @ 12 Jun 2013, 10:58) Scrie ca-i pentru fetite ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Dragos, nu ma arunc la ce-i mai scump. Citesti pe diagonala si te apuci sa combati.
Daca vrei, la modul general, nu cumpar ce-i mai scump pentru copil. Nu are sens. Un isofix mai scump trece lejer de 2500. Care-i jmenul? Are cumva caracteristici unice si indispensabile? O sa las fitzele pentru snobi. Astia, cand e vorba de copii, au pe ce sastrice banii. La greu. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Cuuum nu ai cumparat caruciorul STOKKE de 80 de bulioane? ntz, ntz, ntz.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.514 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
QUOTE(gabizegrean @ 12 Jun 2013, 10:58) Fiind si eu in cautare de scaun masina pt. copchil, ca deh scoica ramane mica pe zi ce trece, tot in dilema lu' domnu' Dan sunt si eu... cu sau fara ISOFIX. Ala din linku' lu' matale, din cauza gamei mari de varsta la care poate fi folosit, are un neajuns zic eu destul de naspa pt. varsta celor mici acum, NU se poate inclina spatarul, astfel incat pe cel mic sa-l poti aduce oleaca la orizontala... ![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 12 Jun 2013, 11:12) ![]() QUOTE(corbex @ 12 Jun 2013, 11:18) Măi nene, eu știam că cei mai în vârstă (apropos: știi ce-i aia o șenilă? O perșoană în vârștă Hint: selectează cu mouse-ul până la ")" pentru a vedea răspunsul) se trezește mai devreme ca restul lumii, nu invers. Eu vorbeam cu nenea Bion, leatu' matale. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Dragos io spun sa te duci acasa sa mai faci un bebe si sa intri in randul lumii cu un isopix ca asa esti oftopic
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
Așa sunt de offtopic, de numa'!
Mă, dacă Dumnezeu ni-l dă, eu și cu soața mea n-avem nimic împotrivă. Din contră! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Iaca de ce e bun netu. Aflai la batranete cum se fac copiii. Nu blabla cu barza nu cu ovulul si ala mic vioi cu coditza ci pronia lasa femeia gravida. Sa vezi ce-o iau la omor pe eretica de moldobozgo ca mi-a mancat tineretea cu: nu acu ca raman gravida sau rezolva problema ca sunt gravida. In general fumeile pacatoasele aburesc barbatii ca le lasa gravide cand totul nu e decat lucrare divina
![]() ![]() PS Dragos nepoate tu postezi aici si in numele doamnei ? Cred ca te cam intreci.. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
Da. Probleme?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
Io nu.
Numai ca eu pa langa frica de Dumnezeu o am si pe aia de nevasta. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
DragosP |
![]()
|
Și ce te face să crezi că eu nu?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Nevasta ta nu-i unguroaica.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 01:32 |