MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
![]() ![]() ![]() |
MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Cat costa ba o nunta?
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
fara numar.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mult, dom'le! Nici o femeie nu merita atita banet !
A partir de la 500 de bulioane. Daca, la sfirsit, vrei sa iei nevasta acasa. daca le-o lasi lor, e o penalizare de 50%. This post has been edited by corbex: 15 Sep 2010, 20:22 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cica vreo 20 de mii. De euro.
Gata Matli, te legi de par? ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Nu. Vroiam doar sa stiu cat costa. Am eu o ambitie.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si care ar fi aia?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.635 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Sa se marite din interes
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nunta fara dar...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
Esential e sa nu se uite: "Arde-o pe nasaaa!!!"
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.635 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Apropo...ce le dadea miresul din cap pe ac/dc ... mireasa cred ca a avut strap-on in noaptea nuntii.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Merced |
![]()
|
Cel mai mult imi pare ca n-am fost si eu la o nunta d-aia la care se scoate cearceafu' dimineata pe geam.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
sorin1983 |
![]()
|
pai tu mai crezi in mos craciun?
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Muttley |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Muttley |
![]()
|
A zis vizavi.
Nu vreau sa stric topicul, mai ales ca urmeaza sa posteze skija proaspat intors de la popa ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(kum @ 15 Sep 2010, 10:44) Acu' nu vreau sa-ti stric inima, da' grecu lasa mia de euro pe care am io sa io dau de la chirie! ![]() ![]() Adica esti d'asta ma? Spargi casa p'acolo si nu vrei sa-i dai cativa firfirei lu petifu' pentru chirie? Aide capu meu. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
A fost o data un print care intr-o zi a intrebat-o pe o preafrumoasa printesa:
- Vrei sa fii sotia mea? Si ea a spus: - Nuuu! Si atunci printul a trait multi si fericiti ani si poate mai traieste si acum umbland la vanatoare si pescuit haladuind cu prietenii si band multa bere, imbatindu-se de cate ori pofteste, jucand table toata ziulica, lasandu-si hainele imprastiate in sufragerie, facand amor cu toate vecinele si prietenele. Bine ca a mai fost ... eruditilor ![]() Nu va mai bucurati de necazul omului. Astept sfaturile pentru un chef de divort ceva ... acolo sa vezi antren si buna dispozitie ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
a fost un topic din asta de divort. a lui axabrt daca nu ma insel. aceeasi caterinca
![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
QUOTE(Muttley @ 15 Sep 2010, 22:18) pe noi ne duce undeva la 8000-8500e... cam acolo... cu absolut tot... daca vin 100 de oameni si dau in medie 100e... atunci chiar ies pe plus... legat de muzica... nu se va pune muzica la cerere... vor fi si metale, si ceva punk... dar in proportie mare va fi muzica de club si disco vechi... Populara va fi si ptr. aia ~30 de persoane interesate de acest gen.. sa fie bine... Nu prea ma intereseaza asa greu ce va fi in plic... Daca eu ma distrez si-i vad pe terminatii aia ca se simt bine, atunci... pot sa ies si putin pe minus (nu m-ar deranja sa scot 700-1000e din buzurar). Ok.. nu e de dorit.. dar ce pot sa fac? Nu fac compromisuri... daca vine unu si zice ca-mi da 1000e daca ii canta Salam pe CD, ii bag si CD-ul si mia fix in ochiu' maro (markos, cat ziceai ca dai?) din aia 110-120 cam 70% vor fi sub 35 de ani, fara inclinatii manelisto-populare.. deci sa speram ca va fi bine cu muzica. Or sa fie d-alea gen Brasoveanca si nush ce hora si machedonesti. cam atat... In loc de pinguin bagam menaido si makarena... Am rezolvat azi si tot ce tine de flori (buchete, aranjamente, lumanari, d-alea de piept...) si am ales Florile de Toamna (sau de gradina)... @Muttlei - sambata discut cu reprezentantul pe pamant al Barbosului... sa vedem... ca ma pune sa ma spovedesc cica... (bu ha ha ha ha ha) This post has been edited by skija: 15 Sep 2010, 23:05 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Manta B |
![]()
|
![]() Membru insurat Group: Members Posts: 165 Joined: 14 April 10 From: Bucuresti ![]() |
Vrei sa vorbesc "tovaraseste" cu
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
stai sa vedem intai ce zice el... sa nu-i dam intuneric asa direct...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Aaaaa sa ai grija sa nu-ti ia foc covoru rosu daca o sa ai asa ceva, am vazut-o si pasta.
Asa o sa fie la skija la nunta This post has been edited by Neagu Ionut: 15 Sep 2010, 23:39 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(JORJ @ 15 Sep 2010, 22:50) A fost o data un print care intr-o zi a intrebat-o pe o preafrumoasa printesa: Coane JORJ, da' nu e cazu' sa le povestesti oamenilor viata mea, ce naiba. - Vrei sa fii sotia mea? Si ea a spus: - Nuuu! Si atunci printul a trait multi si fericiti ani si poate mai traieste si acum umbland la vanatoare si pescuit haladuind cu prietenii si band multa bere, imbatindu-se de cate ori pofteste, jucand table toata ziulica, lasandu-si hainele imprastiate in sufragerie, facand amor cu toate vecinele si prietenele. ![]() P.S.: O luasem si eu pe cai gresite si era s-o comit anu; asta, da' mi-am revenit repede. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
eu trebuia s-o comit la anul... insa s-a mai echilibrat treaba fifty fac, fifty nu fac
![]() This post has been edited by Marius97fer: 16 Sep 2010, 11:08 |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 16:08 |